Propadlina Kateřina u Srbic

Jak to tam vypadá se zarybněním a z které strany je největší naděje na úlovek?Už jsem tam párkrát chytal,ale bez většího efektu.Smí se tam zavážet a zakrmovat?U domorodců jsem to vyděl i kyž nám to zakazovali(někteří)Jak to tedy je? Chystáme se tam zase na jaře.Díky!
Autor diskuse: Mačař - Profil , 1.2.2009 kaprařina - revíry, cestování

sauron13 - Profil | Ne 1.3.2009 0:28:58

Tenhle revír jsem volil na víkendové výpravy s manželkou.Auto u zadku.Je tam krásně.To je asi jediné :(.Chodil jsem ze strany od hlavní na Teplice.Zavážka je tam asi mrtvá,ale z fleků od silnice je tááááhlá mělčina,kde si to můžeš zaplavat,nebo donést (v létě).Krmil jsem méně i více,maso i sladký,dvě dvacky koule pod hák a vždy mi to brali špunti kolem 60-ti cm.Každopádně je to tam o tom,kdo dál,vyhraje.Je fakt,že krabí masajové s těma jejich surfákama házeli docela daleko,ale 3lb švihaj lépe a když bude nejhůř,vemte plavky :).S člunem vás vyhoděj.Porybný z Teplicka jsou celkem vostrý.Pán byl hodně hustej,když jen viděl v bivaku podlážku (nenechám přeci manželku mrznout,ne).Každopádně se mi jeví jako lepší volba Modlaňák,je hned vedle.Nejsem návštěvníkem tohoto revíru,ale viděl jsem odtud chyceného 94cm dlouhého kapra a tento revír má mnohem více kapřích útočišť.Fakt dobře vypadá zátoka s vrbamaNebudu psát co jsem kde slyšel,ale kdybych měl volit mezi Káťou a Modlanským,volil bych M.

fofo - Profil | Ne 1.2.2009 19:14:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

revír je to pěknej, poměrně i dobře přístupnej, ale s rybařinou je to tam o ničem.Mraky rybářů (po nasazení kapříků je to tam doslova jak na Václaváku) a ryby rozpíchaný.Jsou tam i pěkný ryby, äle jejich ulovení je čím dál tím těžší.
Jak začneš jakýmkoli způsobem zakrmovat či si jinak připravovat vodu, tak si můžeš být 100% jistý, že ti na místo někdo vleze nebo že tě začnou okolní rybáři přehazovat.
Pokud tohle všechno přetrpíš, tak tu jistá naděje na větší rybu (+- 10kg) je.
Jo a ještě jedno upozornění-o téhle vodě se říká, že tu sem tam projde partička přičmoudlých výrostků a dělaj neskutečný problémy-já jsem se s tím zatim nesetkal, ale pravdou je, že v letních měsících tu po setmění moc rybářů nezůstává.