Jak se používá vyprošťovačř háčků

I kdyš se vám to možná zdá primitivní, tak nevým jak se používá vyprošťovač malých háčků(myslim takový ten plastový) a jelikož naše rodina je spíš na těšší chytačku a já se příští rok chystám na zahájení lovu feederem tak se vás ptám. Budu rád za každou odpověď a zvlášť s ilustrací :-)
Autor diskuse: SAMI - Profil , 23.12.2007 feeder - techniky lovu

SAMI - Profil | Po 24.12.2007 12:50:08

Všem děkuji za tipy, jo a rudolf a Sadraj mě to nevadí, o půl druhý ráno se na češtinu nemusí myslet :-)

rudolf - Profil | Ne 23.12.2007 20:01:53

Sadraj : Přečti si po sobě co jsi napsal. To snad není ani čeština.

ondresss - Profil | Ne 23.12.2007 10:14:13

dělá se to vlastně tak že v jedné ruce držíš rybu přičemž vlasec musí bým napnut do druhé ruky si vemeš ten vyproštovač pomocí drážky na konci ho navlečeš na vlasec (u levných plastových vyproštovačů se stáva že je ta drážka zalepena to stačí ji jenom projet nožíkem) po navlečení sním můžeš jezdít po vlasci nahoru, dolu. potom sním zajedeš až k háčku, lopatka háčku ti zajede divnitř ještě trochu zatlačíš vytočíš a je hotovo. parkrát si to skus doma nasucho a zjistíš že natom nic není. hodně štěstí

sadraj - Profil | Ne 23.12.2007 1:34:40

No navlíkne se to na vlasec a tou spermií hlavičkou se dostaneš až k zažranýmu háčku a musiš furt fdržet napnutej vlasec nebo šnuru a tlakem do ryby se ten háček vytáhne a jakoby se ztratí protože špička splyne s tou umelou hmotou takže ven to lehce vytáhneš ,ale musiš to mít na keždou veokost háčku jinakej mruměr když to nasuho vodskoušíš na břehu a nandáš to na sniru a dojedeš s tim k hačku tak ni nexmí přečnívat špička ven musi bejt jakoby položená těsně na tom kuželu tý hlavičky a silon priochází vnitřkem jo a eště poznámku ten háček musíš nít na jiný streně než je ten vyproštovák prořízlej jeinak je to nanic to vytáhneš bez háčku.