Rokytka 1 - Kyjský rybník

Vážení, nevíte někdo, proč je tolik upuštěný Kyjský rybník? Odhalilo to neskutečné množství "bordelu", bohužel nikdo nemá snahu cokoliv uklízet - důchodci mezi tím sedí a "chytají", mně se tam spíš zvedl žaludek. Pokud by příslušná MO ČRS zorganizovala brigádu na úklid a dala to třeba přes MRK vědět, rád přijdu! Petr
Autor diskuse: Petr - , 21.3.2003 všeobecné - revíry, cestování

Mike - Profil | Pá 21.3.2003 10:30:39

Kyjský rybník je tolik upuštěný proto, že se bude opravovat výpusť. Hladina prý půjde ještě o něco níže, nicméně samotná oprava by neměla trvat příliš dlouho. (zdroj: MO ČRS Kyje).
Jinak bordel je tam fakt slušnej a proto tam nechodím.

Piškotus - Profil | Pá 21.3.2003 10:10:28

Myslím,že se tam brigáda bude odehrávat,ale při koupi povolenky mi doporučily ,raději brigošku zacvakat a pak mi popsali,že i když tam přijdu bude to na prd a je jednodužší si to zaplatit což je pravda.Předpokládám tedy ,že bude najata úklidová firma ,která úklid provede.Jelikož s péčí o rybníky mám zkušenosti myslím,že 2x Avia kontajner a 10lidí v terénu to zvládne.Náklady odhadem 30000Kč což je příspěvek pár stovek rybářů.Pánové jeli zde někdo kompetentní rád se s ním pustím do diskuze a popřípadě i více.