Ostrá,kam na přívlač.

Jedu vláčet v okolí ostré,popřípadě feeder,kde chytat?
Autor diskuse: Martin Samek - Profil , 15.8.2007 dravci - revíry, cestování

TOKR - Profil | Út 4.9.2007 12:17:52

Na ostrý občas štika, i pěknej okoun ale chceto se trefit se do počasí a o labi to platí taky. Po zahájení jsem tam šel a pořád nic a najednom místě jsem měl tři záběry od štik, jedna tak 70. Jinak nic.....

Petrson - Profil | St 15.8.2007 23:56:23

Radil bych spíš ve všední dny; přes víkend dost obsazeno místními, kempaři. Vláčet asi bych zkusil v okách stulíků od C a v odtokové"patě", příp. podél cesty proti tábořišti (relativně slušnej prostor k vláčení, ale málo úkrytů pro ryby). Možná taky nemusí být marnej pás před hranicí zákazu chytání, v prostoru u pískovny. Mám tucha že je to tam přírodnější (keře), takže bacha na rákosí (u jejich porostů obecně zákaz). Dál zákaz u "kempu" (+ přilehlých plážích). Tahal jsem to chvilku, nějací kluci taky, ale nic. Ani trumani, ti spíš šli po žížale.
V jádru na vláčku asi ne moc ideální voda. Škoda, že se nesmí na Doubce, dost prostorné s mnoha volnými fleky, kde by vláčkaři nepřekáželi a mohli si přijít na své. Údajně tam dravci klasicky moc nejdou (sám jsem po "hákzáběru" a delším boji utrhl něco velkýho, pár trumanů na živou (to moc nepočítám :) a viděl jsem chytit nějaký candoše. I když, jde o hodně skromné info. PS: A při nutné potřebě v táboře bacha na hajzly :) Aby sis taky nezaplaval - zavážení rovněž zakázaný :))