Bolo proutky nejvyšší kategorie.

Hledám kvalitní bolo proutek 7m(do 20g, a/b akci), hmotnost max. 300g(aktivní lov i 4hod).
Hlavní fakorem výběru je pro mě co nevětší užitná hodnota (zpracování, váha, servis) a jsem ochoten za ni zaplatit nemalý peníz. Přehled o sortimentu mám (takže netřeba jen vypisovat info z webů), spíše uvítám osobní zkušenosti vlastníků těchto proutků, abych zůžil výběr než začnu objízdět a zkoušet. Na papíře se mi zamlouvá incredible strong, koex master od Mila / fiume xxt od Colmicu/ r 18 ultra slim od Tubertini. Předem děkuji za vyčerpávající odpovědi.
Autor diskuse: kolopolo - Profil , 15.2.2018 plavaná - náčiní, doplňky

Jakou značku bolonězky preferujete?

A) shimano11%

B) colmic17%

C) milo13%

D) tubertiny9%

E) trabucco30%

F) mivardy4%

G) jiná17%

Od 15.2.2018 hlasovalo 54 čtenářů.

4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nploutev77 - Profil | Pá 16.2.2018 18:31:14

NPetr64 - Profil | Pá 16.2.2018 10:31:29

kolopolo - >> Vzhledem k tomu,že jsem někdy tady zahlídl svý jméno taky přidám trošku do mlýna.Vlastním tyhle 3 kusy (všechno sedmičky).Rozhodně nebudu popisovat,jak je krásná akce,jak je něco krásně rychlý,co má super parabolu ........Prostě bolo využívám amatérsky,podle podmínek prostředí a způsobu lovu.Abych ti ale napsal pravdu,nejvíc spokojenej jsem s tou nejlevnější.Freedom.S tou se nebojím ničeho,ani větví.:o)
Druhou pozici obsadila superultegra a třetí Sinfony (zatím).U té byly trochu rozpaky,protože první exemplář byl na prd.2x defekt ve stejným místě.Reklamační servis opravdu docela drhnul (taky to tady někdo zmínil).Druhý ST už takový problémy nemá.Získal jsem zkušenost,že čím dražší prut,tím větší potřeba koupit osobně a né přes shop.
.
Koex jsem měl tu čest vyzkoušet u vody,sice jen v 6m a chovalo se to docela rozumně.
.
Pokud můžu něco poradit.K prutu kterej si pořídíš,si hned začni zajišťovat náhradní špičku.Je to sice někdy bez placenýho servisu problém,ale dá se to.Je to jedinej díl,kterej si vyměníš sám doma a ušetříš si 2-8 týdnů čekání na opravu.Případnou fraktůru jiných dílů,je lepší řešit asi osobně (přímo v opravně) než přes obchod.
.
Toť něco málo z mé strany.Je to ale opravdu jen názor nezkušenýho čudlaře.
Jo a 4 hodiny aktivního lovu dáš i s ráhnem na ořechy.:o)
Přeju ti dobrej výběr.

NPavouk‌ - Profil | Čt 15.2.2018 9:53:53

Jestli jsem dobře koukal na fb tak nějaké pruty od tubertini na FF k vidění budou

Nčernásmrt - Profil | Čt 15.2.2018 9:05:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kolopolo - >> Rozhodoval bych se podle dostupnosti náhradních dílů a servisu, je fajn mít top prut ale když pak zlomíš špičku (což je u bolo i při opatrném zacházení celkem snadné) a čekáš na opravu 1/2 roku tak to není nic příjemného.
Já druhou sezonu chytám Trabucco Energhia XR Competition a spokojenost veliká.