Bivak od firmy JRC

Zdravím, hrozně se mi zalíbil bivak od firmy Trakker Armo Tempest V2, ale ta cena je úplně mimo můj rozpočet. Našel jsem proto alternativu od firmy JRc stealth bloxx bivvy http://www.tropicliberec.cz/jrc-bivak-stealth-bloxx-bivvy/ vypadá super, ale zajímalo by mě, jak si v dnešní době tato firma stojí, kvalita materiálu, zkušenosti s novými bivaky od této firmy atd. Koupili byste si ještě od firmy Jrc bivak?
Autor diskuse: jdmteg - Profil , 23.1.2015 kaprařina - náčiní, doplňky

Od jaké firmy by jste si koupili brolly nebo bivak a proč?

A) Traker4%

B) JRC38%

C) Mivardi16%

D) TFG3%

E) Chub3%

F) Starbaits7%

G) Fox10%

H) Nash7%

I) Ehmanns11%

Od 25.1.2015 hlasovalo 134 čtenářů.

neutral - Profil | Po 26.1.2015 19:40:44

jdmteg - >> S biwakem JRC Sti 2 man Twin skin jsem myslím chybu neudělal.I když na něm intenzivní používání zanechalo patrné stopy,jako změna barvy a odstínu z tmavě zelené na světle šedou,tím pádem řídnutí celty a s tím spojené promokání vlivem špatné odolnosti materiálu proti UV záření(to samé potkalo i slídu ve dveřích,která se úplně rozpadla),taky nutnost výměny všech čtyř vchodových zipů a opravy několika utržených poutek,to byl přesto fajn domov,který stále vlastním.
V dobré víře,že si ještě polepším,jsem (po mnoha doporučení zde na MRKu)přikoupil Starbaits G2 oval brolly.Hned doma jsem byl ale nucen konstatovat,že tyče nejsou zavrtávací a brolly nemá ve dveřích slídu.Další den u vody,následovalo zjištění,že tyto tyčky jsou mi úplně k ničemu,neboť závity,na které se šroubují drží,nebo spíš nedrží na umělohmotných očkách,které mi obě praskly a zůstaly v rukách.Jsem člověk poměrně klidný a tak jsem si tyto díly vyrobil v práci z hliníku,slídu mi na míru zhotovila známá a vše bylo nějaký čas ok.Cca po roku se mi ve dveřích rozpadla moskitiéra(zase asi absence UV filtru) Opět pomohla známá a moskitiéru vyrobila z kvalitního materiálu.Výměna zipů následovala asi za čtvrt roku.No,abych vás dále nenudil,zkrátím to.Další opravy nebyly též příliž finančně náročné,ale za to nutné,bylo třeba zakoupit dvoje lepení na cyklo duše a jednu pásku na opravy auto plachet.To vše z toho důvodu,že v celtě se z neznámých příčin objevují menší,či větší dírky a tak mám brolly olepené,jak kufry Zikmunda a Hanzelky.Ale abych tady jen nefňukal a neplival oheň,Starbaits G2 oval broly má i své přednosti.Kupříkladu když prší,vytvoří se nad vchodem slušná zásoba dešťové vody.V případě,že se pak štěstí unaví natolik,že máte záběr a v polospánku si to štrádujete 4x4 k ječícímu pípáku,ze kterého v panice prchá zabydlená,tichomilná havěť,přijde jistojistě vhod pár litrů osvěžující tekutiny za krk.Díky tomu si pak můžete naplno vychutnat krásné rybářské okamžiky,pro které všichni k vodě jezdíme.Jen je třeba mít dostatečnou zásobu suchého oblečení...

mimat - Profil | Ne 1.2.2015 17:23:42

Můj první biwak byl CybergII od X2 (mám ho dodnes) pak už jenom JRC.

První bylo brolíčko, s tím táhnu letos už desátou sezonu. Tento rok mi začal středem protíkat, odšruboval jsem vrchní matku, podsilikonoval a drží. Vše pořád funguje, zipy, podlepené švy, sucháče. Tohle brolíčko mám na rybách prakticky pořád.
Druhý biwak od JRC byl quad two man continental, s tím jsem si užil..... měl krátké přední, nebo zadní stěny tudíž nešel vyšponovat ani na rovině, u vrchu kde jsou háčky na pověšení protíkal, vyreklamoval jsem postupně tři kuse a vše stejné, takže šel do světa.
Poslední a doufám na dlouho je STI 2 man. Dlouho jsem se mu vyhýbal, nechtěl jsem kvůli rychlosti dva pláště ale mýlil jsem se, postavím ho spíš, než guada a navíc se ze zevnitř nerosí.

Ewa Farna - Profil | Čt 26.1.2017 21:26:12

Smrtak >> Ano. Pevna, kvalitni.

Falen - Profil | Po 26.1.2015 14:35:19

Dida >> Tak je po brolly.moja řekla,že tajně ušetřila kačáky a chce taky vercajk.takže teď budu schánět starbaits chalenger.tedy jestli ho ještě seženu.

smike - Profil | Ne 25.1.2015 18:42:32

Kocháč >> mám archivního quada, ještě možná z té první série.beru ho tak jednou dvakrát za sezonu.ale pokud se vedle něj postaví ten nový, je to naprostý rozdíl v provedení a myslím, že i v materiálu

Sisi 05 - Profil | Ne 25.1.2015 13:56:20

Zdravím,mám JRC Two man..,Prostor,konstrukce,montáž dobrý,ale materiál nic moc.Když pořádně leje musím dát na vrch celtu.Normálně to prolíná.A zímní přehoz je dražší jak celý bivak. Prodat ho nemá cenu. Aby my někdo nadával,že jsem mu prodal šmejd,to nepotřebuju. Asi na veletrhu pořídím jiný..

Dida - Profil | Ne 25.1.2015 12:42:39

Pokud brolly tak mezi nejlepší patří určitě toto. + konstrukce + materiál, + design - nemá