Zemplínsky Kapor 2014

Blíži sa nám tento prestížny pretek, pár dní po odštartovaní registrácie sa to zaplnilo a vyzerá to na zaujímavý ročník.
Čo vy na to ?
Autor diskuse: Kubo Fabian - Profil , 1.2.2014 kaprařina - závodní sektor
17 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NJarda Těšínský - Profil | St 17.9.2014 21:17:09

Ahoj vsem dekujeme za podporu a na vase dotazy odpovim az se vratim takze mejte strpeni. Jen par slov o tom jak to tu probiha. Meli jsme stesti a vylosovali supr misto. Co se tyka taktiky chytani ze zacatku jsme vsadili na atraktivitu s malymi nastrahami a meli problem s bilou rybou proto jsme prvni den byli bez kapra. Pote jsme zacli chytat na vetsi nasrahy 20 mm a hned po prvnim dni predelali i bojky kde chytame a zamerili se na jednotlive ryby zadne masivni krmeni.Pak jsme zacli chytat stejnym zpusobem jako na jinych velkych jezerech. Snazime se odchytavat projizdejici ryby ktere pak jedou dal na jezero. Vidime je skakat dal v ostatnich sektorech. Nesnazime se zastavit ryby krmenim coz ostatne nejde v miste kde ma Sirava cca 3 km na sirku. K tomu by pri tom mnozstvi kapru co tu je bylo potreba nekolik desitek tun krmeni coz je nesmysl.Krmime tak tri hrsti boilie k montazi po kazdem zaberu. Zatim jsme zkrmili asi 30 kg boilie a 60 kg partiklu. Jinak musim pochvalit organizaci a rozhodci maji to zmaknute supr a vim o cem mluvim protoze jsem uz na par zavodech po svete byl. Je to nejlepsi zavod ktery v soucasnosti na Slovensku a v Cechach je. Diky vsem za podporu ale do konce je jeste daleko a tady je spousta skvelych rybaru takze se muze stat cokoli. Mejte se a neberte tu rybarinu tak vazne je to zabava a ne boj o zivot ahoj vsem J.T.

NKubo Fabian - Profil | Čt 18.9.2014 23:31:27

Bolo mi cťou fotiť túto nádhernú rybu!!! zároveň touto rybou prekročili 300kg hranicu ! Rekord Zemplínskeho Kapra prekonaný!!! 25.730g! YES!!! http://www.carpclub.sk/?p=11293

Nčvachta - Profil | Pá 19.9.2014 20:39:44

Kluci,posledni noc pred nama,zanechme tech nesmyslnych zavististivych komentaru a pojdme si to uzit.Jednoznacne nejlepsi kaprarsky zavod v Evrope,ne li na svete.Vsichni si tady sahli na kraj sil ,at uz fyzicky nebo psychicky.Mluvim o zavodnicich i organizatorech,stejne tak o Kubovi,ktery tady lita jak tryskomys,aby neco natocil pro vas,kteri tady nejste.drzme mu palce,aby s pomoci zavodniku,ktere vetsinou zna osobne dokazal poskladat Dvd,nad kterym budeme v zime travit dlouhe vecery.Nikdo se nepozastavi nad tim,ze v jinejch sportech maji zavodnici dresy plne reklam,ale tady je to problem.proste je to zavod na urovni a to k tomu patri.Tenhle syst je proste sport a kdo to nechape at to nezatracuje a zije si tem svuj discopribeh nekde v klidu ....K. azdopadne kdo chce predvest sve umeni v kaprarine a ma souteziveho ducha neni lepsi prilezitost ne Zemplinsky kapor

NKubo Fabian - Profil | Po 15.9.2014 8:40:00

nádhera!

Nurbancarp - Profil | Po 22.9.2014 13:49:43

Neda mi nevyjadrit sa k tomu vsetkemu, aj ked si myslim, ze je to zbytocne.
Sobota: den losovania, prichod na lovne miesto, oznacenie lovneho miesta a prvy zakrm.
Ideme ku vedlajsiemu teamu aby som sme si pozreli ako to vyzera z ich pohladu. Povieme si vzajomne ako si predstavujeme velkost sektora. Zial nenachadzame spolocnu rec, a kedze neni vytyceny sektor pred pretekom volam riaditelovi preteku nech to urobi, aby nevznikli zbytocne konflikty. Riaditel posiela rozhodcu, ktoremu da pravo rozhodnut. Obidva teami robime kompromis a na dohodnute miesto umiestnujeme tycovku, ktora urci hranicu sektorov. Od tejto bojky asi 20m do nasho sektora umiestnime nasu prvu bojku ktoru zakrmime asi 10kg fanaticy.
Nedela: Pretek zacal, kazdy caka a dufa,ze mu ryba nabehne na lovne miesto.
Okolo obeda v priatelskej atmosfere prichadza clen susedneho teamu na debatu. Pokecame o rybach dame si po pohariku a odchadza. Asi po 2 hodinach sledujeme na ich stanovisti "brifing" asi 3 teamov s riaditelom preteku, ktory ide ku nasej krmnej bojke a asi. 10m za nu poklada hacko. Po navrate na breh su za nami vyslany rozhodcovia a oznamuju nam ze sa musime posunut s nasou bojkou o dalsich 20m!!!! To ze tam je zakrmene a nie najlacnejsou navnadou nikoho nezaujima. Tak ako nikoho nezaujimalo, ze den predtym rozhodca rozhodol o bojke ktora rozdeluje sektor. Prislo mi to ako rana pod pas, ked som videl ze dohoda z predchadzajuceho dna sa len tak zrusila. A to nehovorim o tom, ze par hodin pred tym sme kecali a dali si po pohariku.
O dalsom priebehu sa tu rozpisovat nebudem. V podstate je to za nami a uz teraz sa tesim na dalsi rocnik.

NKubo Fabian - Profil | Pá 19.9.2014 21:56:09

Dík chalani! Zdravím Vás, tu je sľubovaný trailer, bolo to na rýchlo zbúchané, tak snáď sa Vám to bude páčiť a ak nie tak sa polepším :)))

NVL.K. - Profil | St 17.9.2014 18:23:53

Nemam tyhle diskuze vylozene rad. Proc? Jakmile nekdo napise ze tento vyrobek je nej tak se hned objevi prudici a posilaji je k lekari. Bylo tady hodne diskuzi o zavodech a hodne lidi tam vyjadrovalo podporu vedoucimu tymu a nepamatuji si tolik negativnich reakci. Proto bezte vy prudici pod tu studenou sprchu sami. Ano Jardove dobre vylosovali a jen dokazuji ze jsou dobri rybari a maji i dobre krmeni. Proto jedou a drti ostatni. Spatny rybar s dobrym krmenim na dobrem miste udela kulovy. Vsechny zavody jsou o losu. Kolik stesti mel Blazena na Stitu? Prano je mu to je to take velmi dobry rybar. Tak to Jadrdum prejte vy zavistivci a prudici.

Nčvachta - Profil | St 17.9.2014 14:00:28

Dnesni svatecni obidek od organizatoru ,urcite neni team,ktery by nevylizal talir

Nsoulfly - Profil | Čt 25.9.2014 22:21:33

Parádní závod, kde organizátoři udělali pro závodníky první, poslední a co hlavně konaný na krásné, obří vodě. Gratuluju vítězům, mají můj velký obdiv. My jsme napoprvé od Šíravy dostali pěkně napr... Nejdříve jsme si pomocí method mixu zamořili místo cejnama (kdo by řekl, že jich tam je takové kvantum :-) ) a nebodovanými kapry jímž vévodil kapr 2,98 kg, ale nakonec jsme měli i záběry od zřejmě pěkných ryb. Buď nám to o něco uřízli nebo se vyřízli v travách, několikrát jsme si zamotali udice motorem a ani nemusel foukat extra vítr.... No nebudu se dlouze rozepisovat, zkrátka na co jsme sáhli to jsme většinou komediálně pohnojili. :-) Nakonec jsme byli rádi za dva bodované kapříky přes pět kileček. Přes nezdary a zklamání to je pro nás cenná zkušenost z velkého jezera a myslím si, že příští rok se necháme na závod zlákat, dovybavíme se a budeme mít z čeho čerpat.

NKubo Fabian - Profil | Po 22.9.2014 0:12:36

Ako pisal Rosto, relaxujem a striham DVD, sem tam to aj pípne...zdravim vsetkych zo Zemplinskej Siravy.

NVL.K. - Profil | So 20.9.2014 18:34:23

Gratulace vitezum i poradatelum. Pote co skoncil Tovacov asi jediny zavod siroko daleko, ktery ma grady.

Nsidneyv - Profil | Pá 19.9.2014 11:04:15

no tak to je riadny gól. Že s prehľadom valia z vody kvantum rýb, je ok, ako bolo povedané, dobré miesto, umenie, taktika, nástraha atď.
Ale odpadávam z toho monštra. Na šírave sa chytí 25kg+ ryba skutočne veľmi ojedinele, napriek jej rozlohe. Myslím, že táto ryba dokonca silne atakuje rekord nádrže. Ale aby sa takýto monster chytil na pretekoch, kedy zvykne byť ryba poplašená atď, to je čistý masaker.
gratulujem a "smekám"

Nčeman 29 - Profil | St 17.9.2014 18:43:48

Ahoj. O kulich to jenom rozhodne neni. Letos ryby vyjizdi hlavne z rezervace a JT je vetsine zastavuje a pochytava. S tim co ma nam propousti drobky a abysme alespon neco pochytali musime vyvazet 700m a dal nebo v noci pochytat co proplave kolem brehu kde JT nechyta. Je to hlavne o zkusenostech a miste a slusny koule to jen pojisti a JT se to letos proste seslo.
Ahoj ceman - Mechiko hombre de Daiwa :)

NKubo Fabian - Profil | Út 16.9.2014 19:19:11

Big boss

NKocháč - Profil | Po 15.9.2014 9:57:50

Aniž bych na místě či závodu někdy byl, tak se jedná, dle mého názoru, o nejlepší současný kaprařský závod. Ono těch kamarádů co tam jezdí je tolik, že opravdu není co řešit. Voda o obrovské rozloze s šancí na opravdu trofejní rybu. Týmy mají obrovský prostor a pokud se má mluvit o extrémních vyvážkách a podmínkách, tak to je Šírava jednoznačně na špici.
Jsem hodně zvědavý, jestli se i tento rok budou chytat tak krásné ryby co minulý rok.
Držím palce všem týmům co si přijely tento závod užít a zabojovat o bednu. Pořadatelům palec nahoru už teď a to z jednoho prostého důvodu. Tento závod je opravdu o kaprařině s minimem ty dnes běžné omáčky kolem. Tento přístup se mi líbí. Někdo může být nadšený z megaakce a doprovodného programu a on-line přenosu se spoustou videí a rozhovorů. Já po této omáčce zase až tak moc netoužím.

Ať se závod podaří a závodníci si maraton užijí :o)

Npetrnovas - Profil | Po 22.9.2014 9:41:11

Byl jsem tam v loni a ten zavod fakt extrem. Velka gratulace teamu jetfish byl to jen jejich zavod a klobouk dolu. Nechapu ty zavistive raekce neprejicich lidi.Za vsechny minule rocniky dohromady se na Palkove 1 chytlo 331 kg kapru zatimco jetfish udelali 407kg za jeden jediny zavod. Za jediny zavod nachytali z tohoto mista vic kapru nez za vsech 5 predeslich rocniku dohromady.Velky respect a uznani.

NMartin M. - Profil | So 20.9.2014 11:43:28

Minuly tyden jsem sedel u vody na zavodech, bylo nas tam asi 60, a jely kolem dve damy na kolech a jedna rikala: takove prace by udelali a oni tu jen tak sedi! :-) A to jsme tam sedeli jen 2x 5hodin. Z techto zavodu by ji asi kleplo.

NKubo Fabian - Profil | Út 16.9.2014 19:18:46

maximálna vyvážka

NKubo Fabian - Profil | Pá 12.9.2014 9:25:10

Tie západy slnka....

NPavao - Profil | Ne 21.9.2014 12:06:26

Z mého pohledu, jako diváka za klávesnicí, to musel být skvělej závod! Sledoval jsem to s napětím celý týden a jsem překvapen, jakým stylem zvítězil tým Jet Fish. Celkově se chytlo hodně krásných ryb, nechybělo drama a co tak čtu o organizaci, tak klobouk dolů! Jak už tu bylo zmíněno, asi nejde, aby si to sedlo u všech 48 týmů, vždy se najde něco, co není ideální. Ale celkově vzato si troufám říct, že ten závod je super a těším se na další ročník! Organizátorům patří můj obdiv! Uspořádat takovou velkou akci, to rozhodně není žádná sranda!

NKocháč - Profil | So 20.9.2014 16:36:25

Zemplínský kapor je nej kaprařský závod v Evropě. Gratulace vítězům a to i k tomu luxusnímu lysci, fakt nádherná ryba.

NF16 - Profil | Čt 18.9.2014 23:22:00

Sampus >> Prachy,prachy a zase jen prachy....Minulý rok se prodalo DVD a tento rok se dělá vše proto, aby bylo ještě víc prodávanější než minulý rok.Proto to embargo.Tak to asi i má být.Jen my to ještě nechápeme...

Nčvachta - Profil | Čt 18.9.2014 22:10:29

Sampus >> kdyby jsi tady byl tak bys pochopil,ze na to v tak rozsahlem terenu neni prostor a ani nejde zachytit to co by jsi chtel videt.videa typu jak jste spokojeni s mistem asi nema smysl tocit

NFishky - Profil | Čt 18.9.2014 12:06:37

Fandím klukům od LK Baits SK, je to jediný team v první "sedmičce", co nesedí na Palkově. Zbytek míst je Palkov 1-6, masakr :)))

Nkaca001 - Profil | St 17.9.2014 15:17:23

Tento závod nás baví sledovat ,ale některé komenty jsou šílené :-(

NKubo Fabian - Profil | Út 16.9.2014 14:01:47

Kamenec č.4 CT Carp Only/Starbaits......10.380g 13:15 krásny zážitok, hlavne ako si potom namotali silón na motor :)))))))))

Nčvachta - Profil | Út 16.9.2014 12:59:53

Miluju tyhle nesmyslne komentare o losech.kluci. Z Jetfish poskladali putzle do posledni kosticky.maji obdiv a Klobouk dolu.tady je kazdy sektor defakto jiny zavod a kazda zdolana ryba ze Siravy je zazitek,ale tohle pochopi jen ti co tady lovili....

Nsmike - Profil | Ne 14.9.2014 12:38:47

Filip Štefek >> ZK co se tyka vlastni kaprariny a organizace je patrne nej zavod v Evrope.nezatezovany ruznyma prezentacema, programem pro doprovod a podobnymi srackami.je to proste cista kaprarina na velkem reviru.pro rozhodci i lidi okolo je to dost zabiracka.nemuzes to srovnavat se zavody ze soukromych van typu koblov,radnice,delous atd.,kde muzes prezentovat v onlajnu kazdy prd kterehokoliv tymu.

Npumuklicek - Profil | So 13.9.2014 18:51:04

kapor vravi kaprovi na širave hej ty tucko odkial si sa tu vzal teba som tu este nevidel !
statny asi 18 kg kapor odpovedal som z chovneho rybnika chalani čo propaguju boilies nemenovanej znacky ma sem tajne vnoci doniesli ale tentokrat ma museli aj pustit do vody lebo nato dozeral rozhodca !!!!

Nčeman 29 - Profil | Pá 12.9.2014 8:47:52

Vše připraveno,nachystáno,pobaleno ,večer vyrážíme ,už se těšíme na super závody a lidi ,tak ráno naschledanou :-)

Nčvachta - Profil | Pá 12.9.2014 0:13:08

Chlapci ať bude jak bude tak si to tam všíchni užijeme,proto tam přece jedem ne?
Nikdo nečeká sluníčko a opalovačky,každy kdo tam jede ví coho čeká a čím více bude hnusně tím více na ten závod budeme vzpomínat, takže večer zdar a sílu.

NKubo Fabian - Profil | St 10.9.2014 15:41:01

wuhuhuhu ::)

Nčvachta - Profil | Út 9.9.2014 22:27:12

Dr. Greenthumb >> když musíš tak musíš,ale máme tam kapra na minulém ročníku i z odhozu takže možnosti jsou opravdu neomezené :)

Nčvachta - Profil | Út 9.9.2014 16:36:34

Hirmimrk >> pravda, není to moc,ale je to nejvíce ze všech závodů v CZ a SK pořádaných.Takže hned po startu si sousední teamy ujasní sektory,kdo bude ve při tak hranici určí rozhodčí a je po problému..:) Větší problém vidím v tom trefit ke svému bivaku z 1000m v noci za mlhy,deště, větru a nebo když se člověk zakochá do souboje s rybou...

NOndřej Macků-Maca - Profil | Út 23.9.2014 9:42:05

Tak za nás musím říct, že na Prímestské bylo vše v pohodě, ačkoliv místa bylo samozřejmě podstatně méně než loni (můžu to dobře porovnat, protože jsme bohužel seděli na naprosto stejném místě jako loni :-(. Pro nás to bohužel tento ročník bylo bez bodované ryby, ale příští rok už se snad i ten los zadaří lépe a budem zase bojovat o nějaký umístění.
Jinak si nešlo nevšimnout na našem místě jedné věci - místa, kam jsme loni pokládali a bylo tam relativně tvrdo, tak letos na stejných místech kopa tak smradlavého bahna, že to bylo k poblití. Asi něco přišlo s Laborcem.

NKimot - Profil | Po 22.9.2014 17:02:17

Big John K. >> Troch ma mrzí, že o tom vedeli aj rozhodcovia a neriešilo sa to. Domáci asi môžu všetko.

NModrý šílenec - Profil | Po 22.9.2014 12:26:44

Rišo >> No podle GPS sa Markus tlačil na nás, aby trochu uhnul sousedovi ;-) Na Tovačově byli sektory přesně vytíčené a nikdo neprotestoval že musí vozit podle břehu, hold to byl los a musel se stím závodník poprat. Podle měřění na mapách to vypadá trochu jinak, no prostě na další ročník budou vyznačeny hranice sektorů a to na břehu, tak i na vodě a snad bude líp. Dost blbě se rozděluje voda, když na břehu je velká zátoka a každý si myslí že je rovno ;-)

NRišo - Profil | Po 22.9.2014 7:13:55

Modrý šílenec >> v 2011tom som na šestke Kamenci chytali dva tými jeden Nikl a druhý Urban carp a nemali sme najmenší problém, potlačili sme sa. To čo mne opisoval Jano sa dosť líšilo od Tvojho podania, nebolo to tak že deň pred tým sa Portos dohodol s Urbanom na hranici sektoru za prítomnosti rozhodcu a dala sa hraničná bójka, a na druhý deň ste si to rozmysleli? A neviem ale ani tá žltá karta nebola udelená v tom momente by totiž Urban carp odstúpil s tým že má fotky a zverejnil by ako to bolo. Na tom úseku kde ste boli dva tímy sme ako som už spomínal boli v roku 2011 traja a nebol najmenší problém. Mimochodom videl som fotku za ktorú by mala nasledovať okamžitá diskvalifikácia Vášho tímu, štyri udice vo vode a Ty si si veselo prívlačoval?!!!! Neviem ako u Vás ale u nás sa za to berú povolenky.

Nčvachta - Profil | Ne 21.9.2014 17:18:48

Taky si myslím,že pokud byla pochybnost,je třeba nejdříve použít domluvy,pak kotvičky a nakonec rozhodčí na cizý montaže v sektoru a byl by problém vyřešen,ale konkrétně tenhle případ neznám takže nechci dělat vševědu. Ještě malé poděkování těmhle třem borcům, kteří fotili a natáčeli.
Kuba momentálně zůstal na Širavě a v klidu si tam zpracovává materiál na DVD z tohohle závodu,které si myslím bude tou pravou třešničkou na dortu.

NŠvec - Profil | Ne 21.9.2014 16:54:31

BigD >> když na závodech uvidím jak mě někdo zaváží do sektoru tak bych hned volal rozhodčí a řešil to hned a ne po závodě na MRKu. Od toho jsou protesty, kauce atd... A při podezření na tak závažné porušení pravidel by se určitě nějaký volný rozhodčí našel.

NKocháč - Profil | Ne 21.9.2014 16:27:04

čeman 29 >> No jestli CT Šupina podváděl, tak je to jejich ostuda. Já tam nebyl, jen to vyplynulo z vašeho zápisu. Vždy se najdou tací co jsou schopni udělat pro úspěch víc než druzí a mnohdy i víc než je slušné k soupeřům.

Organizátoři budou muset vymezit hranice jak na břehu, tak na vodě a počítat s protesty a řešit je. A bác, kouzlo Šíravy bude v perdeli :o))) Člověk by řekl, že obrovská voda.

Nunudle - Profil | Ne 21.9.2014 9:34:40

Rišo >> Nejspíš malej vejvar, i když tu někteří tvrdí, že při tomto závodě o peníze nejde.

Nsmike - Profil | Ne 21.9.2014 7:36:11

Gratulace tymu Jetfish a vlastne i vsem ostatnim tymum.

Nragnar - Profil | So 20.9.2014 19:46:00

No super preteky ,super zorganizovné a nie je určite lahké preteky daleké vyvážky ,vlny atd.Držal som palce samozrejme Jet fish a radost mi spravil aj Kimot team ktorí super zabojoval,klobuk dole .

NHorda - Profil | So 20.9.2014 14:51:19

Martimo >> Těšák nemá žádnou ztrátu byl tu od začátku kaprařiny u nás a spousta dnešních "es" za něj nebo na něj chytala (např.Mik, Blažena, Převor...). To že se na nějaký čas vytratil z podvědomí neznamení, že by ztrácel. Na jeho kule jsem chytal před lety, když jsem začínal a loni se k nim zas vrátil. Hold to chytá, věřím tomu a to je to hlavní.
Rozhodně, to že vyhrál není tím, že má lepší koule jak jiní. Je to jeho zkušenostma vem si kolik času na kaprech stráví ročně on a kolik ty krát roky jak dlouho kapraří :)

NMartian - Profil | So 20.9.2014 11:03:50

Pedro36 >> mazec :) skoda ze se kluci z daiwa nedostali na bednu, fandil jsem jim! jetfish masakr :D

NT.Karel - Profil | Pá 19.9.2014 21:44:08

čvachta >> Přesně tak ,klobouk dolů před závodníka stejně jako orgnizátorama

NBigD - Profil | Pá 19.9.2014 19:41:54

RAJA >> Pravdu hovoříš- veľká poklona organizátorom!
Aj Kubo je fajn- je to taký pohodár- nie je namyslený a mnohí ho máme radi.

NRAJA - Profil | Pá 19.9.2014 19:30:55

supinna >> Prečo by mali byť Kubove reakcie agresívne? Podľa karty si starý kaprál, tak prečo takéto reakcie? Počínanie Kuba, ale hlavne chlapov z MO SRZ Michalovce je naprosto super. Obdivujem ich. "Ja" takých v mojej MO SRZ určite nemám (sorry pán Vaškovič).
Dľa mňa rybačka (aj normálne preteky), na ktorých chýba "live relay" je super.
PS: bol si niekedy na Šírave? Ak áno, vieš si predstaviť Kubov (ale hlavne organizátorov) pohyb po brehu Šíravy.
Ak si pochopil, o čom píšem, tak Ti prajem veľa pekných úlovkov.

S pozdravom
Rado

NJ.Dufek - Profil | Pá 19.9.2014 14:28:09

sidneyv >> Pod to se podepíšu:-).

NBnick - Profil | Pá 19.9.2014 13:05:47

digi.sedlik >> Kam jede?

Ndigi.sedlik - Profil | Pá 19.9.2014 12:50:08

Co k tomu dodat jen to že došlo na moje slova. JETFISH JEDE!!! a JEZDIT BUDE.
Velka gratulace k uspěchu.

Nkubacarp - Profil | Pá 19.9.2014 10:14:22

Kubo Fabian >> Podle mě jste uspořádali skvělý závod a z těch kritiků bych si tolik nebral.. Už jenom to že 43 týmů z 48 má rybu na takto velké vodě je obrovský úspěch. Myslím, že online přenos je dostačující a je zbytečné každý den přidávat spoustu videí už jenom aktualizace výsledků a vkládání fotek musí být dost náročná. Chtěl bych pogratulovat jt k vítězství určitě si to zasloužili, když naplno využili potenciál svého místa a dále doufám že fishingstar cz ještě něco pochytá a udělají alespoň 1 v sektoru... Hodně štěstí....

Nnej.vydra - Profil | Pá 19.9.2014 4:05:00

Nádherná ryba. Doufám že si ho pořadatelé pohlídali a plave jim zpátky v Šíravě. Jeden podobný klenot plaval na Pálavě, než se zněho udělala prodejní děvka. Stále je to potřeba připomínat "Pánům kaprařům." Lovci gratuluji.

NBigD - Profil | Čt 18.9.2014 19:10:42

tommaly >> Videa jsou, ale Kubko na nich sedí a nepustí!
Ale pár ukázek by pustit mohl, ať nás na to jeho DVD trochu naladí..
Haló Kubíku- nebuď lakomý a šoupni sem alespoň pár minut...

NJ.Dufek - Profil | St 17.9.2014 23:11:12

digi.sedlik - 17.9.2014 18:42:03 > dobře ty:-).

NVL.K. - Profil | St 17.9.2014 21:50:53

Jarda Těšínský >> hezky a vystizne napsane. Tak preji hodne zdaru a sil na zaver zavodu. Dejte tam tech 500 kg mate na to :))))

Ndigi.sedlik - Profil | St 17.9.2014 18:42:03

To kdyby se tu psalo o MikBaits nebo o Niklovi to byste se tady mohli chválou přetrhnout. A když se píše o Jet Fish tak dokážete jen napsat abych se šel opláchnout atd. Místo toho aby jste jim něco napsali k uspěchu tak tu prudíte. Proste JETFISH Jede a jezdit bude.!!!

NMichalM(štikař)͐ - Profil | St 17.9.2014 18:41:57

Viz. tuzemák, argument o závisti je absolutně mimo mísu. Zbytečně teatrální stať o tom jak je svět strašně zlej.

Ntuzemak - Profil | St 17.9.2014 18:37:15

VL.K. >> miluju řeči,že se to nedělá pro prachy.-))) pak se nediv,že tu je tolik negativních reakcí.....nikomu nic nezávidíme,jen těch blbých řečí kolem už je nějak moc.-)))

Nkaca001 - Profil | St 17.9.2014 15:20:03

digi.sedlik >> Neslušelo by se spíše napsat Jardovi T.se letos podařilo vylosovat dobré místo a skvěle toho využívá :-)než takový blábol ,nedělejme z těch výrobců až takové "BOHY"

NF16 - Profil | St 17.9.2014 15:18:53

kaca001 >> Ten pod tebou se málem zalkl.)))

Ndigi.sedlik - Profil | St 17.9.2014 14:55:33

JET FISH jede. Jen tak dal. Já jsem to říkal že Jardá.T ještě všem ukaže a tady je dúkaz který boilie opravdu chytá a je dělaní z lásky a ne pro práchy . Jako jini vyrobci nechci je tady jmenovat vím o čem mluvím. JET FISH JEDE !!!!!!!!

NEtiena - Profil | St 17.9.2014 14:34:35

No bomba, pěkný závod, Jarda T. také konečně vyrazil na pořádné závody a už je všechny masíruje.Blahopřeji.Jen tak dál.

NKubo Fabian - Profil | Út 16.9.2014 19:27:09

A toto som si nemohol odpustiť :)))) treba dodržiavať pivný režim!

Nčvachta - Profil | Út 16.9.2014 13:32:31

F16 >> Zdendo,ale ja nenapsal nic jineho...

NF16 - Profil | Út 16.9.2014 13:18:43

čvachta >> Nikdo neříká,že Jetfish neumí chytat ryby,ale ostatní nejsou taky žádní pitomci.O losu je to téměř vždy, jen ne vždy to umí každý využít.

NFishky - Profil | Út 16.9.2014 12:14:51

RST >> Přesně tak, na mnoha vodách ano. Jak není trať s rovným břehem, rovným dnem a sourodá, tak záleží jen na losu a je to vesměs doma, se závody to má pramálo společného, je to spíš loterie.

NRST - Profil | Út 16.9.2014 11:39:53

Švec >> Takže stačí jen losovat, nač sebou tahat spoustu vybavení a píchat chudáky ryby:-) Vylosuje se to rozdají se ceny a je klid:-)

NBigD - Profil | Út 16.9.2014 6:57:44

smike >> No Jarda to rozjel ve velkém stylu!
Je ale teprve úterý a stát se může cokoli. Zajímavé ale je, že na něj nedotahují ani sousedi- Méchiko ombrés de Daiwá. Holt to nebude jen o místě. U nás na Vltavě pravidelně vyhrávají teamy, sedící uprostřed sektoru a ne na forhontu, takže to je hodně o zkušenostech a kvalitě krmení...

NRAJA - Profil | Po 15.9.2014 19:58:41

unudle >>To si potom musel dobre nadsluhovať, alebo sedieť v Sabinove, alebo si slúžil u rusov, pretože ja som fungoval 6 rokov Prahe. Vidno, že si úplne mimo, fešák. Kašlime už na to. Maj sa.

NKubo Fabian - Profil | Po 15.9.2014 16:02:47

carpson >> Sorry, ale mám na starosť aj kamerovanie, takže robím čo je v mojich silách...momentálne sa vytiahol aj najväčší amur (zatiaľ)

NKubo Fabian - Profil | Po 15.9.2014 0:56:07

Paľkov 1 !

NKubo Fabian - Profil | Ne 14.9.2014 23:40:28

Toto + defekt, krásny deň pre mňa...

NRAJA - Profil | So 13.9.2014 17:40:32

BigD >> Presne tak, kašlať na nejaké stánky. V Prahe nech majú aj kolotoče, ale Zemplínsky kapor je Zemplínsky kapor.
Nech sa všetkým darí.

NBigD - Profil | So 13.9.2014 13:19:23

Tak hlásím, že Zemplínský kapor byl úspěšně zahájený.
Vyšlo počasí a losování bylo zábavné. Jen mohlo být něco i pro návštěvníky. Oproti Praze tam byl jen stánek s pivem a teplé párky, ale neva- je to evidentně hlavně o chytání a to začne ráno v šest.
S juniorem jsme se prošli po břehu a docela těm soutěžícím závidím. Bude to zabíračka, ale je tu velice příjemné prostředí..

NFilip Štefek - Profil | Pá 12.9.2014 0:09:36

pumuklicek >> Následující rok bude povinná výbava elektrický naviják na autě. Bez něj ani ránu ;-)

NFilip Štefek - Profil | Pá 12.9.2014 0:02:01

pumuklicek >> Alespoň si udělají zásobičky na zimu, kluci jedni boubelatí :-)

Npumuklicek - Profil | Čt 11.9.2014 23:09:09

Smrtak >> vsetci prvi nebudu aj ked by si zasluzili za to pocasie co ich caka nezavidim im ..

NRST - Profil | St 10.9.2014 5:58:44

Modrý šílenec >> No co zmoknete jak myši:-)

NHirmimrk - Profil | Út 9.9.2014 15:52:53

Ďakujem za doriešenie :)
Pridávam teda sľúbený obrázok aj s popisom: "No neviem, či je táto mapka správna, ale podľa nej, majú žálužice maximálne 1700m po brehu a vzdušnou čiarou to bude tých 1500, ktorá ohraničuje sektor po vode. Keďže je tam 10 teamov, každý team (4 udice) má 150 až 170 m chytacieho poľa".

Či to bude stačiť uvidíme, ale pri väčších vyvážkach bude veľa záležať od šikovnosti súťažiacich. Na 1000 metrov si bude určite každý myslieť, že sused je v jeho poli ...

NModrý šílenec - Profil | Ne 2.2.2014 19:54:05

Rišo >> No nic, bude potřeba víc pálenky na rovnání protestů sousedního teamu ;-))))

NRAJA - Profil | Ne 2.2.2014 13:22:30

Kubo Fabian >> Hlavne by to bolo rýchlejšie.

NBitko - Profil | So 1.2.2014 22:47:42

Len zaželať súťažiacim vydarený pretek a nech nám Šírava ostane aj naďalej C&R, lebo bez toho by to na nej takto dobre nevyzeralo...
P.S. zabezpečiť si poriadne člny, lebo...môže byt zle :-)