Čluny boat007 recenze.

Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito čluny ?
Autor diskuse: bridil - Profil , 27.10.2013 všeobecné - náčiní, doplňky

-bedna- - Profil | Ne 13.5.2018 21:05:16

macek1 >> Nevím jak k tomu přišli ostatní,ale mě se to stejný stalo vlastní blbostí.Ten člun jsem nafoukl ráno, kdy byla o hodně nižší teplota, než když jsem přišel k člunu po obědě a po tom,co jsem slyšel ranu jako když píchneš nafukovcí balonek a ejhle jedna komora prázdná.:-))
Prostě se to na slunku i když byl na vodě,ale u břehu nahřálo a roztaživost udělala svoje a bouchlo to.Ono je potřeba ventilem upouštět vzduch.Kolikrát se ti večer a nebo v noci zdá,že je člun hodně měkej a dofoukneš ho a pak ho druhej den zapomeneš odfouknou a při těchle pařákách se prostě vzduch roztahuje tak, až to nejslabší místo povolí.A mě bouchl přesně v těch samých místech.A pokud si člun nefoukal správně kvůli vnitřním membránám,je možný,že bouchly obě komory.Ono je totiž možný,že kdyby prdla nejdřív ta komora od které byla membrána uvnitř odkloněna,tak ta druhá neprdla.
Blbě se to vysvětluje,ale vadou materiálu to vůbec nemusí být.Neříkám,že není,ale nemusí být.
Já člun spravoval dvakrát tady u těchle http://www.lepeniclunu.cz/ jsem byl maximálně spokojen.Sice jsem na tu opravu čekal asi tři měsíce,ale jasně mě to řekli dopředu.A protože jsem to dal spravovat přes zimu tak nebylo co řešit a když jsem viděl co vše na tom člunu udělali tak spokojenost veliká.A hlavně dodneška všechno z toho vydrželo.
Ale přímo tuto závadu s prasklýma koncema plováku jsem řešil,protože se mě to stalo u vody a potřeboval jsem to rychle a tady k této firmě to bylo nejblíž http://www.boatmania.cz/Default.aspx?page=kontakt a taky mě ve všem vyšel vstříc.Neměl jsem sebemenší důvod si na něco stěžovat.A hned mi i na rovinu řekl,že přelepí oba dva konce,že s tím má zkušenosti,že bych za chvíli přijel i s tím druhým.Kamoš si u něj na něco stěžoval,ale už nevím na co nebo ohledně čeho.Já jsem byl nadmíru spokojenej.
Takže je docela možný,že to je nejslabší spoj na člunu,ale pořád lepší,než kdyby se měla vyměňovat membrána uvnitř.:-)
Takže ono to může být tak i tak.V každým případě po šesti letech,bych to zas až tak neřešil a nechal přelepitPak už to bude napořád,pokud zas nezapomeneš odfouknout.:-))

-bedna- - Profil | Čt 17.7.2014 20:30:10

Travex >> Jak píše Syrus.Já mám A 320 a vše k naprosté spokojenosti.Mám nějakejch 115 kilo a skáču do lodě,šlapu po balónech v zablácenejch gummákách,baterku(180Ah cca 50kg) měním sunutím přes válce a nikde ani známky po nějakým poškození.Člun kolikrát vytahuju po třímetrovém svahu sám a dno stále jak dětská prdelka,pořád jak nový.
Člun vozím na zahrádce(taky ho doma nakládám sám a jde to a bez dřiny) nafouklej.Pokud se nebojíš o auto,že by jsi ho mohl někde škrábnout,člun to vydrží vždycky.Já teda ještě ani člunem snad auto neškrábl,ale nestudoval jsem to,protože mě je to jedno,já vzhled auta neřeším.:-)
Já se rozhodoval skoro přes rok a půl co koupím za člun a hodně jich viděl a pěknou řádků vyzkoušel a už byl prakticky rozhodle pro Bush Crab 330,protože ty (Zico,Albastar,Z-rey) jsou po pár sezónách na odpis a všichni co je měli nebo mají,se už stejně dívali po jiných.Z-rey byl tenkrát ze začátkuve třech metrech za deset tisíc a za tu cenu bych jej vzal asi taky,ale jak jej zdražili,nebyl argument pro.
Pak mě známý zaměstnanec firmy,přesvědčoval,ať počkám na to co doveze Mivardi,že to bude pecka a já čekal půl roku a furt jen sliby a náhodou na veletrhu jsem viděl toho Boata a bylo rozhodnuto.
A hned si jej objednal.Ještěže jsem si ho objednal.Mivardi s velkou pompou po roce a půl dovezli čluny a já se jen usvědčil ve své dobré rozhodnutí.Né jen,že to byl a je absolutní sranda člun oproti Boatu,i když popis mají lepší než Nasa na své vesmírné lodě,ale člun je dražší a kýl má jen do půlky člunu,oproti kýlu Boatu po celé délce člunu,což oceníš v řízení člunu(krásně drží směr).
Tak i váha člunu při stejné délce je o deset kilo lehčí(a kde asi Mivardi tu váhu snížilo?No přece na materiálu).Což na Tovačově už borci dobře poznali.O dno už dva rozřízly.(zdravím do Fulneku a na Vysočinu:-):-) ) A výpravu dojezdili v mojím a hádej,který teď mají.Teda jeden,druhej je prej teprv ze tří čtvrtin v pokladničce.:-):-)
Byl jsem a jsem rád,že jsem si ho tenkrát koupil.
Nevím jak jsou na tom kluci s vysokotlakou podlahou,ale já bych měl furt takový obavy,že s ní něco udělám a tak raději preferuju pevný dno,ale neodsuzuju to, nemám s vysokotlakou zkušenosti,ale nechci mět pořád nějakej strach či obavu, sám k sobě a tak podlahu raději budu mět vždycky pevnou.:-):-)

chůdy 26 - Profil | Út 17.3.2015 20:54:48

JOP >> v garáži jen spustim na auto a jedeš

Erva - Profil | Po 17.2.2014 14:46:55

xr125l - Otázka není přímo na mě , ale je , za prvé pokud je lamelová podlaha , tak pod ní není nafukovací kýl , ten je pro jízdní vlastnosti člunu výborný a tím pádem člun lehčeji klouže , jede po vodě , na lamelové podlaze musíš koukat kam šlapeš , tedy pouze na lamely - desky , nafukovací podlahy jsou2 druhy , jedna rovná a pod ní se nachází nafukovací kýl , druhá do otevřeného V a tvoří jak podlahu , tak kýl zároveň , váhově jsou čluny z lamelovou podlahou a nafukovací hodně podobné , jen s tím rozdílem že na nafukovací podlaze se dá šlápnout kamkoliv , je dostatečně tvrdá i na postavení ve člunu , je ještě jeden model a to Allroudmarin který dělá i rovnou vysokotlakou nafukovací podlahu a Nemá kýl , za mě když člun tak z kýlem a buď vysokotlakou podlahu , pevnou dřevěnou , nebo hliníkovou , ovšem poslední dvě jmenované už jsou zade na úkor váhy člunu , ovšem jsou taky nejlepší a nejstabilnější pro jakoukoliv manipulaci ve člunu , ale řekl bych že dnes už jim zdatně kokurují vysokotlaké nafukovací podlahy .

-bedna- - Profil | Po 14.5.2018 20:40:46

Ljuva >> No myslím,že nějaký anonymní všeználek,který si chce hrát na chytrýho mě za sáhodlouhý rozepisování nestojí.Nafukuj podle sebe a pak to sváděj vždycky na vadu člunu.Je to tvůj majetek a tak konej podle svého přesvědčení.Já jen popsal mé zkušenosti a zážitky.Máš lepší,rozepiš se a dej svým zápisům hodnotu a přesvěč mě o opaku.

JAH - Profil | Ne 13.11.2016 17:39:35

3 roky dostává zabrat a zatím no problemo :))

RST - Profil | Ne 13.11.2016 15:49:21

70matas70 >> Kolego nerozčiluj se praskne ti cévka............. Člun byl po prvním nafouknutí měkký - tohle se může stát, když nafoukáš a klesne teplota. Vzduch zmenší objem tudíž se zmenší i tlak, jestli jim to na predajni drželo????? No myslím kdyby ne tak to přiznají a řeší dál situaci s dodavatelem!!! Nebo myslíš že by si jako řekly že tohle řešit nebudou??? Musí jim být jasné že přijdeš znovu. A to že ti spadne jen jedna komora a ostatní jsou OK???? V principu je to nemožné, je jen jedna situace, kdy to udělá. Člun je špatně nafoukaný!!!!!!
Doporučil sem ti vyzkoušet kde to uchází ano nejdříve bych si zjistil kde je chyba, protože kdyby v něm byla dírka nikomu nedokážeš že sis ji tam neudělal sám!!!!
Závěrem bych chtěl říct, že osobně nemám od B..007 žádný výrobek, jen znám velkou řadu lidí kteří ano (čluny motory....) a nikdy opakuju nikdy jsem od nich neslyšel na tuto firmu říct křivého slova!!!

Martík - Profil | Pá 19.8.2016 16:37:08

Mám boat 320 s pevnou podlahou a jeho využití je ohromné, převoz věcí, zdolavacky a i lov z lodi

Walmont....S_Warrior - Profil | St 25.2.2015 19:58:33

Mam M290 a po zkušenosti s min. sezony můžu tento člun jen doporučit. Materiál ze kterého je člun vypadá hodně odolně a po zkušenosti s labe kdy jsem ho měl ukotven u břehu a neustále dostával o kameny při projíždění lodí člun nenese žádné známky poškození. Podlaha je velmi pevná a nemusíte mít strach o její protržení, prakticky si neumím představit jak hrubě bych s člunem musel zacházet abych ho poškodil a že už pár kiksů zažil. Velmi dobře se ovládá, je dostatečně prostorný a naprosto s přehledem se do něj vejdou dva rybáři i s vybavením a to včetně mého čtyřnohého rybářského partáka.
Na ryby jezdím Felicií combi kam se bez problému vejde v nafouknutém stavu na střechu a pokud to dopravní situace dovoluje běžně s nim jezdím i 100 km/h. Ovšem pokud pojedete delší trasu počítejte s výrazně větší spotřebou. Podle mých propočtu i o 3,5 l benzinu na 100 km. S auta si ho při troše šikovnosti ovšem o to větší námaze dokážu sundat s auta a položit na vodu. Za mě tedy rybářům kteří přemýšlí o nákupu tohoto člunu mohu říci že po roce používání mohu tento člun určitě doporučit.

Radek CARP TEAM RAPTOR

františe - Profil | St 10.12.2014 14:46:35

chytil-nechytil >> Na jaře jsem si pořídil Boat007 C320 Air. Jsem s ním max spokojen. Používám ho na přesun, zavážku i na přívlač. Podlaha je stabilní a pokud je nafouklá jak má být, tak lze se na ní bezproblémů postavit. Za mě můžu jen doporučit.

VYDRA33 - Profil | Čt 17.7.2014 21:48:52

Mám ho tři roky a maximální spokojenost a že dostává do těla a i v bouřkách drží na vodě jak přikovanej.

Bambi.SpP - Profil | Po 29.4.2024 6:21:09

Trol11 >> Jak spočítal 2krat průměr což je 84 ale to je blbost , boat má zrcadlo jestli jsi to dobře pamatuju měřil jsem to cca 60 od konce plus 42 takže uvnitř bude kolem 218 až 220

Erva - Profil | Út 8.12.2020 19:17:00

kubajanovsky - Pokud chceš kupovat člun za šlupu peněz , tak si kup člun ve speciálce na čluny , či vodní sporty a ne člun od rybářské značky , na rovinu ti napíšu že ten Fox nemá hodnotu ani třetinovou ...., ale výběr je samozdřejmě na tobě .

fousáč200 - Profil | Po 22.10.2018 10:42:25

hoši, když máte jakýkoliv nafukovací člun, tak je dobré ho ve vedrech ufouknout, takhle prasknul po roce známému RIB zodiac za 150.000,- každopádně bych ho taky nedržel v tlaku celý rok, ty spoje jsou pořád napnuté úplně zbytečně myslím si, že i ta guma je zbytečně namáhaná. Já mám 2 čluny boat007 jeden malý s vysokotlakou podlahou a elektromotorem, už mu je 6 let když jedu sám na ryby tak si ho doma nafouknu a dám do galaxie celý. Druhý velký ten mám 4 roky s 20 hp hondou motorem a jedu s rodinkou k moři a oba jsou bez problémů, po moři oplachuju důkladně sladkou vodou - ve velkých vedrech ufukuju, třeba 3x za dovolenou - a bez závad - všechno nafukovací může na sluníčku prasknout. K téhle značce mě přivedl chlapík co má u Omiše v kempu půjčovnu s člunama, tam jsem si ho poprvé půjčil a pak koupil tady. Letos jsem se tam zastavil z nostalgie a už tam má 8 člunů boat007 jeden z prvních je 8 let starý a říkal, že jen natřel podlahy které lidi podrápali kamenama a škeblema na těch 2 prvních kusech co koupil před 8 lety. Za ty peníze jsou to super čluny. Kámoš co má kolibri a sáhnete si na jeho materiál a na boata tak na boatu je o dost pevnější materiál už na pohmat. Já jsem spokojenej za ty prachy jsem zatím nic lepšího neobjevil.

-bedna- - Profil | Ne 13.5.2018 21:10:48

Jo a za zalepení těch dvou válců jsem zaplatil mám dojem do 1500,-Kč.Což není zas až tak hrozný.On to celý odlepí dokola a nalepí znovu.

Jamik.cz - Profil | St 31.5.2017 9:04:28

bjwir >>
možná jsem měl smůlu na vadný kus, ale stalo se. Možná taky v rámci úspor začli šetřit a začli nově používat levnější tip podlah a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.........
Každopádně dohadovat se s nimi nebudu, každý svého štěstí strůjcem. Ztratili zakazníka a mnoho dalších protože již nikomu tuto firmu nedoporučím.
Čluny jsou to dobré ale jednání firmy je katastrofa, přece když něco prodávám mám si za tím stát :-(

sklo - Profil | Ne 8.1.2017 12:57:22

Forme >> ja taky nemam misto na skladovani, skladuju vyfouklej ve sklepe, prevazim taky vyfouklej. to je podle me vlastne smysl nafukovacich clunu :) kdybych mel misto koupim si pevnou lod :)

liborcarp - Profil | Ne 13.11.2016 16:22:50

U mě dobrý.-)

RST - Profil | Pá 11.11.2016 15:02:46

-bedna- >> Ano materiál tam vlepený je, ale není tak pevný jako to z čeho je vyrobený člun. To co jsem viděl, byla taková velmi pružná jakoby ze silikonové gumy vyrobená membrána.Primárně je tam od toho co píšeš, tedy aby při poškození neušel celý člun. No a sekundárně tím jak dofoukneš komory, tak díky své pružnosti vyrovná tlak tak, aby byl ve všech komorách stejný. Nevyrovná to přepouštěním ale tím že se jakoby vyboulí. No a když jedinec blbě fouká ( napere hned první komoru skoro na tvrdo) dojde k tomu vyboulení do prázdné komory a pak když zasvítí sluníško:-) není u té zprvu našlapané komory co a kam boulit a střelí to........ fršten??? Proto je zvláštní že kolegův člun ztratil tlak pouze v první komoře. Do určitého meze, musí změknout celý člun, a teprve až potom ujde jedna komora. Proto jsem psal že to špatně fouká.

Ještě k té reklamaci. Pokud mu člun uchází použil bych mýdlovou vodu na zjištění úniku, jestli nic nenajde je to povolený ventil, jestli to bude syčet ve spoji okamžitě reklamovat, no a vzhledem k tomu že už s ním byl na vodě, nevyloučil bych mikro dírku - takové umí třeba šípkový trn. v tomotu případě je reklamace bezpředmětná.

70matas70 - Profil | St 2.11.2016 19:52:55

Marczech >> čln mám doma po vycisteni ventilov im V rýb potrebách nespadol nafukal som ho a uvidím doma pri teplote 10 C.

dukin - Profil | So 20.8.2016 6:25:54

roxtidy >> To je fuk, hlavně že vydrží traktor :o)

syrus - Profil | St 19.8.2015 22:47:59

slušný

Blondak - Profil | So 4.4.2015 18:14:12

chůdy 26 >> Zdar tak vozejk hotovej a člun už na zkoušku taky nahozenej na něm :-)

JOP - Profil | Út 17.3.2015 16:57:03

chůdy 26 >> Mno, hlavně ať se zamyslí, jestli to bude převážně transportovat sám a v jakém stavu, páč dostat to takhle sám na auto i s podlážkama se sice dá (včera jsem zkoušel), ale záda mi dnes vysvětlily, že to zase až tak dobrej nápad nebyl :D
A tahat to ještě od auta na nějakou delší vzdálenost ...
btw mám jen M290, ta 320 bude ještě horší na manipulaci (není to jen o váze, ale i rozměrech).

JaMi - Profil | Út 24.2.2015 22:29:42

Zakoupeno na výstavě. 3,2m nafouknuté v garáži, vše je v pořádku zatím, tak uvidíme, jak bude letos sloužit.. Cena s poštovným skoro 17 000Kč.

pablo - Profil | Po 12.1.2015 19:22:37

Tak aj ja som kupil boat 007. Uz si napamatam to oznacenie ale dlzka 270cm a pevna podlaha. Vaha 46kg. Bal som sa ze budem mat problem s manipulaciou ale svete div sa vobec. Nemam s tym problem ho odniest od auta k vode a ani ho supnut na strechu. Na vode stabilny a v celku aj drzi smer vo vetre. Zatial nemam co vytknut takze dostava za 1.

RST - Profil | St 17.12.2014 19:13:15

JOP >> Mezi válci - komorami je pružná přepážka která by do jisté míry měla eliminovat rozdílný tlak v jednotlivých přepážkách......... Tohle sice neřeší tvou otázku ale dej si na to foukání pozor, už sem viděl jak borci zničili člun tím, že přefoukli jeden válec a přepážka jim praskla.

-bedna- - Profil | St 17.12.2014 18:40:44

JOP >> Tak to bude ten povolenej ventil.Ale zase to nervy na krev,pamatuj je to plast.Dotáhnout,ale s citem.:-):-)

-bedna- - Profil | St 17.12.2014 17:13:10

JOP >> A nemáš tam rozdíl teplot?Kdyžto nafoukneš a je,dejme tomu 15 stupňů a pak to skladuješ, kde je teplota kolem 0, tak je jasný pokles tlaku.
Ale pokud ti to uchází moc,udělej si mýdlový roztok, nafoukni člun na max a kolem ventilů(mezi umělou hmotou a látkou člunu) to potři.Jestli se budou dělat bublinky,dotáhni ventil klíčem,co jsi dostal ke člunu.
Ale pokles tlaku v této době je běžný u všech člunů,záleží jak moc.:-):-)

fousáč200 - Profil | St 10.12.2014 13:34:12

Mám člun boat007 M290 s 5 hp mercury na dovolené a na delší výpravy s rodinkou. Potom mám ještě s nafukovačkou C 235 AIR ten používám s elektromotorem Haswing 55 na zavážky, nebo na přívlač, když jedu sám na ryby, jelikož je lehký a dobře se mi s ním manipuluje, vtahoval jsem do něj už i sumce 180, člun byl sice trochu plný, ale ale dal jsem to celkem bez problémů. Se čluny i s motory jsem naprosto spokojený. Jinak jak zde píše někdo, že allroundmarin je vyráběný v Rakousku, tak je to čistokrevný číňan, potvrdil mi to někdo od nich na výstavě v Duselldorfu je to pouze s jejich logem, měl jsem dříve allrounmarine MW235 a má to slabší materiál, bylo to znát i na šáhnutí obou člunů vedle sebe, než má boat007. M290 mám už 4 rok a stále bez problémů drží tlak, S nafukovací podlahou mám teprve 2 rokem a zatím naprosto bez problémů je sice levný, ale kvalitní, mohu jen doporučit, původně jsem koukal po lamelovém dně na C235, ale nakonec jsem rád, že jsem si vzal ten s nafukovací podlahou, co mi doporučili v boat007, je to podstatně lepší než lamelové dno, co jsem měl v Allroundmarine. Ty kluci co tam jsou v boat007 mi fakt dobře radí, nesnaží se za každou cenu prodat ale spíše poradit, což se mi už 2x potvrdilo, chtěl jsem například od nich hydrostabilizátory na mercury a místo aby mi to vychválili, prodali a měli tržbu, tak mi to rozmluvili, že jsou to vyhozené peníze na můj motor, tohle se u málo kterých obchodníků v dnešní době stává.

bombes - Profil | Ne 21.9.2014 17:34:46

Rybářský instruktor >> dizlektik fídža - 21.9.2014 17:29:54 >> je to A270 a váží 46kg , pevná podlaha

bombes - Profil | St 17.9.2014 21:32:17

Pallermo >> nemáš vůbec zač. a tady má pokojíček :-)

RST - Profil | Pá 29.8.2014 14:25:43

Pallermo >> Tvar přídě je jiný A je víc do špice. Lépe proráží vodu. M je trochu víc prostornější. Na vodu pro kterou to chceš bych volil "A" 300.

Biker - Profil | Pá 29.8.2014 14:25:34

Pallermo >> Ted na to koukam M je slevneny predtim tam moc velky rozdil v cene nebyl. Podlaha je u obou stejna skladaci deskova zadny latky.

Erva - Profil | Po 21.7.2014 19:54:23

supinna - Pevná podlaha je pevná podlaha , té se nic nevyrovná ,ale zase je to na úkor váhy , mnohdy má člun z pevnou podlahou o více než 20 kg víc než čluny z vysokotlakou podlahou ,ale pokud člověk potřebuje menší lehký člun pro snadnou manipulaci a zachování si velmi dobrých jízdních vlastností , tak není asi nic lepšího než právě vysokotlaká a ty jsou 2, jedna rovná a pod ní se nachází nafukovací kýl a druhá do otevřeného V která tvoří zároveň i kýl , tyhle čluny jsou ještě o malinko lehčí než prvně jmenový , další věcí tlak v podlaze ,u některých člunů se fouká podlaha " jen " na 0,4 -0,6 bar. a u těch lepších podlah až na 0,8 baru , chodit a stát se na ni dá ,ale že by měla být lepší na chození ,to asi ne , možná v létě na boso .

syrus - Profil | Čt 17.7.2014 18:26:37

Travex >> Není co řešit.Kup 290(320) s pevnou podlahou a nebudeš litovat.

syrus - Profil | Čt 17.7.2014 18:22:08

Travex >> Zadní pevná část je ZRCADLO,tam uchytíš motor a držák sondy.KÝL je spodní přední část člunu kterou nafoukneš.

Travex - Profil | Čt 17.7.2014 18:10:44

syrus >> to je svatá pravda......vyslechl jsem více názorů, podlaha je důležitá, ale prý hlavně tvar člunu. rozhodně prý ne ten raft, ale s tou zadní pevnou částí (kýl), drží to prý lépe stopu. no hodně si to promyslím

syrus - Profil | Čt 17.7.2014 18:06:34

Travex >> Kašly na hmotnost.Funkčnost je hlavní.

-bedna- - Profil | Čt 17.7.2014 14:16:15

Fishky >> No já mám zato,že v jednom malém předměstí u Brna je mají.
Mám dojem,že se ta vesnice nebo spíš brněnská čtvrť, jmenuje Praha,nebo tak nějak.:-):-)
Jinak jen na brněnským výstavišti v březnu a to ještě možná.:-)
Ale já na ty čluny můžu pět jen chválu a to jich je kolem mě už určitě víc jak sedm, co si tak matně vybavuju.
A já sám ho taky mám zhruba třetím rokem a pořád na vodě a až na ten binec co v něm neustále mám tak není co vytknout.:-)

ksanda - Profil | Čt 5.6.2014 19:46:11

Pallermo >> nene to se jela jen projet, zavazime si sami zatim rucne, ale za 14 dnu bude konecne i motorovej pohon :-)

syrus - Profil | Čt 5.6.2014 17:48:58

kalinz >> Určitě BOAT.Cena/výkon bezkonkurenční.

-bedna- - Profil | Čt 5.6.2014 11:33:25

kalinz >> Boat všem doporučuju Boatů jen na Tovačově ,co vím plave, kolem dvaceti a nestěžoval si nikdo.Za ty peníze neseženeš kvalitnější člun.
Všechny ostatní jsou jen o reklamě,tento člun ji nepotřebuje,což mluví za vše.

Kača000 - Profil | Po 17.2.2014 15:39:37

my ho brali odsud http://www.fishingstar.cz/nafukovaci-cluny-motorove​/boat-007-nafukovaci-motorovy-clun-m290-s-pevnym-dn​em/
v sobotu jsme to odklikly na netu ,dneska volala paní jestli nechceme náhodou šedou barvu že už jí mají taky a kdy ho má poslat tak jsme se domluvily na středu ,super jednání ,to v některých Ostravských E-shopech voláte pořád akorát vy a zjištujete jestli se vůbec něco děje :-)

Goldik - Profil | Po 17.2.2014 13:14:38

Já mam tento a po roce používání maximální spokojenost http://www.boat007.cz/lode-cluny/nafukovaci-cluny/c​235-air-nafukovaci-cluny-boat007.html