gangster nebo pikantni svestka?

rozhoduji se pro jaky druh!
Autor diskuse: grodis - Profil , 31.12.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

treska113 - Profil | Pá 15.2.2013 15:18:49

včera na Pikantní švestku

dasty carp - Profil | Čt 14.2.2013 20:40:09

Kapřici na Pikantní švestku)Samozřejmě letos dva dny zpět.

FOUSATEJ HAT - Profil | So 16.2.2013 17:25:35

Ivo >> :-))))))

1. sloka:

Namíchám tajnou příchuť,
chce to jen pevnou víru,
vytáhnout z škeble extrak
ucpat na trhu díru

:-)))

GRUPA - Profil | So 16.2.2013 15:29:18

Dělat závěry po pár vycházkách nemá moc dobrý vliv na objektivní názor na dané koule. Zmiňovanému G-2 jsem věnoval opravdu pár sezón a byl pro mě jednička. Na druhou stranu se musím přiznat, že víc jak 30kg jsem si za rok nikdy nekoupil. Ale taky nutno říct, že na cca 40 docházek na menších vodách je to až, až..
Jediná věc která mě na téhle hotovce trápí je ta, že pokud je opravdu z čerstvé várky, tak je velmi měkký a rychle se rozpadá. Minulý rok se mi tohle stalo s jedním balením (10 kg) a trošku mě to odradilo. Balení jsem poprvé nedostal v celku 10kg, ale 10 X 1kg a tam mi příjde G-éčko měkkčí. Někde si koule pověsit a nechat vytvrdnout je sice snadné, ale né v bytě a myslím, že u koulí za 3500,- by to neměl mít člověk ani zapotřebí. Ale stalo se mi to ze všech objednávek jen jednou.

Spiceman (švestka) jsem zkusil vloni poprvé a musím říct, že už si ho v 10kg nikdy nekoupím, né snad proto, že by na něm bylo něco špatného, ale kapři po něm jdou jako piraně. To že to nebyli žádní obři mi nevadilo, ale takové množství záběru jsem nečekal. Letos si vezmu max 2,5kg na nějakou jarní výpravu a dost. Čeho je moc, toho je příliš a to platí i pro počty záběrů.
:-)
Letos se chci věnovat více mraženkám, protože se mi podařilo vyřešit problém se sušením kuliček. Už jsem něco zkusil a celkem se mi to zamlouvá..

Co se týče domácí výroby, tak jsem se jednou pokoušel o vytvoření G2 doma. Výsledek byl vůní, chutí i srukturou velmi podobný originálu. Jestli i složením, to už se dnes nedozvíme. Cenou jsem se dostal někde okolo 260,- za 1kg. Když si ale dám na pomyslné misky vah rozdíl v tom, co všechno musí člověk udělat, nakoupit a vytrpět, aby to vyrobil... A na druhou stranu to, že mi zazvoní PPL před barákem a já zaplatím a řeknu děkuju, nemám co řešit. Raději si koupím.
Ať vám to hrrčííí.......

Michal Kučera - Profil | Čt 14.2.2013 23:44:49

agig >> to je věc, která se běžně stává...znám mnohem kurióznější příběhy...přijeli ke mě loni dva zákazníci a začali mi vyprávět, jak jeden z nich si zjara někde v krámě koupil větší množství G2 a dlouho na něj nemohl nic chytit, zatímco ten druhý, kterému se G zdálo drahé, nakoupil levnější a na něj sem tam něco ulovil...tak se ten první naprdl, také si koupil to levnější s tím, že zbytek G2 vyhodí...kamarád na to, že to je škoda, a vzal si ho od něj...během pár dnů na něj chytil největší ryby, co kdy oba chytili, ale hlavně o třídu přechytal původního majitele G2, který se toho boilie dobrovolně zbavil...přitom celou dobu chytali spolu vedle sebe...takže ten, co na jaře kupoval G2, chtěl raději jiné koule, zatímco ten druhý, který tomu na jaře nevěřil, nechtěl nic jiného než ... :-) ryby opravdu někdy nemají logiku a je to spíš o tom, čemu věříš...

dasty carp - Profil | Ne 6.1.2013 10:15:48

grodis - >> Ahoj,oba dva druhy jsou suer,jen bych jejich použití v ročním období volil asi tak, Švestka od brzkého jara ale to neříkám že Gangster se nedá použít třeba G3 do studené vody také super,Pokud se voda oteplý dají se použít samozřejmě oba druhy jen s tím že švestka se bude rychleji uvolnovat,je na rychlejší chytání,Ale dobré je že s ní jsi schopen pochytat spousty ryb všech velikostí.Gangster je boilie s kterým bych šel vyloženě na větší rybu.Takže určitě odzkoušej obojí a udělej si obrázek sám,což je asi to nejlepší co můžeš udělat.Zatím můj nej na Pikantní Švestku.

Tavris29 - Profil | So 16.2.2013 16:48:25

Ivo >> Tak se Ti nakonec podařilo zapracovat na její březosti,jo? :o)

Michal Kučera - Profil | Pá 15.2.2013 9:02:31

baitruner2 >> těch okolností je vždy hrozně moc...chtěl jsem tím příkladem jen říct to, že i na stejné vodě v rukou dvou lidí může stejné boilie mít zcela rozdílné výsledky...

Ondřej Macků-Maca - Profil | Čt 14.2.2013 18:01:47

Martas.bait >> Ty vole, ty jsi ještě blbější než jsem si kdy myslel, fakt...