Prosím o radu s 2 ha vodou

Zdravim, s bratrancem už týden jezdíme na bejvalou pískovnu( taková zatopená 2 ha díra kde se těžil písek) Když odpoledne přijedeme k vodě vidíme metrové amury jak si na hladině vyvalují břicha, ale do půlnoci přichází jen malé jízdy od kapříků. Voda je dobře zarybněná.
Krmíme velice málo, vzhledem k malé rozloze vody, tedy kukuřicí. Ani na hladině nezabrali. Vůbec nic. Nevíme si rady, co jim tam máme naservírovat, a tak mně napadlo jestli vás strarší kolegy rybáře nenapadne něco lepšího. (voda neni nějak zvlášť hluboká a kolem dokola je u břehů rákosí a převislé větve ze stromů) Předem díky
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nkopr69 - Profil | Ne 7.8.2011 15:11:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

RO:-(man)-: - >> Krmite velice malo?A to je ta chyba.Amur v letnich mesicich sezere stejne mnozstvi co sam vazi takze pokud mu nenabidnete patricne mnozstvi tak nevidi duvod proc navstevovat vase krmne misto ktere je pri malem mnozstvi krmeni stejne vetsinou prazdne.
20kg kukurice je ta spravna denni davka pro amury a pridat muzes jeste par kilo mirabelek,svestek a nakrajenych merunek.Timto nic nezkazis.

Nbart.bm - Profil | Ne 7.8.2011 12:42:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

na amura klidně i 10kg kuku na den.Ten prevít sežere když je voda teplá tolik co váží tak když tam budou tři kolem metru a když je revír dobře zarybněn tak je to jak když plivne.Jen se toho nebát :-)) pak jak je rada níže a čekat.ryba se musí vysedět a tchýně vystát. :-)

Nbart.bm - Profil | Ne 7.8.2011 13:09:06

já dávám na vlas plovku Ananas NBA od Kučery tuším že je to průměr 14mm a tři zrnka kuku a jde to :-))