Domáca výroba zmesi na boilies

Dobrý deň, chcem skúsiť trošku zaexperimentovať a vyrobiť si vlastnú zmes na boilies. Čo si myslíte o tejto? Môže byť dobrá čo by ste ubrali alebo pridali?

OBJEMOVÉ PRÍSADY:
1. Kukuričný šrot - 750 g.
2. Pšeničný šrot - 750 g.
3. Repkový šrot - 750 g.

ENERGETICKÉ A NUTRIČNÉ PRÍSADY:
1. Drvené konope - 500 g.
2. Glutén - 300 g.
3. Syrovátka - 500 g.
4. Pšeničné klíčky - 500 g.

RYBIE MÚČKY:
1. Rybia múčka - 500 g.
2. Lososová múčka - 500 g.
3. Redfish múčka - 500 g.
4. Ančovičková múčka - 500 g.

ĎAKUJEM
Autor diskuse: adam.fsh - Profil , 2.6.2011 kaprařina - nástrahy, návnady
6 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nmemphisto - Profil | Čt 2.6.2011 22:29:15

Vážení pánové, abych pravdu řekl, moc se do diskuzí na mrku nedívám, protože právě takovéto diskuze jsou pro mne k pláči. Myslel jsem, že tady kluci co něco vědí, poradí klukům co potřebují poradit a ne si tady nadávat. Víte, už chytám kapry asi hrozně moc dlouho a nějak pomalu docházím na to, že nejlepší je chodit sám a někam kde je nejméně lidí...jsem tam jen sám a příroda. Dříve jsem měl rád debaty o kaprech a o jejich chytání, návycích, stylech, montážích, prostě carp talk, ale lidi jako jsou tady v této debatě mi to prostě znechutili. Měli by jste se stydět. Jinak, tady je má rada na složení směsi ze surovin co jsi uvedl na 1kg směsi:

300g mletého praženého konopí
100g red fish moučky
100g ančovičkové moučky
100g rybí moučky
100g syrovátky
200g kukuřičný šrot
100g hladké pšeničné moučky

přidej tekuté játra, nebo liquid fish, nebo csl, esenci a nebo cokoliv co tě napadne, jak sladkého, tak rybího či ovocené či kořeněného a máš recept na boilie funkční od jara do zimy po několik sezón. Toť má rada...

NRST - Profil | Čt 2.6.2011 21:33:54

mannice >> Já poslal zadavateli celkem obsáhlou SZ omlouvám se ostatním ale šířit tady skušenosti aby pak MALDA a jemu podobní na moji směs masařili jak o ž ivot nebudu.

P.S. Pamatuju dobu kdy na každém sáčku boilí byla věta : "URČENO KE SPORTOVNÍMU RYBOLOVU" bohužel se tuto "zbraň" na velké ryby naučili používat i masaři a zlatokopové.

NKocháč - Profil | Čt 2.6.2011 21:41:56

Malda512 >> chceš vědět v čem mám pravdu a proč to tady zasíráme? Jednoduše proto, protože nesnesu číst reakce a nesmyslný žvásty od hovada tvého typu. Člověk, kterej nemá kapku úcty k rybě jako ty si nezaslouží jednání v rukavičkách. Divím se, že s tebou vůbec někdo debatuje. Nemáš ani ponětí o čem píšu, protože ti to nedochází a ani dojít nemůže. Nevadí mi když si někdo vezme rybu, ať si pochutná, ale aspoň trochu úcty k rybě. Ty se ty debile fotíš opakovaně s mrtvejma rybama, jsi prostě rybářskej odpad. Tečka, mel si ty svoje hovna blbe :o)

NKocháč - Profil | Čt 2.6.2011 22:17:33

Malda512 >> dobrou maldo a nezapomeň si dát hned po ránu dva až tři lexauriny.

Nrices - Profil | Čt 2.6.2011 21:57:15

Malda512 >> kuwa nasrali aj mńa fileťak mám nabrúseny , a žiadný poriadný recept na 15kg kapra do tresky :-(

Ndon Ferrari - Profil | Čt 2.6.2011 21:56:44

adam.fsh - >> rybí moučky jsou v pohodě, je lepší použít více druhů, ostatní složky nějak zredukuj a šroty bych nedával, raději ptačí zob.

NKocháč - Profil | Čt 2.6.2011 20:53:41

Malda512 >> Nauč se číst a neraď, když víš hovno, jen mu motáš hlavu masařko.