Brněnské vázací sedánky | MRK.cz

Brněnské vázací sedánky

Vše k muškařským posezením v Brně.
Autor diskuse: Mikšík- jen jednou - Profil , 27.1.2011 muškaření - ostatní
Dále moderují: Písek Profil + hraji Profil

Vlastec - Profil | Ne 13.3.2016 13:06:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

hraji >> byl jsem testnout jestli to co vam ukazuji něco žere

doliz - Profil | St 20.8.2014 20:16:36

Tak sem zas dám ňákej zápis po půl roce..
Vzhledem k tomu, že za chvíli se na pstruhovkách nebude moct vláčet jsem dnes vyrazil na pstruhovku. Vybral jsem si Svitavu 3 v Dolní Lhotě, protože minule na Svratce nic moc nebralo, a tam jsem ještě nebyl, tak jsem to tam chtěl vyzkoušet. Chtěl jsem s sebou vzít aj kolegu, ale protože je línej invalidní prasopes tak se rozhodl že zůstane doma. Cestou vlakem jsem sledoval Svitavu, pěkná řeka, jen ten jez v Bílovicích totálně zprasili: Teď tam vytvořili tůň plnou hnusný vody, myslím že tam musely aj ňáký ryby chcípnout.
V Dolní Lhotě jsem vylezl z vlaku (cesta tam a zpátky stála 54 kč což není vůbec špatný) a vydal se k řece, kde jsem se oblík do smradlavejch broďáků, ve kterých jsem pak chcípal vedrem (měl jsem na sobě ještě bundu, myslel jsem si že bude větší zima, a pro jistotu jsem měl v batohu ještě tepláky který jsem si mohl oblíct pod broďáky).
Začal jsem chytat pod jezem, ale nic jsem tam nechytil, jen jeden pěknej duhák mi klepl do wobleru. Nad jezem se mi podařilo vytáhnout celkem slušnýho tlouště +- 40. Pak jsem šel zas zpátky k jezu a níž po proudu, kde jsem vytáhl 2 malý potočáky... Moc se mi to tam nelíbilo, tak jsem se rozhodl že půjdu jinam. Rozhodl jsem se že zkusím Svitavu nad Blanskem. Vylezl jsem z broďáků a vydal se na cestu.
Zhruba v půlce cesty mezi Lhotou a Blanskem jsem uviděl cestičku přes pole která vedla k řece, tak jsem se po ní vydal. Místo se mi celkem líbilo (fotka), tak jsem se zas narval do broďáků. Pstruhů tam bylo dost, vytáhl jsem pár menších, a pak přišel jeden trochu větší, mírovej, kterej ale bohužel zažral wobler tak, že jsem ho musel vzít. Tak jsem položil batoh nahoru k poli, a šel pstruha dát do igelitky, když v tom slyším zvuk jako by se něco kutálelo ze svahu...byl to můj batoh. Skončil pěkně v řece, takže jsem po něm hned skočil. Nejhůř dopadla přední část batohu ve který byly papíry a všemožnej mrdník,metry a peany... Nejlíp dopadla část batohu s mobilem (kterej byl chráněj 2 sáčky, takže to bylo celkem jedno), která byla nad hladinou. No aspoň vím že batoh po pádu do vody celkem dobře plave.
Vzhledem k tomu že všechny věci byli mokrý a měl jsem pstruha jsem se rozhodl že na to kašlu a jdu do Blanska na vlak. Sundal jsem ze sebe broďáky, obul si sandále (ten den to bylo snad poprvý, co jsem je neměl přidělaný zvenku na batohu, ale byly v igelitce uvnitř takže zůstaly suchý), sklidil prut, broďáky narval do igelitky a vyrazil. Batoh byl vzhledem k množství vody kterou nasál celkem těžkej, a ještě jsem táhl v ruce igelitku s broďákama...fakt super cesta na vlak. Ale pstruh byl k večeři dobrej, kdybych ho neměl, tak bych dostal zeleninovej salát

Písek - Profil | Pá 12.12.2014 16:16:31

hraji >> 50 kousků ? tak jsem si myslel, že Emroye "odbudu" tímto triem :-)

Písek - Profil | St 4.1.2012 18:08:41

kunnan >> na oplátku něco mokrého :-))

Písek - Profil | So 3.1.2015 20:04:11

nějak jsem takovým muškám v minulosti nevěřil, ...jak jsem se mýlil !!!! jen ty barevné slepice nikde na "moravském dvorku" neběhají, tak barvím

Písek - Profil | Út 16.12.2014 20:10:22

welbin >> ono to vypadá jako nasraná ryba fugu,ale pouze do doby, kdy to protáhnu ve vodě (zítra !!!), potom je z toho štíhlá hemživá baletka :-) (taková "rozkuřovačka" dalo by říct)

délka je +- 15 cm

janhardyovka - Profil | Pá 21.11.2014 16:41:08

Ogárci,jestli můžu trošku poradit jak odrat páva,tak přidám jeden můj fígl.Natrhám si trošku stonků,dám si je buď dohromady,nebo rozdělím vedle sebe.A teď ten zázrak.Vezmu tekutý prášek na nádobí,můj oblíbený je Cif,a pěkně to potřu a promnu v prstech.Nechám působit asi půl hoďky,stačí určitě méně,ať každý zkusí sám.Pak vezmu jednotlivý stonek mezi palec a ukazováček a to ochlupení jde nehtem krásně dolů.Je to práce pěkná,voňavá a hlavně se při tom nemusím vztekat sám na sebe jaké jsem nemehlo,když jsem to dělal jiným způsobem a moc mně to nešlo.Tak doufám,že tento návod někomu pomůže,mně se to osvědčilo.Potom všechno opláchnu teplou vodou a nechám pomalu uschnout,ne na topení!! Tak hodně zdaru.

Mates PB - Profil | Čt 18.9.2014 19:47:34

Yanek >> Já dám, ať se to hne.

LSD - Profil | Ne 29.4.2012 21:10:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Písek >>
ahoj Lojzíku, proutek od Tebe jsem si velice oblíbil
:-)

Vlastec - Profil | Ne 31.5.2015 10:20:56

doliz >> Jo bylo u vody krásně :-) Taky jsem tam byl :-))

doliz - Profil | So 30.5.2015 20:08:51

Dnes jsme s Jepicou a Lanýžem byli na pstruhovce. Už v autě jsme si byli celkem jistí, že nám chytání bude znepříjemňovat déšť, ale bouřku s kroupama jsem opravdu nečekal. Když moc nepršelo tak jsme chytali ryby... no spíš jen Honza. Já jsem nechytl nic, protože jsem těch několik málo záběrů co jsem měl podělal, a Jepice chytil jen ouklejky. Ale aj tak jsem byl spokojen, a příště beru vláčák, protože to budou pstruzi místo lovení rybek sbírat hmyz.

medvěd - Profil | So 3.1.2015 19:09:44

Písek >> dnes jsem je dovázal

welbin - Profil | So 6.12.2014 18:49:21

Písek >> Jj,ty lososky jsou také z toho
Jak bývá u mne zvykem- pojmenována dle beatové kapely- Blue effect,dneska jsem si je pouštěl
Teď razím na narozky Lokvence- nick,budeme tam s Martinem /AbanCZ/ pokušet se hrát na kytary a foukací harmoniku:-))

Písek - Profil | Pá 21.11.2014 15:19:48

welbin >> tak dnes se paní na poštovní přepážce náramně bavila ,ptala se jestli budu dělat test krvácení v celé vesnici,,,,,téma to bylo skutečně "veselé"
děkuji za srst, časem ji dám jiný kabát Písek

doliz - Profil | Pá 22.8.2014 22:26:59

Tak vám tady zase popíšu moji dnešní výpravu na ryby. Hodně jsem se nudil tak jsem to napsal.

Vzhledem k tomu, že před dvěma dny jsem vykoupal batoh i s obsahem ve Svitavě, následně z většinu obsahu vyndal a dal ho sušit ven, kde na něj potom několik hodin v noci chcalo, byl batoh mokrý a absolutně nepoužitelný (asi ho vyhodím a koupím novej, vydržel 8 let, a to je slušný), tak jsem všechny věci naházel do školního batohu (na topůrko jsem zapomněl). Broďáky jsem nebral, protože jsou těžký jak sviňa, ale místo nich jsem si vzal podběrák, kterej byl uplně k hovnu, a akorát překážel. (ostatně jako vždy)

Šel jsem na vlak směr Blansko, kterej jel ve dvanáct. Na nádraží jsem byl o trochu, dřív, ale vlak tam stál, tak jsem označil lístek a usadil se. Za chvíli do vlaku přišel ňákej borec, a každýmu postupně dal propisku a lísteček a nic při tom neříkal…bylo to celý ňáký divný. Pak došel i ke mně, a tak jsem dostal lísteček i propisku, tak nějak se dalo očekávat že propiska nebude zadarmo. Přečetl jsem si lísteček, stálo tam něco jako: ,,Nejsem žebrák, jsem hluchoněmý, nabízím vám tuto propisku za 40 kč…´´ Pak borec procházel vagónem zpátky a vybíral zpátky lístečky a taky propisky. Vrátil jsem mu propisku i lísteček, a k tomu mu přihodil něco přes dvacet korun, co jsem našel v peněžence, což chlápka velmi potěšilo. Ale má to borec chytře vymyšlený…
Borec vystoupil, a za chvíli se vlak dal do pohybu. Výhled z okna mezi hlavním nádražím a Židenicemi je něco úchvatného. Rozpadlé garáže, domu, bordel, a tomu všemu kraluje nasprejovaný nápis na zdi: ,,Co čumíš p*čo?´´ Cestou jsem sledoval Svitavu a poslouchal uřvaný asi Rusáky, kteří si pouštěli nahlas ňákou ,,hudbu´´ a občas zařvali ,,put your fckin hands up´´. Z vlaku jsem vylezl v Blansku na nádraží a vydal jsem se pod blízký jez.

Navázal jsem wobler který byl před dvěma dny úspěšný, a začal prochytávat řeku. Malí tloušti útočili na wobler statečně, ale jinak mi do něj klepl jen jeden malej potočák. Tak jsem šel zkusit blízký zatopený lom, kde jsem nikdy nechytal, a už jsem tam chtěl několik roků jít (asi 10). Voda byla neuvěřitelně čistá a viděl jsem do hloubky několika metrů. Tak čistou vodu jsem fakt nikde jinde neviděl (kéž by tak bylo čisté i okolí toho lomu… tam bylo bordelu… uklidil jsem od tam 2 krabičky od woblerů, který tam ňákej rybář nechal). Wobler kterej byl navázanej na mém prutu jsem ukousl, a místo něj navázal 7 cm dlouhého, černobílého smáčka. Chytání mě tam bavilo, smáček byl vidět i několik metrů pod hladinou. A jak propadával, tak se k němu sjelo docela často hrozně moc ryb, ale bohužel to byly většinou plotice, cejni a občas aj kapři. Na okouny jsem narazil až pod celkem dlouhé době, a byli jen 4, z nichž jsem jednoho chytil. Tak krásně vybarveného okouna jsem snad ještě nikdy neviděl. Šel zpátky do vody. Pak jsem se vrátil pod jez i se smáčkem. Jedna celkem zhovadile velká ryba se mi na smáčka zaútočila, ale na poslední chvíli si to tradičně rozmyslela. (Samozřejmě jsem rybu ani pořádně neviděl, takže ani nevím co to bylo zač, ale byla velká)

Dál jsem štěstí zkoušel v nadjezí, ale tam mi jen občas ňákej tloušť zkoušel nasát smáčka. Pod dalším jezem jsem neviděl ani jednu rybu, a v nadjezí jsem taky prd chytil. Proto jsem se rohodl, že půjdu s woblerem tam, kde před dvěma dny dobře brali potočáci, jen půjdu po druhým břehu (což znamenalo, že pak někde budu muset řeku přebrodit) když jsem se blížil k místu kde jsem si minule zachytal potočáky, tak cesta zmizela, a zbyla jen prošlapaná pešinka mezi kopřivami. Pstruh se zatím žádnej neukázal. Pešinka pak skoro zmizela, a prodíral jsem se po okraji kluzkého bahnitého břehu plného kapři (zde vidíte jak mi z těch ryb jebe, chtěl jsem napsat kopřiv, a napsal jsem tohle) a křoví. (to bylo to místo kde jsem nejvíc ocenil ten zas**nej podběrák). Minule tam pstruzi brali teď ani prd. Nakonec jsem musel jít dál od řeky po poli, kde rostly ňáký 3 metry vysoký věci, kterejma se prodíralo fakt suprově. Vylezl jsem za ohybem řeky, kde byla mělčina, takže by se dalo brodit. Stál jsem na břehu, a přemýšlel, kudy bude nejlepší slízt do vody, když v tom jsem ucítil, že mi něco nepříjemně studeného a jakoby slizkého leze do sandálu. Podíval jsem se dolů, uskočil 2 metry dozadu, zařval ,,pí*a´´ , protože to byl had. Lekl jsem se fakt hodně, protože jsem fakt nečekal že mi po noze poleze had, čekal jsem slimáka. Prej jsou hadi plaší, no nevím, tenhle se chtěl zabydlet u mě v botě.

Skočil jsem do vody a pokračoval v chytání, jeden malinkatej potočák mi spadl, druhýho trochu většího jsem přitáhl až k sobě, když jsem ho chtěl vyháčkovat tak háček vyklepal, a pak jsem měl ještě jeden záběr. Chtěl jsem jít výš proti proudu, ale to bych musel přeplavat hlubokou tůň což se mi vzhledem k tomu že voda nebyla nejteplejší a měl jsem mobil v kapse nechtělo, tak jsem si řekl, že už půjdu do Dolní Lhoty na vlak. Ale stála přede mnou jedna velká překážka, asi 2 metry vysoký skoro kolmý bahnitý břeh porostlý kopřivami. Nohy jsem měl promrzlý z vody, takže byly vůči kopřivám imunní, ale to se nedalo říct o rukách. No ňák jsem se na ten břeh vydrápal, sbalil jsem si věci a táhl pryč.
.

doliz - Profil | Ne 16.3.2014 15:44:53




Už jen měsíc do zahájení

Pawell - Profil | Po 24.2.2014 19:20:30

doliz >> Fakt jsem se uťápl, jak psal Vlasta, ani nevím, jak se to stalo. Už jsem to napravil a dal líbí :-).
Naopak přeji hodně zdaru a zábavy na sedáncích a fandím Vám, že se scházíte..

Písek - Profil | Po 20.1.2014 7:25:46

Mates PB >> ale ano, vyšlo to celkem slušně !!!

Písek - Profil | Po 30.12.2013 11:27:11

jehla >> :-) :-) :-)

Pepo, to je "pouze" plachtami zakryté dřevo do krbu, nic světoborného se nekoná :-)

ten foťák je nějak rozdrbaný, ale už zase fotí dobře
z dnešního "uzamčení " Svratky 5 s patřičným doplněním alkoholu pro zdejší ploutvenky

Písek - Profil | St 11.12.2013 23:23:21

maska mayského bojovníka :-)

Písek - Profil | Čt 5.12.2013 14:23:51

Mates PB >> také jsem na začátku, dnes jsem dvě štičky okolo 55 +- vrátil, tato už tolik štěstí neměla.....šedesátka v sobotu bude zpestření jídelníčku (bude oslava mé "plnoletosti " :-)

mlíčnák - Profil | Út 30.4.2013 21:52:03

V Sabbat bude půštění plůdku a snad mi to vyjde udělat dvě tři foto .

mlíčnák - Profil | Út 30.4.2013 21:29:22

jehla >> Sweet de :-)
Víš jak :-) I práce je potřeba .

Mates PB - Profil | So 22.12.2012 10:25:49

jehla >> Tohle jsou jenom kecy, který nestojí ani za odplivnutí.....

vranka - Profil | St 14.3.2012 20:24:52

mlíčnák >> Tak to jo, já dnes poprvé zkouším vázat na novém svěráčku.

Mates PB - Profil | Pá 10.2.2012 11:46:15

vlastec >> Máme doma taky klec 100x70x150, ale bydlí v ní přírodní kombinačky.

kunnan - Profil | St 18.1.2012 12:01:35

Mates PB >> tu máš jednu vyloženě letní :-)

medvěd - Profil | Čt 12.1.2012 21:38:36

hraji >> záměr.Tahle si poplave jen tak tak

medvěd - Profil | Čt 12.1.2012 21:24:28

hraji >> když chlupatá tak chlupatá

medvěd - Profil | Po 4.7.2011 9:50:48

Docela brali

Vlastec - Profil | Po 14.3.2016 19:03:15

Dnes dve hodinky a dva tarponci

Vlastec - Profil | Po 25.1.2016 11:17:51

Nachystano .

Vlastec - Profil | Po 18.1.2016 8:17:38

hraji >> ja dekuji za poděkování a už se chystám na další téma mokrá muška a pakomar . Které proběhne ? Datum čas ?

hraji - Profil | Po 9.2.2015 19:55:13

Další vázací sedánek je naplánován na sobotu 21. února. V klubovně jako obvykle.

welbin - Profil | Út 3.2.2015 20:54:20

Písek >> Fotnu je- čemeřice jsou doména mé ženy,z kytek- já jen orchidejky,celý zbytek je její

Písek - Profil | Po 2.2.2015 21:22:27

welbin >> tohle je "vedlejší produkt" barvení liščího ocasu,,,,,barvy které zbudou smíchám ,potom zase smíchám, 2x řeknu habraka, dobraka a další tajné formule kživule bobule a peří dovezené z dánského pobřeží je jako od kanárů z Kanárů

vranka - Profil | Út 23.12.2014 7:45:21

přání

Emroy - Profil | Ne 14.12.2014 10:25:40

Pánové, díky za pochvalu, ale pozor abych nezpychl a nezačal to šidit.. :)
Jenže já to vařím jako pro sebe, poctivě..já to vlastně šidit neumím, šidil bych aji sebe...

Písek - Profil | Čt 11.12.2014 13:18:46

Mates PB >> barvit to půjde dobře, ty barvy co máme na to stačí (Duha asi ne)
jestli máš konečky chloupků černé, tak to bude VELICE ŠMRNCOVNÍ :-)

Písek - Profil | St 19.11.2014 16:53:22

ta "akustická" očka stojí za,,,,,(napsal bych za hovno) ------tohle je výsledek po vylovení jedné štičky,
ty černé "kuličky" zároveň s průhledným krytem nepřežily a fungovalo to i bez nich
za orlosupa děkuji
kvalita fotek je mimo diskusi prosím :-)

Písek - Profil | St 19.11.2014 14:08:49

hraji >> budu tam včas (doufám) :-)
když strýmry, tak strýmry

mlíčnák - Profil | Čt 25.9.2014 18:58:08

jehla >> Redku tam mám taky :-) Může za to částečně pan doktor ,doporučil imodium jako proti střevním potížím a já tam prdl Nirvánu - imodium .Tak sme to schytali fšecí :-) Šak se s toho neposerem a guláš nebo rybky uzené si možem dat i tu :-) Písek snad nebude protestovat :-)

mlíčnák - Profil | Čt 18.9.2014 20:56:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Písek >> Když je to na přání :-)sluší se vyhovět a navíc to nic nestojí :-)))

mlíčnák - Profil | Čt 18.9.2014 20:27:57

Písek >> Hráme na místech tomu určených :-) Žeby sme udělali výjimku ? Teda jen jednu :-)

Písek - Profil | Čt 18.9.2014 19:37:54

welbin >> ahoj Zdenku, když chudší,tak chudší :-)
také mám na zkoušku pár "podvýživ",,,,každý radí něco jiného, tak bude možnost vyzkoušet oboje :-)
zdraví Písek (okolojdoucí) a "Ohni prut" !!!

Mates PB - Profil | Čt 18.9.2014 19:25:14

Tak já přidám Spey

welbin - Profil | Čt 18.9.2014 19:22:56

Písek >> mám chudší, moc rád zase něco od Tebe vidím a čtu,ta moje je z výra-prsní peří :-)))
Zdravím Zdeněk

Písek - Profil | Čt 18.9.2014 19:18:11

trošku oživení zmírajících "Sedánků",,,už ani mlíčňák nevyhrává na dobrou noc ?

jehla - Profil | Čt 4.9.2014 22:05:58

nymfa >> ano, jsou naštěstí pořád řeky a další oceány, kde takovej cajk využiješ..:-))

Vlastec - Profil | St 3.9.2014 18:09:54

Pike >> Já zakončuju finišerem . Vážu převážně kulohlavce . Umím to všemi uvedenými způsoby , ale finišer je pro mě top . Je to o zvyku . co je super a okopl jsem to od thyma tak si na konec bobiny ( mám tiemco) natáhnout kousek slabé trubičky která z toho jde lehce stáhnout . Když vážeš nohy na suché jen stáhneš natáhneš na nožky , tím je sklopíš dozadu a nezavazí ti u uzlu , pak zakončíš stahneš zpatky na bobinu a odstřihneš nit . Je to malá blbost ale ušetří to moc práce jako stahovat nožky rukou .

mlíčnák - Profil | Čt 21.8.2014 22:35:40

Písek >> Rád si na Vás pagážé vzpomenu ,to zas jo :-)))Chtělo by to zas dačo vykůmat :-)

Filla - Profil | Ne 30.3.2014 20:17:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ale nejvic velkych sivouchu stejne lapnul Kuba, chlapec sikovna.

Argonites - Profil | St 22.1.2014 17:21:13

Tak kohout bych řekl, že se celkem povedl ale slepice má na sobě dost tuku tak ji musím ještě solit a sušit

jehla - Profil | Út 21.1.2014 19:19:23

mlíčnák >> jo, bylo tenkrát moc příjemně...třeba se ještě někdy zadaří..:-))

welbin - Profil | Út 21.1.2014 8:23:10

Písek >> to je ten fíglík :-)vedle je orig.Hofmann

Písek - Profil | Po 20.1.2014 20:12:30

"strakatéé zajíc"...dnešní přidružená výroba

Stopař - Profil | Pá 17.1.2014 18:24:17

:-)

mlíčnák - Profil | Čt 9.1.2014 21:08:24

Písek >> Jo Písku už mi to docvaklo :-) Myslels ten Ujčov . JJ Emroyův siven mne rozhodil :-)) Nebo ty jeho očiska ? :-))

Písek - Profil | Po 30.12.2013 11:31:43

Frimi >> Michal81 - 30.12.2013 11:06:34 >> něco ze včerejšího "zamykání" MP vody

Písek - Profil | Ne 29.12.2013 19:26:34

ohnuté pruty příští rok přeje Písek

vranka - Profil | Út 17.12.2013 21:18:27

Písek >> Pěkný večer Lojzíku, moc fajně nachystané maso. Já jsem dnes konečně skončila s pečením.

vranka - Profil | Pá 13.12.2013 22:39:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mates PB >> Tohle.

kunnan - Profil | Čt 12.12.2013 13:55:27

jehla >> já mydlím :-)

mlíčnák - Profil | Ne 8.12.2013 13:06:49

Argonites >> Diskuze snad nezanikne a Sedánci sou plně v režiji Hrajiho . Něco na odlehčení :-))

Argonites - Profil | Ne 8.12.2013 12:47:09

Kamarádi, i já patřím mezi ty co díky hodně klukum tady uvažu alespoň to něco co uvážu. Sedánek je pro mnohé ze začátečníku jediná varianta jak vubec potkat někohokdo kdo umí vázat. Jak už tu dole bylo napsáno hodně lidí by mrzelo když by tahle diskuze zanikla.
P.S. Jen muj názor

kunnan - Profil | Pá 6.12.2013 11:25:16

Písek >> taky jsem letos nějaký kudly vystrýmroval

Detreux - Profil | Čt 5.12.2013 14:56:54

Písek >> taky jsem se letos na pryglu jednou trefil do štik, na prutě jsem jich měl asi 5 z toho jednu lepší, vytáh jsem jen 3 do šedesáti. Jinak je to celkem bída a paběrkování malejch ryb.

Písek - Profil | Čt 5.12.2013 10:55:36

Mates PB >> já teď jedu dost ve strýmrech, podle mě mají v mém chytání v budoucnu
hodně prostoru.
ale teď už Rapala uzel a mrsknout ho do vody
už musím :-) zdar

Písek - Profil | So 30.11.2013 18:23:12

Mates PB >> já jsem lipana nechytil, byli jsme tak jen na "dodržení dobrých a starých zvyků)......asi hodinu ? +- ..lapl jsem v té nízké vodě asi 7-8 PO, potom se najednou zase zvedla voda a jeli jsme domů (bylo to takové odskočení od sporáku :-)

jen se tradicím omlouvám :neměl jsem sebou kořalku,kterou tradičně na zahájenou a na ukončenou nalívám ryby :-)

Písek - Profil | So 30.11.2013 18:13:50

z dnešního zakončení P sezony v Ujčově

Písek - Profil | Po 29.4.2013 20:06:55

vlastně to je tahle po namočení

Písek - Profil | Po 29.4.2013 20:02:18

tak vypadá před namočením

a co prut ? mě slouží dobře :-))))

iwanhoe - Profil | Po 12.3.2012 21:16:27

Písek >> tahle je pokoliková sluníčková, ale taky se mi nelíbí .-)
byl jsem a zůstávám aji sebou nepochopen .-)

jehla - Profil | Čt 16.2.2012 20:53:36

vranka >> já koupil neskutečnou čapku na charitativní burze...na vázání, ale nakonec s tím vyhrožuju mladýmu, že když mě bude hodně prudit, budu v tom chodit na třídní schůzky.. vyfotím, dodám...

jsem rychlej jako vítr, tady je! To je nářez, co? Za bůra...a zbude i na brňáky...:-))

vranka - Profil | Čt 16.2.2012 20:29:12

Tak jsem dnes zkusila barvení.

Mates PB - Profil | Pá 10.2.2012 12:55:39

Michal >> Zde na televizním stromě.

Michal81 - Profil | Čt 9.2.2012 20:05:16

vranka - Já vím já jen žertoval

@Dědek - Profil | Čt 19.1.2012 20:15:40

Já umotané dávám do talíře, do krabky až před zahájenou, abych neměl depku, že je poloprázdná :-) ... fotka není letošní

Písek - Profil | St 18.1.2012 12:35:08

chrostik3 >> dám Ti malou inspirační .....:-))

@Dědek - Profil | Čt 12.1.2012 21:04:38

hraji >>

medvěd - Profil | Po 9.1.2012 19:31:45

.

medvěd - Profil | Po 9.1.2012 18:33:45

ještě jedna chlupatější

medvěd - Profil | Po 9.1.2012 18:31:53

Je čas vázat olivky

Jarda Bořek Stavitel - Profil | Čt 5.1.2012 20:46:44

iwanhoe >> Chlup a CDC do smyčky je fajn a nepostradatelný. Ale cokoliv, co smrdí srncem a dutým chupem, je debil.

medvěd - Profil | So 31.12.2011 23:47:22

tož tak

gibbon - Profil | So 31.12.2011 20:35:40

:-))))

Cudla - Profil | Pá 30.12.2011 9:16:39

Písek >> Nakouknu BUM!!! nádhera.Taky si píchnu poslední doplnění Mikro R-nití

chrostik3 - Profil | St 5.10.2011 10:31:57

fraisix >> todle sem vyřešil,já to poznám :-))))

Mates PB - Profil | Út 20.9.2011 20:18:21

Janusův chrostík...

medvěd - Profil | Po 4.7.2011 20:09:57

Tukan >> jj je

hraji - Profil | Pá 24.11.2023 12:03:40

mlíčnák >> Tome, na rovinu, není čas. Stavím dům mimo Brno, většinu víkendů jsem na stavbě. A nikdo mladší, kdo by měl víc času, se nenašel.

hraji - Profil | Čt 22.12.2016 10:28:16

jepice >> je hezké, že se ptáš tak hezky obecně do pléna. Asi to chce tak nějak zorganizovat. Určitě nějaký víkend uděláme. Naplánuji.
Mohli byste sem ale napsat, kdy nemůžete

jepice - Profil | Čt 22.12.2016 0:24:41

Přátelé, máme tu opět zimu a tak se ptám - budou v plánu některý víkend vázací sedánky? Já bych si třeba rád udělal čas a některou sobotu či neděli s Vámi zavázal.

doliz - Profil | So 14.5.2016 21:51:14

Detreux >> Stejně už tam moc ryb není, dneska jsem tam byl celej den. Něco málo granuláčů jsme pomasili, víc jich popadalo. Za zmínku stojí jeden hezčí tloušť které měl k 50, zežral streamer. Na potok jsem kromě pár tůní ani nešel, opíchávání malých potočáků mě nebaví.

mlíčnák - Profil | So 23.4.2016 17:00:12

doliz >> nerus ,obedvam:-)

doliz - Profil | So 23.4.2016 16:54:19

mlíčnák >> ňácí okyši na pstruhovce dnes streamer žrali. Dokonce aj jeden 43 kterej byl ňák zkřížené s kapři či co ochutnal streamrd. Jinak malí potočáci a tři pánvičkoví tescodravci

mlíčnák - Profil | So 19.3.2016 19:07:58

nějaké foto z místa činu .muchy měly byt inde ...

mlíčnák - Profil | So 19.3.2016 17:31:14

Vítek >> su klidas ale sem tam tam vystrelim :-) foto z vysadby az budu doma.vcil pifkujem:-)

mlíčnák - Profil | Út 15.3.2016 20:10:03

lipan >> Dík už je to :-) Možná sem prohodil opěrku se sedákem :-) Tak a už jen něco na sebe ..

Červené karty: Anýzový dědek, Paulus