Prologic vs. Flajzar

Rozhoduji se mezi těmahle dvěma značkama. můžete poradit, příposlech budu využívat minimálně , ale chci bezdrátové , dlouhá vydrž baterie taky nebu k zahození ?? děkuji za postřehy
prologic --http://www.kl-angelsport.cz/gscarp/eshop/4-1-Hlasice-swingery/92-2-Prologic/5/2992-ProLogic-Polyphonic-WUSB-VTSW-Set
flajzar-http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/9-1-Elektronicke-signalizatory/15-2-Signalizatory-Flajzar/5/822-Flajzar-Fishtron-Q7-TX-sada-3-1
Autor diskuse: metal - Profil , 6.1.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

tak který ??

A) flajzar71%

B) prologic29%

Od 6.1.2011 hlasovalo 327 čtenářů.

arnošt - Profil | Út 28.7.2015 13:39:00

Stačí zavolat na jejich servisní středisko a zeptat se,ale už se to tady rozebíralo a psalo několikrát,JRC je jiná značka než Flajzar a proto to musí řešit zase jen JRC...
Kdo chce ušetřit pár korun a koupit takřka totožný výrobek pod jiným označením,musí si uvědomit,že mince má vždycky dvě strany.
Právě proto mám Flajzar a ne JRC.

drvoštěp - Profil | Út 28.7.2015 13:13:57

Nejlepší a nejrychlejší je tam napsat a slušně se zeptat. Tak to dělám já a nemusím zde mlátit prázdnou slámu :)))

jurda - Profil | Út 28.7.2015 8:56:48

meteor >> jen jsem chtěl tím naznačit co se problému týče, že vše řeší okamžitě bez nějaký dlouhých časových problémů. Je to jen elektronika, která může mít také poruchu ať vlastním nebo jiným zaviněním.

Carlos - Profil | So 2.4.2011 14:20:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

standey >> Musím se trochu zastat prodejců, jsem jeden z nich. Čeští prodejci s tím naprosto nic nemohou udělat i kdyby sebevíce chtěli !!! Za prvé jich většina ty 3tisíce na jedné sadě nikdy nevydělá, nakupuje se kusově a z toho také plynou přiměřené slevy u výrobce. Pokud bych těch sad vzal najednou 100ks, určitě bych se dostal na jinou cenu. A za druhé pokud prodejci prodávají oficiálně tak jsou vázáni dealerskou smlouvou a dohodou o dodržování cen.
Následující řádky v žádném případě nepíši o firmě Flajzar, s nimi mám jen ty nejlepší zkušenosti. Vždy mě jen upozornili že není vhodné mít tak nízké ceny jako já, ostatní prodejny si pak stěžují, že nic nevydělají. To je v pořádku, funguje to tak i v zahraničí.
V jiných velkoobchodech to dopadlo i tak, že po obdržení varování typu "protože máte nižší ceny než my, s okamžitou platností Vám zastavujeme dodávky našeho zboží" jsem to zboží prostě přestal nabízet. A jsou i velkoobchody, které vůbec nedodávají eshopům ale jen kamenným prodejnám, které pak po společné domluvě drží ceny naprosto stejné.

Kalamajka - Profil | Ne 9.1.2011 21:36:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Přidám pár svých postřehů. ProLogic-Polyphonic camou vlastním od března loňského roku.
Baterie vydržely celou sezonu, jak v hlásičích tak příposlechu. Příposlech využívám hlavně když jedu s bivakem.Loni jsem byl čtyřikrát na 3-5 dnů. Jinak chodím na několikahodinové jednodenní výpravy cca 30x. Co se týká voděodolnosti tak bezproblémů. Ovládání ,funkce taktéž.
Za ty kačky, zatím maximální spokojenost.