Garbolino Fan Club

pokec pro příznivce této značky
Autor diskuse: plavan - Profil , 4.12.2008 všeobecné - náčiní, doplňky

Vesy1 - Profil | Čt 25.10.2012 14:34:32

Tak sem si dneska vzal dovolenou vyrazil vláčet.Od mladé sem dostal povolenku ale jen s podmínkou dvou pánvičkových okounů.V půl sedmé sem vyzvednu bráchu a vyrazil na přehradu.Ze začátku se okounům moc nechtělo ale pak to šlo ale jenom dlanové velikosti plus do toho dvě kudly.Po přesunu do druhé zátoky brácha na třetí nához napáli na jedničku mepsku tuhle krasavici byla v místě ke bych jí fakt nečekal byla to krasná ryba v čisté vodě vypadala opravdu nádherně po vyfocení putovala zpět do svého živlu kde ještě chvíli odpočívala u břehu a pak to v pohodě rozplavala.Pro bráchu zatím životní ryba.Jinak danou podmínku sem dneska bohužel nesplnil.

16 Juraj 16 - Profil | So 6.10.2012 11:31:27

Detail fišky.

Shu-lin - Profil | Út 28.8.2012 13:14:55

Neni ta podoba až podezřelá?:-)

přemysl - Profil | Ne 14.4.2013 20:52:42

já dnes po F1 od 12 hodin do 18 hodin na kaprodromu, zavážel jsem asi do metrové hloubky, chyceno celkem 5 kousků, z toho dvě ryby 80 a 81cm. Jednoho hezkýho jsem vypřáhnul u břehu. Návnada kuku mušelka, řetízek, 5zrnek pod háček, pelety a koule naprosto bez reakce. Na hloubkách rybáři i dva dny bez záběru, je to studený a ryby nejsou rozjetý.
Bylo tam 23°C tak jsem si trochu opálil i ksiftík. Za mě velká spokojenost

Já ll - Profil | Ne 31.3.2013 20:16:08

infatuation parem

turbo - Profil | St 22.8.2012 8:52:31

Až dneska se mi podařilo dostat ke kompu a poslat report z víkendové návštěvi rodného revíru kak se v poslední době dostanu tak 1 x v roce . Je to blanice Vlašimská a toto místo je zrovna v nadjezí kde je docela dost vody .

usak - Profil | Po 21.5.2012 14:34:09

Toz taky jeste pridam vikendovy rybo-report. Otazka dne znela, kam jet, aby si clovek zachytal, ale stihl sportovni vecer. Vyprava za rybou domaci padla, bo ta by bez delsiho vysedavani a rozkrmeni asi neklapla. Na porad dne tedy prisel hon na rybu divokou, ricni. Krabicku cervu, neco hacku, oluvek a navazcovku do kapsy, fidrovku do jedne a plavacku do druhe ruky a hola k rece mezi kameny. Vody teklo na pulku kvetna nezvykle malo, paradoxne podivne zakalene, budiz, snad aspon ten kal zvedne aktivitu ryb...
Jenze...chytacka v kamenolomu neni zadna sranda. Jak jsem zjistil minule, kdy jsem se do tech mist odvazil hazet, cesta tezkych zatezi a snaha je ukotvit ke dnu vysledek neprinesla a vazka stridala vazku, zmenil jsem teda taktiku a sel opacnou cestou(a taky cestou nejnizsich nakladu:-) Ac by se dal cekat opak, zabery v takovych podminkach nejsou casto nijak prudke(a na polskym bombardaku uz nejsou tak dobre citelne, davat na nej slabou laminatku spici jsem nechtel, nepusobi pri zdolavacce prilis esteticky:-), takze volba padla na preci jen o poznani jemnejsi modroocko, predpokladal jsem, ze ryba kterou by neutahl, tam neni.
Takze, nahaknout poradnou chobotnici a sup s tim do proudu... Zabery na sebe nenechaly dlouho cekat, na 1,5oz spici byly krasne citelne. Divoke ostroretky a tlousti (a bohuzel i z teplych krajin se vrativsi oukleje) sly jak z partesu a pri zdolavacce zkusene vyuzivaly proudu. Pocet vaznuti se taky dosti zredukoval, takze nebylo treba navazovat co 5 min, jako obycejne. Kdyz uz jsem si rikal, ze je divne, ze na takovym krasnym miste neni zadna parma, prisel ledabyly zaber, trepavy vracak, jako od oukleje, nasledovany ledabylym zasekem adekvatnim ocekavane rybe....prvotni vypad mi malem vzal prut z ruky, bo jsem jej vubec necekal. Modroocko zohnute az k rukojeti, civka otacky v cervenym a ryba hura na druhou stranu. Po parminutove pretahovacce, kdy jsem par metru ziskal a posleze je zas povoloval, jsem dostal rybu na dohled a nozky se mi rozklepaly, konecne krasna parmice. Jenze co cert nechtel, vlas se zachytil o jeden balvan a sjel po jeho hrane az pod nej, tam se to kouslo a neslo to tam ni zpet. Nebylo to dal nez 5m od kraje a rybu jsem v polarizackach krasne videl, jak stoji v klidu za kamenem. Nebyl cas ptat se kdo je kdo, boty kalhoty, srat na ne, sup za ni do vody, ale stalo se co asi muselo, ryba se poplasila a urazila navazec...sprostych slov nepocitane. Co dal, chvilku to vydychat a honem zase nahodit. Po asi 5 minutach prudka hokejka, zasek, opet divoka jizda, ale po 2-3 vterinach se ryba vyrizla, dalsi sprska nadavek... Protoze uz se cas chylil k hokeji a zabery celkem ustavaly, zacal jsem premyslet o konecne, no a jak to semtam byva, prisla jeste jedna sance, klasicky zaber, zasek dotvrda a opet jizda doprostred proudu, opet par minut pretahovacka, ale ryba nebojovala tak urputne, jako ta prvni a celkem snadno sla k hladine. Kdyz jsem uvidel tu tmavou raketu a cerny paraporec, tak se mi rozklepaly kolena, jak na rybach dlouho ne. Nastesti se drzela dal od vazek a relativne blizko hladine, takze v podberaku skoncila celkem snadno a bez ujmy... pokochani, par rychlych fotek(z kterych byla valna vetsina mazlych, bo tu rozklepanou ruku stabilizator nepobral...) a sup s kralovnou zpet do zivlu. Dalsi chytacku jsem vzdal, pobalil pet svestek a stastnej jak blecha hura na hokej a fotbal.... Toz tak, priste zas :-)

Stillman - Profil | Út 3.4.2012 20:46:31

Kamaradi jedna nasiraci.......metr deset irske krasy

MiPo - Profil | Po 31.12.2012 14:20:58

Do Nového roku hodně pohody, šťastné náhody, žádné nehody, významné dohody, legrační příhody a další života výhody,bohaté úlovky vám přeji

16 Juraj 16 - Profil | So 20.10.2012 20:23:28

Když dneska byl každej na drafcích a chytal ty štiky tak sem taky něco loupnu.Škoda jen že se tahle fotka v pohybu nevyvedla líp , takhle se musí chvíli pátrát co tam je :-)))

16 Juraj 16 - Profil | So 6.10.2012 11:29:48

Ryb hafec , ale já lepší netrefil tak aspoň sem tomu kulišákovi udělal pěkný fotky ( aspoň mě se tedy líbí :-))

zelí - Profil | Pá 28.9.2012 21:44:06

zdarec chlapaci. Jeden vas kolega se snad uz konecne nauci chytat poradný ryby.Sice jenom trochu vetsi dorostenec,ale uz se zlepsuje.:-)))

turbo - Profil | St 5.9.2012 8:33:05

Kolem deváté ale přišla řádná ohýbačka a slušná jízda a to už nasvětčovalo tomu že se tý parmy asi dočkám .Vzhledem k tomu , že jsem chytal na M 123 tak bylo ještě brzo na závěry.Moc jsem si to neužíval, protože ta potvota dokonce skákala jak se snažila dostak do prostřed řeky a jájí to nechtěl dovolit.Když jsem ji konečně dostal ke břehu tak se jí pro změnu nechtělo do vočka a dvaktát vyskočila - málem jsem měl infarkt.... Nakonec se vše podařilo a byla z toho krásná šedesátka a já si mohl voddechnout.Pak už šly jenom cejni.

turbo - Profil | St 22.8.2012 8:56:40

Je to zarostlá džungle kde se dá jen obtížně nahodit na tož zdolat kapříka - ten ale letos nepřišel a tak jsem přišel o peknej adrenajin.Kousali malí plotice a občea línek ale i tak to bzl na té malé vodě hezkej zážitek.

Zajda - Profil | St 4.7.2012 20:50:28

Tak hlásím, že nový tygr už je doma...

TomikaCZ - Profil | Po 21.5.2012 19:54:35

Jelikoz byla vichrice jak prase, tak padali vetve a listi do vody. Mel jsem je na prutech do peti minut, tudiz se chytalo dost blbe. Jeste jedna zrejme parma se mi vyhakla. Zabery na parmovem fleku taky ustaly, tak jsem zacal byt otraveny a prehodil jsem levy prut pod sebe. Najednou hokejka jak prase, ryba mi skoro mi vzala prut, ale reflexy mam nastesti jeste dobre. Jizda pres brzdu, rikam jooo, je tam kralovna. Hura podberak do ruky a bezem jsem po ni dolu proudem. Po par minutach se me divala obri tlousti hlava z pruzracne vody. Nerikam, ze jsem byl zklamany :).

Reznik76 - Profil | Po 14.5.2012 19:00:14

plavan >> dneska sem tomu nahoře řikal ať si takovýhle počasí strčí do řiti
Odpověděl mi za chvilku :-)))

plavan - Profil | Út 8.5.2012 22:28:16

A já se šel podívat na stoleček. Dost mi to připomínalo situaci, kdy jsem ráno obaloval žampiony a řízky :-))))))))))))))))))
Smáli jsme se tomu až do večera. A směju se i teď :-))))))))))))))))))))))))))) A to z toho stolku Přéma sebral hned po té " obalovačce " brejle.

Retro - Profil | So 14.4.2012 21:12:54

jesen 53

usak - Profil | Po 29.4.2013 12:56:10

Zdar decka, tu je report ze sobotni fajne chytacky. Bo bylo v sobotu fakt pekne, tak bylo jasne, ze se musi na ryby. Na stojak, lapat normovane podmirove nasadaky, jako minulou nedeli se mi vubec nechtelo(bere me ta staojakova rybarina cim dal min), Becva uz mela relativne slusny prutok, tak byla volba jasna. U vody bylo tuze jarne, vsude zeleno, rozkvetle stromy, lovici vodni ptactvo, pastva pro oci. I voda vypadala moc pekne, coz ovsem vetsinou nevesti nic dobreho :-) Papirovych 15 kubiku se sice doma jevilo jako ideal, nicmene to co bylo vloni ok(v podstate po kazde velke vode je tento flek preoranej a veci tam funguji trochu jinak nez driv), bylo letos trosku vic, nez bych potreboval, zvlast kdyz jsem si nevzal ty nejsilnejsi kalibry. Stesti, ze jsem aspon vzal navijaky s 0,18mm lanem. Az u vody jsem bohuzel zjistil, ze nejvetsi splavek mam 3g a na chytacku na 60m muzu zapomenout :-))) Nevadi, ty nejvetsi ryby jsou stejne vetsinou pod nohama. A taky to tak ve finale bylo :-) V obave z kombinace celkem silneho proudu a vetsi ryby jsem nasadil navazec nevidanych rozmeru, 0,16mm.
Chytacka v podstate na danem miste klasika, co 10 nahozu, to vazka(navic samo tradicni vazky pres zimu zmenily svou pozici :-). Nejvic vzdy potesila vazka na prvni hod po prevazani, a ze se povedlo nekolikrat :-) Trhat vazky s tak silnym navazcem ovsem nebyl zadny med, a pote co jsem upalil komplet sestavu, jsem radej presel na 0,14mm a dal prichazel jen o hacky. S rybama to taky bylo celkem v tradicnim duchu. Oukleje, plotice, tloustici a tlousti(jednomu fesakovi do pulmetru moc nechybelo), ostra, pekny okoun a... pozor je cas na klasicke MRK klise, "pak se vazka rozjela..." :-)))
Ne, bylo to trochu jinak :-) Jak jsem mel z tahani tech vazek pretazeny a kroutici se vlas, spolecne s lehkym splavkem, tak se mi to semtam obtocilo kolem spice, cehoz se klasicky zbavuju machnutim montazi na delku prutu pred sebe a pretocenim prutu na patricnou starnu. No, a jak se pri tomto bavim hledanim toho spravneho smeru otaceni, koukam, ze splavek nikde, tak jen tak nazdarbuh priseknu, cekaje nejakou ouklej a zacal frkot(stesti, ze uz jsem mel spicku volnou, jinak by byla asi ocesana:-). Telematchka v mziku do paraboly a festovni hrcak. Ryba klasicky proti proudu do kamenu, k druhe strane a zpet. V tomto okamziku jsem ovsem promarnil prilezitost a nestacil ji stahnout pres proudnici ke brehu, neslo to. Takze nezbyvalo, nez se probehnout kus po proudu co gumaky dovolily a doufat, ze rybu stahnu ke brehu. Nestalo se, ryba(parma to byla, mel jsem ji tak na 10m) to zkusene vzala do melkyho rychlyho proudu a to byl konec. Poustet draka nemelo smysl, tak jsem dotahoval brzdu zoubek po zoubku a cekal, co bude. Prekvapilo me, co vsecko vydrzi ctrnactka Aspire. Nakonec, kdyz uz jsem zacinal mit obavu o vrzajici prut, navazec povolil. Bylo po chytacce, sic braly rybky i dal celkem slusne, ale... Jak tomu ale ve spravnych dramatech byva, dostal jsem jeste jednu sanci :-) V podstate ze stejneho mista rychly zaber, zasek a situace se opakovala. Nicmene, ted uz jsem byl, jsa si vedom, co navazec vydrzi, hned od zacatku o o par zoubku brzdy drsnejsi :-) Mozna se stestim, jsem si hned napoprve rybu stahnul po obligatnim kolecku ke brehu, kde uz byva vetsinou vyhrano. Letos nejvetsi fesanda, krasne vybarvena, moc potesila. Dalsi chytacku uz jsem vzdal a nez jsem pobalil, schytal jsem peknej slejvak... uf, toz tak. :-)

Já ll - Profil | Ne 31.3.2013 22:10:37

Zajda >> Samozřejmě jsou i v Kyselce celá zlatonosná Agara je pro život
parem jako stvořená. Čekal jsem, že zavoláš ( pruty byly nachystány ... :o))) Odvolal jsem sněžení.
Restauraci si našel, čtyřnohý přítel dostal pohoštění ?

Zajda - Profil | St 27.2.2013 19:24:28

Pozdrav přátelům reofilních ryb...Jedna ostrá bez "škrabky"...+ bylo pár plotiček, tlouštíků a i ouklejky se již rozežírají...:-)

Rybkin - Profil | Ne 24.2.2013 10:20:22

A ještě Zazvorková

Butchi - Profil | St 30.1.2013 12:41:42

Neboj, něco vymyslíme :-))))

Butchi - Profil | Pá 25.1.2013 11:44:51

Hezké sluníčkové poledne všem!

16 Juraj 16 - Profil | Čt 22.11.2012 16:54:05

Příprava na víkendovku na Roudnici.Jdu zase protáhnout ty líný zubatý rybky v ohrádce :-) Patrik bude zkoušet kapři tak uvidíme.(fotka iPod tak kvalita se nedá nikde hledat :-))

turbo - Profil | Pá 14.9.2012 20:32:46

no a ještě jedno nádherné svítání.

16 Juraj 16 - Profil | Čt 23.8.2012 0:12:26

Dnešní pokus o sumce NO HOMO vol. 2 dopadl stejně jak ten včera :-)) přišel i místní sumcobíjec Zdenda a po hodině a půl drásání vody a utržené plandavce šel domu.My jsme vydrželi déle ale platné nám to moc nebylo.Zejtra dem odpoledne radši brodit sumec je záludná ryba :-)))

turbo - Profil | Út 24.7.2012 10:33:20

v podvečer přiško i pár ostrejch a tak to nakonec byla docela slušná rybačka

Retro - Profil | Ne 22.7.2012 21:10:29

Dnes paradni chytacka tahle ma 47

Zajda - Profil | Čt 19.7.2012 19:05:11

A to my jsme baštili zbytky jogurtu..:-)

paia - Profil | Ne 15.7.2012 0:02:55

já dneska 3x tohle, ale jinak jsem byl jalovej a to mám za dnešek popsany 4 řádky v docházce...

davaprd - Profil | Ne 8.7.2012 22:47:37

hlásím návrat z dofči, hodně jsme viděli a nic nechytili :-)), ale bylo príma

Reznik76 - Profil | Út 26.6.2012 22:37:21

16 Juraj 16 >> nechci provokovat :-))))

turbo - Profil | St 20.6.2012 11:26:56

občas se spletla i padoustev ale ve 20 h to skončilo a do 22 h byly už jenom sporadické záběry.

turbo - Profil | St 20.6.2012 11:20:08

včera jsem se rozhodoval kam se vidat na lov a nakonec zvítězila štváňa a udělal jsem dobře.Už když jsem jel po mostě tak jsem si všimnul , že veslařkel kanál je suchej a to naznačovalo , že poteče dost vody přez jez.pijel jsm k vodě a jak jsem předpokládal vody teklo hafo a po náhozu jsem měl co udržet sedmdesátku krmelec pár metrů vod břehu. Rybám to však nevadilo a byly chvíle kdy jsem nenahazoval oba pruty páč to nešlo stíhat .Vostrý braly vostře a tak jsem si to pěkně užíval.

TomikaCZ - Profil | Po 21.5.2012 19:55:40

Merila rovnych 50 cisel, moje zatim nejvetsi. Potesila, ale jeste chce to parmu pres 70 :)

Pedro1 - Profil | Ne 20.5.2012 20:48:44

I Láďa se snažil:-)))

16 Juraj 16 - Profil | Čt 17.5.2012 23:18:59

Jeden aktuální :-)))

Retro - Profil | Út 8.5.2012 20:44:32

Berounka u Nezabudic

Rybkin - Profil | Po 7.5.2012 17:31:52

Jinak klasika

Rybkin - Profil | Po 7.5.2012 17:30:51

Ten větší mě pěkně dlouho trápil

Rybkin - Profil | Po 7.5.2012 17:29:44

Dneska chladnější ránko u vody ale povedly se tři pěkní kapři a jeden malej.

16 Juraj 16 - Profil | So 5.5.2012 19:58:59

Bylo tam krásně ale skončil jsem bez ryby , ale každej druhej dědous si odnášel kaproše v sáčku , my nakonec taky :-))) táta to nenechal náhodě a na " rohlíkáč " ho lapil , ale až po tom co si nasadil slamák pro štramáky.

davaprd - Profil | Čt 26.4.2012 23:38:21

samej pták :-)))

usak - Profil | Po 23.4.2012 14:34:16

Cao decka :-) Toz pridam kratky report z vikendove chytacky. Vyrazil jsem v sobotu odpoledne, pro zmenu zase na Becvu. Pocasi aprilove, ale relativne teple, kazdopadne to bylo letos poprve, co jsem na rybach neklepal kosu :-) Nizky prutok, k tomu kristalove cista voda. To nevestilo nic dobreho, lec nakonec to bylo kupodivu nekolikanasobne produktivnejsi nez minule.
Prvni prisla na zkousku plavacka, dlouho nic, kupodivu i vesaky si daly pokoj(az na sem tam urvany hacek) :-) Odpoledni siestu narusila desetiminutovka, kdy se nechali ukecat tri tlousti prumerne velikosti, vsichni to vzali tesne po dopadu, kdy jeste sousto ani nemohlo propadnout ke dnu. Posleze zase delsi hlucha mezihra, kterou utla hrube se rozjeta "vazka", kterou jsem jen tak letargicky prisekl v ocekavani dalsiho vesaku, po par sekundach se "to" nanestesti vyplo.
Na radu prisla fidrovka a test nevaznoucich trubkovych zatezi, alias tyrolskych drivek(no, spis tyrolskych plastaku:-). Pravda, vazlo to min nez obycejne placky, ale kdyz uz jsem jej zachytil, tak tam vzdy zustalo. Navrat ke klasice... teprve poradne odlehceni zateze a presun o par metru proti proudu, na misto, ktere uz jsem mel dlouho v merku, ale nemel jsem odvahu do nej nahodit(kamenolom hadra:-), prineslo kyzene ovoce. To uz jsem ale schoval modroocka, bo na paceni ryb ze silneho proudu a v omezenem prostoru se mu precejenom te sily moc nedostava a nasadil ostrileneho polskeho delnika t-rexe. Koncert zacal :-) ostroretky, ostroretky, ostroretky, sem tam tloust. Mezi ne se ucebnicovym zaberem pripletla i ryba dne, krasne vyfarbena parmice. Nutno vyzdvihnout jeji smysl pro fair-play, bo kdyby chtela, v par sekundach by mi to urazila v balvanove. Vzhledem k tomuto a k dostatecne silove vybavenemu prutu, byla venku razdva. Touto divocinou jsem to ovsem asi dosti rozplasil, zabery ustaly jako kdyz utne. Posledni, ne zrovna upejpavy zaber, uz kdyz jsem balil, skoncil opet hrubou jizdou pres brzdu, ktera skoncila vyhnutym hackem.... Fajne to bylo, priste zas :-)

Rybkin - Profil | Ne 22.4.2012 14:41:34

Jinak celej vikend na Labíčku byl super.Dnes už se začaly ukazovat i parádní cejni

plavan - Profil | Ne 15.4.2012 15:33:44

tak tady to je !!!!

16 Juraj 16 - Profil | Ne 1.4.2012 21:57:37

Večer se na nás přijel podívat Tomika a ještě tam byl jeden známej z ryb s kterým jsme celkem dlouho pokecali ale byl to fajn den u vody i když nebrali zrovna ty největší šupinatí predátoři.

numen - Profil | So 3.3.2012 22:54:13

Já ll >> taky jsem byl...

usak - Profil | So 14.1.2012 21:09:53

Zajda >> ano, ja to jinde neumim :)

usak - Profil | So 14.1.2012 20:11:04

plavan >> kdyz nad tim tak premyslim, tak fotak vytahnu jen skrz peknou parmu, ostrou ci tlouste... Kdyz nezustane doma :)

plavan - Profil | Ne 1.1.2012 19:11:17

Přátelé a členové GFC,

chtěl bych poděkovat všem, kteří se v právě končícím roce 2011 podíleli na tvorbě tohoto vlákna svými příspěvky, postřehy i kamarádskými šťouchanci . Mé přání je, aby jste v tom setrvali i v nadcházejícím roce 2012.
Dále děkuji všem, kteří si oblíbili vlákno GFC a kteří jsou vlastně naše publikum. Zachovejte nám přízeň i pro rok následující. My se budeme snažit, aby zde nebyla nuda a aby návštěva našeho vlákna stála za to.

Rok 2011 se z mého pohledu pro celé GFC vydařil. Využívali jsme zkušeností z minulých let a bylo to znát. Někteří z nás se už pomalu stávají dospělými, někteří našli zalíbení v návštěvách klubové vody, někteří už chytali pouze z křesla, někteří už chytají pouze na zahraničních vodách a v naší zemi se věnují pouze zaměstnání a vaření. Některým už chytání ze souše a ze zabrozené vody nestačilo a začali chytat ryby z belly, někteří se prali sami se sebou , minimálně dva změnili své bydliště, někteří dosáhli důchodového věku, někteří se propracovali možná l invaliditě a mnozí jsou na počátku krize středního věku :-))))
Ale poznali jsme nové rybářské tváře, nová lovná místa, nové rybářské vybavení.

Počasí z pohledu rybáře bylo v roce 2011 myslím si vynikající. Žádná extra dlouhá zima, žádné extrémně teplé a dlouhé léto a teploty v plusových hodnotách až do konce roku. To nebylo špatné a můžeme si jenom přát, aby to letošní pičásko nebylo horší..

Do Nového roku 2012 bych chtěl všem za GFC popřát pevné zdraví, rodinnou pohodu a dobré podmínky k provozování toho našeho líbivého koníčka. Ať se nás ta očekávaná hospodářská recese dotkne co nejméně a ať nám zůstane chuť do rybaření minimálně taková, jakou jsme měli letos.
GFC

Zelí junior - Profil | Ne 20.11.2011 18:24:48

16 Juraj 16 >> A pak že na ROUDNICI Nejsou !! ;)

85,77,75

iL3gAl - Profil | St 26.10.2011 17:52:33

Mě to urafla, táta si jí zdolal.

numen - Profil | Po 12.9.2011 10:19:14

zachránit se bude těžké. Budem to v UH mít hodně složité:-((((((((((((((((((((((((

16 Juraj 16 - Profil | Pá 19.8.2011 12:36:50

Udělal sem pár fotek i místní fauny.

plavan - Profil | Út 14.5.2013 19:36:08

Milí přátelé i moji odpůrci !!!

Už delší čas se mi nelíbilo, kudy se ubírá náš Garbolino Fan Club. Snažil jsem se vlákno oživit i za cenu extrovertních příspěvků, což se nakonec obracelo proti mně. Místo toho, aby mne těšilo starat se o GFC a přispívat do GFC jako dřív, tak mne to spíše začalo tížit. A když něco člověka tíží a nenaplňuje štěstím a neplyne mu z toho ani žádná výhoda či nějaký příjem, vyvstává otázka PROČ pokračovat ? Moje rozhodnutí s GFC praštit uzrálo včera večer, po vyčerpávajícím boji se svými oponenty. Dost lidí mi dneska volalo, jestli to mám zapotřebí. Byli mezi nimi i členové mojí rodiny. Bráchovi to začerstva poreferovali jeho rybářští kolegové i chlapi v práci. Já byl včera večer rozhodnutý diskusi GFC uzamknout. Ale dal jsem si den čas, abych trochu vychladnul a neunáhlil se. Moje rozhodnutí se ale jen utvrdilo. Už nemám chuť v moderování GFC pokračovat. Mrzí mne a je mi to hlavně nepříjemné vůči např. Rybkinovi a jemu podobným, kteří to měli na GFC taky rádi a přispívali pravidelně, aby vlákno žilo svým životem. Je mi to nepříjemné i kvůli té hrstce lidí, kteří si rádi přečetli zdejší příspěvky.
Ale abych stříhal a zavlažoval trávník na hřišti, na kterém se potom stanu objektem nahánění, to po mně nikdo nemůže chtít. Nikomu nic nebrání v tom založit si podobné vlákno a upozornit na to nově vzniklé vlákno členy GFC a rozjet to znovu. Nebo použít třeba Minatrixovo skvělé vlákno Pražská Vltava......

Takže bylo mi velkou ctí se s vámi dělit o své zážitky , ale v tuto chvíli diskuzi uzamykám.

S pozdravem Plavan !!!

Rybkin - Profil | Pá 10.5.2013 15:34:44

plavan - >> Už jsem se definitivně dal ke kaprařum:-)

plavan - Profil | Út 7.5.2013 22:58:54

Vy jste si tady rozjeli dneska odpolední kolečko. Jeden větší mudrc než druhej. Pedro napíše " Pedrovi party " a Zajda nic, podplacenej rozhodčí, to je hanba :-)))))))
Jinak jsem vybral místo dobře, trochu jsem to hlídal a měl jsem i štěstí, ani kapka na mne nespadla. Jen jsem si při vabalování podvrtnul pravou kyčel a 40 minut jsem ležel pod autem na schodech, dva zmrdi, co chytali vedle mi na nohy nepomohli, i když jsem je prosil. Nakonec přišel vedle ze služebny takovej mladej policajt a pomohl mi na nohy a pak šel vyplísnit ty dva zmrdy. Vypadalo to tak, že kdyby nebyl ve službě, tak by jim dal do držky. Potom, co zmrdi odjeli, tak mi pomohl i do křesla, které jsem měl u vody s polovinou věcí. To už před tím volal Kleo, že se zastaví. Já seděl v rybářském křesle u vody a v bolestech pomalu rozbaloval, chtěl jsem to zkusit, kdybych jel domů, tak mi vazy zatuhnou a zejtra se nehnu. Kleo mi donesl zbytek věcí k vodě a pomohl mi nachystat feederovačku. Dneska jsem byl rád, že přijel. Jinak bych musel jet domů. Do večera se noha uklidnila, mám to okolo kyčle trochu nateklé, ale už to nebolí tak strašně. Sice mne na to doktor připravoval, že mne ta noha občas neudrží a vybočí, ale i tak jsem byl v šoku. Kdyby se mi to nestalo na schodech na V. ostrově, a třeba na Štvanici, tak tam bych se rozplácl dole na šutrech jako meloun ze třetího patra. Takže kluci ty vaše srandičky jsou pro mne čajíček. O vercajku víte kokot, ale sebevědomí máte až na půdu. Já vám budu muset představit alespoň někoho z maníků, co si nechali předělat tu rukojeť z vláčáku Fireblood a Lesath z kůže na korek. Ale dneska jsem nakonec prožil krásnej den na rybách.

Pedro1 - Profil | Po 6.5.2013 11:03:32

paia >> Stikáči jak z magazinu:-)))

Já vyfotil o víkendu jen tuhle obludu.Dal by se nabrat do podběráku,kdybych měl dost velký podběrák:-)

TomikaCZ - Profil | Po 29.4.2013 21:01:35

plavan >> Plavane, to by bylo neco pro Tebe. Mit ryby furt na ocich, nemusel bys nikam jezdit, tudiz bys usetril, na jidle taky, pac by ses najist vlastne nemohl, jeste bys zhubl. Akorat vymenit vodu za coca colu, ne? :))) No neber to :))))

Retro - Profil | So 27.4.2013 20:33:21

2

Retro - Profil | So 27.4.2013 20:32:08

Buchty velikosti 40 cm

Retro - Profil | So 20.4.2013 21:21:46

Plavacka na Vltce

Retro - Profil | So 20.4.2013 21:19:18

Podou jede vodou.

iL3gAl - Profil | So 13.4.2013 19:15:35

plavan >> Jojo :-)). Plotice byli nádherný.

iL3gAl - Profil | So 13.4.2013 19:11:42

Já dneska vytáhl pevnej splávek a docela se dařilo :-))

Retro - Profil | Pá 12.4.2013 20:02:11

HADRY pripravene

Pedro1 - Profil | So 6.4.2013 21:33:25

Jinak dobrý večer všem.Musím trochu upřesnit informace z dnešního lovu na duhákodromu.

Už delší dobu se tady traduje,že Rybkin a Řezník jsou schopni chytit candáta i v Podolí v bazenu.Dnes se to potvrdilo.

Na rybníku kde jsme byli je podle slov majitele jeden candát (rybník byl loni v létě sloven,takže tam je jenom to,co se vrátilo a nasadilo letos)

Rybkin ho na gumu vykousnul po asi dvou hodinkách chytání.Smáčka šluknul až do žaludku.Aby toho nebylo málo,vyndal ho po poledni i Butchi.Zřejmě lepší oddíl:-)))

Jinak kluci (Butchi,Rybkin,Řezník) dneska chytali jak z partesu a já,protože mám volšový ruce jsem končil na skore 2 ryby venku a asi 20 neproměněných záběrů.Holt mám před sebou v lovu na gumy ještě dlouhou cestu.Ještě že mám tak kvalitní učitele.
Ale bylo moc hezky.

jackubr - Profil | Po 18.3.2013 10:33:22

Ahoj všem.Vždycky když začnu Volnýmu stylu vyhrožovat prodejem něco se stane. Tentokrát už jsem vyrazil na ryby i s jeho nástupcem Trabuco Sygnum XT 11,6. Na zimní chytání ideální podmínky, zvedlý průtok, trochu zakaleno a tady je výsledek. Prostě je to chytací prut se vším všudy a nějak se mu ode mě nechce.

Reznik76 - Profil | Ne 17.3.2013 20:21:37

iL3gAl >> já mam Kleo taky novou věc :-)))

Já ll - Profil | Ne 10.3.2013 20:51:23

usak >> Další pěkný víkend ve znamení Barbus - Barbus

MiPo - Profil | Ne 10.3.2013 19:19:27

16 Juraj 16 >> Nic si z toho nedělej malá ryba taky ryba já šel dnes opět na V 8 A již po třetí za tento týden,vzal jsem si pomocníka vnuka a dobrý za necelé 3 hodiny cca 30 ryb podobné velikosti,vše jen na plavačku na feeder jen pocuky

plavan - Profil | Út 5.3.2013 21:47:54

kubah >> ale co budu zastírat, Modrouš na Sygnumovi XT 360. To byla mana nebeská. Magnex vypadá moc dobře, jen si musím zvyknout na jinou a tichou brzdu, dlouho jsem měl jenom šíma. Jenže Modrouš tahal šede krmítka jako kdyby byl vlasec prázdný. Nikdy mi tak dobrej nepřišel, ten roční půst od navijákové extraligy Lulánkovi prospěl. A Sygnum XT 360 ? Ten mu v ničem nezaostával. Šede krmelce ( Kostaly 0,33 dcl ) metal na vzdálenost 35m a nic nenamítal. A tady je ta Modrouší symfonie . Kolega vedle z té sestavy skoro omdlel, jak mu padla dobře do ruky. Tak nebyl sám, že jo ?

plavan - Profil | Út 5.3.2013 21:41:35

kubah >> jak psal KóĎA, já nejel na ryby, ale do Holíškovic. Mě to neva, když se mi tam líbí, navíc mám po cestě Kaufland a mám to blízko.
Magnex 4000 na Čiperovi ( Antrax Pro Feeder MH 360 ) .

Rybkin - Profil | So 2.3.2013 14:01:57

LosPafkos >> Škoda že jsem musel pospíchat domu,ještě bych tam hodinku vydžel ale chuť na opeřence co na mě čekal doma byla silnější:-)

Rybkin - Profil | So 2.3.2013 13:21:15

Tak dneska konečně i jinej druh než cejn

Pedro1 - Profil | St 20.2.2013 14:25:39

KóĎA >> Ještě lepší je Libeňský háfen,ale tam jsou nahusto smažky a kikáni.Pak Štvanice,ale tam je hodně schodů.Pak Čelákovice,ale tam je to daleko a benzín je drahý,navíc je tam potřba zdolat tu 3-metrovou Anapurnu dolů k vodě a navíc tam v létě pere sluníčko.
Pak ještě Berounka,ale tam nejsou ryby,svítí tam sluníčko a jsou tam psi a sekačky na druhém břehu,pak Kyják,ale Petrovi tam berou jen cejni i když ve vodě jsou jen kapři a Petra z toho bolí oba palce na rukou.Navíc mu tam voní roštěná na hořčici,kterou nemůže a každej si s ním chce povídat.

Takže vlastně zbývají jedině Ty Holíškovice:-)))

16 Juraj 16 - Profil | St 13.2.2013 20:18:23

Antihlava >> Tajný agent Ruda se na nás přišel podívat :-))))

KóĎA - Profil | Út 12.2.2013 19:52:01

Rudá záře :-)

Rybkin - Profil | St 30.1.2013 13:07:50

To je prostě super rákoska.Jenže Hans než se rozhodne tak to prokaučuje:-)

Rybkin - Profil | St 30.1.2013 13:07:23

plavan >> Když matchku tak tuhle bych mu zaviděl i ja

Rybkin - Profil | Po 28.1.2013 20:11:27

valdos >> Kvádro na rybách jde do mody:-)

přemysl - Profil | Po 28.1.2013 18:47:33

Anonymní povolební báseň


> > > Miloš vyhrál, jasná páka,
> > > dceři dal hned francouzáka.
> > > Radost má z těch hlasů stovek,
> > > nad kartonem Becherovek.
> > >
> > > ... Vyhrál jeho projev štvavý,
> > > komunisti v skrytu slaví.
> > > Estébáky volen v houfu,
> > > pod vedením Mirka Šloufů.
> > >
> > > Agresí a vulgaritou,
> > > odhalil nám tvář svou skrytou.
> > > Střílel po nás sprostá slova,
> > > hodná lidí bez domova.
> > >
> > > Na Hrad tedy žádná změna,
> > > každý zůstal u vemena.
> > > Klaus je smíchy celý říčný,
> > > TO je smlouva opoziční!
> > >
> > > Zase jednou vládnou spolu,
> > > holt jsme prostě národ volů.
> > > Díky Češi.

Rybkin - Profil | Ne 27.1.2013 10:35:10

Tak holky jsou nachystané,natočil jsem nove vlasce a dokonce je trochu i umyl:-))

davaprd - Profil | So 26.1.2013 9:16:30

plavan >> na Žižkově je momentálně -9,7 a tak raději zůstanu doma a budeme s Milošem bedlivě sledovat průběh a výsledky voleb, tedy až do podvečera, pak mladá vybrala výlet parníkem po Vltavě pod pražskými mosty, doufám, že nebude třeba ledoborec :-)))))

KóĎA - Profil | St 9.1.2013 16:15:45

Na spravedlnost začnu věřit, až se Kalousek sehne ve sprše Kotroušovi pro Drábkovo mýdlo.



tohle je věta pro bohy :-))))

16 Juraj 16 - Profil | Po 31.12.2012 18:10:53

Celému GFC i těm co už jsem přál u vody přeji vše nej do Nového roku , ať do něj vkročíte pravou nohou a daří se vám a především hodně zdraví.

Těšíme se na Novoroční účtenky a kulinářské překvapení od našeho guru plavana ! :-)

Luca Brasi - Profil | Út 18.12.2012 21:15:44

Mike >> Musíš ale uznat, že to ten dobytek umí. :)

16 Juraj 16 - Profil | Ne 25.11.2012 16:59:30

Tak nějaká ta fotečka od vody z víkendovky na Roudnici.Ještě páteční noc jsme šli zkusit zubáče a ono do toho mlátili zubatky i za tmy.

usak - Profil | So 24.11.2012 22:45:46

plavan >> ta hlinikova klicka vazne padne do ruky mnohonasobne lip, nez vypada. Ale tu sprndu bych na ni nikdy nedal :)

Pedro1 - Profil | Po 5.11.2012 10:39:40

Že jste to Vy,tak mám i fotku tý rolády s kuřecím masem.Moc seta fotka nepovedla narozdíl od té rolády,mám na lince špatný světlo,ale aby jste viděli že nekecám.
To bíle je právě to kuřecí maso:-)))

16 Juraj 16 - Profil | Ne 4.11.2012 17:07:39

plavan >> Jsme si na tebe dneska vzpomněli a taky něco natočili :-)

Pedro1 - Profil | Ne 28.10.2012 20:07:48

plavan >> Kaše s máslem a mlíkem jela souběžně,vyšlo to akorát:-)

Konec reportu.

Rybkin - Profil | Čt 25.10.2012 15:08:52

Tak ja dám taky něco malo z dnešního rána

turbo - Profil | St 10.10.2012 20:39:50

Zase se po nějakém čase zapojuji do místního dění.Včera jsem z kolegou z práce navštívil známí parmový revír na dolním toku řeky Ryo Ebro .Všichni jistě tuší kde se to bylo.

16 Juraj 16 - Profil | So 6.10.2012 11:27:25

Dneska u vody sranda a pohodička , hezké podzimní ráno.Dokonce se i Kleíček usmíval :-)

turbo - Profil | St 19.9.2012 7:44:17

včera jsem byl v holíškovicích stím co nemá PC

turbo - Profil | Pá 14.9.2012 20:29:40

Nejhorší podmínky byly když jsem překomal můj stávající osobáček 19.75 kg.V tom nejhorším počasí jsem po velkém úsilí a cca 0,5 h boji na vodě zdolal šupiho který měřil 97 cm a po odečtení vážícího vaku měl necelých 21 kg - nádhera.....
bohužel v euforii jsem nezkontroloval hledáček a až po několika fotkách jsem zjistil , že na čočce je kapka----- no smůla