Shimano Big Baitrunner XT-A LC

Čau pánové, uvažuju o tomto kousku. Co na něj říkáte? A už ho z vás někdo vlastní? Každá informace dobrá, vypadá opravdu dobře.
Autor diskuse: Gazza - Profil , 6.10.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

NDan.J - Profil | St 30.1.2013 22:54:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobin83 >> Gazza - >> Tak jsem neodolal a udělal si radost:-)

NkuBITCHek - Profil | Po 24.9.2012 10:43:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobin83 >> Gazza - >> zatím šlapou jak hodinky.....

NKamil68 - Profil | Po 24.9.2012 8:38:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Všechny Vás tu zdravím!Tak vlastnil jsem tyto navijáky,lépe řešeno jsem je koupil synovi,který je ve svých 6ti letech užije tak nějak s rozumem.Koupil jsem ve velké podobě,ale na jeho 11ft proutky byly zbytečně moc velké,tak jsem pořídil verzi menší.Mně se prostě líbí víc,než starší LCka.Co se týký zmiňovaných vůlí,jelikož jsem vlastní před lety LC kdy ještě byly za ranec peněz,tak bych pocitově řekl,že u nových jsou vůle menší a hlavně samotný chod je jemnější,plynulejší.Pro nahazování je to parádička,žádný problém,ale to bylo i u starých LC.Ale mél bych přecejenom i trochu do mínusu.Trochu mi vadí použitý materiál,něco jako pologuma,nebo jiný druh hmoty,na které je vidět kde jaké škrábnutí,které po ošetření zmizí.Dále na můj vkus až příliš různých drážek,záhybů.Stalo se nám,že se zvedla voda a navi byl pod vodou a drobný kal se nachytal všude a vyčistit to byl um.A protože druhý navi nebyl v akci,tak i po čištění je vidět rozdíl.Dále si myslím,že jemnost štelování a samotný chod průběžky je u nových LC malinko lepší.Ale to může být jen pocit,přecejenom už staré nějaký ten rok nemám.Takže si celkově,až na pár drobností,jde za ty peníze o velmi dobrý kup a odpovídající kvalitu v této cenové relaci.Čas ale ukáže,jak dlouho aparát takto vydrží pracovat,až taky něco odchytá ...a nějakého většího krasavce vytáhne :-)).Mějte pěkný den.

Nzajda82 - Profil | Ne 23.9.2012 13:01:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nové a zatim fajn.Čas ukaže. :)

Nanakonda - Profil | Ne 23.9.2012 12:26:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kocháč >>
Mám ho asi necelý rok a byl jsem s ním u vody párkrát.Nezlob se na mne,ale na navijáku poznáš velmi rychle jak se s ním nahazuje,jak se stáčí a jak je udělán zda precisně nebo hajdalácky.Jestli se mu viklá klika,jestli má spáry nebo oblemtaný lak,to se vidí napoprvé.Jestli ale myslíš,že je potřeba čekat roky na to abys mohl koupit naviják s dobrou hystorií tak Ti nebráním.Kupuj si staré modely navijáků,jezdi ve vyběhlých modelech aut a nakupuj staré dobré osvědčené bivaky a místo dobrého radia si nech nainstalovat rozhlas po drátě,ten byl bezporuchový.

Njova12 - Profil | St 16.11.2011 22:05:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobin83 >> Gazza - >> Speciálně pro vás dávám fotku srovnání velikosti oproti baitrunnerum D. Nejmenší, který mám a je na fotce je 4000D, pak 6000D, potom 8000D a poslední je nové medium LC

Nmurphyy - Profil | Ne 6.11.2011 20:21:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Njova12 - Profil | Ne 6.11.2011 7:46:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobin83 >> Gazza - 8.10.2011 23:29:49 >>
Já mám viz fotka dva x 8000 DEU na kapřácích a jeden 4000 DEU na fídru. Kupoval jsem je loni na jaře a jsem maximálně spokojený.Nepotřebuji házet daleko a na rybníky v mém okolí to bohatě stačí. Měl jsem před tím taky BB LC, ale pro jejich váhu a pro mně nadbytečnou kapacitu cívky jsem je prodal. Co se týká toho nového LC, tak budou určitě dobré a v mediu dle mého se budou určitě dobře prodávat, jelikož ve velikostně střední třídě a taky cenové cca 4000 czk žádný pořádný bait není od žádného výrobce (sorry daiwisti a ostatní)

Nclarence - Profil | Pá 21.10.2011 19:10:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobin83 >> Gazza - >> Tak jsem měl dnes ten nový LC v ruce ve Sportcarpu a mohu říct,že s Okumou nemá vůbec nic společného ač by se to na fotkách mohlo zdát.Mohu říct,že jsem měl v rukách už mnoho navi včetně BB LC ale ten nový mne úplně dostal.Pefektní brzda i bait ale nejvíc je nadherně hladký chod.Sice to byl ten větší model (menší neměli) ale to bude asi určitě stejný.Desing je v realu úplně jiný než na fotkách je potřeba ho mít v ruce a pak hodnotit vzhled.Mám na příští sezónu jasno.J

NVORVAŇOS - Profil | Út 11.10.2011 14:12:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj.
Mám Navijáky Tica Abyss a uvažuji už delší dobu o něčem lepším a novějším.
Zvažoval jsem ty staré BB LC,ale ta kapacita cívky je pro mě zbytečná.A ta vysoká cena za model,který se prodával už řadu let se mi také nelíbila a proto jsem s nákupem stále váhal.
Poslední dva roky začala cena stále klesat a tak jsem začal o nich zase uvažovat.To však jen do doby,než se na pár e-shopech objevila zpráva o konci výroby tohoto modelu.
To už se dalo tušit že brzy příjde jeho nový nástupce.Jsem rád, že jsem si počkal.Cena je už přijatelná, než ta prvotní a dlouhodobá u staršího LC 8500,- kč později 6500,- kč. Je na výběr ze dvou velikostí a má prý i řadu vylepšení jak jsem se dočetl o proti starší verzi.

Po přečtení pár příspěvků jsem ale znejistěl.To když nový LC někdo srovnával s modelem Okumy. Zadal jsem si tedy tu Okumu Powerliner do vyhledavače a..........Kromě černé barvy to nic společného nemá.

Tohle musí napsat jedině slepec nebo někdo,kdo tu stále řeší ZNAČKU.

Shimano vs. Daiwa. To je jako by tu někdo řešil Audi vs. BMW.

Staré LC se mi moc nelíbilo stejně jako mdely od Daiwy pro jejich starý hranatý design.
Ještě jsem ten nový LC neměl v ruce, ale na fotce se mi líbí a asi do něho brzy půjdu.

Nflekos - Profil | Út 11.10.2011 10:20:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobin83 >> Gazza - >> Nazdar , tak jsem predevcirem pokrtil ty media paradnim zpusobem:lehke,lita to z nich jako z dela,totalne pevna klicka ,hladoucky chod a pri rybe 17,80 brzda tikala jak Rolexky - na poprve znamkuju 1+.