Otavský sumec v tisku - diskuse

Zápas Josefa Kobíka se sumcem trval půl hodiny ...

http://pribramsky.denik.cz/zpravy_region/sumec20100715.html
Autor diskuse: Boris1 - Profil , 22.7.2010 dravci - ostatní

kkkarlos - Profil | Pá 23.7.2010 21:36:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ona je chyba vždy v lidech, a to nejen v rybářích. Kdyby ta reportérka za něco stála tak se toho Pepíka také krom jiného zeptá "a nebylo ti líto zabít tak rásnou rybu?". Holt my tomu sumci tady život již nevrátíme, ale můžem zachránít dalších X ryb, když nejen mezi sebou, ale i mezi laidskou veřejností budem šířit nějakou tu rybářskou etiku. Sám osobně nejsem proti tomu si od vody nějakou tu rybu odnést. Ale abych zásoboval rodinu nebo známé mi přijde dosti ubohé. Líbí se mi pravidlo ve Švédsku, vam si jen takovou rybu kterou v ten den sníš, proč bys měl chytat na mražák, když jsou jich plné obchody. Až budeš mít příště chuť na rybu tak si ji znova chyť! Viděl jsem to na vlastní oči jek si navečer vyjel švéd na kánoi chytnul za dvacet minut jednoho okouna 35+ a jednu štičku 50+ a jel večeřet. Myslím, že Pepík na to také jednou příjde, a místo sumce si do uzáku pověsí kus bůčku a pozve na něj celou rodinu.

GRUPA - Profil | Pá 23.7.2010 18:25:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Boris1 - >> už jsem tady psal, ale nedá mi to ještě něco nedodat. Mám chatu na jednom místě na jižní moravě, během posledních 10 let jsme našli místo, kde berou krásní sumci. Všechny ryby jsou z jednoho jediného místa. Všechny ryby jsem já a (Dal) pustlili. Než jsme tam začali chytat, tak ti vedle tvrdili, že je to úplně jedno, kde to na té řece je. Jenže se rok s rokem sešel a najednou začlai i sousedi chytat 150+,. ale z toho jednoho fleku. Napříč flekovým spektrem.
Všechno zmasili,ale letos jim to pěkně došlo a pustlil 191-ku, i přes odpůrce i zastánce CaR. Jsem strašně rád, že mám takové sousedy. Mohlo trvat klidně ještě x let, než to každýmu docvakne. Ale je to letos, a strasně těmhle lidem fandím, ikdyž chytají na "mým" fleku.
Každej tvrdí jak je moc sumců na té naší bobří řece, ale přes 2m, jsme se ještě nedostali, nikdo, zatím. Ale teď vím, že se někdo z nás, za tu bájnou hranici dostane, a ryba bude zpět v revíru.
Když si člověk zapíná hasičský pás ke stromu, přesně naměřený tak, aby šlo došáhnout do vody , do té tlami (kdo chytá tyto obry, ví o čem píšu), tak z toho mají nezasvědcení strašnou legraci, ale my vímeeee. Na vlastní oči jsem viděl jak 192-ka táhla kámoše cca 1,2m po zemi do vody, nebýt včasné pomoci, tak tam byl...........
Pro ty co nevěří, tak ať si zkusí udržet pytel cementu na laně v proudu.
Ať vám to jezdííííííí.

Babouk - Profil | Pá 23.7.2010 16:13:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

je mi z toho na blití...ten kluk si ani neuvědomuje jakou cenu má taková ryba (pro sportovního rybáře), že je třeba stejně starý jako on...

2Livecrew - Profil | Pá 23.7.2010 12:17:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vydra revírní >> Je to zajímavej trend.
Jen si říkám, kdy toho sumce nějakej ***** vezme rovnou do televizního studia:)

Vydra revírní - Profil | Pá 23.7.2010 12:15:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

2Livecrew >> mohla panímáma zkusit i Blesk, prezentace v něm by už znamenala defakto nehynoucí slávu :-)

Martík - Profil | Pá 23.7.2010 10:37:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Klasika - nějaký deník napíše reportáž s šťasným masařem s rukama od krve o VELKÉ RYBĚ. Šťastný masař nakonec pronese něco jako " najíme se všichni ", "ryba je tučná, tak se vyudí", "samozřejmě poputuje do lednice" ... Lidi jsou překvapení "že takové ryby ještě žijó? To je borec ten lovec!"
...
a sme stále v pravěku.
Samozřejmě krom JV, od kterého si můžete koupit podepsané triko, hrnek a nebo hned stolní hru. :)

rybomil - Profil | Pá 23.7.2010 9:04:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

to fotil profífoto ... po 10 pivsonech. A lovec taky výraz jak když zasmažil. Vyvrhlá ryba, no je to ale pašák
ten Pepa.

Pedruna - Profil | Pá 23.7.2010 8:02:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vzal si sice rybu, která nebyla hájená, měla míru, předpokládejme, že ji chytil regulerně bez porušení RŘ - nic proti tomu! Ale jak dlouho taková ryba v té vodě roste? 20 let 30, 40,.....? Je to d..il! Takovéhle ryby se pouští!!!

u.x.a - Profil | Čt 22.7.2010 21:55:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Boris1 >> boris1 - >> otřesný ! takové rybáře nesnáším když už masaří tak potají a ne ta medializace..

Velrybář - Profil | Čt 22.7.2010 21:14:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ono se mu to maso sežraný nevyplatí, ještě to drží jako kravé vyvrhnuté prase :(((

Červené karty: 2Livecrew