Prutem vodě vládnem...

Tak..
Vodě prutem vládnem,druhem krmení chřadnem?..-)kuličky se tiše tetelí, na hod do vody čekají? Já? Ty?..ani jedna!! Tadle půjde! já chci taky..a ty kdo jsi ?..no přeci halibutka!..-))
Tak si pojďte dát pokec,o všem a ničem,.o překvápkách u vody, sranda,fotešky,.prostě plky,jako když sedíme spolem u vody a jen se tlemíme..-))
Ale vše pouze slušně,bez sprosťárem,nadávek ,urážek,..a prázdných slov..!-)
a to vše v duchu helsa: Dobrý člověk - znamená dobrý rybář a naopak!
Račte vstoupit-)))
Kdož chcete a máte-chcete něco říct...-)),ukázat..
Autor diskuse: SAHIB - Profil , 9.3.2009 všeobecné - ostatní

Jak se Ti letos nejlépe chytalo - Na co (způsob) a proč -))

A) Feeder25%

B) Spláveček11%

C) Na položenou - klasika46%

D) Přívlač18%

Od 27.11.2010 hlasovalo 93 čtenářů.

Petr64 - Profil | Ne 13.3.2011 18:49:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak sem se konečně dostal z náročné pracovní neděle domů.:-))

DejF - Profil | Pá 27.11.2009 15:30:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> s kym ses zase vsadil? :-))) tak mi z toho dáš 10 korun :-)))))))))))

DejF - Profil | Čt 19.11.2009 22:13:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> zdár pane mistr ... brou noc tam do teho slanečka

DejF - Profil | Út 10.11.2009 19:10:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> ty jsi pacient :-)))))))))))

Jarda Kučera - Profil | Út 10.11.2009 18:35:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> Mirku máš nezkrotnou radost z každé věci co si pořídíš na ryby a to nemá chybu??:-)))Takhle skromě mít radost z věcí na ryby,to dělá dobrou náladu i lidem okolo Tebe???Ať Ti slouží hodně dlouho chlape:-))Pozdravuj paní:-)

DejF - Profil | Ne 18.10.2009 15:15:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> zdravíčko pane mistr, tak jsem se na to dneska vysral ... průtrž jak sviňa ... sice to mám připravený, ale v tejhle dešťovce jsem za pár minut jak slepice a můžu ject zas dom ... ale hodim si vercajk do auta a zkusim to v tejdnu po práci se tam zastavit, očíhnout to, co a jak, jak to tam vypadá s rybičkama ... asi půjdu teďka ušoulet nějakej ten bobek :-)

Kebator - Profil | St 17.6.2009 20:50:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> hej hej, kapor bol kraaasny, vobec neposkodeny ... uspesny lovec je momentalne na VN Kralova, ma nick A_dam ... je to dobry kaprar, i ked mlady ... na N. Rudno idem cez vikend, tak hadam poslem aj ja nejake pekne foto, ci uz kapra alebo dravca ...

Tak nech ma tato diskusia zmysel a vela "normalnych" prispievatelov !!

Lovu zdar !!

DejF - Profil | Ne 14.6.2009 21:31:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> Takže pane mistr, shrnutí mého víkendového výjezdu za kapříčky ...

Pátek: příjezd cca v 19:15, nanosil jsem 2 fůry na flek na špici pod lesem (tam jak jsme spolu na podzim vymrzli), postavil jsem stan, schoval se dovnitř, začlo chcát ... přestalo, vylezl jsem, přichystal stojan, klacíky, začlo chcát :-) Ve stanu jsem si připravil montáže a jen co přestalo, tak jsem šel nahazovat a krmit kobrou ... nahodil jsem a nakrmil, schoval se do stanu, páč začlo chcát a bůrka :-) ... jinak jsem krmil a chytal na halibutky a na moje domádo gule, nebudu říkat, co na co jsem lapil, to pak shrnu na konci. Šel jsem ulehnout a hnípat, byl jsem docela unavenej ... krásně se mi spalo až do půl třetí, kdy mě vzbudil příposlech ... jupííí, jízda ... levej klacek se krásně rozjel ... kapřík 70cm 7,5kg ... dal jsem cígo, loknul si píva a šel hnípat dál ... půl pátý ... hen heéén ... další jízda ... levej klacek kapřík 62cm nevážen ... opět cígo, lok píva a chrrr ... šest hodin ... bzííííííííííííííííííííík ... kapřisko 63cm nevážen ... pak ještě záběr v 8h, ale ten se mi u břehu vypnul ... no a v 10h další kapříček, neměřen, vyháčkován hned u břehu ... jinak jsem si aj vyzkoušel konečně matchku a lapil jsem na ní nespočet plotiček, perlínků a 2 pidi kapříčky, paráda ... to už je sobota večer a zkouším na feeder peletku carp zoom od šupiny na vlas ... půlhoďky na to čučim, nic ... vstanu, že se jdu vychcat ... lup, prásk ... bzzzzzzzzzzzzzzz ... naviják málem schořel ... kapřík cca 55cm, vyháčkován hned ve vodě ... pak jsem to ještě nahodil znovu, ale už jen na chvíli, stáhnul jsem to a šel jsem hnít ... krásně jsem se vyspal ... ani ťuk až do 3h, takovej nemastnej neslanej záběr ... kapříček maličký vyproštěn ještě ve vodě ... pak další rybička až v 9h kapr cca 50-55cm, též odháknut ve vodě ... jinak též příhoda ... v sobotu cca v 11h ... záběr jak sviňa ... zaseknu ... tah jak kráva ... povolil jsem brzdu ... bzzzzzzz ... dotáhnul jsem ju ... prut mi to málem vytrhlo z ruky ... a najednou to povolilo ... nasratý to vytahuju z vody a čumim jak debil ... háček nikde ... nomálně mi to nějaký hovado ukouslo nebo přepilovalo nebo co to bylo ... no a teď to nejdůležitější ... návnada a nástraha: halibutky - ani píp ... normálně to na ně ani nepíplo, ani za boha, ani hovno, nic prostě ... moje domádo - všechny kapřiska na moje gule ... jízdy jen na jeden prut ... jsem měl radost jak malý dítě :-)) ... a to jsem na ten druhej klacek zkoušel i jinačí gule a pelety a ani hovno ... chtěli jen a jen ty moje :-)) ... wau ...

DejF - Profil | Út 5.5.2009 19:21:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> no já ti nevim, ale vypadá jako by byl tvůj :-)) ... tenhle vejkendík asi budu otročit na zahradě, ale na příští vejkend mám od Jarmilky slíbeno :-)) ... tím myslím vejpravu na rybky ... :-)

Jarda Kučera - Profil | Út 5.5.2009 19:15:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SAHIB >> Na Tandem Beits jsi je nalapal???Dobrá práce:-)Kdy se stavíš,proberem to u kávy:-)))

jarda 2004 - Profil | Po 9.3.2009 23:27:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Otázka která je o ničem ale zároveň o všem a heslo dobrej člověk dobrej rybář je super. Tahle tady bude dlouho.Moc dobré.