Kamikaze Carp v Brně

- Kamikaze Carp

Komerční sdělení

Stejně jako jsme nechyběli na For Fishing 2016 v Praze, chystáme se i na rybářský veletrh do moravské metropole. V Brně budeme mít ovšem mnohem větší sortiment, než tomu bylo v Praze. A co pro vás máme připraveno?

Boilies program

Značka Kamikaze Carp pro rok 2016 připravila kompletně nový boilies program. U všech novinek jsme chtěli docílit co nejlepšího poměru ceny a kvality s kvalitou na prvním místě. V současné době máme dvě řady boilies produktů: zlatou, v níž je cena za kilogram boilie 385 Kč, a stříbrnou, v níž se kilogram boilií pohybuje v rozmezí od 239 Kč do 269 Kč. V každé řadě máme momentálně tři druhy boilií. Ke každému druhu pak nabízíme dip, booster, obalovací pastu a boilie v dipu. Samozřejmě nechybí ani typ „fluo pop-up“. K vybraným druhům pak nabízíme modifikace, a to buď boilie NHDC, což je boilie s přídavkem sladidla, nebo Salitity, což je boilie konzervované v soli.


„Rodina“ GLM Stench


Pruty Sakana

Z prutů Sakana nabízíme modelovou řadu Carperus. Jsou to dokonale fungující pruty postavené na japonském blanku s opravdu přesným zpracováním. Jejich kvalitu nám osobně potvrdila velká řada návštěvníků na letošním festivalu For Fishing v Praze. Pruty Carperus jsou nabízeny v délkách 3 m, 3,6 m a 3,9 m a v libráži 2,75 lb, 3 lb, 3,5 lb a nově i 5 lb (spodový prut). Nabízíme je ve dvoudílné i třídílné verzi. Všechny pruty - kromě třímetrové verze - jsou osazeny 50mm naváděcím očkem. Ceny prutů se pohybují od 1 779 Kč po 2 799 Kč.


Prut Sakana Carperus v akci


Tašky a obaly

Značka Sakana přichází s celou novou kolekcí brašen a obalů pro rybáře. Kolekce nabízí velkou šíři použití počínaje pouzdrem na olova, přes termotašky na krmení až po velké rybářské brašny. V neposlední řadě musíme zmínit podložku pod ryby typu „vanička“, kterou nabízíme za zajímavou cenu 1 889 Kč.


Podložka Sakana


Vlasce a návazcové materiály

Sakana má letos opravdu velké množství novinek. Posledním, o čem v tomto článku pohovoříme, jsou vlasce a návazcové materiály. Mezi vlasci je novinkou C.A.R.P. Tactical Boat a C.A.R.P. Tactical Casting. Jak název napovídá, je Tactical Boat vlasec vyvinutý pro vyvážku. Tento ultra silný vlasec tmavé barvy se vyrábí z japonského materiálu s vynikajícími pevnostními parametry. Pro vyvážku je asi nejdůležitějším parametrem průtažnost - a ta je u tohoto vlasce téměř nulová. Taková hodnota zaručuje lepší indikaci záběru na velkou vzdálenost.

Druhým vlascem je vlasec Tactical Casting, který je naopak vyvinutý pro dlouhé náhozy. Dlouhý nához je umožněn hladkým povrchem tvořeným fluorokarbonem a také měkkostí samotného vlasce. Vlasec je navíc velmi silný, rychle klesá ke dnu a je odolný proti oděru. Věříme, že právě tento vlasec brzo zařadí sami zákazníci mezi špičku. Oba druhy vlasců se prodávají v 300m a 600m návinech. Co se týče návazcových materiálů, musíme zmínit pletenou šňůrku C.A.R.P. Tactical Braid. Je to pletená šňůrka splétaná z osmi vláken. Má vynikající odolnost proti oděru a svou měkkostí umožňuje přirozenou prezentaci nástrahy. Vyrábí se ve dvou barvách, a to zeleno-černé a hnědo-černé v provedení 25 lb a 35 lb.


Vlasec C.A.R.P Tactical Boat


Těšíme se na Vaši návštěvu na našem stánku a věříme, že Vás naše produkty zaujmou jak cenou, tak kvalitou.

Autor: Kamikaze Carp