Betain a Digest

- BCG

Betain hydrochlorid hc1

DIgest

a pár receptů

 BETAIN

 

Jedná se poředevším o nejlepší potravinový Atractor jaký se dá dnes pořídit. BHC1 je látka, která se vyskytuje v přirozené přírodní potravě ryb jako jsou mušle, korýši, některé vodní a suchozemské rostliny, atd.. Jak jsme si již řekli, BCH1 je Atraktor, dráždidlo, které má za úkol svým pachovým signálem " vydráždit " kapra k velmi intenzivnímu příjmu potravy. V momentě kdy kapr pozře boili ve kterém je obsažen BHC1, stimuluje chuťové buňky asi jako žvýkačka. Prostě jakmile ji jednou vyžvýkáte tak chcete další, chcete zase cítit tu chuť.

Atractor BCH1 je k dostání ve dvou variacích. A to v zředěné formě, kdy je ještě smíchán s dalšími atractory jako jsou moučky ze škeblí, ryb a mořské řasy v podobě GLM. Nebo vysoce koncentrovaný prášek od fy.NUTRA BAITS " Betain HC1, Addit Atract" , nebo od fy. Star Baits" Betain Complex".

GLM moučka se výborně hodí do rybích  a některých ovocných boili mixů. Zatímco čistý Betain můžeme přidávat do jakéhokoliv mixu, včetně smetanových či ořechových.

Dbejte na velice přesné dávkování. Betain je skvělý jako atractor, ale při přehnané dávce může ryby, stejně jako flawours, odpudit. Každopádně každá směs, která obsahuje BCH1 je mnohokrát účinné  nežli ta, v které není. BCH1 se skvěle doplňuje s Digestem.

 

DIGEST

 

V ADDIT DIGEST je obsažena Lactosa, Trypsin, Casein, Sodium Glycerophosphate, Citric Acid, Bromelain. Ne, nebojte se, nebudeme vás unavovat enzymovými řetězci, jelikož je to věc složitá a i pro nás je to dosti velká neznámá. ADDIT DIGEST (dále jen AD) je vlastně vysoce trávící prášek, který napomáhá kaprům rychleji strávit boili. Zvláště pak to boili ve kterém je obsažena sojová mouka. Jelikož sojová mouka zpomaluje hlavní kaprův trávící enzym Trypsin. AD podpoří trypsin a sám napomáhá trávení. Samy jsme se přesvědčili o účinnosti AD, kdy kapři měli neuvěřitelně rychle strávený námi použitý boili. A co víc, žrali čím dál více.

AD seženeme stejně jako BHC1 u dvou firem, NUTRA BAITS a Star Baits " DIGEST + ".

Jestliže se chystáme lovit na velice prochytané lokalitě nebo v období, kdy kapr přijímá potravu jen sporadicky (zima, vysoké teploty, atd.), zkrátka ve složitých situacích, přidáme do boili ADDIT DIGEST, ADDIT ATRACT (BCH1), ADDIT TASTE (chuť). Digest můžeme přidávat do jakékoli směsy, a pozor na dávkování !

 

Hlavně si pamatujte, že i sebelepší boili loví pouze tam kde jsou ryby. proto mějme na paměti, že úspěch záleží na co nejpřesnější lokalizaci ryby !

 

Náš TIP - záběry urychlíme, jestliže boili napůlíme.

 

Jaro
850g HNV Mix BCG Carp Bait
150g PTX
3g Addit Digest
3g Betain HC1
3ml Strawberry Nutrafruit
4ml Cream Nutra Baits
6g Creamy Super Sweet
3-4 kp Esen. olej Bergamont
Léto
800g Fish Mix BCG Carp Bait
50g Prosecto insect
150g Nectablend 1/2 + 1/2 mletý
3g Addit Digest
5g GLM Nutra Baits
4ml Caviar
2ml Strawbwrry Nutrafruit
10ml Sardine Oil
4 kp Esen. olej Balck Pepper
1kg Bird Food Mix BCG Carp Baits
3g Addit Digest
3g BCH 1
4ml Peach Nutrafruits
3ml Butter creme
4ml Cream Cajouser
   
500g Fish Mix BCG Carp Bait
500g Bird Food Mix BCG Carp Bait
20g Robin red
3g Addit Digest
10g GLM
10ml Sardine Oil
6ml Salmon Nutrafruits
3ml Spice Cajouser
Podzim
1kg Fish mix BCG Carp bait
10g GLM
3g Addit digest
10ml Multimino
5ml Complet Fish Food oil
6ml Salmon nebo Caviar
4 kp Esen. oil Assa Foedita
1kg HNV Mix BCG Carp Bait
3g BHC 1
3g Addit digest
6ml Strawbwrry Nutrafruits
6g Fruit Super Sweet
3 kp Esen. oil Bergamont

Autor: BCG - ®

Přečteno: 5 766x
Průměrná známka: 1.6