Revír č. 441 005 Bílina 6, podrevír U Pily - oznámení

Kategorie: Všeobecné

Tímto oznamujeme, že rozhodnutí Krajského úřadu Ústeckého kraje ve věci vyjmutí nádrže U Pily z revíru Bílina 6, které bylo vyvěšeno na úřední desku KÚ dne 21. 9. 2012 nenabylo právní moci a ve stanovené lhůtě k tomuto rozhodnutí bylo využito právo ČRS SÚS Ústí n. L. jako účastníka řízení k podání odvolání!

Znamená to, že lov ryb členů ČRS na platné povolenky pro tento revír není ukončen a naopak lze dále vykonávat rybářské právo nejen na součástech podrevíru, které budou k dispozici i pro příští roky tj. U Pily I, II, IV, ale do konce měsíce října také na současné části U Pily III, a to v souladu s výpovědí nájemní smlouvy k této menší části podrevíru a podle dohody s novým vlastníkem.

Pokud budou v průběhu zimního období pro rok 2013 provedeny úpravy v názvech jednotlivých nádrží U Pily I, II a IV v rámci změn vynucených orgánem státní správy rybářství, budeme o těchto úpravách včas informovat rybářskou veřejnost.

Děkujeme za pochopení situace, kterou způsobují změny vlastnických vztahů a zájmy jiných subjektů a prosíme o předání výše uvedené informace dalším členům ČRS.

http://www.crsusti.cz/cs/aktuality

fotojakes, 3.10.2012

Diskuse k bleskovce

Baťour - Profil | St 3.10.2012 20:46:05

Tak můžu dál chodit vesele vláčet :-)