lín - recept

Nevíte nějaký dobrý recept na lína ?Díky
Autor diskuse: pepe17 - Profil , 4.6.2008 všeobecné - ostatní
18 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nbaitruner2 - Profil | St 11.6.2008 22:06:09

Vyfotit a pustit!!!!:-)))Je to opravdu KRASNA RYBKA:-)))

Nlada.p - Profil | St 11.6.2008 22:05:07

no a co? snad na to má každej právo ne?

Nploštice - Profil | St 11.6.2008 22:04:20

přesně tak souhlasím s Maco :-)

NMaco - Profil | St 11.6.2008 21:57:56

To Vás je tady tolik schopno zabít a sežrat lína?!!!!!!

Styďte se, tak krásná ryba!!!

Ach jo...

NHolmaha - Profil | St 11.6.2008 21:03:58

Potřit česnekem,osolit,posipat majorankou,a obalit v hladké mouce-ale je to podle chuti každeho kolik čeho,já jsem spokojen,recept mé babičky.

NKalous - Profil | So 7.6.2008 7:59:47

Určitě myslíš recept na ulovení, viď? Já je chytám na červíky :-)

Nskipi - Profil | So 7.6.2008 7:20:38

Nejlepší recept na líny je: CHYŤ A PUSŤ!!!! Popřípadě chyť, vyfoť a pusť.....

NFlander - Profil | Čt 5.6.2008 17:54:44

m.b.: Tak to ti na ni neodpovim :-0

Nm.b. - Profil | Čt 5.6.2008 17:49:24

douša 23 - ® Čt 5.6.2008 17:47:44> tak to musím zkusit, jdu si založit otázku "kde se dá chytit lín".. anebo "lín - catch & carry!" :-D

Ndouša 23 - Profil | Čt 5.6.2008 17:47:44

Zkus v " pivním těstíčku ".Rozšleháš vejce, přidáš hladkou mouku a pivo 12. Těstíčko musí být jemné a konzistence hutnější aby z ryby nestékalo.Pak v tom půlky lína obalíš a na sádle do zlatova upečeš. Dobrou chuť.

Npepe17 - Profil | Čt 5.6.2008 11:29:46

/Petrson/- Díky

NPetrson - Profil | St 4.6.2008 22:52:09

>> pepe >
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2437
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3025
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2994
Výborně se lín nechá připravit i dle tohoto receptu na trumany:
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2436
No a klasika kterou nic nezkazíš - Lín po mlynářsku. K této úpravě se lín velmi hodí - ne nadarmo je němci přezdíván "černý pstruh". Postupuješ stejně, jak psáno u okouna nebo původního pstruha:
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3633
Dobrou chuť :)

NMaroš3310 - Profil | St 4.6.2008 22:35:15

Se tady budem dohadovat o žrádle,když to má rád každej jinak.

Norlas2 - Profil | St 4.6.2008 22:26:20

Vyfotit a pustit,to je nej recept pro líny.

NMaroš3310 - Profil | St 4.6.2008 22:21:54

Flander:Nejlepší co múže být!!! A nebo ještě jen tak na másle a kmíně!!

Nm.b. - Profil | St 4.6.2008 22:20:44

v alobalu, proložit bylinkama (tymián, bazalka, libeček), upéct... mňam!

NFlander - Profil | St 4.6.2008 22:18:15

Maroš3310: Vůbec!

NMaroš3310 - Profil | St 4.6.2008 22:12:57

Našmikat po celé délce, Nasolit,okořenit a na gril.