S novou kšiltovkou MRKu se u vody určitě poznáte!


Milí přátelé MRKu,

      doby, kdy jste u vody složitě zjišťovali, jestli rybář, co chytá vedle vás, nesleduje náhodou aktivně MRK stejně jako vy, jsou nyní pryč. Teď máte možnost zakoupit si takový identifikační předmět, podle kterého vás každý bezpečně pozná, jinými slovy: je tu nový design kšiltovky MRKu!

      Tento slušivý módní doplněk lze nosit na hlavě celoročně a za každého počasí (vaše stará MRK kšiltovka je už určitě obnošená a zašlá, takže se při koupi dlouho nerozmýšlejte). Zakoupením kšiltovky podpoříte rozvoj MRKu.

Popis


Bavlněná kvalitní kšiltovka české výroby, vyrobená na zakázku. Kšilt ve žluté a hlava v modré barvě v odstínech webu MRK, vzadu nastavitelný suchý zip (lze s ním nastavit i větší velikost něž posledně). Hlavová část obsahuje ventilaci z kovových kroužků. Použitý materiál je vzdušnější než minulá edice. Logo MRKu je vyšito na přední straně kšiltu, zadní strana žádnou výšivku neobsahuje. Nejvíce napoví obrázek.

Cena


      234 Kč/ks

Platba, poštovné a balné


      Kšiltovky lze objednat a zaplatit několika způsoby:

  • na dobírku (asi nejdražší varianta, cena komplet cca 310-350Kč). Pošlete nám mail, kde uvedete vaši adresu, počet objednávaných kusů a sdělíte, že máte zájem o dobírku.
  • převod peněz na náš účet, pošlete 274Kč (kdo chce 2kšiltovky zaplatí 508Kc, kdo chce více kusů domluvíme se po mailu na komplet ceně). Kšiltovka se posílá poté co dojdou peníze na účet). Pošlete nám mail, kde uvedete vaši adresu, počet objednávaných kusů a sdělíte, že jste kšiltovky zaplatili převodem na účet. Číslo účtu: 372722573/0300 (podnikatelský účet u ČSOB), jako variabilní symbol uveďte ID vaší klubové karty na MRKu. Ve www adrese vaší klubové karty je uvedeno na konci číslo (id=číslo) a to je ono (např. RC ma ID 90 viz : http://www.mrk.cz/clen.php3?id=90 pro lepší pochopení obrázek) Pokud nemůžete svoje ID najít napište mail na roman@mrk.cz a my vám poradíme.
  • osobní odběr v Brně (místo předání po mailu)

Objednávky posílejte na mailovou adresu mrk@mrk.cz. Uveďte počet kusů a adresu, na kterou Vám máme kšiltovku MRKu zaslat. (Pozn. RC: posílám jednou za 14 dní, ať nechodím na poštu každý den) Aktualita k 7.4.05 - V současné době jsou kšiltovky ve výrobě, proto vydržte, budeme je rozesílat během cca 14dnů - měsíce. Je možné je zatím zaplatit, urychlíte tím následné poslání. Děkujeme za pochopení.