Kolínka se strouhankou

Nástrahy > Rostlinné > Těstoviny

  • Úspěšné období: léto,jaro,podzim
  • Druhy ryb: kapr,lín,cejn
  • Typy revírů: řeky i stojáky
  • Finanční náročnost: 1kg kolínek stojí do 20 kč.Strouhanka 1kg asi 16kč nebo si ji můžeme namlít.

Kolínka se dobře napichují a docela dobře drží na háčku.Nastražuje se na háček
12 až 1.

Ingredience

-strouhanka
-kolínka
Na 1kg kolínek asi 0,5kg strouhanky

Postup přípravy

Kolínka uvaříme podle návodu na obalu (záleží na vás jestli chcete tvrdší,sřední nebo měkké.Kolínka přecedíme a necháme odkapat.Po odkapání necháme uschnout (nesmí být příliš mokré nebo suché,musí být vlchčí).Kolínka nasypem do sáčku i se strouhankou.Sáček nafouknem a protřepem. KOLÍNKA JSOU HOTOVÁ.Skladujem v ledničce.

 

Mart'as - Profil, 19.3.2011
Průměrná známka: 2,57

Diskuse k nástraze/návnadě

SOPTIK 52 - Profil | Čt 4.8.2011 11:32:37

tak tohle byla kdysi top nástraha spolu s bramborem.Už jsem kolikrát přemýšlel,že to obnovím a zkusím znova.Úpadek přišel s používáním koulí a pelet.A také honbou za co největšíma rybama.Hodně z nás se tím nechalo zblbnout.

Tommy23 - Profil | Čt 4.8.2011 11:13:08

S touhle nástrahou jsem začínal a záběrů bylo dost. Do strouhanky jsem přidal ještě maggi nebo anýz, nevím, jestli to mělo větší účinek, ale měl jsem z toho lepší pocit:) Je to klasika, na řece kde jsou malí kapříci to občas stále na ně vyzkouším...

HmmmmTakJooooo - Profil | Čt 4.8.2011 10:29:19

Na to sem chytaval se svojim prvni proutkem :))) dicky sme s klukama pulku snedli :D ... akorat my dicky do te strouhanky narvali bud skoricovy nebo vanilkovy cukr ...

rockyyy1 - Profil | Čt 4.8.2011 10:27:10

Já kolínka vařím ve víně,pak pouze vycedím dam do pytlíku,sotrouhanku a špetku skořice,na to jdou jak nevim co :-)

Brůťa - Profil | Ne 20.3.2011 10:54:21

Přidám anýz a stouhanku,nemá to chybu.

Martas711 - Profil | Ne 20.3.2011 10:30:30

Taky přidávám skořicový cukr, strouhanku. Opravdu patří kolínka k jedněm s nejlepších nástrah.

Anýzový dědek - Profil | Ne 20.3.2011 10:28:27

Přidej skořici a anýz a uvidíš, že to bude ještě lepší

retrívr - Profil | Ne 20.3.2011 10:18:05

V této kombinaci se nemůžeš splést, to je klasik.Neděláš určítě chybu.

Mart'as - Profil | Ne 20.3.2011 9:58:19

Do strouhanky se může přidat perníkové koření nebo badyán

SAHIB - Profil | So 19.3.2011 21:23:44

mirmen >>
jednaak,dokáže na sebe nabalit více ostatního všeho možného-)a je to pronikavější stopa-))