Noky

Nástrahy > Rostlinné

  • Úspěšné období: Zatím sem to nezkoumal, protože sem tento rok neměl moc možností jít k vodě...
  • Druhy ryb: Tak nějak na všechna bílá ryba.
  • Typy revírů: Zatím sem to nezkoumal, protože sem tento rok neměl moc možností jít k vodě...
  • Finanční náročnost: jedna dávka zhruba 50,-

Klasické noky (halušky) které si dělam doma třeba se zelim...

Ingredience

Já používam levné z pytlíku, které kupuji v Tescu. Voda a pokud chcete tak můžete obarvit, nebo přidat aroma.

Postup přípravy

Zaděláte těsto podle návodu na krabici (pokud chcete přidejte barcica, nebo aromat) a nechat 10 minut odležet. Mezi tím si dáme vařit vodu a přes speciální síto propasírujeme přímo do hrnce. Pokud nemáte síto, tak jsou na řadě lžičky a pracné patlaní. Vaříme o chvilku dýl, než je napsáno na krabici (celkem vaříme 5 až 6 minut) přecedíme a polejeme olejem aby oslizli a nelepili se.

Fotografie:

 

kratiknot - Profil, 26.12.2010
Průměrná známka: 2,57