Kaprařina

Hlavní poradna pro kaprařské dotazy.
Na dotazy Kde to bere, jaký je lepší prut nebo které kuličky jsou nejlepší apod., nebude odpovídáno. Poradci nemohou odpovídat na dotazy na náčiní a nástrahy, které sami nevyzkoušeli, takové dotazy raději směřujte do běžných diskusí na MRKu.

Moderátoři - poradci: Martin M.MirasvladysRickmi-kufotojakes.

vikicz - Profil | Út 11.1.2011 16:32:48

zdravím máte zkušenosti s přidáváním rybích konzerv do boili??(tuňák,sardinky v oleji atd)díky..

Milda - Profil | Út 11.1.2011 16:42:14

Nějaké ano,ale nedoporučoval bych ti to.Je něco jiného,když to dělá velkovýrobce,který má na to kvalitní sušárny a boilies rychle vysuší.V domácích podmínkách to nelze dosáhnout.Boilies s přídavkem masa je prostě náchylnější na plesnivění a všeobecně kažení.Kvalitní moučky jsou podle mě lepší, jelikož jsou stravitelnější pro rybu a nejsou tak náchylné k znehodnocení.Pokud už,tak bych ty konzervy použil třeba do method mixu(nikdy jsem nezkoušel),ale nějakou výhodu v tom neshledávám(můžu se ovšem plést).

Rick - Profil | Út 11.1.2011 18:55:37

jak řika milda, vyroba je opruz, spiš rolování, já vždy použival ihned, ale ty vysledky :), zkus to, ale tam kde neni mnoho sumce anebo sumečky jinak se utrapiš