Příchuťe rohlíkového boilies

Teď v zimě neni co dělat, tak sem se dal do výroby rohlíkového boilies, takže bych se chtěl zeptat jaké příchutě se vám osvědčily.
Autor diskuse: Matis - Profil , 13.2.2006 všeobecné - nástrahy, návnady

vojo - Profil | Po 13.2.2006 17:31:03

josher-mozno by stalo za to uchytit takto kvalitnu boilies
zmes v niekolkych vrstvach.Podla clanku, ta povodna,ma vydrzat dve hodiny.Taktiez by sa dalo nieco strcit do gulicky na zatazenie.

josher - Profil | Po 13.2.2006 16:14:13

Na jaře jsem na rohlíkové boilie chytal na Mušově a nebylo to nejhorší.Potom říjen a listopad na Břeclavsku na vodě něco větší než 1ha to bylo celkem dobrý.Tak 10-15 kapříků kolem 50cm za den a to asi po dobu tří týdnů.Je pravda,že to na velký kapry asi moc není,i když koncem srpna na Dalešicích se asi spletl kapr 78cm na rohlíkovej scopex asi 20 cm nadednem.Delší dobu nikdo v okolí neměl ani ťuka,tak jsem zkoušel všechno možný i nemožný a vyplatilo se.Když jsem ho pouštěl zpět,tak bych vám nepřál slyšet ty připomínky od přihlížejících.

ondresss - Profil | Po 13.2.2006 15:50:47

ja jsem si delal rohlikove boilie podle tohoto receptu http://www.lovkapra.com/navody/rohlikoveb.htm ale nemel jsem na to moc ulovku par cejnu a nake plotice a perlíny. ale určit to budu ješte skoušet. protože si myslím že se na to dají chytnout i pěkne ryby uvidíme.

godja - Profil | Po 13.2.2006 14:42:52

Kolči: dík za info.

josher - Profil | Po 13.2.2006 14:26:06

Taky jsem to někde četl,ale ještě jsem to nezkoušel.Mohlo ba to povrch i tak trochu zpevnit.Já při sušení nasypu do krabičky trochu posikovače a potom ještě do suchých kuliček taky trochu.Rohlík je dost p'orovitý aby to do sebe absorboval.To,když se mě s tím nechce hrát tak jak jsem psal níže.Kuličky dělám z napařenýho rohlíku pomocí kleští nebo lisu.Přikládám obrázek je focen mobilem a podle toho to taky tak vypadá.Snad to jako ilustrace bude stačit.

godja - Profil | Po 13.2.2006 13:19:18

Mohl by nekdo pro neznaleho prihodit nejaky navod, nebo recept na vyrobu?

vojo - Profil | Po 13.2.2006 13:01:54

Cital som teraz nedavno,v bielku rozpracovat prichute,namocit boilie a vysusit.Urcite vyskusam!

vojo - Profil | Po 13.2.2006 13:00:02

Vase zprava

vojo - Profil | Po 13.2.2006 12:59:54

Cital som teraz nedavno,prichute rozpracovat v bielku,vysusene rohlikove boilies namocit a ususit,tisim v mikrovlnke,ale to je snad jedno.Urcite to vyskusam.

Abies Alba - Profil | Po 13.2.2006 12:47:45

josher: Jo, díky :o)

josher - Profil | Po 13.2.2006 12:18:04

Omlouvám se je to topolový květ a koupil jsem práškový posilovač.Dostanu ho tam tak,že starší rohlík navlhčím tolik aby se dal v ruce propracovat jako těsto a do toho vpracuju trošku toho posilovače.Potom to hodím do lisu a slisuju.Zbytek je jasný.

Abies Alba - Profil | Po 13.2.2006 12:08:25

josher: Lipový květ? A jak tam dostaneš to aroma?

josher - Profil | Po 13.2.2006 12:06:25

Na krátké jednodenní chytání zatím med a scopex.Na letošek chystám navíc švestku ,lipový květ a skořici.Možná i něco jiného co mě napadne.Zkusit se má všechno.