Šokový nástavec z pletenky?

Používáte někdy při feederu šokový nástavec z pletenky? Pokud ano, prosil bych o sdělení vašich zkušeností. Kdy používat a kdy ne? Jaké délky, materiály a montáže (zejm. uzly) se vám nejvíce osvědčují?
Autor diskuse: Jarda Š. - Profil , 30.6.2014 feeder - náčiní, doplňky

Při feederu nástavec z pletenky

A) používám často.6%

B) používám výjimečně.11%

C) zatím nepoužíván, ale chci vyzkoušet.6%

D) jsem zkoušel, ale neosvědčil se mi.8%

E) považuji za hloupost, neuvažuji o něm.68%

Od 30.6.2014 hlasovalo 63 čtenářů.

tucnak11 - Profil | Út 8.7.2014 19:31:32

kalois >> Posledno použivam jen Technium ot Shimy 0.22 mm a zatym nej silon jakej jsem měl co se jedna na hody 50+ m,mala prutažnost,dobže se nahazuje,vyborně přenosi kontakt s nastrahou,skvěle odolava oděru,jen cena jeo dost vyš .

P.&.S. - Profil | Út 1.7.2014 10:19:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jarda Š. - >> používam málokedy, ale predsa pri ďalekých hodoch s ťažším krmítkom, no aj pri love na kratšiu vzdialenosť na riekach, kde používam ťažšie krmítka. Naposledy som použil ľahšie krmítko cca 40g v tvare slzy ktoré však po naplnení vážilo viac ako 100g, keďže po naplnení to malo veľkosť väčšieho pomaranča. Dĺžku dávam dvojnásobok dĺžky prúta tak aby som mal aspoň dva náviny na navijaku. Táto montáž sa mi osvedčila hlavne na rieke so smradľavejším krmivom. Na stojatej vode používam šokovku z pletenky iba pri ďalekých hodoch napr. s ťažším košíkom so spodnou záťažou. Uzol používam spojovací zo škatule powerpro, ale oveľa radšej používam uzol ktorý som odkukal z jedného videa a ktorý po dotiahnutí má kónickejší tvar, tým pádom ľahšie prekĺza cez feedrové očká.