Opětovně zmrazovat či ne?

V jednom angickém časopise jsem četl názor Juliana Cundiffa, že opětovným zmrazováním nespotřebovaného boilies dochází k jeho znehodnocení. Člověk si prý také jednou rozmrazené jídlo už podruhé nezamrazí. Osobně si s tím hlavu nelámu a co neskrmím, to šoupnu zpátky do mrazáku. Nějak se mi nezdá, že by opětovně zmrazené boilies bylo horší nebo dokonce výrazně horší než to, které bylo rozmrazené prvně. Co vy na to?
Autor diskuse: Miras - Profil , 11.5.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Je opětovně zmrazené boilies horší?

A) Ano.17%

B) Spíš ano.15%

C) Ne.7%

D) To zas jeden Anglán vymyslel ptákovinu.61%

Od 11.5.2009 hlasovalo 54 čtenářů.

Žádné zápisy.