Sušená citrusová(pomeranč, mandarinka atd...) kůra

Nevím jestli se už se tato otázka tady vyskytla, ale jelikož docela dlabu pomeranče, mandarinky atd....tak mě napadlo, kůru usušit a pomlít v mlýnku na kávu, tak by mě zajímal Váš názor na její využití do boilí, dipu atd....A pokud s tím máte někdo zkušenosti, tak rád uvítám veškeré informace...Díky.
Autor diskuse: kamcasik - Profil , 17.1.2009 kaprařina - nástrahy, návnady
1 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nppegi - Profil | Ne 18.1.2009 10:17:52

když loupete citrusové plody tak to voní po celém bytě.stejně tak se šíří vuně i ve vodě a to je ta cesta jak upoutat pozornost kapra a vyvolat u něj zajem o ochutnání toho vonavého sousta.muj tip je nesušit kuru ale nastrouhat ji na jemném struhadle a tuto strouhanou kuru teprve potom usušit a použít do boili.po uvaření a usušení boili bych doporučil koule zastříknout štávou z těchto plodu ve které bych nechal koule naložené 24hod,pak koule obalte suchou boili směsí a hurá k vodě.petruv zdarec.