Zamrazit bojlí čerstvé nebo nechat vytvrdnout?

Na bojlí chytám zhruba 6 let.Nejdříve jsem bojlí kupoval,po několika letech začal zkoušet nějaké své výtvory a nyní se spíše přikláním k hotovým směsím /Jet Fish/,které velice rád roluji.Co si však neustále kladu za otázku je to,zda-li je lepší bojlí po zhruba minutovém až dvouminutovém vaření a následném vysušení,ihned zamrazit,takže je v podstatě pod kůrkou měkké nebo je-li lepší ho nechat třeba týden i déle vytvrdnout?Nevím,jestli je to jen můj pocit nebo jestli si to myslíte taky,ale mám pocit,že čím déle bojlí nechávám tvrdnout,tím více ztrácí na kvalitě.Ztrácí vůni,možná i jiné věci.Co myslíte,je to jen pocit,který jsem si vsugeroval nebo je na tom něco pravda?Jaké Vy máte své zkušenosti?Udrží se veškeré účinné látky i v extrémně tvrdém bojlí,popř. jaké jiné přednosti vidíte v čerstvě zamraženém nebo vytvrzelém bojlí?Za případné názory moc díky!
Autor diskuse: Alcazar - , 6.4.2003 kaprařina - nástrahy, návnady
Žádné zápisy.