Feeder - chytáte na jeden nebo dva pruty

Ahoj, chtěl bych znát vaše zkušenosti, jak a zda stíháte: chytáte na dva feedery nebo pouze na jeden. Nebo jeden feeder a druhý na klasickou položenou. Nebo někdo stíhá 1. na feeder a 2. na plavanou? Já totiž stojím před dilematem, zda koupit ještě druhý feeder prut, jestli to může člověk stíhat. Zkoušel jsem feeder a klasickou položenou, ale nestíhal jsem kvůli položení prutů koukat na oba. Zkoušel jsem též feeder a plavanou, ale to bylo ještě horší. Jaká je tedy podle vás ideální kombinace? Co jde stíhat a co jde těžko? Díky za vaše odpovědi.
Autor diskuse: Meloun - , 11.9.2002 feeder - techniky lovu

ltrab - Profil | Út 3.11.2015 18:33:16

Začínám téměř vždy chytat na dva pruty a když to bere tak v průběhu lovu na jednom prutu změním nástrahu, nebo jeden prut vytáhnu. Při samotném lovu, na dva pruty, si zakrmuji dvě lovná místa, jedno dále od břehu, druhé blíže ke břehu, (hlubší místo, mělčina, koryto řeky a podobně), přičemž si zvětším šanci na úspěch, v případě menší aktivity ryb, ne vždy jsou ryby při chuti, než nahazovat pouze jeden prut.

vaska74 - Profil | Čt 25.8.2011 19:02:39

Používám dva

Cronicle - Profil | Čt 25.8.2011 18:37:21

:)

Atawi - Profil | Po 22.8.2011 21:25:22

Řešil jsem stejnej problém. Nakonec jsem kupil drujeh ale kratší, pro chytani v míň přístupných místech. Teď ale vždy rozbalím oba a chytám na dva feedry. Vždy oba s krmelcema a rozkrmím dva fleky kus od sebe. Tam kde to začne kousat nechám puvodní nástrahu (většinou červy) a na druhém experimentuju. Jasně vobčas to je double.. ;-)