Sumbar Chorvatsko jezero

Ahoj kluci , nemáte někdo zkušenosti s tímhle jezerem ?
Rád bych ho letos navštívil . Díky za odpovědi
Autor diskuse: jamal MLK - Profil , 24.1.2019 kaprařina - revíry, cestování

RAJA - Profil | Čt 20.6.2019 19:05:56

Kua a to neni v čechoch nejaky poriadny revir? Mate tam potoky Labe alebo Vltava. Tam musi byt rybače tak nač cestovat niekde pitche koli smradlavemu kaprovi a ešte za to platit? Tu sa rozum zastravuje!!!

Honza Veber - Profil | Čt 20.6.2019 6:13:09

Ahoj, jem mi nejde do hlavy, jak může správce vyhnat někoho, kdo má zaplaceno, když mu ještě nekončí termín a klidně to celé pronajme ještě někomu. By se oligarcha divil, kdyby mu spravce rekl, že se musi po dvou dnech sbalit ikdyz ma zaplaceno na týden, protoze se nasel jinej chudák, kterej ho preplatil... Smutny kino...

p-e-t-o-u-s - Profil | Po 17.6.2019 16:02:55

Zdravím.mam vlastní zkušenost se šumbarem.jeli jsme tam na doporucení jednoho chorvata ze zajarek.po docela složitém hledání příjezdové cesty, vyrízení povolenek a postavení zázemí vše vpohodě.nemilé překvápko nás čekalo po čtyř dennim chytání když nám spravce přišel oznamit ze musíme odjet jelikož si celé jezero pronajal nějaký,,chudý,,oligarcha z ruska a bude pořádat týdenní závody.celou sobotu tam jezdil traktor se sekačkou a dva maníci s křovinakama na rybaře co měli řádně povolenky nebraly ohled.vše je na šumbaru o byznysu,ted uz i ta cena.takže ač opravdu pěkná a dobře zarybněná voda s prirodou okolo za mě už nikdy.v chorvatsku je daleko více jezer se slušnymi rybami a za slušnější peníze.

Finnnp - Profil | So 26.1.2019 12:00:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jamal MLK >> Ta cena je blbost...A na rezervační systém tam vůbec nemůžeš koukat....Budeš mít rezervaci a stejně si nezachytáš,protože si Angláni koupí na týden celé jezero...Šumbar stojí myslím 300kun nebo 400 kun na den....Když tam pojedeš v létě tak tam bude prázdno...Jaro a podzim na 100% obsazeno.....Nejlepší tam je ject a bud je místo nebo není místo...Když není místo tak se vrátit zpět do Záhřebu a na Ontário.....Zajarki jsou také věčně obsazené a Finzula je o malých rybách.

Červené karty: Finnnp