Co je lepší dip gel práškový dip esence gel ???

Pořád se nemohu rozhodnout co je lepší dip nebo práškový dip,CLS,esence nebo gel a nebo něco jiného.Pro účel lepšího krmení a nástrahy.
Autor diskuse: Blondys - Profil , 18.12.2018 kaprařina - nástrahy, návnady

rybomil - Profil | So 22.12.2018 22:55:33

Dědek >> jenom vzpomínky, modrý Kremkus už se hezkou řádku let nedělá
od tý doby co si i černý začali hrát na ochranu přírody, přestali těžit diamanty a my je tady teďka máme živit, by se měli dobře

ale kdo zná a ví tak si poradí, jenom jak říkáš nesmí být línej a dost máknout

Btw : diskuse jestli je lepší dip gel nebo prášek je asi vo tom zda je lepší utírat zadek 2vrstvým nebo 3vrstvým toaleťákem

Slavíček - Profil | St 19.12.2018 17:50:35

Blondys >> Vetsina komerce je uz tak prevonena ze nepovazuju zadne dipy boostry za neco co clovek potrebuje .Ono to je i ve velikosti nastrahy stylu prezentace a hlavne vyberu mista nez tehlech modnich vecech.

krkoška - Profil | Út 18.12.2018 22:25:53

Ahoj, zkus prosím sdělit o jakou firmu se jedná. Pak nude větší šance na získání nějaké rady.
Jinak všeobecně: esence je nejsilnější, postačí třeba dvě kapky na nástrahu, když to prezenes, bude to mít opačný efekt a rybu odradis. Dobré k dosažení rychlého záběru nebo při lovu v zimě. I když v zimě ti esence bez správné lokalizace nemusí taky nic prinest.
Dip je složen z aminokyselin a trochy esence (zjednodušeně řečeno) vhodný k běžnému zatraktivnění nástrahy, zvlhceni pva mixu..
Ještě existuje booster, bývá zpravidla řidší a více se hodí k ,,plýtvání" boosterovani/zalevani boilies.
Praskovy dip je vhodné kombinovat s boostrem pro zatraktivnění návnady. Nebo zatraktivnění nástrahy v kombinaci s dipem.
S gelem si nejsem jist. Výše zmíněné věci se dobře rozpouštějí, ten gel bude mít větší hustotu, takže použít jen u nástrahy.
Tak nějak ve zkratce 😉

Slavíček - Profil | St 26.12.2018 10:58:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Blondys - >> Jestli tyhle veci pouzit zalezi na typu vody teplote a co chces lovit .Nekde funguji vic navonene atraktivni nastrahy jinde muzes po pouziti chytat prevazne mensi ryby Nekdo si rad pocka na vetsi rybu jiny chyta aktivne ze se snazi prochytat.Teplota vody je taky faktor ktery hraje roli co slape ve studenne vode uz tak dobre nemusi fungovat na stejne vode v teple vode Jeden vikend bida tak jsem zkusil dat dipovanou plovku a behem chvile byl zaber .Tak jsem to zkusil dalsi vikend chodilo to hlavne na klasicky koule mene atraktivni vysuseny na sutr.A proto nesmi clovek pouze sedet a cekat ale kdyz vidi ze to nejde zkouset .Hlavne pri lovu na kratsi dobu.

cechura09 - Profil | Čt 20.12.2018 16:36:18

Přemas >>Záběry jsem míval dřív, dnes se řiká myslím - jízda....:)

Vladk - Profil | Čt 20.12.2018 15:47:34

Blondys - >> Tebe musi prodavaci milovat. Zadnou z tehle pitomosti nepotrebujes.Jsou to takove mucholapky na prachy.

Dědek - Profil | St 19.12.2018 22:07:36

vundu >> Ano modrý Kremkus. Nikdy nebylo a nebude nic lepšího...