Porovnani 3 znacek prutu: Sportex,Century,Shimano

Ahoj !
Mam otazku a snad se najde nekdo kdo dokaze trochu objektivne posoudit a zhodnotit.

Jde me o znacky a modely :
-Sportex Brillant Carp
-Century C2
-Shimano Tribal Ultra A

Jak by jste hodnotili tydle modely prutu, kvalita, blank, spolehlivost atd ?

Diky vsem .
Autor diskuse: k1 - Profil , 8.3.2018 kaprařina - náčiní, doplňky
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nrezatypejsek - Profil | St 30.12.2020 16:58:47

neca >> kolego sleduju tohle vlákno, ale vůbec jsem nepochopil tvůj příspěvek tady... Tvoje sestava je asi o 10 levlů níže než o co tady jde... Pobavilo mě to.. Měj se

NErva - Profil | St 30.12.2020 17:27:49

Mojchy Master - Už máš asi vybráno ,ale Revolt jsem měl nedávno v ruce a řeknu že mě ty pruty nějak nenadchly , stejně tak mě nenadchly v minulosti pruty ONE , za mě je stále Top Brillant ... , né vždy to nejdražší je nejlepší ,ale samo každému sedí v ruce něco jiného a za sebe dnes řeknu to že pokud pkupovat prut kolem 12 tis . , tak to už si nechám raději postavit prut přesně podle sebe a dám si na něj komponenty jaké chci , ale ano bohužel kvalitní výběr samotných blanků je omezený , i když myslím že každý by si vybral .

NTomas Krlin - Profil | Čt 15.3.2018 9:15:15

Nerekl bych, ze Shimano nebo Sportex budou jine, lepsi nez treba Free Spirit Hi-s nebo Harrisson Acurix/Torix/Aviator, Daiwa Basiairy atd.
Tohle jsou specificke pruty, se specifickymi vlastnostmi pro lidi, kteri vi presne, co chteji a jdou pak do takovych prutu.
Jeden ma akci takovou, druhy onakou, jeden je tenky, druhy hrubsi, jeden leskly, druhy matny, jeden ma Kacka ocka, druhy jine, vsechny jsou ale kazdopadne TOP.

NDarcy - Profil | So 10.3.2018 9:25:35

Pokud bych se rozhodoval mezi uvedenými značkami prutů, dospěl bych k jednoznačnému závěru: nechal bych si pruty postavit.