Praskání boilies i při pomalém sušení .

Ahoj všechni ,
Vyzkoušel jsem si udělat své kuličky , směs jsem si chtěl složit sám . Směs je poskládaná z různých receptů , nechtěl jsem nic kopírovat , možná to je chyba , ale chtěl jsem si to prostě vyzkoušet jen tak ze zvědavosti .
Jenomže to na toto boilies parádně jezdilo a proto by byla hrozná škoda ho nedoladit .

Šoulení a vaření bylo bez problémů , cca po 20 hodinách se povrch začíná drobně trhat , chytat a házet kobrou s něm bylo bez problémů
, může to být velkým množstvím pšeničných klíčků ? nebo málo vejci ? něčím jiným ?

Poprvé jsem si myslel že boilie jsem rychle sušil ale další pokusy byly se stejným koncem.

Tady jse složení směsy: vše krmivy Hulín

Kukuřičná mouka : 250G
pšeničná krupice : 250G
Pšeničné klíčky : 250G
Sušené mléko : 150G
Krevní moučka a rybí moučka : 120G
mletá řepka 120G
Pivovarské kvasnice : 20G
Kokos : 20G

Celkem to dělá : 1180G

+ tekuté složky jako esence , dipy , tekuté potravy .atd

Na kilogram suché směsi jsem dal 7 vajec těsto se mě zdálo dobré , když dám více vajec tak už je moc měkké a albumin tu kulu prý hodně uzavře , tak nevím co by jste mě prosím poradily, kdyby to na to nejezdilo tak na to kašlu .
Autor diskuse: Jervys - Profil , 8.9.2017 kaprařina - nástrahy, návnady
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NJervys - Profil | So 9.9.2017 15:29:11

Lubvac >> Mě o to ani tak moc nejde , mnoho času boužel nemám , ale třeba letos
se mě to stalo 2x , Usek 200 M nikdo nikde , říkám si nebudu ko.ot vím kam kdo chodí udělám si nové místo , samotnému by mě bylo blbí kdybych někomu vlezl na flek , protože zhruba vím kdo kam pravidelně chodí .
Vlezu do vody prošlápnu si to zmapuju si místo , udělám přirozený překážky a začnu krmit , po tydnu kdy si celkem hodně dobře zachytám se na flek již nedostanu a boužel jsou tam vlezlí většinou ti , kteří mají spoustu času si krmit místo kam pravidelně chodí , ale to by stálo pár korun navíc , blbec to tam krmí , jezdí po práci na 6stou tak pujdu na 5tou. A navíc když na 2km není ani noha a sedí tam ten kdo ví že tam jezdíš tak to mě nasere nejvíc.

Samo místo nikdo nevlastní ale vychcanost , závist a lenost mě štve , lidská vlastnost.

NSlavíček - Profil | So 9.9.2017 11:41:19

Lubvac >>Nechtěl jsem se dotknout .Ale je slušnost když si tam člověk krmí o vím o tom jít jinám .U nás se najdou lidí kteří tam hned vlezou a ještě si reknou ten blbec nám to nakrmil . Aspoň mě by v životě nenapadlo úmyslně tam někomu jít na místo .

NSlavíček - Profil | Pá 8.9.2017 21:05:54

Jervys >> Ty myslíš že nevím dělám koule 18 let .Záleží třeba i na hustotě jak to člověk nechá odležet chce to aspoň hodinu . Já třeba řasu betain podobný složky už roky nepoužívám zbytečnost jako nej atraktor vidím játrový prášek atraktivitu dělá jak koule ve vodě pracuje proto dělám složení podle teploty vody .Víc než nutriční hodnotu z krátkodobého hlediska rybu zajímá chuť .