Nový prut na přívlač do 1600 kč.

Ahoj, sháním nový, v podstatě můj první pořádný prut na přívlač. Doteď jsem měl jen takový light shakespeare z nějaké sady pro začátečníky(ten jsem dostal). Po debatách s kamarádem rybářem bych si parametry představoval 2,4m dvoudíl, akci 10-30g. Vláčet chci hlavně rotačky cca 2-3, menší woblery, gumy tak do 10 cm.
Měl jsem možnost mít shimano Catana DX v ruce a moc se mi nelíbilo, jak moc je měkký. Co mi na pohled přijde zajímavé je třeba tenhle kousek - http://www.tropicliberec.cz/prut-fox-rage-warrior-spin-2-4m-10-30g/ , nemáte někdo konkrétní zkušenost? Případně jiné tipy a rady? Ocením každý názor, ne, Catanu opravdu nechci. Díky moc :)
Autor diskuse: mr.hankey - Profil , 4.6.2016 dravci - náčiní, doplňky

rybomil - Profil | Út 7.6.2016 8:13:34

kaprus >> pokud jsem měl info , tak stejně jako mnoho firem zde nakupovali zboží na kontejnery, tedy braly celé serie klacků , lidově nákup na otepi, pak jsou velký množstevní slevy, obdobně další zboží. Tím pak mohli dělat ceny, případně nějaký jakože zlevńování. Když braly nějaký jiný cajky, např. nástrahy samotně, vycházely tyhle věci poměrně draho. Abys doplnil kontejner, nebo překročil nějakou hranici doláčů, nad níž dostaneš slevu, musíš často brát i věci málo prodejné, nebo na nichž tady nic vlastně nevyděláš, jsou tu téměř neprodejné.Např. ty Bombery vycházely na tehdejší dobu o něco dráž, ale ve srovnání s cizinou to nebylo tak hrozný, bo mnoho typů se nedalo tam sehnat.I v tom Polsku vycházely stejně + pošta navíc.
Samo klacek rupnout může, právě že kvůlivá tomu beru jen osvědčený věci již vyzkoušené někým dříve, bych se náhodou nemusel obávat, že když někde plácnu, bude to první a taky poslední co ten klacík zažil. Ono ale zlomení klacku za 1300,- bych tedy nějak extra neřešil ani neoplakával.
Musím zatlouct na dřevo, zatím se mi povedlo pokrátit klacek přivřením ve dveřích auta, šlápnutím při pádu apod. nikdy při vlastním lovu. Ale viděl jsem již hodněkrát, jak se o to borec při zdolávání fišle, nebo vyprošťování z vázky pokoušel a úspěch se dostavil vcelku rychle.
Jelikož mám krucifix 2,62 / 7 -22g a Pacbay 2,75/ 3 -9g, bral bych jen tak na doplnění řady ten 2,60 / 1,75 - 14 g. Za ty prachy ?

Dnes je v čínskejch packách upatláno mraky klacků, který můžou být a asi i jsou kvalitativně výš, otázka jejich výdrže je asi to hlavní. On i ten Sportík už není co býval, hold ta doba od kdy to spadlo nešťastně pod Pure fishing se projevila.

Tady si všici tykáme.

Klobasa1 - Profil | Po 6.6.2016 21:52:46

kulicka69 >> Jedině Shimano Catana:-)

AngryBird - Profil | So 4.6.2016 14:13:17

mr.hankey - >> Co třeba tohle: http://www.obchod.kajman.cz/fenwick-hmxs-90m
Elegantní kousek za dobrou cenu.