Nový prut na přívlač do 1600 kč.

Ahoj, sháním nový, v podstatě můj první pořádný prut na přívlač. Doteď jsem měl jen takový light shakespeare z nějaké sady pro začátečníky(ten jsem dostal). Po debatách s kamarádem rybářem bych si parametry představoval 2,4m dvoudíl, akci 10-30g. Vláčet chci hlavně rotačky cca 2-3, menší woblery, gumy tak do 10 cm.
Měl jsem možnost mít shimano Catana DX v ruce a moc se mi nelíbilo, jak moc je měkký. Co mi na pohled přijde zajímavé je třeba tenhle kousek - http://www.tropicliberec.cz/prut-fox-rage-warrior-spin-2-4m-10-30g/ , nemáte někdo konkrétní zkušenost? Případně jiné tipy a rady? Ocením každý názor, ne, Catanu opravdu nechci. Díky moc :)
Autor diskuse: mr.hankey - Profil , 4.6.2016 dravci - náčiní, doplňky
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NDave1989 - Profil | So 4.6.2016 13:15:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mr.hankey - >> Nakonec ti stejně nezbyde nic jinýho, než si prut někde zkusit do ruky ( ideálně přímo u vody), nebo jít a něco objednat a risknout to. To co popisuješ je v podstatě takovej ten klasickej vláčkařskej univerzál a těch je na netu mrak, což samozřejmě bude ztěžovat výběr a je to taky důvod, proč tu bude milion doporučení :-)

Nnofish - Profil | So 4.6.2016 9:12:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

smike >> nemám ho, ale u Procházky jsem se na ně kdysi díval.
Já mám jen srandu z toho, že kdekoli, kdokoli napíše cenu "do" tak během chvilky je tam zápis "přidej" :-)))
Mě momentálně zajímá http://www.rsp-fishing.cz/pruty-delene/privlacove/p​rut-dragon-guide-select-tiny-2-70m-2-10g nebo nejjemnější verze sportexu black pearl v 2,7m

Pro tazatele: Mrkni na mikada, pokud řešíš nízkou cenu. Tam toho je dost a vybrat se dá. V pohodě se dá chytat třeba s tímhle http://www.splavek.cz/prut-mikado-sensei-medium-spi​n-p1201-5217 Al to už by chtělo se poradit s prodejci, pžípadně se na to mrknout osobně.

Nsmike - Profil | So 4.6.2016 8:33:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

nofish >> tak ja vychazim z vlastni zkusenosti:-) co nemam, nemuzu posoudit ani doporucit:-) myslim, ze za ty prachy je to slusny prut, pokud chce prvni privlacak