Boostrovaná brambora :-)

Zdravím, zkusil jste někdo boostrovat a posléze dipovat syrovou bramboru ve tvaru kuličky? Struktura brambory by měla dovolit přijmout tekutinu a pokud tomu člověk pomůže vakuovačkou....co? Prosím, NO FLAME!!!
Autor diskuse: jgoodman - Profil , 9.3.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Darcy - Profil | Čt 10.3.2011 21:21:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jgoodman - >> syrový brambor je vynikající do zabahněných vod s výskytem patentek. Patentky milují škrob a syrový brambor úplně obalí. Kapra tedy neláká brambor, ale klubíčko patentek. Je zajímavé, že patentky vařený brambor již tak neláká.Finta starých rybářů. Samozřejmě, že na syrový brambor pouze chytáme!

SOPTIK 52 - Profil | Čt 10.3.2011 17:10:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jgoodman - >> zkus ji povařit v LIBEČKU,je to rostlina,která se používá ve vaření,chuť podobná MAGI.Jasné,že předpoklad je i mít dobrou bramboru,nejlépe salátovku.

agig - Profil | St 9.3.2011 22:52:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj můj názor neni to škoda tu bramboru takhle pos...rat nejakým bustrem brambora maká taková jaká je na co jí ničit něčím chemickým né ale jde to mám to odzkoušený ale né na syrový ale na polouvařený né na syrový ale věř mi klasická brambora dobře uvařená a pravidelně zakrmovaná ti nadělá víc parády jak nasmraděná mám to odzkoušený ;-)