Používáte při vnadění takzv. kapří polévku?

Pokud ano, můžete sem dát nějaké Vaše recepty?Rádoby vtipné odpovědi typu receptů na Vánoční kapří polévku,prosím nevkládat.Děkuji.
Autor diskuse: gx1 - Profil , 12.12.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

jarda 2004 - Profil | Ne 13.12.2009 18:50:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

gx1 >>Určitě používám ale z vlastních ingrediencí kdy základem je tekutá potrava rozpuštěné pelety rybí olej a mleté krevety a také kousky rozemletých makrel není to až tak polévka jako spíš kaše kterou narvu do pva. Do studené vody ještě přidám trošku alkoholové báze pro lepší vzlínání.

Usama - Profil | Ne 13.12.2009 18:45:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nejúčinější a mám to vyzkoušený je zajít koule vodou až z měknou tak je rozmačkat a máš polévku ve stejné příchuti .

Ondřej Macků-Maca se vrací - Profil | Ne 13.12.2009 15:44:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Občas polívku používám. Smíchám různý druhy pelet, drcenýho boilisu, zasypu method mixem, zaleju případně nějakým boostrem, tekutou potravou apod. a zaleju vodou tak, aby bylo všechno cca 5-10cm pod vodou a pořádně to promíchám...nechám nasát vodu a můžu jet krmit...Ideální konzistence je taková řidší kaše, jde to ke dnu, ale dělá velikej mrak ve sloupci. Používám to na závodech, nebo v období slabšího braní ryb.

kolibrik - Profil | Ne 13.12.2009 15:35:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zdravim,nevim jestli muj recept nekdo z vas zna ale ja ho pouzival dost casto.zacalo to kdyz jsem mel uplne male deti a jelikoz jsem je mel obe temer hned po sobe tak jsem mel moznost se v tomto druhu zakrmovani zdokonalit.ja jsem tomu nerikal polevka ale rybi gulasek.zakladni surovina je detsky sunar,dale rozvarene brambory smichane s konopim a to vse zahustene sparenou repkou.to vse neni huste a nasype se do sitky od lahvi od okurek,zatizi mensim kamenem a dopravi na misto lovu.staci chvile a oblak ze sunaru s vuni repky a schuti navykoveho konopi udela divy.dnes jsou samozrejme jednodusi druhy instantnich polevek.

bart.bm - Profil | So 12.12.2009 20:12:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

k tomu mlíku jestli mohu používaly jsme pet láhev do ní díry a dávli jsme do ní sušené mléko,sušenou melasu ´,syrovátku a pak šup sní pěkně do krmného přivázanou k bojce o)) pomalu se to uvolňovalo ryby byli jako blbé protože nic nenašly ale zato jen citily že tam něco je o))

Ctvrtek - Profil | So 12.12.2009 19:33:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

gx1 >> Jo,občas to používám a mám ji radši něž pelety,používám ji hodně na kamenitým dně.Rozemelu,nebo rozdrobím koule,smíchám nejakou tekutou potravu(nebo kondenzovaný mlíko) s vodou a zaleju to tím a nechám nějakou tu hodinku naležet