Smysl zákazu krmení, krmítek atd....na vodách. Co si o tom myslíte

Co si myslíte o zákazu použití krmítek či zákazu zakrmení třeba na Hostivaři, protože uspěšnost takového lovu je podle mého mínění úplně mimo. Myslíte že to opravdu tak znečistí kvalitu vodu nebo vydrnacuje revír. Osobně jsem proti, protože sedět někde 8 hodin a čekat s jednou peletou na háčku jestli náhodou nepoplave kolem nějaká ryba a ,,nezakopne,, o ní je celkem časový luxus.
Autor diskuse: tom@s - Profil , 18.5.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

strecek - Profil | Po 18.5.2009 15:05:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No je to pěkná blbost, stejně ten kdo bude chtít, tak si tam zakrmí. Chápu toto omezení na vodách, které slouží jako zdroj pitné vody, tam bych zakázal používat i olověné zátěže. Ale na ostatních vodách by toto omezení platit nemělo. Na druhou stranu pokud je ten revír ve vlastnictví obce nebo města, tak si vlastník může dělat co chce. Oni mají určitě nějaké peníze z cestovního ruchu, který je na těchto vodách. V dnešní době je všechno o penězích.

Neo - Profil | Po 18.5.2009 14:35:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Takový způsob lovu má i své výhody, ryby tě nebudou otravovat a ty budeš relaxovat. :)

Aldes - Profil | Po 18.5.2009 14:32:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

no jo je to kravina ja sem s Tábora a na Tismenici nebo-li Jordán tak tam to taky zakázali ale stejně jednou sme byly v zimě na dravcích a našli sme krmítko a zarážka na tak nevim co na to ostatní.
tom@s :tak skus použít PVA materiál