Halibut-pelety na Labe.

CHtěl bych letos zkusit na Labe Halibut pelety.Ovšem nevím jaké.Mužete mi prosím poradit od koho je používáte, jestli je dipujete a pokud ano, tak v čem.Děkuji.
Autor diskuse: gx1 - Profil , 11.3.2009 kaprařina - nástrahy, návnady
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMILANS - Profil | St 11.3.2009 20:55:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Peletama přikrmuji k boiliesu do PVA síťky, ale často na samotné chytám. Výborně se mi osvědčily pelety halibut, ale chytal jsem i na Pelzer Sushi, které jsou super, taky perfektně makaly na stojaté vodě i na řece. Zkoušel jsem to hlavně na Labi a v poho, hlavně, když přes den koule moc nejezdily. Občas jsem na halibutky dal lososový olej, když jsem chtěl, aby se rozpouštěly delší dobu. Jinak jsem viděl vychytávku na připevění pelety, ještě jsem to nezkoušel jak to funguje. Taky jsem vždy improvizoval, na vlas pod hák jsem natáhnul kousem silikonové silnostěnné hadičky a zajišťoval jsem to delší zarážkou. Ty kloboučky maji na http://www.braunstar.cz/rybar/www/index.htm.

NJarda Kučera - Profil | St 11.3.2009 20:19:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lukáš V. >> Lukáši zkus tam za ten klacík nalít vosk ze svíčky a můžeš použít i gumovej korálek,ten klacík Ti po nasáknutí vodou může tu peletu předčasně roztrhnout.

NLajnator - Profil | St 11.3.2009 17:12:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

na výrobci celkem nezáleží, pokuď nebudou od číňanů ze žluklý ze sluníčka !-), dipuji je jen lososovým olejem. Myslím že Mikbaits ho k tomu dávají zdarma, tak tohle je docela dobrá volba. Jinak dipovat není ani potřeba. Na Labi fungují výborně i jako nástraha, jen se připrav, že je to tak na 2-3h, pak se rozpadnou.