Používáte Boilies nebo Pelety ?

Chtěl bych se zeptat jestli používáte na kaprařinu více boilies nebo více pelety a jaké máte zkušenosti a jak se vám to osvědčilo ?
Díky za odpovědi.
Autor diskuse: Štikapr - Profil , 28.2.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Používáte Boilies nebo Pelety ?

A) Boilies15%

B) Pelety3%

C) Používám Boilies i Pelety79%

D) Nepoužívám ani jedno4%

Od 28.2.2009 hlasovalo 136 čtenářů.

jelina - Profil | Ne 1.3.2009 19:36:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

určitě zaleži jakou rybu chceš chytak a jak dlouho budeš u vody.pelety se daleko dřiv rozpadaji než boilie.mam skušenosti že nam do pelet pokud jsme na ně chytali najižděli cejni a když vyvažiš 200m tak to neni nic přijemnyho tahat každou chvyli cejna.proto jsme to zrušili ale krmit proč ne.

P1SK0T - Profil | Ne 1.3.2009 18:00:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fildis >> presne carpzoom dela dobry pelety a nejsou drahy pak jeste vaclavik tam ma raptorky a ty jsou dražši ale taky dobry a pak mikbaits

Fildis - Profil | Ne 1.3.2009 17:58:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdenall >> od carpzoom jsou bomba stoji 800g za 93kc aspon u nas!Myslim ze by mohli byt tady www.carpservis.cz

Horda - Profil | Ne 1.3.2009 17:57:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ja pouzivam oboji. Pelety pouzivam jak na vnadeni tak na chytani pokud jedu na kratsi dobu k vode, nejcasteji pouzivam halibut pelety, marine halibut a pstruzi granule, mene pak csl pelety. Boilie pouzivam pokud jedu k vode na dyl a chci se pokusit spise o vetsi rybu. Co se tyka pelet tak jima krmim vetsinou pomoci pva puncochy do ktere davam pstruzi a nadrcene halibutky. Co se tyka halibutek tak jsou vice tucne takze je lepsi je pouzivat spise v teplejsi vode, kdezto boilie se da pri dobre zvolene smesi pouzivat celorocne, tim ale nechci rict ze se ve studene vode neda na halibutky udelat zaber.

P1SK0T - Profil | Ne 1.3.2009 17:50:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ja pouzivam objí ale vic boili peletama spis krmim,vcera jsem si koupil 10kg peletek

Honza - Profil | So 28.2.2009 21:32:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Štikapr >> záleží taky na ročním období a aktivitě ryb. Pokud ryby moc nepřijímají potravu, nebo na ní malo reagují pak volím taktiku pár kuliček nad kobercem pelet. Na řece pak pelety téměř nepoužívám až na halibut pelety, které jsou na řeku super. Pak když kapři už "papaj" tak krmím B a pelety pak používám do PVA punčoch. Ale samozřejmě, zkoušej a uvidíš jak ti co bude fungovat. Taky záleží voda od vody. Co funguje mě, tobě na tvé vodě fungovat nemusí, nebo třeba zrovna bude:) A v tom je ta rybařina přece krásná... Člověk musí přemejšlet co na ty mršky bude platit:)

Enigma - Profil | So 28.2.2009 19:00:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No tak já spíš používám boilie a pelety dávám do PVA a zatím se mi to osvědčilo jako dobrá věc.Já jsem si vždy kupoval takový ty malý aby se mi do PVA vešli a letos bych chtěl normálně vyzkoušet pod vlas a asi halibutky hodně lidí je chválí tak je taky vyzkouším jinak já se k peletám moc nemám moc jim nevěřím, ale to je jenom moje myšlenka doufám že se mi letos osvědčí uvidím....minulý rok jsem používal nástrahy od P.Václavíka a letos od Jetfish tak že pelety a tygří ořech budou taky na prvním a druhém místě samozřejmě že krmím i boilie, ale většinou používám a to dost často PVA..s peletama.....ještě taky na pelety se samozřejmě nemusí vždy chytit velikán taky třeba píšou že nachytali kapry okolo 70-75Cm,ale spíše se podle mě chytají větší kapři okolo 10KG........je teda pravda že jsem si koupil jednou hotovku jako myslím pelety, ale byli to od nějaké neznámé značky a neměl jsem ani jeden záběr, ale ta značka byla opravdu hodně neznámá netvrdím tím že když je neznámá tak se na ní nedá chytnout kapr 10+KG......tak že letos to pořádně vyzkouším a protestuji.....:-D