zakrmení halibutkama a pstružíma peletamy?

je zakrmení halibutkam dobré?jestli ano tak jestli je dobré snima zakrmovat i na řece.Pak by mě zajímalo zakrmovat pstružimi peletkami.je to taky dobré na kapry?díky
Autor diskuse: lájin - Profil , 23.2.2009 kaprařina - nástrahy, návnady
5 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMára85 - Profil | Po 23.2.2009 16:33:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tady jsem nasel dalsi peletky za dobrou cenu tak na to koukni lájine http://www.pustil.cz/karta-zbozi/?id=42

Nnumen - Profil | Po 23.2.2009 15:45:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Před dvěmi lety jsem měl na víkend půjčenou chytu u řeky a zkoušel do plavačkového krmení přidat pstruží granule a rozemletý frolic. Kapři jsem moc nenalákal ,ale parmy šly a opravdu velký. Za tři dny jsem chytl přes 40parem. Dvě přes 70cm.Několik velkých tloušťů a 4 sumce ale kolem jen 80cm a šla i nějaká droboť. Bohužel ten rok na podzim se tam usídlili kormoráni a v těch místech je řeka hluboká nej 2metry.Většina ryb je v trapu.

NHonza - Profil | Po 23.2.2009 15:35:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

lájin >> halibut pelety se mi osvědčili hlavně v létě, jak na stojákách tak i na řekách. V teplé vodě jsou hodně atraktivní díky velkému obsahu oleje jaký obsahují. Vzhledem ke kratší době rozpadu je doplňuji boiliem v poměru na 3kg pelet 1 kg boilie. Samozřejmě záleží na jaké vodě a zda jdeš spíš po větších nebo menších rybách, podle toho upravíš velikost krmné dávky. Hlavně se vyplácí brát halibutky po 25kg pytlech. Ještě se mi nestalo, že by na nějaké vodě na ně ryby nereagovaly, zamozřejmě pokud nežerou pak nevemou nic:)

NTomajo - Profil | Po 23.2.2009 15:23:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Halibut a pstruží pelety jsou na zákrm i na samotný lov určitě dobré. Jen je potřeba si napřed položit ptázku, kolik ryb je asi přibližně v revíru, než člověk začne bezhlavě krmit kilogrami a kilogrami. Protože tyto pelety jsou především určeny na výkrm, tak dokáží rybu hodně zasytit a tím pádem, nám můžou přestat chodit záběry. Vše se odvíjí od obsádky, ale raději bych vždy ze začátku krmil střídměji a potom dokrmoval podle intenzity záběrů. Ještě bych samozřejmě připojil i nějaké to boilie a některé i rozkrájel.

NLauri - Profil | Po 23.2.2009 14:34:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Halibutkama zakrmuji max jednu hrst kolem nástrahy nebo do PVA sáčků,protože se ti za pár hodin úplně rozpustí,tak nemá cenu tam házet kilogramy, chytám s nimi na řece a fungují lépe než boilie,ale na druhou stranu na ně chytám menší ryby. Pstruží pelety jsme tak zkoušeli dávat do krmení,ale žádnou změnu k lepšímu jsme nezaznamenali.