Sušená citrusová(pomeranč, mandarinka atd...) kůra

Nevím jestli se už se tato otázka tady vyskytla, ale jelikož docela dlabu pomeranče, mandarinky atd....tak mě napadlo, kůru usušit a pomlít v mlýnku na kávu, tak by mě zajímal Váš názor na její využití do boilí, dipu atd....A pokud s tím máte někdo zkušenosti, tak rád uvítám veškeré informace...Díky.
Autor diskuse: kamcasik - Profil , 17.1.2009 kaprařina - nástrahy, návnady
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMartin M. - Profil | Ne 18.1.2009 1:32:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomajo >> a cerstva rozmixovana kura?

NTomajo - Profil | So 17.1.2009 20:48:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kdysi jsem to zkoušel, ale nezaznamenal jsem nějak zvláštní ůčinek. Ba naopak, bylo velmi pracné dokonale usušit kůru do takové tvrdosti aby ji můj mlýnek pomlel. Při mletí se mi često mlýnek zalepil (možná to bylo špatnou volbou výběru mlýnku). Teď bych ti raději doporučil zkusit raději třeba esenciální olej pomeranč. Například zde: http://www.pustil.cz/karta-zbozi/?id=18