Labe, Labe, Labíčko ...

Ahoj, zdravim všechny rybáře i ty co nechytaj na Labi.Mám takovej dotaz, co si udělat anketu o Labi? Jak vám jde chytání na Labi, co používáte za návnadu a nástrahu a můžete hodit i pár fotek.

ESOXBOY - Profil | St 3.9.2008 12:54:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zdar na lbe chodim chytat už 20 let a poslední dva roky je to to nejhorší co si pamatuju jezdim od ústí až k mělníku doby kdy se točil poklad na labi sou už pryč dravé ryby zdecimovány kormorány loni sme našli 17 štik 30-50 cm na břehu rozklobané děravé trofejní kapři sou v soukromých vodách a to nemluvim o soukromých pozemkách u labe o okouna zavadim tak dvakrát do roka a sumeček americký pro seveřany truman tak ten snad emigroval zpět do usa takže chodim tak maximálně na fídrovačku na cejny těch sou mraky ale na jak dlouho -??! nani to co to bejvalo ale stejně je to krásná řeka jen se k ní lépe chovat

m@rťas - Profil | St 3.9.2008 11:15:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Labe je krásná řeka která poslední roky trpí nájezdy masařů a bordelářů hlavně ze severu čech. Potom to odnesou i ti sebeslušnější rybáři kteří po nich musí uklízet ale i tak na ně stále častěji někteří anonymové (hlavně starší generace) posílají policejní kontrolu. Nám už se to s kolegama stalo a ten rybář udavač se ještě díval jestli nás od Labe policajti vyhoděj. Neměli nic za co by nás mohli vyhodit ale na to místo už nepojedeme i když to máme kousek. Mrzí nás ale, že stále jsou masaři a bordeláři házeni do jednoho pytle s těmi kdo jedou k vodě relaxovat a odpočinout si a vlastně i uklízet.

k-70 - Profil | Ne 10.8.2008 18:48:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Labe, Labe, Labíčko............podivné je maličko. Nedokáži pochopit , jak někdo může chytat bez platných papírů. Porybný jediný co řek, tak at to vytáhnou. Nic nesebral, nikoho nepokutoval prostě nic ! Jen upozornil, jestli je ještě jednou uvidí, tak jim to sebere. No a tak se borci přestěhovali nad jez. Kde tento porybný už nemá funkci, jelikož je to jiný revír. Takže si pytláci chytali vesele dál. K tomu masili jedna báseň. Byl jsem v hospodě pro pivo, když dotyčný přinesl amura 98cm hostinskýmu do udírny. A podle slov hostinského to nebyla jediná ryba, kterou mu přinesli. Ale jednoho kapra se mi zachránit podařilo. Nechali ho přivázaného u mě na molu, a tak jsem ho pustil (61cm) a vezírek si ponechal na sušení boilísu. A aby to nebylo málo, tak tito rybáři lovili na 3pruty a k tomu vláčeli na revíru, kde se může vláčet až od 1září ! A tak se ptám. Kde je spravedlnost ?! Jakto že oni můžou chytat bez papírů aniž by se jim něco stalo a já si jak vůl musím kupovat každý rok lístek ??? Proč utrácím zbytečně peníze ???? dyk se mi nic stát nemůže. Při nejhorším se přestěhuji jinam.

Daniel Kobr - Profil | So 9.8.2008 15:56:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kdo by tam jezdil?!Podívej se na ten bordel co tam zůstává po rybářích.Nedokážu pochopit jak někdo může po sobě zanechat takovej mrd..k.Trochu se nad sebou zamyslete(ti co to dělají).Je to problém vzít si sebou pytel na odpadky a ty věci,které jsem tam přivezl zase odvézt?Nic to s váma nedělá,když odjíždíte z ryb a ještě jednou procházíte místo,jestli jste tam něco nezapomněli a vidíte to,co tam po sobě necháváte?Když to po vás nikdo neuklidí tak si při další návštěvě sednete na místo,kde je čisto.Je to tak?

Smetana - Profil | St 6.8.2008 23:31:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

fotka stará 24h .....Labe

Macíček - Profil | Po 4.8.2008 21:02:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Labe-krásná řeka,krásný ryby ,ale na druhou stranu domorodci -(masaři teda vetšina co znám )...:(

fiam - Profil | Po 4.8.2008 18:34:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ješte jeden malej ale nadhernej

fiam - Profil | Po 4.8.2008 18:32:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

docela to šlape