Kyanidy do Bečvy nevytekly z Rožnova, dokazuje hydrochemik.

Autor diskuse: reload - Profil , 27.8.2021
178 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NTibiik - Profil | Út 21.9.2021 16:05:55

nerf >> „Jde o politické zadání načasované těsně před volbami,“ myslí si ministr.....aneb ,jablko nepadá daleko od stromu:
ALEXANDER BABIŠ - spolupracovník StB, krycí jméno Miki, bratr Andreje Babiše;
LIBOR ŠIROKÝ - příslušník StB, hodnost kapitán, č. 217340, dozorčí rada Agrofertu, nějaký čas předseda;
Zdroj: https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650420
RICHARD BRABEC - agent StB, krycí jméno Soukup, č. svazku 651836, otec ministra Richarda Brabce, člena ANO;
Zdroj: https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650420

Sice to každý ví,ale jen připomínám,osobně se v politice a minulosti "nešťourám",ba mě ani moc nezajímá,ale mlžení a arogance vyšetřit otravu Bečvy těchto dvou nýmandů +ředitele ČIŽP Geusse kterým je to celkem u zádele mě každý den zvedá ze židle,a je dobře,že se této kauze vzepjaly p.Pernický a p.Hruška+další obětaví lidé,tak snad se brzy dočkáme "spravedlivého rozluštění"

Natislav_fishing - Profil | Čt 16.9.2021 7:47:44

Jakub Hruška: "Krajský úřad Zlínského kraje dnes vydal stanovisko, že náš solný pokus na Bečvě neporušil žádné předpisy. Anonymní bonz, který někdo velmi rychle doručil na ČIŽP krátce po akci tedy není opodstatněný.
Jsem moc rád, že to, co je jasné každému rybáři (Stanislav Pernický) i poučeným laikům, máme na papíře.
A také jsem moc rád, že se krajský úřad nebál mimo paragrafů použít i rozum😀 .
A moc děkuji všem, kteří nám nabídli pomoc ve chvíli, kdy to vypadalo, že bychom pokutu mohli dostat. Jejich pomoci v této věci nebude potřeba. Ale podpory férovému vyšetření otravy, té bude potřeba ještě mnoho a dlouho! Díky!!"

NHonza7 - Profil | So 4.9.2021 9:21:50

atislav_fishing >> Ahoj Vlastíku, díky za ten odkaz. Myslím si, že to pan Holoubek velmi pěkně popsal, aby to pochopil i laik.
Jediné co bych já udělal jinak, tak bych žádnou dohodu s ředitelem ČIŽP neuzavíral. Taková minela se s takovým obrovským dopadem na životní prostředí odpustit nedá. V mých očích je ředitel ČIŽP nejen z odborného hlediska totální diletant, ale především morální zmrd.

N_Karel_ - Profil | Út 31.8.2021 8:21:59

hraji >> Už toho nech. Máme nechat závěry na soudu, který bude rozhodovat na základě posudku vycucanýho z prstu. Posudku, kterej tvrdí, že jedy na X km toku, přes splavy, tekly pořád při jednom břehu. Ty evidentně uvěříš tomu, že země je placatá, když to potvrdí soud.

Nsliver - Profil | Po 13.9.2021 19:56:04

zdevac >> hrabat se ve starých sračkách ? Kdyby tihle lidi negativně ovlivňovali 30 a více let život tvůj a tvojí rodiny, díval by ses na to jinak.
Nechci zasírat diskuzi o Bečvě, ale tohle mi nedalo.

NFockeWulf - Profil | St 1.9.2021 18:49:57

eskymak Mrakomor >> Pánové, je to jednoduché, proti lumpům ( ČIŽP, státní moc ) stojí slušní lidé, nezkušení s jakou špínou a lumpy mají co do činění. Tato státní mafie živená nemajitelem používá ty správné prostředky k zastrašení a vládne státní mocí, podá se anonymní oznámení a ono to kverulantsví slušné lidi rychle přejde. To je celé, lumpi proti slušným lidem. ejdiný recept je používat stejné prostředky, ale na to každý asi kašle, nikomu se nechce do války s mafii a Babišem. Zaklekávání tu všichni známe.

Neskymak Mrakomor - Profil | Čt 13.1.2022 16:52:01

Tož tak nějak to vidim :-)

NHonza7 - Profil | Ne 19.9.2021 13:51:34

Pokud projde návrh v článku ( viz. odkaz níže ) a znovu se bude opakovat pokus na Bečvě za přítomnosti veřejných institucí, včetně VŠ, tak dojde na to, že veřejnost se dozví zaslouženou pravdu. Ta bude popisovat skutečnou událost v případě kauza Bečva, bez politického tlaku.
Konečně by mohlo dojít na to, že shrbený státní úředníček ( čekající na pamlsek svého pána v podobě finanční odměny, vyplacených z daních pracujících lidí ) by dostal zaslouženou odměnu ( pořádnou přes jeho pomyslnou nenažranou tlamu ) - rychlý odsun do důchodu. Ani bych se nedivil kdyby to skončilo, že Klicpera bude sedět na lavici obžalovaných za zneužití pravomoci.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kdo-bude-pykat-za-otravu-becvy-nejasnosti-ma-utnout-dalsi-pokus-174860

Ntomvec - Profil | Ne 12.9.2021 12:03:29

milanpindryc >> podle posledních průzkumů to vypadá, jak už tady bylo mnohokrát zmíněno, že je jeho voličům nějaká Bečva úplně u prdele. Koblihy a točená zmrzlina táhnou víc.

No koblihy, spíš uplácení široké základny jeho voličů na úkor slušné budoucnosti příštích generací. Vše v zájmu jeho krátkodobých politických, a tím ruku v ruce finančních, zisků. Až se to tu posere, on nouzi mít nebude.

Neskymak Mrakomor - Profil | St 6.10.2021 16:50:32

Tibiik >> slizoni to jsou....ale toto je zajímavé! Klobuk dole..
https://arnost-kult.webnode.cz/utahuje-se-smycka-kolem-arealu-deza/?

Nkubas. - Profil | Pá 17.9.2021 22:52:24

tomvec >> Pan prezident je zdráv a plný sil samozřejmě :-).

NHonza7 - Profil | St 15.9.2021 19:35:06

atislav_fishing >> K panu předsedovi chovám hlubokou úctu. Tu si zasloužil ( spolu s ostatními ), kteří se podíleli na likvidaci škod způsobené otravou Bečvy. I po této havárii dokazuje velký projev empatie a lidskosti, když bojuje velmi aktivně proti státnímu aparátu, který ignoruje platné fyzikálně chemické zákony. V každém případě mu přeji hodně síly v boji s úředním šimlem.

NPYTLAKS - Profil | Út 31.8.2021 12:02:48

hraji >> na základě X svědectví, reportáží a spolehlivých pokusů, hydro i toxi odborníků co tam řekli že není možné co se tu snažil prezentovat klicpera, kdo nechce slyšet a vidět relevantní informace a důkazy tak se pak nedivím že naše politická a morální kultura je tam kde je

Neskymak Mrakomor - Profil | Čt 13.1.2022 20:24:45

RAJA >> Nijak. "V dálce na konci černého tunelu ještě hoří jedna malá svíčka.. "

Jako náplast se postavila monitorovací stanice s perloočkama, tu dali prozíravě a zcela účelově asi kilometr nad místo prvního uhynu proti proudu - cca kilometr nad výpusť ke které se nikdo nezná, nemá, o které se mluvilo že ani není dokumentovaná....v rozborech se objevují nečekaně látky z dezy a ....nejblíž k ní je DEZA a když měly firmy včetně VAKu provést sondy kam to přesně vede a co na to může být vše napojeno......žádná do toho nechtěla :-)) Od té výpusti byly mrtvé ryby a dál po proudu dalších (neuvěřitelných) 40km řeky.

Píše se mi to s velmi těžkým srdcem, ale naprosto stejným mechanismem nám tu Bečvu ta místní chemička, která to nebyla, může otrávit kdykoli znovu.

Neskymak Mrakomor - Profil | Po 20.9.2021 10:44:43

zdevac >> ten pokus má v tuto chvíli dokázat jen jedinné. Ne kdo to byl (deza).....ale že to nedoteklo z rožnova. Že ta teorie o otravě z rožnovského kanálu je vymyšlená píčovina klicperovina. V neposlední řadě je to i obhajoba firmy (EA) která byla zakleknuta. Pokud se ten pokus udělá, rozhodně to nebude žádný přímý důkaz proti deze.

Neskymak Mrakomor - Profil | Po 20.9.2021 9:05:06

Tak nám to pěkně uteklo. 1. rok od otravy Bečvy je fuč, přesně před rokem nám ji otrávili! Byť je sice většině zainteresovaných a znalých poměrů zcela jasné, kdo to byl,......byť se nic oficiálně sice nevyšetřilo,... podařilo se toho myslím dost. Minimálně mám pocit, že se podařilo odvrátit 1.pokus o falešné a zkorumpované vyřešení.
Rovněž jsem velmi rád, že ani po roce to nevyšumělo, široká veřejnost má o spravedlivé prošetření zájem a není pro mafiány taková procházka růžovým sadem, jako si představovali.....zametení v řádu hodin :-)
Bečva nevyšumí!

NFockeWulf - Profil | Čt 16.9.2021 22:48:38

Viděl jsem p. Pernického teď na ČT24, mluví jasně a logicky, narozdíl od těch dvou kašparů poslanců za ANO ( nějaký obézní zmrd ) a KSČ - ( odporná babizna ). Ta tragedie, jak spojenci Babiše stále mlží a konají proti morálce je už trapná.

Nrájovec - Profil | St 8.9.2021 19:20:39

eskymak Mrakomor >> tvl, já snad budu volit dredaře nebo mektu Fialu, takhle to ku.va už dál nejde :-((

Ntomvec - Profil | Út 31.8.2021 18:22:44

Každopádně je potřeba mít na paměti, že k soudu se nechodí pro spravedlnost, ale pro rozsudek.

Neskymak Mrakomor - Profil | Pá 15.10.2021 17:28:46

Dnešní vycházka kolem bečvy.

N_Karel_ - Profil | Po 20.9.2021 11:35:29

zdevac >> Jo, to souhlas. Pokud to byla Deza (asi jo), pak to téměř jistě není osobní chybou Babiše, a já bych to jemu osobně neměl za zlý. Ale to, jak využívá své moci na zametení pod koberec, to mu mám za zlý naopak zásadně. Pokud nad vším mávneme rukou, pak je to cesta do pekla, ještě horšího, než je dnes. Jinak je smutný, že část národa je už pár desetiletí tak debilní, že svému oblíbenci odpustí cokoli. To samozřejmě není jen o Babišovi.

Nbjwir - Profil | Po 13.9.2021 9:48:05

Orion24 >> Nejde o problematiku , ale o přístup lidí co "dělají" že "dělají" na úřadech..Podívej soused kolaudoval dům bez problémů (úředník se ani neukázal) a ten samej chce jít na kontrolu na kolaudaci ke mě..tak jako WTF?! Bud dělám tak a nebo tak...nelze to pokaždé dělat jinak..Pokud to na SVK funguje jinak tak se prosím nevyjadřuj k situaci v ČR kterou evidentně neznáš..A to že u nás je 30% lidi ve státní správě totálně k ničemu ukázal COVID v plné nádheře...Jen ta zvrácenost že státní sektor má vyšší prům.mzdu než sektor který na ně musí vydělat...

NPYTLAKS - Profil | Čt 2.9.2021 23:13:36

FockeWulf >> bohužel to někdy ignorovat nemůžu, ikdyž je to boj s větrnými mlýny, kdo nechce nepochopí, státní zaměstnanci a lidi v důchodu ho budů volit bo on je ten co tu přišel udělat pořádek a zaútočil s tyma lumpama co to tu rozkradli, ale nevidí že veškeré potravinářské podniky patří jemu nebo dcerinym společnostem, už kdysi jsem říkal že dopadnem jak itali s berluskonim

NFockeWulf - Profil | St 1.9.2021 23:07:37

PYTLAKS >> Já jsem se dneska díval na tu grotesku na CNN, ta polo opice, co neumí česky ani slovensky, to je zážitek, jak kroutí rameny jak cigán když ho natáhneš, mrká těma křivýma očkama a tváří se jak zpráskaný pes, no na živo je to paráda. Hotentot. Mluvit neumí, větu nesloží, ale prý napsal knihu... Na pouti by ho měli za 10 kaček ukazovat a za stovku schovávat:)
Každý kdo tu hrůzu volí je stejný jako on.

Neskymak Mrakomor - Profil | St 1.9.2021 14:08:20

Honza7 >> jj dostal jsem se ke stejné informaci - začínají vyhrožovat, ale jen tak dál, ono to z pod toho koberca brzo vyleze na povrch.

Musím se smát, že ten nýmand z ČIŽP posral co mohl, evidentně dali najevo svou nepružnost (byt jsem přesvědčen, že to byl úmysl), ale ted ten podnět, to bude cvrkot, to budou aktivní a jak hovno na chodníku.

NHonza7 - Profil | St 1.9.2021 12:43:59

eskymak Mrakomor >> Ahoj Petře, podle toho co bylo napsáno : " Mluvčí ČIŽP Jiří Ovečka sdělil, že inspekce se pokusem zabývá ze zákona na základě podnětu, který obdržela. Kdo podnět podal, není jasné. Mluvčí ČIŽP uvedl, že to nemůže zveřejnit ". - tak začínám mít obavu, že chtějí znepříjemnit lidem pátrání, kolem hledání viníka, který způsobil otravu Bečvy.
Možná, že vidím trávu růst, ale cítím z toho podraz. Brzy se uvidí co za tím stojí.

Natislav_fishing - Profil | Út 31.8.2021 8:44:50

Klicpera v té reportáži jen potrvdil jaký je amatér a už neví kudy. Už bude jen otázka času než na něj příjdou trestní oznámení. :) Povíme si po volbách. :)

NTibiik - Profil | St 6.10.2021 13:29:32

Je to asi marné,budou se kroutit jak hadi,myslím tím největší chybytele kauzy Brabce a Geusse.Za mě je cítit z těchto dvou arogantních lidí až úmysl (pachuť) vůbec něco vyřešit.Je zřejmé,že přesně tihle dva ví odkud fučí větr...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/brabec-kvuli-becve-selhal-vinika-nezname-pres-rok-zlobi-se-opozice-40373985

NMjaška - Profil | Ne 19.9.2021 19:06:25

FockeWulf >> Vidím to taky tak, momentálně není šance něco rozmotat. Jak dopadly všechny současný kauzy? Zameteno, uklizeno, utlumeno. Ten hnojomet z hradu zasvinil co se dalo, k ruce má stb šmejda a jeho partičku. Tohle je průšvih na dlouhý roky, na co se přijde to bude ve stylu Bečva.

Nmirmen - Profil | Ne 12.9.2021 12:20:42

tomvec >> Žel, je to zjevné.
Vlastní talíř bez ohledu na budoucnost.
Cca 30 % populace bude populisty Babišova, Zemanova, Okamurova a bolševického typu volit pro kus žvance a pro pohádky libé jejich uším a vůbec si nepřipouštějí, že by dělali něco špatného.

Natislav_fishing - Profil | Pá 10.9.2021 15:09:03

Tibiik >> To že se viník nenajde se vědělo už druhý den, když se neodebraly vzorky z klíčových výpustí. Díky tomu je tu prostor pro vyšetřování Energoaqy a podobných hovadin.

NTibiik - Profil | Pá 10.9.2021 15:03:52

FockeWulf >> V pořádku to není samozřejmě od samého počátku,vypadá to tak,že nakonec budou obvinění ti co se snažily a snaží najít viníka "na vlastní pěst" svýma celkem srozumitelnýma a důkazy podložitelnýma faktama ,ale to zkorumpované mafii vůbec nehraje do karet...."nikdy,ale nikdy se viník nenajde!" (???)

NMjaška - Profil | So 4.9.2021 6:44:21

Polčis >> Koho chleba z Penamu jíš, toho píseň zpívej.
Kdo se setkal s proměnlivostí rozhodování úřadů, podle toho jak vane vítr, tak mu to nepřijde divné. Spíš je z podivem, jak hluboko to může klesnout ...

Naartu - Profil | Pá 3.9.2021 10:38:32

Připomenu začátek. Agrofert koupil budoucí farmu Čapí hnízdo. Ta se pak změnila na společnost se skrytými vlastníky (Babišovi děti a právníci), získá 50 milionů dotací pro malé firmy a po uplynutí zákonné lhůty se vrací do Agrofertu. Ale to je jen kampaň a pan Babiš st. to odmítá.

NPYTLAKS - Profil | Čt 2.9.2021 23:03:33

sven >> ta slonkova s kubikem sů ale fakt hovada, ti už neví jak by se zviditelnili🤭ale když rozkryvali korupční kauzy ODS, vv, ČSSD, tak to všem tluklo srdíčko jak se věci majů dostat do éteru, ještě abych nezapomněl na kroupu, tomu prý vyhrožovali smrtí, Jon byl taky velice spravedlivý než zjistil že je Bártova mediální děvka a nešlo to vzít zpět, taký tým co má včil Babiš neměl nikdo nikdy a proto mu to furt prochází, ale s tebů těžká debata

NPYTLAKS - Profil | Čt 2.9.2021 12:29:28

zdevac >> jak může fungovat nezávislá justice když tu vládne stbacky oligarcha, jaké tlaky musel snášet nejvyšší soudní zástupce aby to vzdal

Nbjwir - Profil | Čt 2.9.2021 10:52:46

zdevac >> Tvrdit že díky STB spolupracovníkovi se máte líp je omezené , tedy pokud nepracujete pro státní aparát což by mnohé vysvětlovalo..V soukromém sektoru je práce až nad hlavu a rozhodně to není díky státu a už vůbec ne díky tomu lemplovi co tam sedí..

Neskymak Mrakomor - Profil | Čt 2.9.2021 7:37:09

Honza7 >> si myslím že to zametání "řídí" někdo jiný. Klicpera je podle mě jen postavička kterou klidně obětují. Svoji roli užitečného idiota už splnil, stejně jako starosta Stržínek a podobní kašpaři. Ani bych se nedivil, kdyby KLicperu demonstrativně na oko obvinili, že prolomil mlčenlivost.. Když se kácí les, semtam tříska odletí..

NHonza7 - Profil | St 1.9.2021 0:50:44

Dal jsem si Bacha San-a do ignorace, poněvadž opravdu nemusím lidi co trpí samochválou. To co napsal ve svém příspěvku dnes ve 21:12:10 mě opravdu pobavilo. U nás pro tyto lidi máme výraz chujoplet a z mého pohledu ho plně vystihuje.
Pokus s chloridem sodným a následnou vodivostní detekcí je jednoznačně v kauze Bečva spolehlivější pro zjištění odkud "kyanidy " utekly, než pokus s fluoresceinem. Chlorid sodný ( iontová vazba )se ve vodě ( polárním rozpouštědle ) taky velmi dobře rozpouští, jak kyanidy ( iontová kovalentní vazba ) - to znamená, že má podobné fyzikálně chemické vlastnosti. Jak u chloridu sodného, tak u kyanidu vznikne homogenní směs ve vodě podstatně dřív, než u látek které se rozpouštějí velmi málo - tak jak fluorescein. To znamená že dříve zasáhnou po šířce celý tok Bečvy. Pokud chci se něčeho dopátrat v rámci pokusu a nechci znovu použít stejnou nebezpečnou látku ( která dokáže zničit vše živé ) je vždy nejlepší použít jinou látku která má stejné fyzikálně-chemické vlastnosti, nebo je jí nejvíc podobná a není nebezpečná svému okolí.
K tomu abych test vyhodnotil je čumometrie v případě fluoresceinu bezcenná, neexistuje totiž žádný převod, který by vyhodnotil jaká koncentrace kyanidu odpovídá už viditelnému množství fluoresceinu.
Nevím kdo pochopil co zde Bacha San chtěl dokázat, že opsal vlastnosti látek, které zapomněl jak si ke kauze Bečva okomentovat z pozice věčného studenta.

NHonza7 - Profil | Út 31.8.2021 17:48:01

hraji >> Kolego, budeš se možná divit, ale věda a přírodní zákony se nechovají jako promiskuitní názorová děvka. Nic jiného k spekulacím tam nenajdeš, než to, že je to pravda, nebo je to pravda za určitých podmínek, případně je to nesmyslný závěr.
Pokud souhlasíš s tím, že 1 + 1 = 2, tak se nesnaž chemika přesvědčovat, že test s barvivem ( u této kauzy ) je spolehlivější při zvýšeném průtoku, než vodivostní test měřený za stejných podmínek, jak v době otravy Bečvy.
Vzhledem k tomu, že ty víš kdo Bečvu otrávil, tak by jsi konečně mohl kápnout božskou kdo to byl. Nebo čekáš na výrok soudu, aby jsi se pro jistotu nezmýlil?

NBacha San - Profil | Út 31.8.2021 13:39:00

atislav_fishing >> Dlouhodobě tvrdím téměř to samé. Dnes bylo vráceno Čapí hnízdo k došetření. Další justiční tunel.
Ale co se divíme, když Česku vládne demokraticky zvolený slovensko-rusínský estébák.

NHonza7 - Profil | Po 30.8.2021 23:32:11

Já si myslím, že po této reportáži musím být všem jasné kdo je soudní znalec Klicpera. Je to bezpáteřní hajzl, který se neštítí ničeho. Manipulovat s průtokem, tím ovlivnit pokus s barvivem a na základě toho obvinit jiné lidi a jinou firmu, kteří nic nezavinili, to zvládne opravdu málokdo.
Neznalost vodivostního testu jenom dokresluje vysokou míru jeho "odbornosti a nestrannosti ". Jenom by mě zajímalo od koho dostal kladné reference, když dostal tuto kauzu. Zajímavější ještě bude, kdo dá tomuto blbovi další případ k řešení po takovéto facce spravedlnosti.

NBacha San - Profil | Po 30.8.2021 18:25:57

eskymak Mrakomor >> Jj, už zase. Vždyť si to tady přečti, jak se o Bečvě debatuje. Je to samá floskule bez argumentace, bez slušnosti. Nikdo tady nenapíše koho je třeba volit, aby se všechny ty Bečvy a tunely rychle vyřešily. Možná, že většina ani volit nepůjde a jen si honí triko, nebo neřekne koho bude volit a hodí to Babišovi, a nebo má plno řečí o demokracii, ani neví, co to je a zvolí SPD a nebo opět Babiše. A jsme opět u těch anonymů, jak jim má člověk věřit, když se bojí stát si za vlastním názorem?
Lidi píšou například, že Piráti jsou huliči, Bartoš dreďák (měl bys vidět mojí hlavu) ODS tuneláři, KDU proradní vlezoprdelkové a socani nevolitelní. Ale kdo čte volební programy? Kdo kontroluje zvolené? A ať se to komu líbí, nebo ne, za posledních pár let to udělali kultivovaně pouze Milion chvilek a nekultivovaně odpírači covidových opatření.
Takže ano, za všechno, co se tady děje si můžeme sami. Svými volbami, svojí nečiností, hloupostí a v neposlední řadě leností. Zeptej se všech, kdo křičí a kritizují, jak například naložili s kuponovými knížkami? Nebo jak volili v referendu o vstupu do EU?
Málokdo ti řekne, co by chtěl těmi volbami dosáhnout. Co je pro demokratickou společnost to základní, čeho se nám nedostává. Maximálně že když budou zvolení ti jeho, bude to lepší.
Už kdysi Karel Kryl řekl, že politikovi věří jenom idiot, politik se má zvolit a potom jenom kontrolovat.
A pokud se mě zeptáš, koho budu volit, a to jsem nevynechal žádné volby, tak ti řeknu, že zatím ještě nevím, protože jsem to ještě "neštudoval". Ale vím, koho v žádném případě volit nebudu.

NHonza7 - Profil | Ne 29.8.2021 11:19:15

hraji >> Většina lidí si vzpomene na kauzu Kramný - tady šlo o střet teorií, bez žádného přímého důkazu. V Egyptě posrali co se dalo a tady na základě politického rozhodnutí se to mělo zachránit. Pánům znalcům hodně ublížila kauza kolem nevinné sestry, kterou tisk a TV stanice později označili jako sestru "SMRT".
Jsme v ČR a tak vidíš jak to funguje - žádná omluva ve zprávách ( především TV NOVA v hlavním vysílacím časem - tak jak několik dnů nás tím krmili v rámci velké senzace, která lidem spustí spodní čelist. Místo toho teď běhání po soudech v rámci odškodnění. Samozřejmě těch médií bylo vice a u některých to vypadalo, že pokud si víc nepřisadí, tak je to jejich poslední informace s kterou přišli.).
Kauza Bečva je úplně něco jiného, vzorků pokud by se pracovalo standardně, by mohlo být tolik, že studenti hned několika ročníků ekologie a toxikologie by se v rámci svého vzdělávání na těchto vzorcích mohlo vyřádit podle libosti. Klicpera, když přijde o své kulaté razítko je spíš výsměch spravedlnosti. Tohoto důchodce by víc zasáhlo šáhnutím na jeho majetek.
Tam kde by se nemělo zapomínat se spravedlností je především u ministra MŽP a ředitele ČIŽP. Naše justice je bohužel stát ve státě a silně pochybuji, že tito aktéři v rámci této kauzy dostanou co si zaslouží.

Neskymak Mrakomor - Profil | St 12.1.2022 22:19:41

Tibiik >> nevim delši dobu jsem tam teďka nebyl, musím se tam projet na kole..:-)
Ono to uplně neutichá.....Teď nainstalovali měřící stanici s perloočkama (jak jinak - samozřejmě kousek nad ten kanál z kterého to vyteklo:-)

Natislav_fishing - Profil | Po 20.9.2021 15:14:59

https://www.psp.cz/sqw/text/orig2.sqw?idd=198287 Zpráva komise. Přesně jak jsem tu psal s nepřímými důkazy mezi otravou jedna a vykonstruovanou “otravou” dvě.

Ntomvec - Profil | Pá 17.9.2021 22:24:51

FockeWulf >> tak kulový. Zemana opravují ve vojenské nemocnici, aby byl po volbách bojeschopný a toho zmrda podržel. Však už před rokem řekl, že sestavením vlády pověří předsedu strany s největším počtem hlasů. Strany (sic!), ne koalice. A s jeho úctou k Ústavě ho nechá vládnout bez důvěry co to půjde.

NPolčis - Profil | Čt 16.9.2021 17:39:09

PYTLAKS >> Až bude potřebovat řemeslníka doma,tak bude rád, že ten odpad nějaký je a nejsou všeci na gymplu a dál na školách....blbeček 😅

Nkubas. - Profil | St 15.9.2021 7:53:45

atislav_fishing >> Pekne napsáno, akorát se to opět nebude nikomu hodit do krámku... Jmenovaný pán v článku je arogantní kaspar a zm*d, škoda slov.

Ntomvec - Profil | Po 13.9.2021 20:45:13

sliver >> on tady psal, že se neměl nikdy líp jak teď za Babiše a že mu tento systém vyhovuje v prosazování jeho ekonomických zájmů.

Nmedvěd - Profil | Po 13.9.2021 15:50:58

pěkně jste to tu zasrali.Jen co je pravda

Nzdevac - Profil | Ne 12.9.2021 14:54:18

12.9.2021 12:24:15 >> Koukám, že Fockewulf má těžké ujímání skoro ze všeho. Už se mu nelíbí ani demokracie a svoboda. Všichni jste chtěli svobodné a demokratické volby, tak je máte. To by mne zajímalo, jak byste si tak představovali demokracii a volby vy :-(

Nrybomil - Profil | Ne 12.9.2021 10:13:52

Mjaška >> můžu vcelku zodpovědně říct, že všici bývalí uniformovaní spolupracovníci poté co svlíkli mundůr po skončení závazku a získání výsluhy odešli do státní správy městských a okresních úřadů jsou tam úplně, ale totálně nahovno. vytváření fcí pro známé co nic neumí.

Ntomvec - Profil | So 11.9.2021 20:36:43

sven >> co je to proti 100M na "inovativní" linku na toustový chleba, když totožná jede v Německu několik let? 50M na Čapí hnízdo? A další stovky milionů nenárokových dotací na pofidérní projekty Andrejových firem?

Ale je to fakt, že o těch Fialových projektech jsem neslyšel, a jdou tam kačky z mých daní.

A že o tom informuje proruský dezinformační web měsíc před volbami má taky svůj účel.

NMjaška - Profil | So 11.9.2021 19:52:49

FockeWulf >> A nejvíc se pobavíš (a to ty nejsi na zábavu moc náročný), když přijdeš na úřad pro povolení třeba na garáž, jseš napnutej, jak to dopadne a o pár metrů vedle se staví barák o pěti patrech posvěcený bez problémů. A je jedno jestli úředník je ochotný, pracovitý - takže jsi vedle, jak ta jedle - nakonec o tomhle nikdo nepsal. Problém je jinde. Lidi na úřadech jsem poznal dobrý, který pomohou i mimo svoje povinnosti, ale i ty druhý. Jako všude. Ale pochybuju, že to vezmeš.

NFockeWulf - Profil | Čt 9.9.2021 22:36:34

rybomil >> Oni tu nejsou od toho, aby něco dotahovali u justice. Když se zeptáš každého právníka, který jejich dílo buď brání, nebo rozporuje, poví ti o jejich práci své. Amatéři, kteří neumí většinou ani česky formulovat své výplody. Dnes je praxe taková, že pokud něco chceš dotáhnout do konce ( jinými slovy domoci se práva ) musíš zaplatit advokáty, aby to za policajty udělali a předali státnímu zástupci de fakto sepsané. Tohle ale už doporučují i státní zástupci..... Smutný stav , ale je jich prý málo....

Neskymak Mrakomor - Profil | St 8.9.2021 13:01:06

Prostě to deza neotrávila i kdyby to vidělo x svědků a basta fidly! ...a vy ostatní co u bečvy bydlíte, jste zapatlaní od kianidu a slizu mrtvých ryb si naserte a držte už hubu a krok......nikdy bych neřekl (ano naivně), že se něčeho podobného v našem státě dožiju.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/becva-deza-statni-zastupce-vsetin-statni-zastupitelstvi-kauza-becva_2109081002_zpo

Nbjwir - Profil | Pá 3.9.2021 14:14:57

zdevac >> No seš klasický stranický "soudruh" a co jako? Přesně takového zmrda držel můj otec pod krkem když mu vyhrožoval že jeho děti nedostudují..No a jak soudruh dopadl..měl se delší dobu dobře a pak byl rád že zametal chodníky a žil na ubytovně..Neboj na každou svini jako jsi ty se vaří voda :)a až dostaneš od někoho v rámci zákona přes hubu tak se nediv, jde to velmi lehce :)
A věř mi můžeš být morální člověk a žít si velmi nad poměry dnešní doby ...Protože "mít" ostré lokty,znalosti a vyřídilku , neznamená být morální zmrd,odpad a lůza..

Nbjwir - Profil | Pá 3.9.2021 11:40:39

zdevac >> Takže co ti vlastně vadí?Vyjadřuj se jako člověk tzn. stručně a jasně..Jestli by ses přiživil taky tak jsi lempl,zloděj a morální žumpa.Přesně kvůli lidem jako jsi ty je tahle země tam kde je včetně toho kdo nám "vládne"..Jsi prototyp amorálního člověka , který by zaprodal vlastního bráchu jen aby se on měl líp..A jestli měl Hitler v něčem někdy o našem národě pravdu, tak je to přesně tohle..
Nerad během diskuze útočím na člověka nebo charakter ale ty charakter nemáš a dost pochybuji že jsi i člověk..
Je jasné že člověk který by udělal průser jako se stal na Bečvě by se to snažil ututlat ...ale je sakra rozdíl jestli to je obyčejný vlastník a nebo ten vlastník ovládá moc ve státě...Tak se prober ty , ty jelito

NBacha San - Profil | Pá 3.9.2021 10:45:51

zdevac >> A ještě k tomu Kalouskovi. Když odešel z politiky, napsal mu jeden novinář otevřený dopis, ve kterém stojí, že ho nemá rád, že mu šel 30 let po krku, ale ať se snažil jak se snažil, nic na něj nevyšťoural.
Ale ty samozřejmě víš nejlíp, jaký je Kalousek "padákový vrah".

NFockeWulf - Profil | Pá 3.9.2021 7:38:09

bjwir >> No jde fakt o mladé, staré dementy si koupi Bureš l za 3 stovky, oni nikdy nepochopí, že jim penzi zvyšuje zákon a výkon českých podnikatelů a ne Babiš a ta tlustá mastná huba co ji má na podvody a krytí Agrofertu. jejich mantra je, máme se dobře a Babiš nám přidal, někteří ještě dodají ( ti co jsou echt tupí a neumí česky ) Pán Babiš....., ti budou hledat svého pána vždycky. Našli.
Proto musí jít volit mladí, ale kdo je láká doopravdy, přiznejme si, že nikdo.

NPYTLAKS - Profil | Čt 2.9.2021 23:51:35

sven >> až Babiš nebude v téhle zemi ovládat média a podprahovym myšlením nebo reklamou manipulovat bezduchymi voliči, tak budu velice šťastný rabotnik s lopatu v ruce s vlastním názorem na danů věc i bez jakéhokoli diploma z psychomentalnich věd bo se na to dovedu podívat střízlivým pohledem a selský rozumem to posoudit aj bez titulů a to se alkoholu vůbec nevyhýbám, práci čest

Nbjwir - Profil | Čt 2.9.2021 12:33:27

zdevac >> buď sem morální zmrd a nebo ne...a to dokazujete že jste...I bez členství v KSČ to šlo dotáhnout daleko..ale někde jinde a můžu se podívat lidem do očí...

N_Karel_ - Profil | Čt 2.9.2021 10:33:35

zdevac >> to je názor k zblití. U politiků platí presumpce viny. Všude ve vyspělém světě. Než o Babišovi rozhodně pravomocně soud, uplyne 20 let a už to nebude nikoho zajímat. Kvůli lidem jako ty je u nás politická kultura jako nikdy dřív.

NPYTLAKS - Profil | St 1.9.2021 23:00:25

zdevac >>jen si vzpomeň co tu napachal Zeman s grosem, kolik horníků přišlo o byty a stát dnes platí revitalizace území zničené těžbou za uhlobarony z dob ČSSD, bydlím pod Radhoštěm, 20 roků se bojovalo aby tu koláček a spol nezačal těžit,ozbrojenci v bance,Rath, atd, takže když vzpomeneš A vzpomeň i B, myslím, že si nemajů co vyčítat, ale trestně stihany premiér? Ano bude líp 🤮

NFockeWulf - Profil | Po 30.8.2021 22:24:06

zdevac >> Protože jsi, jsi zcela jasný provokatér. 0, která tady otravuje vzduch, popírá veškeré lidské zásady a přirozenou slušnost. Kdybych tě kdykoliv potkal a na živo mi řekl co tu bliješ, okamžitě tě přetáhnu, protože to jediné na blbce platí, diskutovat s nimi je ztráta času. A ty blb jsi.

NBacha San - Profil | Po 30.8.2021 22:20:41

zdevac >> Nediskutuj, je to tvoje právo, ale kdo volí křiváka a ví o tom, sám je křivák. Až bude křivě přísahat na zdraví tvých dětí, tak neskuhrej.

NPYTLAKS - Profil | Po 30.8.2021 22:17:29

tomvec >> tam se objevilo hodně bezpáteřních přizdisráčů co se bojí estébáka,nejlepší byl soudní znalec co neznal pokus se solí

NFockeWulf - Profil | Po 30.8.2021 22:03:59

zdevac >> Tak ses přiznal k svému idolu a můžeš jít spát:) To co tu prdíš není o svobodě slova, ta tu beze zbytku je, ale o lidské předposranosti, zlobě a lstivosti. Právě jsi se veřejně vyjádřil, tak kde ti chybí svoboda slova?

Ntomvec - Profil | Po 30.8.2021 22:00:22

Bacha San >> já jsem se koukal a chce se mi blejt. Hlavně šéf ČIŽP je vzácná povaha.

Nsliver - Profil | Po 30.8.2021 17:58:39

likin >> pro mně hrozba, ne možnost.

NFockeWulf - Profil | Po 30.8.2021 14:43:55

sliver >> Ne, ty tydýty fakt ne, představa šišlavého traktoristy mě už ani neděsí, ale rozesmává:):) Z nouze Spolu. Piráty udrží na uzdě a pak to půjde:)

NFockeWulf - Profil | Po 30.8.2021 11:12:51

eskymak Mrakomor >> Volby jsou za měsíc, změnit se dá dost. Je třeba si jen pamatovat, kdo za současný stav může a kdo jej 8 let aktivně podporuje.

NDědek - Profil | Pá 27.8.2021 13:22:41

Jak jsem psal, první odborník ten "divný"znalečák rozbije. Věřím, že nebude poslední a že se udělá další, který tady ten pokus podpoří. Chtělo by to na to vzít poctivého soudního znalce.

Nkubas. - Profil | Čt 13.1.2022 21:59:56

Polčis >> Nové kaspary to nebude zajímat, kdyz už jsou u koryta :-)... překvapivě.