Za otravu Bečvy nemůže Deza, viník už je znám, říká znalec

61 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NDědek - Profil | Po 8.2.2021 11:42:39

eskymak Mrakomor >> Ahoj. Petře, stále stejný. Na mém názoru se vůbec nic nezměnilo. Stále tvrdím, že vyšetřovatel bude muset vycházet z toho, co mu připraví odborníci a z jeho vlastního postupu v trestním přípravném řízení. Vyšetřovatel Policie ČR, nikdy nebude vzdělán ve všech oborech co existují, nebo jim aspoň rozumět. Kdyby to tak bylo, byl by génius a s takovými extrémně vysokými a odbornými znalostmi, by velmi pravděpodobně pracoval někde jinde.
Vyšetřovatel se i nadále bude muset přísně řídit trestním řádem. I nadále bude v případném trestním řízení rozhodovat šéf trestního řízení a to je státní zástupce, který provádí nad jeho prací kontrolu, za kterou odpovídá.
Tady se nic nemění a je to u mě stejné, jako na začátku.
Co se týče soudního znalce, nečetl jsem jeho zprávu (ani ještě myslím není) a myslet si o něm můžu cokoliv. Z jednoho jeho rozhovoru otisknutém v nějakém periodiku, opravdu nebudu dělat nějaké závěry.
Kdo za tím stojí, i tam jsem na stejném, mám podezření stále na jednu fabriku.
Opakovaně bylo napsáno, že se chybovalo hned od začátku. Ti, kdo měli zajistit v době havárie vzorky vody z Bečvy, pravděpodobně nekonali jak měli. Selhalo v začátku téměř vše, kromě rybářů.
Jestli to bylo úmyslné selhání, můžeme spekulovat a já spekuluji, ale rozhodně nebudu do světa vykřikovat nějaké soudy na kohokoliv.
Za téměř třicet let služby vím jak to chodí. Kolik zájmů a protizájmů se střetává. Kolik lží se z mnoha stran vypustí, kolik spřátelených novinářů napíše tendenční články, které buď odvádějí pozornost od hlavního, nebo píší tendenčně tak, aby se zájem obrátil tím "správným směrem".
Je to hodně špinavá hra a čtu, poslouchám a čekám na další informace.
Jestli čekáš, že tady začnu nadávat na Dezu, Babiše, nebo jeho přisluhovače ve státní správě, tak nezačnu. Už jsem to psal, jako správný konspirátor vidím, že to všechno jsou plány v plánech jiných plánů :-)))

Neskymak Mrakomor - Profil | St 3.2.2021 20:32:09

sven >> Vyšetřování je jedna věc a známá fakta věc druhá. Chybu může udělat každý. Těch 25ran holí a 10let tuhého žaláře by si v 1.řadě zasloužili ti parchanti kteří místo aby dělali svou práci, naopak kryjí tento zločin.

Ntomvec - Profil | Pá 5.2.2021 13:14:36

_Karel_ >> a taky přidáme učitelům, úředníkům, vojákům, policajtům... Nebo teda o tom aspoň nahlas mluvíme, ale máme těžkou situaci, nevíme jestli to do voleb stihneme, když tak o tom bude rozhodovat příští vláda...A všichni s vidinou více peněz mu to hodí, protože co kdyby příští jiná vláda než Andrejova přidat nechtěla. O střední pracující třídu a živnostníky se starat nemusíme, ti nás stejně nevolí.

N_Karel_ - Profil | Pá 5.2.2021 12:32:38

tomvec >> Stále stejný vzorec premiéra, který jde po každé koruně, byť je miliardář. Průsery jeho firem vyšetřují jeho zaměstnanci, ale on ve střetu zájmu není. Ale stačí přidat důchodcům na důchodech, a jede se dál. Hlasy budou.

NHonza7 - Profil | St 3.2.2021 14:36:25

Mlčí-li blb, celá řada lidí si může myslet, že jde o genia a to pouze do doby, než se projeví. Znalec, který na sebe takovým způsobem upozornil v nejlepším případě ztratil veškerou soudnost.
Svým tvrzením pouze dokázal, že má absolutně velké hov-n-o a nebo existuje ještě horší varianta, že se snaží manipulovat důkazy.

NF. - Profil | Po 8.2.2021 14:03:28

Dědek >> ano, a přesně v tomhle je u nás problém. Policie by to přece měla řešit, jenze nemá důkazy, takže vlastně nic řešit nemůže, takže se počká až to celé vyšumí a pak se řekne, že za to nemůže nikdo, že nejsou důkazy. Jenže někdo za to může. A já bych očekával, že ten tlak na vyšetření bude Policie vyvíjet, že to je v jejím zájmu, ale nevidím ho. Vidím tlak ze strany některých médií, enormní zájem od veřejnosti, i některé politické strany na tom chtějí nahnat body u voličů, ale že by tlačila Policie, to nevnímám. Možná se v nočních hodinách na televizi Šlágr v roce 2022 objeví info, že Policie hledá svědky události na Bečvě, ale to mi přijde jako "das ist wenig" to je málo. Paradoxně tiskem prosvistelo info, s jakou odhodlanosti Policie hledala toho, kdo našel odvahu a informoval o havárii v Deze. Tam se prý i telefony zaměstnancům prohledávaly, což mě upřímně dost zarazilo. Cože? Wau, prohledávat telefon? Tak buď si v tisku dělají srandu, nebo na tom kus pravdy bude. A svete div se informátora obratem mela. No ale určitě se stejnou pili přistupovala Policie i k vytrávení 40km řeky a prolezla telefony i možným pachatelům? Přijde mi, že spravedlnost má u nás dvojí metr a myslím, že nejsem sám, kdo to tak vnímá. Opravdu nemůže Policie dělat víc, než dělá? Tak to mi nikdo nenamluví...

Nboticar - Profil | Pá 5.2.2021 15:41:56

atislav_fishing >> Attta_vlastimil_vasi - 4.2.2021 16:21:29 >> je to přesně tak, jak napsal potočák. Už jsem to tu psal několikrát. Rybáři neměli ryby vůbec sbírat, rsp. ne zadarmo. Je to prostě havárie. Ideální postup by byl ten, kdy by jakýkoliv úřad nebo třeba hasiči požádali rybáře o spolupráci (nikdo jinej by to stejně neposbíral), a minimálně ta kafilérku by se platila z nějakého veřejného zdroje. Protože potom by skutečně mohla být vymáhána náhrada škody minimálně ve výši nákladů na kafinu. Jenomže kafinu zaplatil iniciativně svaz jako "dobrý skutek" ze své vlastní vůle. Svazu vzniknout škoda nemohla, protože se "de jure" nejednalo o jeho ryby, ale volně žijící zvířata. Státu škoda spojená s likvidací mrtvých těl ryb nevznikla, protože to za něj vyřešil svaz. Z pohledu lidského ten postup rybářů celkem chápu. Z pohledu práva se ta samá věc mohla "papírově" vyřešit mnohem elegantněji, ale po válce je každý generál. Mě se to z druhé strany republiky krásně píše, ale na místě musel být totál chaos.

Npotočák 62 - Profil | Čt 4.2.2021 17:14:07

atislav_fishing >> Attta_vlastimil_vasi - 4.2.2021 16:21:29 >> Pokud´ jde o vodní toky, tak živá ryba je ničí do ulovení. Mrtvá ryba je snad státu???? Rozhodně není rybářů. Vodní zákon 254/2001 v případě otravy odkazuje na Vyhlášku 450/2005- Způsob a rozsah hlášení havárii ,jejich zneškodńování a odstrańování jejich škodlivých následků. Tuto vyhlášku zpracovalo MŽP. Tato vyhláška v případě uhynulých-otrávených ryb odkazuje na Veterinární zákon-166/1999.Sranda je, v tomto zákoně, pokud´ jde o toky, tak v něm není ani zmíńka. Řeší pouze úhyn v rybochovech ale ne na tocích ,kde je právně ryba ničí. A to už nemluvím o tom, že žádný zákon ani vyhláška a to ani 114/1992-Zákon o ochraně přírody a krajiny ,neřeší pří otravách na tocích manipulaci, evidenci a nakládání s druhy, které patří do kategorie -kriticky ohrožený, silně ohrožený, ohrožený. Petrův Zdar

N_Karel_ - Profil | Ne 7.2.2021 15:25:22

Bacha San >> Je to spíš o tom, že ta ekologická havárie, na které by skutečně - nebýt Dezy - nebylo nic tak zajímavého, ukazuje, do jakých sraček jsme se dostali kvůli tak zdánlivě banální věci, jako je střet zájmů. Ta havárie ukazuje, jak jeden oligarcha za pár let ovládl téměř celý stát. Ta samotná havárie, byť tragická, je relativně podružná.

NBacha San - Profil | Ne 7.2.2021 10:45:15

mzxy >> Jak může člověk, starý jako ty (jsme od sebe rok), který zažil od obsazení rusákama přes normalizaci, 89, opoziční smlouvu, toleranční patent a současnou vládu komunistů, kteří vodí Bureše jako loutku, napsat takovou hloupost.
Buď tomu nerozumíš, nechceš rozumět a nebo to píšeš jako ironii. To poslední bych i bral.

NHonza7 - Profil | So 6.2.2021 9:28:45

atislav_fishing >> Attta_vlastimil_vasi - 6.2.2021 9:21:40 >> Já jsem byl s Martinem na ÚS u pana jednatele, který se zmínil, že platba za likvidaci mrtvých ryb šla za námi.

NFockeWulf - Profil | Pá 5.2.2021 13:59:46

tomvec >> Je to tak. Já bych byl pro, aby každý volič ANO byl zbaven občanských práv, protože dokonale zkurvil život zbytku národa. Nehledě ke slabomyslnosti.

Ntvistr - Profil | St 3.2.2021 13:33:45

Co dodat , máme co jsme chtěli ...vládne nám politická garniura v čele s STBákem Andrejem ...
Miliardy letí neustále někam , průser za průserem a nic se neděje .
To má ještě tu drzost kandidovat na prezidenta republiky .
Gusáva Husáka už jsme tu měli ...za chvíli to tu bude jako za normalizace v sedmdesátých letech..
Prostě pravda je mnohdy ohýbána tím správným směrem ..

Neskymak Mrakomor - Profil | Po 8.2.2021 11:46:10

Dědek >> díky za střízlivý názor..
nečekám že začneš nadávat na Babiše. Každopádně s tímto tvrzením do puntíku souhlas "Je to hodně špinavá hra a čtu, poslouchám a čekám na další informace."

NBacha San - Profil | Ne 7.2.2021 17:38:47

_Karel_ >> Mě se ta vláda rusínsko-slovenského, eštébáckého, trestně stíhaného, přivandrovalého ekonomického migranta taky nelíbí, ale většina "osvíceného" voličstva si ho přála, tak se demokraticky nedá nic dělat.
Po volbách může být jinak, ale i proto se o té Bečvě nic neví. Celá státní správa je v klinči a většina státních úředníků má strach. Proto taky příští volby vyhraje. Státní správa včetně učitelů ho bude volit a důchodci se přidají. Čest výjimkám.
Kde jsou ty časy, kdy za první republiky pozbývali volebního práva, volit a býti volen, delikventi včetně bankrotářů.

N_Karel_ - Profil | Ne 7.2.2021 10:54:23

mzxy >> To je pěkná první věta - nastavování mechanismů :-) Soudce jmenuje prezident, tedy politik, a rozhodují i o politice - není-li v kolizi s ústavou. Soudci v r.2000 odsouhlasili určitou změnu volebního systému, jak si ji přáli politici, a dnes udělali to samé. Tehdejší změnu si Zeman přál, dnešní úkrok zpět se mu pochopitelně nelíbí. Změnu v minimu pro koalici vidím jako zbytečnou, a nynějším koalicím (Starostové) nijak nepomůže. Zlepšení rovnosti všech hlasů voličů nemůže nikomu rozumnýmu vadit.

Npotočák 62 - Profil | Pá 5.2.2021 17:44:13

atislav_fishing >> Attta_vlastimil_vasi - 5.2.2021 8:55:56 >> Bohužel, ty zákony a vyhlášky spoustu věcí neřeší nebo jsou napsány tak, že se dají vykládat různě. I proto jsem začal organizovat - https://www.petice.com/za_odvolani_ministra_p_richarda_brabce_a_editele_ip_erika_geuss Netvrdím, že za tu otravu může Deza ale kladu jim za vinu, že za dobu co jsou ve funkcích, tak nepředložili takové návrhy, aby celou situaci napravili. Přitom, když to sečteme dohromady, tak Bečva na území této republiky proběhne každým rokem. A část viníků díky právě nedostatkům v zákonech zůstane neodhalena nebo i odhalena ale nepotrestána .A jako ministr ŽP měl Richard Brabec možnosti na předložení změn příslušných zákonů a vyhlášek a Erik Geuss jako ředitel ČIŽP měl dostatek podkladů pro to, aby příslušné změny Brabcovy navrhnul. Petrův Zdar

Neskymak Mrakomor - Profil | Pá 5.2.2021 11:58:15

tomvec >> nejlepší z celého článku je pasáž o Brabcovi...

„Řekl nám, ať si dáme pozor, abychom neudělali chybu,“

:-)))) Neboj Ríšo, neuděláme, Bečva nevyšumí a budou lidi co Ti to budou neustále připomínat ty zmetku se smetákem!!

NKlose - Profil | St 3.2.2021 20:34:51

je jasno....

NBacha San - Profil | Po 8.2.2021 14:01:41

Dědek >> Samozřejmě, že Babiš za tu havárii nemůže, ale i vzhledem k jeho střetu zájmů, jak konstatovala EK a zřejmě se s tím už nic nedá dělat, nese za svoje impérium odpovědnost. Kdyby se k tomu on a jeho nohsledi postavili čelem, byl bych mezi prvními, kdo by ho za to chválil, protože nic nezkazí jenom ten, kdo nic nedělá. Ale toho on není schopen. Je to prostě bezkulčák.
A tímto já také končím :-)

NDědek - Profil | Po 8.2.2021 13:21:10

Bacha San >> Není co dodat...
Já se do těchto debat už nechci míchat. Když jsem do jedné vstoupil, tak jen proto, že bylo pliváno na chudáka vyšetřovatele, že je podplacený, posraný strachy z Babiše a nevím co se tam psalo ještě. Málo kdo si to uvědomuje, ale on je ten poslední, kdo za něco může.
Vzhledem k tomu, že mám myslím dobrou představu, jaké je soudnictví a celá mašinerie kolem v tomhle státě, vidím jako zcela zbytečné debatovat. Zbytečně se lidé jen rozhádají a to bez jakéhokoliv výsledku. Zůstane po debatě jen zášť a zloba mezi námi.
Tak já už zase mažu :-)

NDědek - Profil | Ne 7.2.2021 17:35:41

FockeWulf >> napsal ten, co vystudoval tříletou, idealisticky pokrokovou, lidově demokratickou školu, "Večerní univerzita marxismu-leninismu" (VUML). :-)))

NF. - Profil | Ne 7.2.2021 17:07:04

mzxy >> jeden by si myslel, že nám jde všem o to stejné. Aby pravidla platila stejně pro všechny bez rozdílu, aby to bylo spravedlivé a férové pro všechny. Aby si někteří ty pravidla neohýbali jak se jim zrovna zlíbí. Jenže ono to spravedlivé není. Na hradě sedí zákeřný mstivý dědek, co si z pozice své funkce vyrizuje účty s kde kým. Bohužel jsem ho také volil, měl dědek obrovské štěstí, že ten druhý byl ještě větší mamlas. Premiér má kolem sebe tolik skandálů, že většího poctivce abys u nás pohledal. Za posledních třicet let se naše země s úspěchem transformovala v montovnu a odbytiště nizkojakostniho zboží našich západních sousedů a bylo úplně jedno, zda tam byla pravice či levice, prodali - rozdali - nahrabali si úplně všichni. A Rychetský? Jo to narovnání nespravedlivého volebního zákona byl krok správným směrem. No a teď uz by to konečně chtělo změnu, jen změna nás totiž může posunout dál.

NBacha San - Profil | Ne 7.2.2021 15:00:16

Tak, je naprosto evidentní, že úplně normální ekologická havárie plynule přešla do politického handlu. To by ale nemělo znamenat, že si kvůli tomu půjdou ti obyčejní po krku. To je totiž cílem toho přechodu. Lidi se začnou hádat kvůli politice a Bečva zatím vyšumí. Vždyť se pro to dělá všechno, aby se voliči nedostali k relevantním informacím a zabývali se politickou konspirací. A lidi to žerou i s navijákem, hádají se bez argumentů, urážejí se navzájem a umožňují těm nahoře klidně vládnout, zasírat krajinu a zařezávat rozpočet:-)

NHonza7 - Profil | Pá 5.2.2021 22:53:17

starecek >> Nevím zda-li se dá tato informace někde ověřit - likvidaci otrávených ryb v kafilérii zaplatil ÚS.

Nkubah - Profil | Pá 5.2.2021 15:50:48

...

NFockeWulf - Profil | Čt 4.2.2021 16:32:29

Hraji hraješ tu blbost? Jaká náhrada škody? Zas něco plácáš? Že ty budeš ten Klicpera, ty jsi taky loni vyřvával, že viníka znáš a máme počkat do pondělí po volbách. Zalez někam a nevyjadřuj se prosím k tomuto tématu. Mamlase ze zatáčky.
Pro ostatní, náhrada škody se nevyplácí, od toho je tam Brabec, aby to kryl a neuvedl tu vyhlášku v život. Jinak samozřejmě hraji to ví.....

Neskymak Mrakomor - Profil | St 3.2.2021 20:38:59

Možná by ten chytrolín Klicpera - když už tedy tvrdí že viníka zná a je si tak jistý v kramflecích...., měl dostat i tu odměnu 100 000,-- CZK od starosty valmezu za odhalení pachatele..:-)))

Byla by to škoda, kdyby tak záslužný čin a tvrdá několikaměsíční práce jedinečného soudního znalce nebyla oceněna.

NFockeWulf - Profil | St 3.2.2021 9:58:17

Znalec se jmenuje Klicpera, takže druhé dějství Klicperova divadle je na scéně:):)

NBoMik - Profil | Po 8.2.2021 19:23:13

Poslanec i senátor na první schůzi komory parlamentu, které jsou členem a které se účastní, skládají tento slib: „Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

NDědek - Profil | Po 8.2.2021 12:29:42

sven >> to bys nechtěl. Kdyby si ty miliardy měl, nechodil by si na MRK. No a přiznejme si, co by to bylo za život? :-))

Nkakr - Profil | Po 8.2.2021 9:02:28

FockeWulf >>
Jak jsi mohl studovat vejšku, když pocházíš z buržoasní rodiny?
Zřejmě soudruzi něco přehlédli, jinak bys skončil u lopaty:-))
Dnes je hrdina každý i ti co měli červenou knížku. Někteří z nich nám vládnou....

NBacha San - Profil | Po 8.2.2021 5:24:01

FockeWulf >> Tu Politickou ekonomii jsme ve studijním plánu neměli, ale Dějiny MDH jsem taky absolvoval. Měl jsem štěstí, že ta Ochrana přírodního prostředí byl tehdy první ročník experimentálního oboru, studovalo nás dvanáct a Marx-leninismus spolu s MDH byly okrajové věci.
Oni ti starší se neradi smiřují s tím, že se tehdy vezli (a mnozí aktivně pomáhali), přitom to bylo naprosto normální. Teda kromě toho udávání. Že byl někdo ve straně ještě neznamenalo, že to byl hajzl. Spousta hajzlů byla mnohokrát mimo stranu. Samozřejmě nemožnost cestování a fronty na všechno mě taky nebavily, ale každý tak nějak věděl, kam patří. Teď si kdejaký pako myslí, že je gigant:-D

Nkakr - Profil | Ne 7.2.2021 18:15:55

FockeWulf >>
Pokud máš vejšku, tak jsi musel mít zápočet z marksismu leninismu, musíš být hodně fundovanej.

Nmzxy - Profil | Ne 7.2.2021 14:25:55

FockeWulf >> komentuj jen příspěvky, které budeš schopen pochopit..tady nejsi v novinkách.cz, plátku pro nevzdělance...ty nevychované tupé hovado

NMarcel - Profil | Ne 7.2.2021 12:17:21

:)))

NMarcel - Profil | Ne 7.2.2021 12:10:10

sven >>něco te žere? Umíš číst, tak se dívej co kam píšeš...

Nsven - Profil | So 6.2.2021 20:00:29

starecek >> Řeka Bílina je v pohodě...
Ta nikoho, mimo domorodců netrápí..
Unipetrol nepatří pod Agrofert, takže tam můžou Poláci lít sračky po cisternách.
Hlavně aby tam každý rok nasypali za přítomnosti kamer pár vaniček bílé ryby, co někde zbylo z výlovu a všechno bude richtig ...

NBoMik - Profil | So 6.2.2021 10:07:40

Ty ryby se měly sanovat před ministerstvo životního prostředí do Prahy a páni konšelé a lid Pražský by doznal vědomí, že na ministerstvu něco smrdííí....

NF. - Profil | St 3.2.2021 21:34:26

Že to nebyla Deza se vědělo již týden či jak rychle po otravě Bečvy, divné že - když výsledky vzorků budou možná v březnu. Jenže pan soudni znalec Klicpera viníka již přesto zná - ikdyz výsledky testů budou až v březnu. Tak buď je pan Klicpera opravdu výjimečný týpek s nadpřirozenými schopnostmi, nebo jen kecá. Která varianta to jen může být, hm? Jeden týpek s nadpřirozenými schopnostmi tu už baj voko dva tácky let dozadu byl a v kostelech ho opěvují dodnes, ale tohle případ pana Klicpery při vší úctě myslím nebude...

Nsplavek - Profil | St 3.2.2021 19:54:16

Tohle to podřadné divadlo, které na nás tahle nýmandská šmíra hraje, mně jen utvrzuje v přesvědčení, že ten hlavní viník, je firma svěřeneckých fondů našeho "skvělého " pana premiéra.

NBacha San - Profil | Po 8.2.2021 20:51:40

sven >> Tak jasně že jsem přísahal. A jako každý voják ZVS se za to dodnes nestydím. Nebo ty máš snad modrou jako náš současný nejvyšší velitel ing. Miloš Zeman? :-D

NBacha San - Profil | Po 8.2.2021 20:45:51

sven >> Průzkum a radioelektronický boj-REB. Svobodník se zakázaným služebním postupem. Agresivní se sklonem k nezřízenému pití. A jednou dezerce.

NF. - Profil | Po 8.2.2021 15:19:39

sven >> "firmou Agrofert, vlastněnou v minulosti současným českým premiérem Andrejem Babišem." ??? Takže Agrofert změnil majitele? Už nepatří AB, už patří do fondu, který vlastní AB a své bývalé funkce postnul rodinným příslušníkům... ? No tak to už není ve střetu zájmů, o tom žádná :) A jak se dal koupit třeba takový Agrofert nám povypráví bývalý poslanec, který byl přímo u zdroje. Stopáž 3:53 příjemný zážitek všem okradenym.

NBacha San - Profil | Po 8.2.2021 12:59:45

Dědek >> S tím, co jsi napsal, se nedá než souhlasit. Ale co dál? Co až se to dostane k soudu? A jak oba víme, zákon může vykládat jenom soudce.
Všichni, co se okolo toho "šmrncáme", víme přibližně stejně a já tedy položím čistě hypotetickou otázku. Může být někdo na základě takto provedeného důkazního řízení souzen a odsouzen? Žaloba má vyhotovené posudky, které neznáme, obhajoba si samozřejmě zajistí svoje posudky a soud si následně zadá posudky revizní. Víš, jak dlouho to bude trvat? Navíc, soud nemusí být vázán revizním posudkem, ale tím, který se mu zdá nejobjěktivnější.
A potom odvolávání, vracení kauzy, dolňující posudky a nakonec to může dopadnout jako ta halda u Studénky a normálnímu člověku zbydou oči pro pláč.
A nebo co kdyby nastal scénář, jako je ten soud s e-shopem na semena konopí, kde majitel byl odsouzen s odůvodněním, že i když byla veškerá semena označena jako sběratelský materiál (a to zákon povoluje), měl majitel předpokládat, že to někdo vyseje, čímž naplnil skutkovou podstatu TČ distribuce drog.
Nepředpokládám, že by onen majitel e-shopu měl takový vliv jako Babiš, takže tento scénář z 99,9% nenastane a nikdo v kauze Bečva odsouzen nebude. Chudák správce ČOV, který ten tlak nevydežel a zbytečně zemřel. Soustrast jeho rodině.

NDědek - Profil | Po 8.2.2021 12:14:06

sven >> To je přesně to, z čeho mám strach. Babiš potřebuje vyhrát volby, jinak se může stát, že se bude zpovídat z těch svých kšeftíků. Ač si o něm myslím co myslím, má kolem sebe pár velmi schopných lidí.
Aby ono se to celé podplaceně nebrzdilo ne kvůli tomu, aby se zakryla Deza, ale právě kvůli volbám, před kterými se vytáhne trumfové eso s důkazem. Teď by mu byla ta výhra k ničemu. Je třeba radostí rozhýkat své obecenstvo v pravý čas.
Nemáš vůbec hlavu na ucpání krku a jsi správný konspirátor. :-))) Jj, praxe je praxe :-))

Nvokounek - Profil | Po 8.2.2021 11:26:03

no nič s Dezou to nevyšlo, musíme vymyslieť nejakú inú všivárňu :)

Nmedvěd - Profil | Po 8.2.2021 8:46:10

Bacha San >>Je divný kam zase tahle otázka došla ale zaujala mne jedna věta."Oni ti starší se neradi smiřují s tím, že se tehdy vezli (a mnozí aktivně pomáhali), přitom to bylo naprosto normální."
Pokud jsi uvedl správně ročník narození a studoval jsi vysokou školu tak jsi byl zřejmě kádrově v pořádku a vezl jsi se podobně stejně jako téměř všichni.

NFockeWulf - Profil | Ne 7.2.2021 18:45:43

kakr >> Tak o tom, že bych z těch zločinných bludů komoušů žil fakt nevím. Byl to projebaný a ztracený čas, legrace to byla v uvozovkách, strašná doba.

NDědek - Profil | Ne 7.2.2021 18:21:37

FockeWulf >> Školu kterou jsem ke své práci potřeboval, jsem si dodělal. Nejsem ten typ, co by musel studovat více škol jen proto, aby se mohl chlubit jak komunistickými, tak kapitalistickými tituly, nebo aby je měl pro zbytnění svého ega.
A k čemu by mi ty další školy byly, abyste mi tady nadávali do přizdisráčů, zbabělců, úplatných vyšetřovatelů a vlezdoprdelků Babišovi?
Opravdu není nutno. Věnoval jsem se tomu, co pro mě bylo prospěšnější a co mi bylo milejší. :-)

NFockeWulf - Profil | Ne 7.2.2021 15:31:58

mzxy >> Jsm rád, že jsem se s diagnózou tvé společenské třídy trefil soudruhu! Z očí do očí by jsi ještě chytil pár facek dobytku proletářský.

NMarcel - Profil | Ne 7.2.2021 11:57:59

sven >> co tohle ma společného s Bečvou? Nemusíš přesně, stačí přibližně...

NFockeWulf - Profil | Ne 7.2.2021 11:14:31

mzxy >> Zbytečný blábol, soud rozhodl, koblihy mohou puknout a je to dobře. Spravedlnost zvítězila. Že ty budeš Rozhodnutím Strany Doktor:):):)

N_Karel_ - Profil | Ne 7.2.2021 10:08:56

mzxy >> 15 soudců, 4 proti, 11 pro. Hotovo, tečka.
Bez ohledu na rozhodnutí soudu je špatně, když hlas např. tvůj a můj nemají stejnou váhu. A bonus pro vítěze voleb je čistě politická záležitost, kdy se Klaus se Zemanem pokoušeli tu zavést "americký model" střídání dvou silných stran u moci.

Ntomvec - Profil | So 6.2.2021 23:37:43

sven >> jenom k té fotce, nevšiml sis jisté disproporce mezi tělem a hlavou Rychetského? On je to podvrh, tedy spíše trapná fotomontáž, na originální fotce je předseda ODS Fiala. Nenech se oblbnout nějakým zvěstovatelem pravdy na Twitteru, nebo jiných stupidních sociálních sítích a webech.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jedina-alternativa-pro-stredopravicove-volice-jsme-my-rozjel-trojblok-sebevedome-kampan-40344719

NMjaška - Profil | So 6.2.2021 18:40:51

BoMik >> Kdyby bylo ministerstvo v jiným městě než Praze, byla by situace stejná - partaj áno je rozlezlá a provázaná. Takže v příštích volbách nevolit tenhle spolek kolem toho protivnýho S(TB)lováka. Ale vyhnat je z těch fleků bude trvat dlouho ...

NRap1d - Profil | Pá 5.2.2021 17:42:45

V nadpisu je překlep.Má to být.
Za otravu Bečvy může DEZA,viník už je znám,říká znalec.

Nstarecek - Profil | Čt 4.2.2021 7:30:22

A uvědomujete si vůbec, že ze zákona máme jako držitelé revíru povinnost zarybňovat, ale ze zákona nemáme právo na náhradu škody?
Nechali jsme si v zákoně vnutit výklad, že ryba v řece je majetek ničí. Proč tedy platit škody, ať už kormoránem vydrou nebo znečišťovatelem?

NBacha San - Profil | St 3.2.2021 21:52:41

Soudní znalec je do ukončení vyšetřování vázán mlčenlivostí. Kolik taková mlčenlivost asi stojí? Bez DPH, samozřejmě...

Nsven - Profil | St 3.2.2021 21:16:13

eskymak Mrakomor >> no vidíš..a já myslel, že především je třeba potrestat pachatele a vyrazit z něj náhradu za škody...