S Jakubem na rybách - díl 2.

Diskuse k rybářskému videu S Jakubem na rybách - díl 2.

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 9.5.2017
134 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NButchi - Profil | Út 9.5.2017 15:30:37

Nastal čas na mou nekompromisní a objektivní recenzi.

Úroveň se od minulého dílu poněkud zvedla, ostatně Milan Tychler ji má, takže se k vodě obléká normálně, tzn. ne jako klaun do manéže, případně závodník F1 na tiskovku nebo ten kašpar posledně. Osobně jsem se ve videu nic nového nedozvěděl, nicméně kladně hodnotím přítomnost zdravého rozumu a vysvětlení jednotlivých kroků, přitom však žádné přehánění jako minule, kdy jsem se prostě musel nasrat.
Zjednodušeně řečeno, dva týpci si šli na jaře zachytat, dali u toho řeč a celkově prostě pohoda vole. Začátečník by si z toho mohl i něco odnést, ovšem k tomu později.

Myslím, že u reklamního videa, jako je tohle, nemá smysl komentovat detailní záběry na vercajk, jmenovitě klacík Žvejkmano Aernos (Milan Tychler), případně naviják Anaconda (Jakub Vágner). Že má Milan čepicu Dynamit Bejc je asi celkem jedno, aspoň to neverbálně nenapadalo moje zrakové ústrojí, páč to nebylo přes celou obrazovku jak Věra Bílá, tudíž to nesmrdělo a nepokoušelo se to znásilnit smysly okolních Homo Sapiens, takže kolegyně mohly zůstat v klidu u kávičky a rozhovoru o tom, kdo s kým souloží.

Každopádně, dramaturga téhle reklamy bych nechal veřejně popravit, případně v rámci zamezení dalšího rozmnožení minimálně chemicky vykastrovat, protože vecpat do feederového videa reklamu na kapř prut - to může napadnout jen úplného dementa, který ani nedochodil základku a vypomáhá na návsi s těžkým kamením za úplatu ve formě Studentské pečetě. To je jak kdyby pohádku o Princezně se zlatou hvězdou přetočil Michael Bay. Radovan by Kazisvěta rozkrájel mačetou, kuchař si střílel herák rovnou do krční žíly, soundtrack obstarala ultrasuperblackdeathmetalová kapela z Norska a vše zakončila mohutná termonukleární exploze.

Aby toho nebylo málo, máme tady zřejmě nějakou formu feministického boje, kdy je opět neméně afektovanou moderátorkou nadšeně prezentováno, že rybolov není výhradně mužský sport, tudíž i silná a nezávislá žena má právo koupit si žvejku od Anacondy a bojovat tak proti stereotypům a nadvládě odporného mužského šovinismu. Ostatně, proto má asi ten klacek růžově vyvázaná očka, neboť tato barva absolutně není spojena s žádnými stereotypy. Zasmál jsem se tak húrónsky, až mi vysadil kardiostimulátor a upadl bryndáček na sliny.

Závěrečné hodnocení:
Nebyl jsem nadšen, na druhou stranu ani nijak zásadně uražen. Ve výpovědní lhůtě je každé nové video světlem na konci tunelu, slibem lepších zítřků a předvčerejšků. Každopádně, dovedu si představit, že kdyby nebylo natočeno, nedošlo by k razantnímu zdražení pečiva, instantnímu roztání všech ledovců ani náhlé epidemii úplavice. Svůj účel to ovšem splnilo, posunul jsem se o 23 minut blíže k odchodu z práce domů.

Takže asi tak, uvidíme se za týden.

NMirek.V - Profil | Čt 11.5.2017 21:55:22

Tak tenhle díl byl podle mě o trošku lepší, než ten první. Hlavně díky Milanu Tychlerovi a pak proto, že feeder mám radši, než kaprařinu. Mám ale pocit, že někdo asi nevidí, o co tu běží. Proto jsem se rozhodl přidat svůj pohled na věc.

"Čekal jsem to, ale ne tak brzy". Tuhle větu používám docela často. Tady na MRKu občas někdo chválí příspěvek jiného slovy " tesat do kamene". A já tu větu vytesanou v kameni před léty viděl.
Na hřbitově. Někomu se zdálo, že umřel mladý a nechal si jí vytesat na náhrobek. Sem se mi ale úplně nehodí. Musím totiž přiznat, že to, že budu na MRKu pravidelně vídat JV, jsem nečekal vůbec. No, nečekal, v poslední době jsem se toho už trochu začal bát, protože náznaky byly vidět všude kolem, ale pořád jsem doufal, že to tak brzy nepřijde. A je to tady! Já starý naivní trouba! Pořád se mám co učit.
Pro mě byl MRK "oázou klidu" v dnešní "prázdné době", která je jen a jen o penězích. Místem, kam chodí lidi ze zájmu, kvůli stejnému koníčku. Nevím, jestli to tak bude dál. Já vím, že to tak nikdy úplně nebylo, reklamy tu byly i dříve, ale nebylo jich ještě tolik. Já chodím na MRK proto, abych se podíval na příjemná a poučná videa od lidí, kterých si vážím a mám se od nich co naučit. Ale konzumní doba přitvrzuje, utahuje šrouby.
A tak v takovémto reklamním videu už koukám i na ženu, která asi rybařině nerozumí, ale zato mluví a chová se na hraně bulváru. Je to přece vyzkoušené, na muže to zabírá. Jestli to někomu nevadí, tak mě tedy ano. Tím nekritizuji jí, resp. její roli, ale autora a režiséra videa.
A pak je tu hlavní celebrita JV. Nebo snad ten nejlepší rybář na světě, jak to řekl pan Donutil, když spolu nedávno moderovali pořad na oslavu narozenin otce JV, pana Karla Vágnera? A řekl to pan Donutil sám, nebo to měl ve scénáři? (Ukázka z toho pořadu už byla v diskuzi k prvnímu dílu). Pravda je sice o něco skromnější a zní: nejznámější rybář v ČR, ale nevadí, tak se dělá celebritě jméno. Já to v tu chvíli nevydržel a vypnul jsem ženě zvuk. Co se potom u nás doma dělo, to už je jiná kapitola, ale bojím se že u televizí bylo víc diváků (netroufl bych si napsat hlupáků), kteří tomu věří, než lidí, kteří si o tom myslí své.
A když to trochu nadsadím, tak mně se JV nechce věřit ani ta Bučková. Díky ní ho totiž už zná každá malá holka, která hltá z internetu bulvární info o "známých lidech" a jinak by o něm nevěděla nic. I to se jednou bude hodit. A já, hlupák, jsem se naopak musel ptát, kdo je Bučková. Jsem prostě úplně out. Jen ať si tady pindám, oni jsou na to zvyklí. Ostatně arabské přísloví říká :" psi štěkají, ale karavana jde dál"...Teď mě napadá, že nevím, jak to vlastně mají Arabové se "sportovním" rybolovem. Ale to už sem opravdu nepatří.

Tak takovéhle věci, kromě těch konkrétnějších, o kterých už psali jiní, já nějak nemůžu nevidět.

Ncindy - Profil | St 10.5.2017 14:07:25

Myslím, že není důvod, aby to video někoho uráželo. Jenom bych měl takový návrh, aby se moderátorka Věrka Vodičková trochu víc zapojila do vlastního rybolovu. Mít tak o třicet let míň, tak ji na ryby pozvu hned :-).
Zdroj fotografie internet, sluší jí to, ne?

NDědek - Profil | Pá 12.5.2017 20:36:56

Ti,co tady psali o těch, kdo nemají k JV zrovna vřelý vztah, nebo o těch, kteří ho vyloženě nesnášejí, že je to ze závisti, se mýlí. Ano, přiznám se, patřím mezi ty, co ho nesnáší. Výtku, že je to ze závisti, že "ono", to něco dokázalo, považuji za ubouhost. V životě jsem dokázal spoustu věcí, úměrně svému postavení, inteligenci a možnostem. Mnoho věcí se mi nepodařilo a to z různých důvodů, i těch slabošských. Ale když se ohlédnu ve svém životě zpět, nevidím nic, za co bych se musel vyloženě stydět.
Já, JV nemám rád proto, že to pro mě není ten poctivý chlap, za jakého se na veřejnosti vydává a že je jeho dlohodobě budovaná pověst nejlepšího a nejčestnějšího rybáře, jen jedna velká lež.
A teď se do mě můžete klidně pustit...

Nalgec - Profil | Út 9.5.2017 18:10:35

Já nevím proč tu je taková animozita proti JV. Nejsou koser jeho pořady pro NG či ČT. Je to scénář a on herec. Jak ve filmu Zvíře s Belmondem. Jeden se mlátí o schody a druhý si zapálí cigáro. Není košer, že kupuje kapry ze svazovych vod?. To je business také. Podle mě jsou větší hajzlove ti, co mu to prodají. Šel za svým úspěchem možná trošku nefajnove, ale došel. My ostatní sedíme u mobilu nebo PC a kecame. Každý mohl jít jeho cestou, vyšlapal si ju sám proti vůli otce, který mu ju chtěl vyšlapat jinde. A to se cení. A teď za to všechno sklízí ovoce. Tak nezavidme a do práce nebo na ryby.

NColasrumem - Profil | St 10.5.2017 13:51:25

bonhof >> On celkově JV nikomu nic neudělal, to jen pár závistivců co nejsou schopni sami nic udělat nebo vymyslet tu plká ničím nepodložené a trapné nesmysly. To co tady plácají někteří megasuperhustý kapraři, tedy rybáři zaměřující se na lov kapra metodou chyť a pust, vlastně ta skupina rybářů co vykradla svazové vody a převezla nejvíc trofejních ryb do vod soukromých, se musí brát s rezervou a ignorovat jejich trochu pomatené myšlení. Takoví lidé tady chtějí poučovat ostatní? Jak komické:o))) Pochybuji, že na soukromáky tahali trofejní ryby ze svazovek vláčkaři, muškaři, plavačkáři nebo feederaři:o))) Takže bude lepší, když si takový jelita dají radši na tlamu zámek, pro jistotu i klávesnici a nebudou ze sebe dělat větší blbce než jsou. Úmyslně mluvím u kaprařích jako skupině, nikoliv jako jednotlivcích, protože si prosazují své K70 taky jako skupina, takže všichni v jednom pytli.

Nhraji - Profil | Pá 12.5.2017 7:33:13

Přečetl jsem si pozorně příspěvek kolegy Mirek.V a má pravdu v tom, že je zcela out, jak sám píše.
Samozřejmě je možné držet MRK jako poslední oázu staromilectví pro ty k kolegů, jejichž datum narození se nápadně podobá tomu mému, ale to není cesta. Není to cesta pro web, který má být přitažlivý pro mladé, a řekněme si na rovinu, to jsou hlavní konzumenti virtuálního prostoru v elektronických médiích.
Vše se vyvíjí, vše se mění, vznikají vzory a pseudovzory a tak je to napříč celým spektrem lidských činností. Lpět na tom, že nepustím JV na MRK je zbytečné. Každý, kdo se na ta videa podívá, si z nich buď něco vezme, a nebo nevezme, a zapomene na ně. To je ostatně úděl naprosté většiny videí. Komu JV vadí tak moc, že by mu snad zmínka o něm kazila den, nechť si JV nevšímá.
Ale plakat nad tím, že se celý svět vyvíjí je zbytečné a zpozdilé. Věřte mi, že to hejno staříků, co tu lká nad vpuštěním JV do výsostných vod MRKu, by neudrželo MRK v chodu ani půl roku. A to píšu s plným vědomím toho, že jsem stejné věkové kategorie.

NMrKos - Profil | Čt 11.5.2017 8:06:59

Na video jsem se po hodně dlouhé době dodíval na celé a hodnotím kladně. Předchozí videa MM jsou určitě také dobrá, ale zároveň už jsou dávno vyčerpaná všechna běžně dostupná témata a není co nového objevovat. Je to zaklipovat cívku, nahazovat do jednoho místa a následuje kapr, cejn, kapr, kapr, cejn. Toto video je jiné v tom, že má určitou dynamiku, rozhovor dvou aktérů je také zpestřením a loví se i jiné druhy ryb, než kapr s cejnem, loví se i pěkní karásci. Už se těším na další díl s Jakubem..

NPepaK - Profil | Út 9.5.2017 17:23:28

No nevím. Pokud o sobe recenzent sám řekne, že je objektivní, tak je to podivné. No, ale ze špatného vína bývá dobrý ocet!
V poslední době se na TV nedá moc dívat. Absolutní spousta reklamy. Zejména sport. Pak jen prezentaci neštěstí´. U normálních lidí nazývaná hyenismus, jinak nově v jazyku investigativní novinařina. Dále se dozvím komu vykoukly kalhotky- jen u tzv . celebrit. Program informacemi: kde hořelo, případně kdo a koho zabil nebo kdo s kým šukal. Dále kde je jaká válka s návodem, jak se v tom vyznat a přesně souhlasit s určenou vítěznou stranou. Ještě se dovím, kdo je špatný a kdo dobrý, co kupovat, co vidět, kde být, co číst, co si myslet, jak se bavit, co žrát a to všechno mě umožní být Cool. Pak následují ploché nekonečné seriály z tuzemské či zahraniční produkce.
Tady jsou dva chlapi na rybách. Někteří si toho něco vezmou-viz. úroveň některých dotazů a příspěvků na MRKu. Jiní to přepnou, no a někteří diváci si při sledování pořadu odpočnou od výše uvedené TV produkce. Třeba si někteří diváci nakonec řeknou, že ta rybařina má něco do sebe.
V produkci současných rybářských videí a reportáží to má celkem slušnou úroveň. Např. letošní on line z Balatonu, tak to byly kule, kulky, kuličky, prostě jen reklama no a pak kuchařská show spojená s maximální propagací konzumace alkoholu. Pro děcko s hvězdičkou.

NDžoncek - Profil | Út 9.5.2017 13:28:57

Dávát vedle sebe p. Tychlera a Vágnera je asi jako dát k sobě anarchistu a nácka Tychler je pro rybařinu jen přínosem a ten šašek jen zátěží a parazitem. Zvuk je teda hrozný, chvíli to řve a pak to nejde slyšet....už je té krysy plný mrk, všude reklamy JV, teď i videa, reklamní banery. Za chvíli si koupí celý MRK se zabaleným MM v dárkové krabici.....dřív nebo později se to stejně stane ještě mu chybí největší rybářský server a má snad vše co je k vývaru peněz potřeba... Ideální čas zmizet :)

NMrKos - Profil | Po 15.5.2017 18:39:28

Mrknato >> podobní recidivisté a zločinci, ať už je to Kubik nebo kaprari nebo sumcari v posledních letech spoluutvářejí MRK a stávají se i předlohou správného chování pro nové rybáře. Opakované porušování zákonů se považuje za zcela normální a stačí říct například to, že pouštíš a nebo že jdeš za svým snem. Ve videích i diskuzich se můžeme bohužel setkávat s protizákonným odpadávacím olovem a s porušováním celé řady zákonů teto země. Všechno je to asi normální a v pořádku, protože zločinci dostávají další prostor pro propagaci svých zločinů a za svoje činy jsou ještě oslavováni. Lov rekordniho sumce z ostrova uz jen hezky zapadá mezi to ostatní. Někdo tomu říká moderní trendy.

Nsupinna - Profil | Ne 14.5.2017 20:16:28

Dědek >> Tedy máš můj obdiv za to, jak dokážeš téměř dva týdny, prakticky v kteroukoli hodinu dokazovat světu, jak moc nemáš rád Kubu Vágnera. Když si pomyslím, kolik dílů má seriál mít, tak Tě trochu lituju. Nebylo by elegantnější, založit téma např. " Máte čím pokálet hlavu JK, tak sem s tím", nebo podobné. Měl bys potom bez práce splníno, protože určitě by se našlo dost kálečů a Ty bys mohl jít třeba na ryby...:)))

NKocháč - Profil | Pá 12.5.2017 6:11:46

Mirek.V >> Neden z nejlepších zápisů poslední doby. Uvnitř jsem to znechucení cítil, ale dokud jsem si nepřečetl tvůj zápis, tak jsem to neuměl pojmenovat. Na MRK chodím čím dál méně. Chápu, že MRK žije a funguje z reklamy, ale Jakub mě zklamal a hodně. Nechci se s ním setkávat a ani s reklamou na firmy a projekty, kterým dává xicht. Jeho počínání je poplatno levné bulvární popkultůře pro hloupé masy a u toho být nemusím. Blesk taky nekupuji. A spoluprácí s ním se kvalitní MRK snižuje na jeho úroveň.

NMaxwell - Profil | Út 9.5.2017 13:30:14

Džoncek >> jdi s tím brečením už doprdele...

Nhraji - Profil | Pá 12.5.2017 22:06:47

zkuste se prosím přestat urážet navzájem a zkuste si odpovědět na jednoduché otázky.
Opravdu vám, odpůrcům umístění videa natočeného JV na MRKu, tak strašně vadí ten fakt, že tu to video je? Fakt vám vadí tak moc, že kvůli tomu strávíte večer osočováním a útočením na jiné lidi, kteří mají jiný názor? A připadáte si chytří, silní a nedostižní?

NLuigi_Lasagne old - Profil | Čt 11.5.2017 22:48:36

Mirek.V >> nejsi starý ani naivní, jsi jen prostě normální a jsi stavu kriticky přemýšlet a nekonzumovat jakoukoliv kravinu, která se tváří jako Hořická trubička a přitom je to jen lejno obalené moukou.Mnoha lidem to přitom chutná. U mě samozřejmě za 1.
P.s. sejmout někoho s takovou noblesou svědčí o svěžesti ducha.

NLudoO - Profil | Čt 11.5.2017 14:08:42

Je to pěkně udělané instruktážní video. Jakub jasnými a připravenými otázkami vystihuje podstatné věci u feedru a Milan odpovídá. Pro začínající super. Ne jak tady dole psal jakýsi debil, že tomu Jakub nerozumí.

Ndun - Profil | Út 9.5.2017 20:28:05

Jsem zvědavej kdy se JV objeví v Kočafilmu.To bude dokonalý.

Nbonhof - Profil | Út 9.5.2017 17:40:16

hank >> Pane Hank, Vaše chování k té slečne je nedostojné, pokud jak píšete že paní ve videu je sle.. tak vy jste nevychované pras. které na MRKu nemá co dělat, Petruv zdar

Njá 2 - Profil | Út 9.5.2017 14:44:59

panatax >> V tomhle videu mě ničím neštval, nevadilo mi, že tam je, bylo to celkem dobré video, ne?

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 18:44:03

hank >> napsal jsi tady tolik sra.ek, takže předpokládám, že všem ukážeš jak se to má všechno dělat a tvé video bude dokonalé se super rybáři.

NLudoO - Profil | Pá 12.5.2017 14:22:02

Úroveň některých pisálků je neuvěřitelná. Když se mě něco nelíbí tak na to nečumím. Něco jsem ve světě viděl, přesto Jakubovi tiše závidím. Muselo to být nádherné co jsi zažil. Jakube. Tady jsi v Čechách. Tak se nad tu českou malost trochu povznes.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 11:10:48

Plžík >> I kdyby je vzal, pokud to bylo z vod kde není K70, tak si je vzal naprosto v souladu s RŘ stejně jako ostatní. To že kapraři rozkradli svazové vody je veřejně známé a je mi jedno jestli Pepík nebo Eda, prostě kapraři jako skupina si sami odtahali ryby do soukromáků, tečka:o)

NPlžík - Profil | Pá 12.5.2017 10:46:50

Mě Kuba nevadí a třeba moje děti se na jeho videa z cest rádi dívají, jsou i poučné co se týče zeměpisu. Komu JV vadí ať se nedívá a nekritizuje, stejně s tím nic neudělá a poslední slovo bude mít stejně Martin M. Většina těch kritiků jsou olizovači kaprů, kterým je údajně JV vzal do Katlova. A to je ještě jedna bába povídala, nikdo ho za ruku nechytl. A že je tam reklama, no bóže a kde dneska není - rádio, televize, internet, billboardy, noviny, prostě všude.

NDenny - Profil | Pá 12.5.2017 10:39:28

cindy >> Nemyslim si,ze jde o nejakou nenavist,spis pohled lidi,kteri te rybarine rozumi.Mozna,ze kdyby Jakub prisel s necim opravdu zajimavym nebo dokonce novym z nasich vod,byt treba seznameni s urcitym revirem,bez nejakych napoved ze tam a tam se da nejlepe zachytat a udelat to tak,aby I to uloveni bylo jen male spestreni, nevidim duvod proc ho nepochvalit,jiste by se naslo mnohem vic napadu.Pro me,ac na feeder nechytam jsou treba videa od Martina docela zajimava,stejne tak jako jina,kde se dozvim neco o technikach lovu,co neznam.To u JV opravdu postradam.Pisu o ceskych vodach,vzdalene destinace jsou trosku o necem jinem, pro mnohe nedostupne a tim padem treba zajimave,ale je to o case a penezich .
Snazim se byt objektivni ac musim zcela na rovinu napsat,ze nejsem jeho priznivcem,tak uznavam,ze ryby chytat umi.Neni to ale tak,ze by dokazal nachytat tam,kde ostatni ne.Z meho hlediska rybar jako kazdy jiny jen s lepsim zazemim,ktere bohuzel obcas vyuziva,coz je v poradku,to chapu,ale obcas to zneuziva a to se me nelibi.Mam rad,kdyz lide umi uznat,ze ne vzdy to jde a na mrku se s tim setkavam zcela bezne,mnozi jsou objektivni,ale u nej tohle silne postradam.Zdolavat predem ulovenou rybu nebo rybu,kterou zasekne nekdo jiny a vydavat to za svuj ulovek,to je pro me srabarina.Kdyz tedy detem nekdo tvrdi,ze je nejlepsi a vydava ho za vzor,tak tem detem zaroven take lze.Ale opravdu to neni o nenavisti,spis o poctivosti.

NTomáš7 - Profil | Pá 12.5.2017 10:38:04

Musim se Martina zastat. Kecy o videu s JV a reklamou mi prijdou trochu mimo. Reklama na mrku zdaleka neni tak agresivni a otravna jako na normalnich webech. Nikde tu nevyskakuji okna nebo se automaticky nezacne prehravat reklama. Mrk je naopak z hlediska reklam hodne konzervativni. Na JV nikdo klikat nemusi a stejne si ho pusti. Web musi Martinovi neco vydelat aby ho mohl dale provozovat, takze chapu jakoukoliv formu reklam. Ocenuji naopak, z pohledu mladocha, ze tu nejsou otravne reklamy ktere se spousti samy atd.

NKruan - Profil | Pá 12.5.2017 8:48:27

Mirek.V >> Mel jsem drive svuj web a forum..a taky jsem byl vzdy proti reklame. Ale jak se forum a web casem zvetsoval, tak to tak nejak prislo samo. A kdyz se moji spolupracovnici zacali čilit, ze to vedu zpatecnicky,ze je to 100 let za opicema, ze nazev domeny vymysleli vlastne oni a uz tahali pomalu pravniky, tak jsem jim to radeji prodal a mam klid. Jedine co tam oni za ty roky udelali, ze tam naflakali reklamu ale jinak prakticky nic. Tady je na moje gusto reklamy taky moc, ale porad je nejlepsi web o rybarine v ČR. Jakuba Vágnera kritiovat nechci, pac ho neznam osobne.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 7:09:44

VíD >> Souhlasím s tebou. Ale není to JV, ale komentáři několika soudruhů zde:o)) Ale jsme v Čechách kde závist je hlavním artiklem společnosti......bohužel.

NMartin M. - Profil | Čt 11.5.2017 22:27:58

Lubo >> mam precteno a premyslim. Nebojse, ze jsem z kamene a jdu pres mrtvoly.

NMikyn - Profil | St 10.5.2017 20:26:08

to je děs, co se tu ohledně toho videa dá dočíst...Sakra, zkuste být trochu soudní...Tyhle vide nejsou směrovaný na rybáře, kteří mají nachytáno, vyzkoušeno...a spoustu zkušeností...v žádným videu nedostanete "perpetum mobile" na ryby...a ani Milan Tychler vám do hlavy nenalije zkušenosti zkratkou, ke kterým by jste se jako zkušenější rybáři měli propracovat...tohle je aspoň z mého pohledu pro začátečníky.....nezískají super schopnost, jak chytat ryby, ale je to ukázka určité cesty....a Vy, ti zkušenější...místo ,aby jste to teda popřípadě doplnili a přidali svoje zkušenosti tu píšete takové hovadiny, že je škoda to číst.

Nmarmyš - Profil | St 10.5.2017 6:28:10

Příjemné pokoukání na lov karasů. Kubu nemusím,ale není růže bez trní. Ta kočena je silně koukatelná.

NMirek.V - Profil | Pá 12.5.2017 23:37:22

Děkuji všem za reakce na můj příspěvek. I za ty záporné. Něco jsem v něm záměrně nadsadil a něco naopak nevyslovil. Jsem rád, že nejsem se svým náhledem sám. Popravdě, napadlo mě i to, že mi to Martin smázne. Ale neudělal to, což oceňuji. Vím, že bez reklamy to dnes nejde. A taky to nebylo míněno, jako kritika Martina, že JV na MRK vzal. Bylo to takové vyjádření obavy, jaký a čí by někdy
(Martine promiň, nic mi do toho není), MRK mohl být.

Martine, natoč nám, prosím, zase nějaké video. Ani tam nemusí být pokaždé něco nového. I tak se rád podívám, přiučím a určitě nejsem sám. Díky.

NRST - Profil | Pá 12.5.2017 22:13:52

Dědek >> No tak podle počtu tvých zápisů v této otázce je JV pro tebe jednoznačně téma number ONE :-))

NP!F - Profil | Pá 12.5.2017 22:08:46

RST >> Su veci ktore sa beru ako rybarska latina. Napriklad ked nejaky vlackar zahlasi, ze mal zaber ked mal nastrahu pol metra od spicky prutu a v reali to boli tri metre, ok. Skratka bolo to kuwa blizko. Ale pchat rozmrazenu stuku do vody so slovami davam ti slobodu, je divadlo pre profanum vulgus. Nie pre cloveka co uz rybu na zivo videl.

NDědek - Profil | Pá 12.5.2017 22:05:41

RST >> Nevím jak to napsat srozumitelně. Všichni píšou, že se svazové ryby prodávají do soukromek? Napsal tady někdo důkaz? Jak je to tvrzení prokázané? Kdo je chytá,kdo je prodává a kdo je kupuje? Jediný, kdo se k tomu přiznal, je myslím Těšínský... Omluvil se, udělal si chovný rybník a jede dál.... Kolik to stojí, jak moc to bolí, se přiznat a potom vyšlápnout tou poctivější cestou?
Ano, asi mají kostlivce ve skříních mnozí. Prezentují se ti mnozí a jsou prezentováni na veřejnosti jako poctivci nejpoctivější před rybáři, i osatatní veřejností a hlavně dětmi, jako JV? Uvědom si, jak se JV prezentuje s dětmi u ryb... Nepříjde ti, takové budování image na zvracení? Takovým stylem?
Já netvrdím,že je ten nejhorší... Je stejný, jako ti, co jsou stejní jako on....ve všech podobách a skutcích

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 21:32:09

Dědek >> Není důvod se do tebe pouštět, stačí místo těch řečí ukázat důkaz svého tvrzení o jeho nepoctivosti. Zatím tu o tom sice moc hezky povídáte,ale důkaz jsem jaksi asi přehlédl. Pokud si chci někoho brát z tohoto důvodu do úst a neudělat ze sebe vola, musím podat důkaz pro své tvrzení. A styl jedna bába povídala už vynech:o))) Pokud to uvidím třeba taky změním názor, ale zatím jen kecy a kecy.....

NRST - Profil | Pá 12.5.2017 21:25:11

Dědek >> Svazovky se do soukromáků brakovaly dávno před tím než JV čuchnul k rybařani už v době kdy JV chodil na základku a drnkal na basu se odváželi trofejní kapři např. z D5. Co mě nejvíc vadí je to, že se dneska tlučou v prsa ti co tenkrát ty ryby převáželi. Dneska mají plnou hubu RESPECTU, a na hlavách kbelík másla.

P.S. Apropó doteď nikdo neprokázal, že by JV jednu jedinou rybu do své vody získal nelegálně.

Nhraji - Profil | Pá 12.5.2017 21:08:29

hank >> chceš videa? Tak je natoč. Sežeň lidi, sežeň peníze, vytvoř námět a scénář a hurá do toho. Problém je, že stejný nápad jako ty m mnoho lidí, a všichni, zřejmě stejně jako ty, ztroskotají na tom, že je potřeba investovat čas, práci, peníze, prostě nemálo úsilí. A ještě není jistý výsledek. Představ si, že natočíš video a někomu se nebude líbit tebou vybraný hlavní protagonista, nebo hudba na pozadí, nebo námět videa a udělá tady z tebe blba.

Ncindy - Profil | Pá 12.5.2017 11:35:16

Denny >> Jo, máš pravdu, Já prostě ty jeho videa beru jako že J.V. je herec, který má nějakou smlouvu. Nevím jestli dobrý nebo špatný, nezáleží na tom. Ve smlouvě má, že musí vytáhnout dvoumetrového sumce, tak ho tedy přivezou a natočí scénu... Není to o tom, že by toho sumce neuměl chytit, je to o tom, že zřejmě toho sumce nemůže chytit pokaždé, když se natáčí nějaký pořad. A hlavně je mi docela jedno, jestli někdo chytne nějakou velkou rybu nebo mu ji chytila sousedova tchyně. Já jdu na ryby trochu porelaxovat a nějaké honění ega, kdo chytne na kaprodromu většího kapra jde nějak mimo moje chápání.

NVíD - Profil | Pá 12.5.2017 8:47:08

Ja to reknu jinymi slovy. Mrk mel uroven. Uz ji nema. Nejde o mlade, o stare ani o JV ale o vkusny obsah...

Ncindy - Profil | Pá 12.5.2017 8:39:57

To je zvláštní... ta nenávist.... Mám pocit, že je to spíše o tom, že úspěch se neodpouští. Mě osobně vadí J.V. daleko méně, než masáže některých, převážně kaprařských firem, které dělají z lidí blbce, jenom aby si řádně namastili kapsu. A že těch slušně řečeno lživých reklam je MRK plný. Ano, bez reklam by MRK nepřežil, ale když si přečtu, že nejmenovaná Česká firma vyvinula originální PVA materiál v Japonsku, nebo že jiná nejmenovaná Anglická firma vyvinula za pomoci testování Anglickými specialisty hlásič, který kupují od firmy z Vracova... tak si myslím, že J.V. má ještě co dohánět.

NVíD - Profil | Pá 12.5.2017 7:57:49

hraji >> jestli existuje bytost, ktera nikdy nebyla in, natoz potom out, tak to jsi presne ty...absolutne jsi nepochopil podstatu ...

NJarda Š. - Profil | Pá 12.5.2017 3:32:39

Colasrumem >> Souhlas. Dle mého rušivě působí jen ta vsuvka se slečnou s kaprákem, jinak tohle video považuji za docela povedené.

NMrknato - Profil | Pá 12.5.2017 0:04:30

Mirek.V >> Pěkně napsaný a plně vystihující. Mně jen skutečně zaráží, že pan Tychler má zapotřebí se JV zahazovat............. JV patří do cirkusu, do ameriky, na Novu, ale na MRK podle mě určitě nééééé.

NDědek - Profil | Čt 11.5.2017 22:42:23

marmyš >> uzávám, i tato rovina existuje...
Je to tak, jak tady kluci píšou, stačí se na ta videa JV nedívat a je to... Ale ono možná některým lidem ani nejde o ta videa, jako taková...
Kdo chce, ten mi rozumí. Nechce se mi to rozvádět

NColasrumem - Profil | Čt 11.5.2017 22:30:08

Mirek.V >> Stačí na ta videa nekoukat, jak jednoduché. Mě se to s Milanem T. líbilo a jestli je tam JV nebo Franta Vomáčka je úplně fuk. Ten první díl byl strašnej to uznávám.

NRK - Profil | St 10.5.2017 15:12:22

Dědek >> Domácí patriot-:) ?
Paul Newman kdysi řekl: ,,proč bych chodil na hamburger, když mám doma šťavnatý steak" , na otázku jeho věrnosti k Joanne_Woodward, jeho ženě. Šalamounská odpověď a ne nepravdivá.
Ale každej vošoust moc dobře ví, že dobrej hamburger sem tam, ten pravidelnej steak prostě převálcuje. Ale ne každej má koule na to, aby měl šanci to pochopit na základě vlastní pravidelný zkušenosti..........-:)

NColasrumem - Profil | St 10.5.2017 14:25:37

cindy >> sluší a navíc tvoje fotka je lepší než 90% příspěvků tady.

NPobřežní candát - Profil | St 10.5.2017 11:52:20

Moderátorka super, doufám, že jí opravdu někdy potkám u vody. A celkový pořad byl parádní. Už se těším na klan Konopásků. Moc nechápu potřebu psát negativní komentáře. Ono toho ve feedru už moc k objevování nebude. Tip s toustovým chlebem a proteinovou bombou, nebo nepřidáváním červů ihned do krmení.. Za mě pěkné video.

Njá 2 - Profil | Út 9.5.2017 21:25:53

hank >> Vykašli se teď na Kubu, neřeš jakej je jako člověk (stejně to nevíš), na to jsou jiné diskuze. tohle je diskuze o videu, které je až na pár drobností poměrně vydařené.

Nročica - Profil | Út 9.5.2017 19:42:56

krásný a poučný díl Jakub Vagner a Milan Tychler to je suprova kombinace kluci :) těším se na další díl

NFRANK71 - Profil | Út 9.5.2017 19:32:03

Butchi >> jo jinak Jendo recenze celkem pěkná, neříkám pravdivá, ale zábavná a pobavila a o to jde.

NSimacek - Profil | Út 9.5.2017 18:45:44

Boze muj lidi, jdete radsi k vode, ze mate vubec cas na tyhle komentare? :D Myslite ze si to tady Kuba bude cist a plakat nad tim, naopak si myslim, ze i tohle je pro nej reklama. Pro Vas je treba obsah videa o nicem, ale porad je plno lidi co zacinaji, nebo chtej, nebo zacnou i diky tomu videu a myslim, ze je to lepsi, zvlast treba u deti nez sedet u pocitace a hrat hry. Nebo jako vy, sedet u pocitace a pomlouvat:)

Nbonhof - Profil | Út 9.5.2017 18:35:00

hank >> O.k jen jsem nechtěl tykat člověku který hned všem nadává ani je nezná, a asi by ses nedivil kdyby přitel nebo manžel od té paní či slečny ti jednu neubalil mezi oči, zato jaksi ji nazval, stím souhlasíš ne

Ntuzemak - Profil | Út 9.5.2017 18:12:44

bonhof >> když řekneš žensky slepica,je to pro některy ještě pocta.😂😂😂😂

Ncomputerfish - Profil | Út 9.5.2017 15:51:42

Normální celebritami proplkaná rybářká výprava. Jen nevím pointu. Vtírá se JV do přízně MRKu nebo MRk se vtírá do přízně JV? Mohl by v nadpisu být i ten druhý rybář uveden. Jinak ALZA provozuje rybářský eshop jako smluvní prodej. Dřív to bylo i bez JV. Škoda, že se ta dáma u toho výkladu neustále pitvoří. Mohla by si to odpustit.

NLosPafkos - Profil | Po 15.5.2017 19:38:53

Petr64 >> S Kajínkem,no co :-))

Nsliver - Profil | Po 15.5.2017 17:47:36

RK >> no vlastně poznámka je zbytečná, stačí ten název a hned je to jasné.
Kdyby se tenhle díl jmenoval S Tychlerem na rybách, nebylo by na co nadávat, rozumy tam udílel Tychler. JV si zahrál bodrého moderátora, co si chce taky už konečně lapnout karasa.

NMrknato - Profil | Po 15.5.2017 17:42:20

RK >> Nejde o zločiny, ale o nechutnosti..... byla tu diskuse o fotkách ryb zalitých krví a tato nechutnost byla řešena.... nechutnosti ohledně pseudovýjimek a pseudo BP pro závodníky a JV je stejný humus.... nikdo je neřeší a bohužel je to předkládáno dětem a nerybářské veřejnosti. To už rybařina pozbyla svoje tradice?

Kapraři s tím nemají nic společného....Já beru eskapády JV, závodníků a WaM jako nepublikované sdělení, že zákon 99/2004 už neplatí a to se mi nelíbí.

Nbonhof - Profil | Po 15.5.2017 14:38:50

tady všichny nadáváte jak JV porušuje rybářsky řád, ale já jsem byl několikrát svědkem jak borci co chytaj sumce, a tady maj dokonce reklamu porušují rybářsky řád, chytaj přes čáru, první by jsme si měli vyčistit mezti našemi řadami a pak někoho poučovat, lovu zdar

NMaxwell - Profil | Po 15.5.2017 11:33:41

VíD >> sbohem...

Nfheavy - Profil | So 13.5.2017 12:00:01

Colasrumem >> jeste slovo o oranzovym fluo prasku a budu strilet od pasu:-) :-)
Byl jsem dnes chvilu na jednom mstnim rybniku a fluo oranz,pulnocni poneranc se mne vysypal a jeste foukal vetr ..hrozny ,musel jsem se celej vyslict a do auta jsem sel jen v trenkach,jeste ted likviduju nasledky :-) :-) :-)

NDědek - Profil | So 13.5.2017 10:38:00

Colasrumem >> No, vidím to tak, celý týden se nebude dařit a v poslední minutě chytím obra, se kterým vlezu do vody a tam ho celého zulíbám :-)))

NMrknato - Profil | So 13.5.2017 1:09:14

Mirek.V >> Hele, napsal jsi to minule dost dobře, ale někdo tu kdysi napsal velký moudro, nedoceněný, že učit lidi chytat ryby je hrozná pitomost, nebo tak nějak........

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 23:30:14

FockeWulf >> To jsem rád:o) dobrou noc.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 23:18:18

FockeWulf >> vím dobře co píšu a napsal jsem do vědomě a úmyslně. Ale určitě nemám potřebu řešit věci jako je vyžraný kapř a jeho stěhování z vody do vody. A já myslel, že slovo udání bylo vždycky spojeno s nevinným člověkem a u provinilých se jednalo o nahlášení podvodu.

NFockeWulf - Profil | Pá 12.5.2017 23:13:36

Gašpi >> To musí být fotomontáž! Putin by je chytl na penis! Má ho největší!

NGašpi - Profil | Pá 12.5.2017 23:11:25

Nej bude 5 díl .........

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:31:35

sindeji3 >> ano tenhle názor beru jako rozumný, není ti sympatický, nelíbí se ti jeho projev, ale nemotáš do toho nic víc. Kdyby tohle psali všichni, tahle diskuse by nebyla a pár lidem by zmizela žilka z čela:o))) Tohle je inteligentní kritika videa.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:27:12

já 2 >> ano, ale jak tu píšeme od začátku, lynč je přípustný pouze s prokazatelným důkazem a to i u veřejně známého borce:o)

NDědek - Profil | Pá 12.5.2017 22:23:06

No vidíte. Byla tady nuda, nikdo nic nepsal a najednou je půl jedenácté. Hezky nám to uběhlo, co říkáte? :-))))))))))

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:21:15

Dědek >> Ale dost už o tom, beztak se hádáme jen proto, že nesedíme u vody:o) Ale ten finančák by za pokus stál aby se ukázalo jak jsou místní oblíbenci féroví a rovní. Popřemýšlím.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:20:17

Dědek >> jo ale nikde nebylo napsáno prokázalo se....ale všude je rybáři tvrdí...to mi přijde komické.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:18:14

Dědek >> Já ho k životu nepotřebu a jestli tu jeho video bude nebo ne je mi fuk, jen nemám rád tyhle veřejné lynče jen pro to, že mi někdo není sympatický a druhý pomalovaný ano:o)))

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:15:47

Dědek >> No a právě proto, že se to nedá dokázat, nemůžu osočovat jednotlivé revíry. Proto nechápu proč bez prokazatelných důkazů osočovat JV. O nic jiného nejde. Jako důkaz neberu nesmysly z novin.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:12:57

Dědek >> Mě by zajímalo, kdybych si vybral soukromé revíry jeden po druhém a postupně na ně poslal finančák, kolik z nich by mělo veškeré ryby a doklady v pořádku:o), možná by to stálo za pokus. Protože pokud je ryba nástroj na generování mého zisku, musím mít doklad o nabytí že?

NRST - Profil | Pá 12.5.2017 22:11:47

P!F >> Každý film je divadlo, myslíš si něco jiného jsi naivní. Rambo taky ty vietnamce nepostřílel, nebo ano???

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:08:21

Dědek >> Ale vždyť s důkazem o tom, že se ryby prodávají je to stejné jako s Wágnerem a články typu, rybáři tvrdí že.........

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:05:55

kubas. >> Dobře hned jak najdu něco, co tu ještě nikdo jiný neudělal budeš první komu se s tím pochlubím.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:04:58

hank >> on se z něj nedělá vzor, ty děti na něj prostě koukají.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 22:02:32

hank >> přece nechceš abych tě bral vážně po tom, co jsi tady dokázat z té své choré hlavy vyplodit.

NP!F - Profil | Pá 12.5.2017 22:02:11

Colasrumem >> vseobecne to, ze nie su dokazy na podvody JV.

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 21:59:02

hank >> to není můj hrdina, mě je celkem fuk, mě jde o to, že tady někdo zkouší hon čarodějnici a přitom to tady dělají všichni:o)))

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 21:54:15

kubas. >> Tak jsem si tedy dal práci napsat otázku do googlu na JV:o) Dozvěděl jsem se vlastně jen to, že dělá to co všechny firmy, které nabízejí návnady a nástrahy:o) nějak mi pořád uniká ten důkaz o smrtelném hříchu, tzn. stále nevím oč jde.o))) Asi budu muset požádat nějakou firmu o vyhledání těchto dat. Já prostě ani při největší snaze nejsem schopen najít nic co by tu nedělaly jiné firmy a věhlasní lovci:o))

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 21:43:23

Dědek >> Přesně jak jsem čekal, odpověď typu raději plácnu blbost a vycouvám, než odpovědět na otázku:o))) stačí v pohodě....už je mi to jasné

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 21:42:06

kubas. >> no musí to být opravdu hodně známé když se o tom nikde veřejně nepíše a musí se to hledat:o)))))

Njá 2 - Profil | Pá 12.5.2017 21:25:41

Dědek >> Hezky jsi to napsal. nevytváříš žádné konspirace, neplácáš, prostě jsi to podal lidsky, jak to cítíš, má to hlavu a patu a dává to smysl.
Mám to podobné se vztahem k JV, ale jsem natolik prodejná děvka, že pochválím i jeho video, pokud se mi líbí.
Ty jen pěkně, poctivě mrkově závidíš a tak to má být... (kdybych uměl smajlíky, byl by tu)

NP!F - Profil | Pá 12.5.2017 21:17:28

Musim uznat JV jednu vec, cim ma uprimne prekvapil. Este stale chodi na ryby len kvoli rybam, nie len kvoli natacaniu, nedavno som ho nechtiac stretol. Druha vec je, ze mu neverim ani to, ze ma nos medzi ocami. Na jeho videa nech sa pozeraju iny, to nie je pre rybarov.

Nhraji - Profil | Pá 12.5.2017 21:15:02

hank >> mimochodem, Mirek Blecha již roky nezávodí. Jen abys věděl.

NR.P. - Profil | Pá 12.5.2017 20:50:26

Nehte už toho J.V. být, nebýt jeho , kdo ví kde by byla rybařina u nás

Nradoslav.d - Profil | Pá 12.5.2017 17:20:19

Krásne inštruktážne video.
Milan si skvelý inštruktor.

NGašpi - Profil | Pá 12.5.2017 17:07:12

Za mě je to velmi pěkné video, je v tom pěkná příroda, pěkná ženská, pěkní chlapi, pěkné rybky, pěkný vercajk, takže už stačí jenom vobjednávat .......k tomu přínosu přivést děti ke komerčnímu rybolovu, by bylo taky dobré naučit ty děti finanční gramotnosti.......

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 15:59:56

hank >> Jo taky se rád podívám na videa z tvé produkce, jemný rybolov mám rád.

NMaxwell - Profil | Pá 12.5.2017 15:46:37

hank >> tak vem nejaky prachy a jdi se jich zeptat..preju hodne stesti..uz se tesim na videa...

Npetrikveprik - Profil | Pá 12.5.2017 15:28:51

LudoO >> jako myslíš Bučkovou? :-)

NGudaska - Profil | Pá 12.5.2017 11:40:28

hraji >> Jsem letitý člen tohoto webu a plně souhlasím. Komu se JV nelíbí, ať se nedívá. Také nečtu všechno, co je na pultech, nedívám se 24 hodin na všechny programy na všech TV stanicích. Mně osobně nevadí, "podíval" jsem se s ním do zemí, kam se nikdy nedostanu. Jeho pořady z přírody děti (mající o přírodu zájem) přímo hltají - vím to od dětí z třídy manželky učitelky.
Umí-li to někdo líp, ať se do toho pustí - již teď mu držím palce. Ale do té doby se občas na filmy JV podívám - něco se mi líbit bude, něco ne. Každý den nesvítí slunce, tak proč ten déšť nenávisti (závisti?) .

NPlžík - Profil | Pá 12.5.2017 11:25:31

Colasrumem >> Naprostý souhlas, to víš oni "pouští", tak můžou všechno.

Ncindy - Profil | Pá 12.5.2017 8:50:49

Mrknato >> Kdybych prolézal MRK v celé jeho šíři, tak mi z těch hovadin za dva dny oleze hlava úplně :-)

NColasrumem - Profil | Pá 12.5.2017 7:47:22

hraji >> Napsal jsi to přesně tak, jak jsem se sám neodvážil. Ano k tomuto příspěvku není co dodat a pár lidí by si to mělo uvědomit.

Ntvistr - Profil | Pá 12.5.2017 5:29:17

Mrknato >> já myslím , že JV by měl jít hlavně do prdele....neoblbovat normální lidi... to . že mu to stále někdo žere je věc druhá...stupidní scénáře vždy se stejným koncem .. prostě pohádky ...

Červené karty: Jarda Bee