sumci z českých vod 2016

Diskuse k rybářskému videu sumci z českých vod 2016

Autor diskuse: Kovky - Profil , 28.2.2017
13 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NPedro1 - Profil | St 1.3.2017 11:39:18

To pěný zacházení s rybama,tím myslíte ty okovaný nástražky,žejo?

Nvydra Lucky - Profil | Ne 5.3.2017 10:19:14

Hezká diskuze o sumcích. Hele vy dva, nechtěli by jste si psát do soukromých zpráv a neotravovat ostatní svými teoriemi a vzájemným invektivami téma ??? Už toho tady bylo z vaší strany dost .... čus. Nemá to výšku.

Nkakr - Profil | Ne 5.3.2017 8:34:08

FRANK71 >>
Tak konej - Orlík loni, foto šlohnuté z offis webu ČRS.

NDědek - Profil | Ne 5.3.2017 7:58:02

FRANK71 >> Tak podívej. Můžeš si urážet lidi jak chceš. O tom, co jsi za člověka, už hodně vypovídá logo nějaké Sparty, nebo co to je, co máš místo fotky v profilu. Taky se stačí podívat na tvou komunikaci i jinde. S hulvátem se nebudu bavit. Ne jen mě, ale nestojíš za to asi nikomu. Když neumíš argumentovat slušně a jen urážíš, zvedni si prkýnko od WC a spláchni si hlavu. Větší škodu na mozku ti to už nezpůsobí, ani kdyby si z toho dostal infekci.
Do teď jsem se snažil být slušný a vstřícný, ale takové boží hovádko si nezaslouží už ani vteřinu mého času.

Nrybomil - Profil | Pá 10.3.2017 10:08:51

LudoO >> Jenže to máš někde na 2. straně řeky, místo abys to měl do 1/3 toku na straně u sebe. Když jdu večer po břehu naproti tobě vláčet, nemám šanci to vidět, tedy zapřáhnu každou takovou montáž. Pak vždy vyletíte a nadáváte.
Co jde vytáhnout, vytáhnu a hodím zpět, když to nejde musí někdo z nás povolit a umožnit tomu dalšímu rozmotání. Někde lezu do vody, bo nástrah kvůli vaší pohodlnosti za 10 éček + / několik kusů za večer utrhnout určitě kvůli takovým líným lemplům nechci, tak bohatej nejsem. Sere mě tohle ukrutně, většinou to řeším tak, že v zimě z ledu tam větve ořežu, by nebylo kam to věšet a fertig. Lužnice a Nežárka jsou tímhle doslova zamořený, 7 takových visáků za večer mi pořádně zkazí náladu z pěkného večera plného očekávání záběru ryby. Sumcobijec a soudný rybář? / nechtěj mě rozesmát, nelapu pár roků, vypitý neurvalci, co se večer kvůli tomuhle pohádají a ráno pak ještě přijdou ke mě žebrat právě vytažený tloušťáky. Rok od roku je to horší. Čest výjimkám, kdy např. mamina přijde a slušně požádá, že manžel prosí, by jako potřeboval na večer, pak nevidím důvod mu nějakou nástražku nedat. A k němu klidně zajdu pokecat. Je to jen o lidech.

NAgny - Profil | Út 7.3.2017 23:21:09

Umely_stimul >> tohle by nemuselo být,kdyby se ti někdo rybaření nesnažil znepříjemnit.
Chodím k vodě odpočívat a ne se celou noc klepat,že mám něco špatně!!!

NDědek - Profil | Út 7.3.2017 17:03:40

pruhac >>
Těžko říct. :-)))
Ale pokud chceš radu jednoho nejchytřejšího sparťana, zeptej se nejlepšího JUDra ve vesmíru, nebo nejchytřejších z nejchytřejších celeho všehomíra, kteří to dle něj vše nejlépe tak, že už to lépe nejde, vymysleli:

http://www.rybsvaz.cz/?page=rada/hosp_odd/clenove_h​o&adresar=clenove_ho

jsem si ulevil :-)))

Nmastrof - Profil | Po 6.3.2017 20:09:30

FRANK71 >> mě zajímá jen jediné, ty sám jsi RS? Na jakých revírech působíš? já jen abych se jim vyhnul, protože na rybách má bejt klid a ne dohady o tom jestli strom je bojka nebo neni...

NLudoO - Profil | Po 6.3.2017 16:38:58

Mi!d@72 >> Já fakt nevím. Co se dívám i zde na různé skoro oficilní videa tak jako bójky jsou zde balóny všech rozměrů a pod. a nikoho to neser.e. A já jak debil měřím každý centimetr. Asi mě schází takový ten nadhled nad drobnostmi ...

Nbart.bm - Profil | Ne 5.3.2017 16:23:27

FRANK71 >> navic bojka je bojka a ukotveni je ukotveni...jako hruska neni jablko..ale u tebe zrejme je 😉👍

Nbart.bm - Profil | Ne 5.3.2017 16:07:55

FRANK71 >> jo a v BPVRP nic o kotvení není a pojem "Trhací bojka" BP nezná pokud vím....

Nvenca1 - Profil | So 4.3.2017 21:55:31

Dědek >> Se divím že se zabýváte namachrovaným volem..-)

Nbart.bm - Profil | So 4.3.2017 9:53:54

Mi!d@72 >> neudelas nic...nelze byt furt vsude.viz ti dva sasci v loni na dvojce a zlomena noha...by mohl pak nekdo rikat ze kdyby tam RS byla nemuselo se to stat pac chtel zaplavat s rybou po pulnoci a znovu to vyvesit na fouse...doufam jen ze ho to odradilo od dalsich takovych blbosti...a ty silony jsou o lidech...kdyz je clovek prase tak je prase cely zivot a nezmenis ho...kdyz vemu noty ze ma vyvesenou rybu tak ten silon tam stejne necha kdyz bude stahovat a nijak ho nedonutim aby ho sundal...je to jak vjezd na B2 autem kde se nesmi....max co muzu ho slusne upozornit na zakaz ohledne stezky,kdyz me posle do )o( tak mu vratim noty a reknu nashle....viz taky pripad z lonska na B2 kdy byl rybar cca 1km zajety na cyklostezce a jeste me ve finale zm.dal ze by to melo MO resit ze on ty veci tahat nebude....ikdyz omezit se to da tim ze budem delat vic zatahu mimo stanovenou dobu ale ono se blbe chodi v noci kolem vody behem tydne kdyz rano o pul pate vstavas do prace...vic profi kteri to maj jako povolani by bylo nejlepsi reseni...stacilo by na kazdy okres 3-4 a bylo by to o necem jinem....