Jakub Vágner, rybář

Diskuse k bleskovce Jakub Vágner, rybář

Autor diskuse: DAVISS - Profil , 26.5.2011
94 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NButchi - Profil | Čt 26.5.2011 15:06:23

Tomáš - Tom >>
Dovolím si tě citovat: "lov moderními způsoby v souladu se současnými trendy jako je vyvážení,lov z loďky,lov s vábničkou,lov alespoň v létě nonstop a pod"
A taky bych to rozebral pod po bodu, moje poznámky neber jako útok na svou osobu. Nejsem soudce ani porota.
1. Vyvážení. Proč jako? Chytá se na prut, kterým se tak nějak nahazuje nástraha do vody, alespoň podle mě je to součást pojmu rybaření. Nevím, proč by ryby aspoň v některých místech neměly mít klid. Nemluvě o tom, že se současnými pruty můžeš házet dost daleko. Stejně si myslím, že tohle chcou hlavně kapraři, kteří potřebují na břehu dělat bordel.
2. Lov z loďky. Na odpovídajících revírech je povolen, povolovat to všude je nesmysl.
3. Lov s vábničkou nějak řešit nehodlám, dá se nachytat i bez ní.
4. Na vymezených revírech je lov ryb nonstop povolen. A pokud vím, tak lidi nejsou stavu dodržet současná stanovená pravidla, proto neexistuje důvod povolovat něco navíc.
5. Přidal bych lov na více, než dva pruty. Pokud to bere, je člověk rád, že stíhá jeden. Když to nebere, můžes jich mít klidně 20 a nezmění to nic. A že se nic neděje je holt daň za specializaci na velké ryby.
Suma sumárum, jsem rád, že lidi, kteří bojují za prosazování výše uvedeného, jezdí na soukromé revíry, protože aspoň neoxidují u svazovky a nekřiví si pravidla, jak se jim zachce jen proto, že jsou samozvanými sportovci.
Moje otázka zní: Co všechno chceme ještě obětovat proto, abychom nachytali za každou cenu?

NZbynda56 - Profil | So 28.5.2011 19:12:47

23 roků učím chytat děcka.Když mi přijdou nováčci tak mezi mé obvyklé otázky patří i ta -proč chceš vlastně chytat ryby?Odpověď(ne vždy)-abych chytal takové kusy jako Jakub.Většinou se je snažím nenásilnou formou přesvědčit,že na tohle si bude musit nějaký ten rok(pokud tatínek není milionářaby mu tuto zkušenost koupil)jednoduše počkat.VÝSLEDEK-chodí 1rok,nepodaří se chytit alespoň KAPRA 50-60 cm a do dalšího ročníku nepřijde.Jinak šikovný kluk,umí chytat (brko,feeder začíná vláčku).Podle mne je jej škoda, protože TO je ta generace která všechno NESEŽERE.Můj názor(nikomu nevnucuji)-Jakub,kdo se na něj chce dívat ano ALE OD 22.00 hod.

NJKL - Profil | Pá 27.5.2011 12:52:39

Ano ano. JV je vynikající rybář. Stejně vynikající jako byl pan Chudík lékař anebo pan Kopecký feldkurát.

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 26.5.2011 15:51:12

Dave≻ >> >Dave - 26.5.2011 15:40:33 >> Já vím, jaký to je stahovat před dvanáctou pruty a ráno ve čtyři zase nahazovat. Vím jaké to je být kaprařem v ČR a přitom neporušovat rybářský řád. No a co? Myslíš, že když jsi kaprař, můžeš něco víc? Nikdo tě nenutí být kaprařem. Máš tady nějaký pravidla a je na tobě, jestli je budeš dodržovat nebo porušíš. Myslíš, že když nebudeš porušovat rybářskej řád, potom nic nechytneš a tím pádem budeš kaprař - lůzr? Nenapadlo tě, že už jsi kaprař lůzr, když musíš porušovat pravidla, aby jsi něco chytil? Kaprař - chlapák nachytá velký kapry, aniž by musel cokoliv porušovat. Proč? Protože je dobrej a porušovat nemusí. Když jsi lempl a chceš něco chytit, pak porušovat holt musíš.

NKomplexacek - Profil | Čt 26.5.2011 15:46:02

Butchi >> Promiň, ale nedá mi to a musím reagovat. Jako muškař jistě brodíš, tak nechápu proč protestuješ proti zavážení, je to v rámci daného segmentu rybařiny "v podstatě totéž". Taky máš přece možnost házet si mouchy ze břehu a nechat ryby na pokoji tam, kam nedohodíš.
O zbytku bodů nemá cenu diskutovat, je to o názoru každého.
Myslím ale, že podstatnější je, jak se ten, či onen na břehu chová. Samosebou pravidla jsou daná a kdo je nedodržuje, budiš potrestán, ale projevit svůj názor a chtít změnu je právem každého z nás.

Abych ještě přispěl k tématu, Jakub je jeden z mála lidí, kteří dokáží na poli české rybařiny oslovit mladší generaci a z mého pohledu to dělá a pro změnu přístupu k rybaření udělal víc, než valná většina z nás, i když občas trošku kecaá vy přehání. Za to buď pochválen. To že občas dostane na MO nějakou vyjímku mu vůbec nemám zazlé, protože proč vlastně ne, když je to pro nějaký pořad a ku prospěchu věci. A zkazky o porušování pravidel, zacházení s rybou a lov na x prutů.... pokud je to pravda, není to správný rybář, ale dokud o tom nebudu přesvědčen, neberu je v potaz.

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 10:20:51

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 28.5.2011 8:57:48 >> Děláš tu ze sebe akorát panáka.Nevím co si vlastně na Mrku chceš dokázat?Příhlásil jsi se sem,dal jsi si nick kterým bys zaujal a máš pocit že jsi tak dobrý že můžeš hned všechny soudit a nasírat a myslet si jaká budeš hvězda Mrku.Za sebe říkám nemáš na to.Tvé bláboly jsou totiž jeden velký spam blbostí nad kterýma si honíš ego jak jsi to vlastně tady všem natřel.Ale to třeba pochopíš sám.To že na tebe někdo nechce reagovat neznamená že mu došly argumenty,ale spíš to že není na co reagovat.

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 7:47:30

O Vagnerovi bylo napsáno už hodně.Dobře někteří ho nemají rádi,i já ho už od nějaké doby nemusím,ale to co tu předvádí některá idvidua to mi hlava nebere.Jakmile vidí nějaké téma či bleskovku o JV musí tam okamžitě jít a hned všem dokázat jaký že je to JV podvodník a já nevím co ještě.I kdyby byl zlomek pravdy na tom že lže tak je to jen a jen jeho věc.Nakonec pokud chce prorážet tak to musí být více barvité než to je ve skutečnosti.V našem státě je kradení a lhaní na denním pořádku a nikoho to nesere,ale jakmile by mohl zalhat JV tak je oheň na střeše.Ono nejspíš na té závisti asi něco bude,protože si nějak nedokážu představit aby pod tou záští bylo jen nasrání z nějaké lži....

NLee-Haney - Profil | Út 31.5.2011 17:15:51

Azbest >> Hehe ty jsi fakt dílo.Já jsem někde popřel že by JV někdy lhal?Kdyby se ti trochu rozsvítilo v mozku tak bys pochopil že mi přijde směšná tvá histerie ohledně téhle osoby nic víc,nic míň.Jenomže to ty nedokážeš pochopit.Napsal jsem svůj názor a to bys nebyl ty abys zas nevychrlil ty svoje urážky.Tady totiž už vůbec nešlo o JV,ale o tvoje chování.Prostě se neumíš chovat a rozumně s tebou diskutovat nejde.Já jsem nikde nevyvrátil že by JV ušel tu vzdálenost,že by viděl anakondu nebo co to viděl na kilometr v džungli atd.Jen je prostě pobávko jak se tu objeví o něm bleskovka a to bys nebyl ty abys tady hned nenapsal svůj ohraný text.Si jako myslíš že když tady na něj vykydáš vlečku hnoje že se něco změní,nebo že bude svět lepší?Kulové bude.Pokud tě tak sere že JV někde zalhal a máš důkazy tak napiš článek do novin že celá jeho kariera je podvrh a ne tu hysterii co pořád valíš zde.
Celou dobu jsem se snažil jen napsat že se z toho dělá moc velká rošáda a přišlo mi úsměvné jak někteří z toho už udělali mravní zápor pro mladé.Přitom když se podívám jakým stylem funguje tenhle stát tak nějaký JV který nikoho z nás neokradl a jeho lži nás nestály ani korunu, je úplný amatér a asi to nejmenší zlo oproti te verbeži co nám tu vládne přes 20 let včetně těch zlodějů co jsou tam nyní.Splnil se mu asi sen že ho živí co ho baví a procestoval spoustu krajů a ještě na tom vydělal.Že si dopomohl nějakou tou menší lží to už si musí on vyjasnit.Kdokoliv z vás mohl udělat to samé a bez lží......

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 11:48:14

sliver - samolibý vůl >> Myslm si že tvoji vnuci by měli vidět vzor hlavně v tobě jako dědovi.To co je naučíš jim nikdo neveme.
Pokud jde o vyjadřování emocí u Kuby to já nechci soudit,protože kdyby tam zas stál jak solný sloup tak to asi taky není ono,ale ano má je přehnané.Ohledně lží.Na to nevím co odpovědět.Když vemu zde uváděné příklady jako že se dá ujít v džungli taková zdálenost tak mi přijde že dítě tenhle údaj ani nezaregistruje protože bude spíš nadšeno lovem a přírodou jak tímto udajem.Ale třeba se pletu.Starším lidem co si všímají i jiných věcí těm docvaknou nesrovnalosti a budou je hledat čím dál víc protože je hledat chtějí.

NChose - Profil | So 28.5.2011 8:16:51

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 28.5.2011 8:07:45 >> Bezdomovec a jiní možná kecaj někdy žvásty zrovna tak jako ty,ale aspoň ze sebe nedělají něco na co nemají což u tebe se jak si říci nedá.Hlavně nikým nepovrhují!!!! Ty si zřejmě Brouk Pytlík.Všechno znáš,všemu rozumíš a ti co mají jiný názor jsou u tebe blci o kolo kterých se prodíráš celej život.Zamysli si se nad sebou a pak se prober tak nějak do světa v kterém žiješ.Měj se fajn,jedu na ryby až do zejtra.

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 8:09:00

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 28.5.2011 8:04:27 >> Přemýšlím čím by mohl JV kazit dorost.Ale ty to určitě víš,protože to sám umíš nejlíp,když si přečtu pár tvých vyjádření tak tvoje morálka je opravdu ukázková....

NSintrix - Profil | So 28.5.2011 7:12:12

Pánové nechte Jakuba Jakubem. Je to také jen člověk. A člověk je nádoba nedokonalá a hříšná.
Ať se živí jak umí. Spousta z nás musí v práci také dělat kompromisní řešení.
Bohužel se stal mediální osobností a tím pádem terčem. To co projde každému druhému, na něm bije do očí. Když se nechci dívat na jeho pořady, tak vypnu televizi ne ?
I o Rudovi Hrušínském se taky někde poflakovaly nějaké nepříjemné drby a jako herce ho prostě bereme. Žijeme jen jednou - tak žijme a nechme žít. Žabomyšími spory si jen krátíme a znepříjemňujeme život.

NChose - Profil | So 28.5.2011 6:50:10

nepijunesouložimnekouřimapouštim:Ty musíš být hroznej pičmunda.Že pokaždý když přijdeš do hospody tě do hodiny vedou ven nebo letíš zavřeným oknem???

NChose - Profil | Pá 27.5.2011 20:11:06

Nechte Kubu Kubou.Možná lže,možná ne a také si přihodí nějaký ten cenťáček. Který chlap si nepřihodí nějaký ten cenťáček-)))? (jak v klidu,tak v pozoru-))) ) Mě stačí když mi nelže žena,kamarádi,lékař a učet v bance.Čím více se o něm bavíte,tím mu děláte větší reklamu a on muže jít dál v tom co dělá.

Nlevhan - Profil | Pá 27.5.2011 16:12:33

z kolika lidi tu ciší jenom a pouze česká zavist hoši kdo umi umi a to mu nikdo nezapře

Nmetal - Profil | Pá 27.5.2011 13:17:47

šmudla >> Proč bych jí nedokázal zabít ?? otázka by zněla jestli jí CHCI zabít či ne .... v tomto případě nechci , tak jí pustím , na konzumaci si chytnu 3kiláka a nemusim se tahat s tokovou "krávou" to dá rozum ne ??

NPvl - Profil | Čt 26.5.2011 17:18:54

„Nechte toho! To jste družstevníci?"

Nšmudla - Profil | Čt 26.5.2011 15:12:07

Tomáš - Tom >> Opravdu děkuji Bohu za to, že existujou soukromáky kam se stahujou lidi co pohrdají pravidlama(to co ty nazýváš moderními metodami, který jhsou z dobrých důvodů zakázaný všeobecně) . Trend globalizace je v rybařině fuj stejně jako všude jinde. Menšina bude diktovat pravidla většině? U nás rybářská veřejnost není vyspělá na to aby byl globálně 3klacky,non stop. kdo nemá lodičku jako by nebyl, kdo nezaváží je looser a nechytne, kdo nenasype X kg té a té značky kuliček do vody je taky looser a na jeho násadáčky plivnem když nemají 10kilo.
Kubík je mi sympatickej, takovej pohádkář, baron prášil a přeju mu úspěch. Dneska každej lhář může být úspěšnej a uctívanej. Kdyby lhal takhle nějakej kolega rybář tak to odsoudím, ale jako mediální zábava proč ne.
Líbání ryb snad není zdraví škodlivé a počkejte až ho bude sponzorovat Ryba domácí, jak hnedka otočí a bude vychvalovat grilovanýho duháka a filetu kapra Třeboňského bez kostí :)

NTomáš - Tom - Profil | Čt 26.5.2011 14:48:21

Osobně proti němu nic nemám a tak se podivuju jak všichní jsou proti němu.Hold se mu podařilo se prosadit a to spoustě lidí vadí.Děcka jeho DVD sledují rády a a něco se z nich dozví.A upřímně všechny pořady v televizi jsou nahrané a přibarvené nejenom ty jeho.To,že chytá na svazovkách na vyjímky,které ostatní nemají je smutné,ale chybu bych viděl spíš ve svazu.Proč v dnešní moderní době neustále svaz sedí jako žába na prameni a nepovolí lov moderními způsoby v souladu se současnými trendy jako je vyvážení,lov z loďky,lov s vábničkou,lov alespoň v létě nonstop a pod.Nedivme se ,že spousta kolegů již chytá pouze na soukromých vodách kde jsou pravidla modernější a pružnější.

Nkozic - Profil | Čt 30.6.2011 18:05:45

Hanacka >> Ano. Stal ses policistou. Ne proto, abys sloužil druhým, ale aby sis něco dokázal. Chytáš velké kapry. Ne proto, že chceš, ale proto, že je spousta stejně hloupých lidí, u kterých sklidíš obdiv. Pak chápu tvou ukřivděnost. Tak, jako jednoduše děláš vše proto, aby sis něco dokázal, tak od ostatních stejně jednoduchými principy očekáváš buď obdiv, nebo závist. Já ti nezávidím, ale jestli jsi opravdu policajt, tak toho lituji a minimálně si nepřeji aby mou svobodu hlídal hlupák a blbec (což jsi zde dokázal na výbornou, ale je jasné, že ti to nedochází).

Nmeteor - Profil | Čt 30.6.2011 18:04:45

Hanacka >> děkuji za psychologický rozbor, kdyžtak mi napiš číslo svého bankovního účtu, pošlu ti nějaký drobák za konzultaci :-)
A můžeš mi prosím ještě napsat, jak jsi dospěl k tomu, že závidím a že nemám úspěch? Pokud mi sdělíš tohle "tajemství", tak ti pošlu 2x tolik drobáků (a to už se vyplatí!).
Pokud považuješ za "úspěch" svého vytáhnutého 24kg vážícího invalidu a zároveň je toto tvé jediné měřítko úspěchu, pak takový úspěch skutečně nemám. Zcela určitě mám ale jiné úspěchy, které bys zřejmě nebyl s to docenit a možná by ti připadaly malicherné. Nicméně, já za úspěch 24kg kapra nepovažuju, tedy ti nemohu závidět.

PS: jak tu kdysi pravil kdosi moudrý (Netipa?): na mrku.cz se může každý ztrapnit sám. Gratuluji ti, že jsi to tak brzy dokázal :-)

Nmeteor - Profil | Čt 30.6.2011 17:53:40

Hanacka >> a tobě asi úplně nejde přemýšlení >= ono totiž s tebou se tady baví (respektive bavil) jenom "kozic" a já, takže pokud píšeš "když se baví chytří", musíš tím jistojistě myslet sebe a někoho dalšího. Anebo - a tato možnost je správně - jsou ti "chytří" já s "kozicem" a na tebe zbyl Černý Petr (= jsi tu za vykleštěného partnera krávy).

PS: nevím, co bych ti měl závidět, když tě vůbec neznám (pardon - vím, že jsi pako, ale to ti určitě nezávidím :-))

NHanacka - Profil | Čt 30.6.2011 15:21:44

kozic >> oba ste vymazaní blbci...až dokážete to,co já,můžete se bavit i semnou

NCarpeater - Profil | Út 31.5.2011 20:40:32

Azbest >> je zapotřebí vycházet ze základní premisy, že pracovitej člověk kterej má cenu pro zaměstnavatele, žádný odbory nepotřebuje.

NStandey - Profil | Út 31.5.2011 17:02:11

Chose >> Naprostý souhlas. Jsem pro krajní pravici. Hlavně už nikdy žádné Klausy, Klabany a jim podobné zloděje...

NAzbest - Profil | Út 31.5.2011 16:58:12

Chose >> Castro, Ce-Guevara, Chavez a další revolucionáři dokázali vyplenit nejen ekonomiku, ale společnost i jako takovou.
Všem politikům jde jen o moc, ale levice je ta nejhorší alternativa, což historie dokazuje i na naší republice.
Morálka v hajzlu na spoustu generací-jestli ne na furt. A to začalo vítězným únorem, kterej by takovýhle odboráři zase rádi zažili.

NChose - Profil | Út 31.5.2011 16:47:01

Azbest >>Tady musím souhlasit- Levice nejen, že krade stejně, nebo víc, než pravice, ale ještě rozhazuje a podle toho populismu taky ten státní dluh vypadá.

NAzbest - Profil | Út 31.5.2011 16:32:21

Standey >> utři si koutek ty "ZERO":-)
O tobě už si to cvrlikaj i poštolky, jakej jsi ambiciozní revocionář.
Taková Kuba-to by bylo podle tvýho gusta, co?:-))

NChose - Profil | Út 31.5.2011 15:54:52

Standey >> Chce to radikální změnu.Plně souhlasí.

NChose - Profil | Út 31.5.2011 15:24:20

Standey >> Tak to souhlasím!!! Neříkám že tento stav je dobrý a nebudu tvrdit že se nebojím toho co nás ještě čeká.

Nsadraj - Profil | Út 31.5.2011 14:41:50

prach za tu nepoivedenou pujčku firme tka zvýšá popletky za vedení úřtu , zvedne procenta na uvěry a sníží procenta na spořeni a hotovo l JAK je možný že právnickýá osoba nemá trestni odpovědnost , nekdo přeci ty peníze v bance převzal ,Jednatel ředitel a podobne a měl se postarat o to aby byl správně použity a hospodařit s nimi, a ne že si je necha protéíct mezi prstama a nic se neděje nikdo nemá zospovwdnost , Když si ty jako soukromá odsoba pujščíš byť jen třeba 100.000,- tka když přestaneš plati a podobně tka máš na krku exekutora a nezvbavíš setoho dokud to nesplatíš ,ale firmě praktuicky nic nehrozí a její veden iiklidne pošle firmu do konkurzu a nežli tna probehne , tak už má v rerejstříku spolek těch samejch lidi založenou jinou formu s jiným názvem a zase předkládá plan a jiná bnaka jim zase pujčí aniž by zjišroval který lidi jsou ve vedeni ,ma že už nekolikrát vytunelovali pujčku z bank a zkrachovlali l Stzejně jako nedávno ty lázneě v Kyselce , Kdopak si asi pujčil na ty objekty který koupil za pár korun od státu ? ktrá bana muna ty bvbudovy jako zástavu pujčila a kolik desitek nebo stovek mio ,? nakocec to doladlo tka že i voda která teče znašich pramenů a neni nic jednofuššího neřliji jen stočit do lahví , se prodá zahranočni italske firmě , To už jsme natoolik neschopnej národ ,, že nedokažeme jen stočit viodu do lahvi a prodávat ji jako českej výrobem a musíme to prodávat nekomu do zahraničí ? .,Ono jde spíš o to že nekdo někde potřebavoa lpenize rychle a vlkej balik tka to prodal ,Jelikož jena lahev vody nevydělá 10 milionu za rok ale prach nabejvají postupně a ne balik najednou jak si každej myslí , Pokusy prodavat rioohlík za 10 kačej už tu taky byly ael nikdo je nekupovla tka se radši prodala cvelá pekárna aby byl balik naraz a ihned a bylo jedno komu. nemáme jako stát už lautr nic coby se prodalo protože stát nevlastní už skoro nic krom pár anrmádnich výcvikovejch prostoru par lesiuu který tedka vrátí církvi i s budovama do kterej celý léta pral penize a podobne m,a to všechno se jeěště ovcení tka aby to byl co možná nejnižši odhad aby na tom nekdo vydělal,a podobne ,Neni k tomu dál co codat , za 40 let se neztratilo ze státnicho rozpočtu daloko tolik jako za cca 15 let od kkuponový privatizace , asi tka to je , A zeptej sww AZbesta kolik dá práce vydělat čistou korunu jako podnikatel když všechno poplatí a i když si muže oidečist naklady tak stejně na ně nejsčív musi vydělat aby je mohl odečíst , ASI TAK JE TO s tou pravicí a levicí.
Hlavně Ti kolego nepřeju aby jsi byl nekdy zavislej na státni podpoře nebo na invalidnim duchodu , kolečkovýk křeskle a nitnosti pouýžívat služby dalsích lidi aby jsi se obsloužil to by jsi teprve poznal jek se dneska stát stará o lidi který třeba 40-50 let dřeli jako koně a kolem 50 je postihla nejaká choroba nezaviněná vlastnim přičinením ale kterou sem nekdo dotájhnul ze zahraničí při navratu z jeho dovolený a podobne a druhej ji od neho chatil bez vlastního zavineni a to je potom teprve pojhoda , paltit najem a jestě nemocnocio když ti daji duchod invalidni 4.500,- korun a nezaplatiš nai najem apoplatky za byt a podporu ti nedají protože máš ruce máš nohy a hlavu a mužeš si polddle nich vydělat koilik chceš ,

Nsadraj - Profil | Út 31.5.2011 14:41:12

Chose >> no nazdar taky se lehce přidám.
S těma komunistama je to po chvili přemejšlení ,když se začteš do historie a finančních výslefdků hospodaření státnich rozpočtu trochu jinak .
Vyscetli mi prosím , jak je možný že za 40 lrt když nakonec po sametz předavali republiku pravici , nebyl žádnej státní dluh a nebo jen minimalní a dneska ej to vic jak 1, bilionu korun? sice prava na mandarinky , banany a dalsí veci se stála fronta , taktež na naábytek prašky a dlasí veci a podobně , ALE kdyžna tostát neměl tka to zlrátka nakupoval jen v malým množství a nevyšlo na každýho a bujela korupce ale an nízkejch úrovních mezi lidma aprodavačema a v řadu stikorum a ne milionů jako dneska. sice mužeme všichni cestovat kam se nám zachce ,ALE kdo z normalních zeměstnanců si vydělá na to aby mohl nekym jet. ? Vsichni museli bejt i když jenom jako zamestnaný a pdobně , Dneska je tu armada lidí který nejsou zamešstnaný nikde a musí jeplatit stát na podporách a potom nemá na jiný veci , KAM se poděly všechyn ty státem vypujčený prachy od MMF Evropský banky apodobne , Meti zamestnanejma lidma nejsou určitě. Nacvic kolik procent lidí dosáhne v dnešní době na prumernej plat kterej stát rozšiřuje po republice před volbama?
Za poslednich 20 let osd sametu se stát zadlužil natolik , ale kterej stát vlastně , že nejen že dluží světu biliona a pul , ALE nemá napsrostio nic zz bejvalejch státnioch zařízení a majetku , ani lesy ani pole ani klíčovej prumysl posledni dibou už ani zemedelství a dalsí veci , Dane z obchodnich žetezdu jsdou do zahraničnich bank ne do státná kasy protože řetezce maji sidlo mimo čechy a danovej zákon umoýžnil plstit dane ve státer kde je hlášený sidlo girmy, Zákony nadržujou vice méně OSVČ firmám a obchodnim řetězcum takovým zpoůsobem až to neni hezký. Dál kdo muže tka delá ptimalizace aby nemusel plati skoro žádný daně a to zase umižbnuje zákon , A HLAVNĚ právnicke osoby nemaji trestní odpovednost ( jen tka pro ilustraci podnik si vezme pujčku v řadu stovej milionu nebo miliard ,a nakonec zkrachuje a celý to probehne v řešení jako jen špatně promyšlenej podnikatelkej záměr a nebo podinkatelskej plán a nakonec to zaplatime tý bance který mu pujčila my normalí zamestaný lidi a nebo postižený a dlczuopdci tím že banka aby dostal

NStandey - Profil | Út 31.5.2011 12:14:26

Chose >> Plně s tebou souhlasím a dovolím si pouze dodat, že o rozkradení a rozprodání republiky může náš "milovaný" pan przident (ODS/tehdy OF), který si pro svůj hanebný zločin vymyslel honosný název KUPONOVÁ PRIVATIZACE

NChose - Profil | Út 31.5.2011 12:07:23

Azbest >> No,tak se musím přidat a hold i na tebe reagovat.Z češtiny jsem vždy měl špatné známky a tak mě omluv.To že nejsem až tak vzdělanej nebrání tomu prezentovat svuj názor či pohled na svět.Nejsem levičák a jsem na ně i dost alergickej a také nejsem odborář.Na nohy a do dnešního světa korupce a bafuňářu jsem přišel a musel jsem se stím poprat sám a jsem celkem spokojem. Komunisty srovnávat s odbory je trochu ulet,nemyslíš????Komunisti jsou a vždy budou peklem .Odboráři to v některých věcech přeháněj,ale také mají v jistýh pohledeh pravdu.Pokud bych se měl podívat na tu pravou stranu,tak bych moc také nejásal,nebo špínu za nechty má spoustu lidí a je jedno kterou vlajku drží.

NMartin2284 - Profil | Po 30.5.2011 23:29:32

Vy exoti co tu jen pomlouváte a možná i závidíte sem vůbec nepatříte to že někdo udělá nějakou reklamu kvůly tomu aby měl many na další výpravu to je špatně?? Každej člověk kterej by byl trošku zapálenej do rybařiny by to udělal možná vy co jste denně zavřený v kolbeně nic jste nedokázali tak můžete pomlouvat a kecat sračky ale to vám nepomůže aby jste nebyli hovnama

NLee-Haney - Profil | Po 30.5.2011 22:03:12

Standey >> Ja už ho ani moc neřeším,prostě Azbest všude byl,všechno zná,je to nejlepší borec na světě a kdo s ním nesouhlasí je blb,levičák,verbež,neznalec hlupák,socka co to nikdy nikam nedotáhla.Jednou vlastností však vyniká dokonale.Aroganci by mu mohli závidět i v parlamentu.
Nejlepší jsou ty jeho projevy o lopatách a ovcích a evidentně už stárne protože ani číst mu nejde a v textech vidí něco co tam není.Mě dokonce nazval fanouškem JV i přesto že jsem tohle nikde nenapsal,ani nijak nenaznačil.Prostě jen stačí s ním nesouhlasit a už jsi vyvrhel.Se jen divím že už není prezident zeměkoule s jeho přehledem.
Ale je to místní legenda a má holt nějakou pifku na JV.Ono je tu spousta lidí co JV nemá ráda.Napišou si svoje a svět se točí dál,ovšem u Azbesta to překypělo v jakousi schizofrenii.Se jenom divím že ještě nezaložil nějaký odboj.:)
Každopádně jak už jsem psal jeho přehled o JV by mu mohl závidět kdejaký skalní fanda.:)

Nyvana - Profil | Po 30.5.2011 8:59:46

Zbynda56 >> No tak já nevím,ale víš co se říká škoda každý rány co padne vedle.:-)))

NZbynda56 - Profil | Po 30.5.2011 8:32:20

yvana >> Dobré ráno.Nebylo by lepší říct - syn slušně vychovaných rodičů ?

Nnepijunesouložimnekouřimapouštim - Profil | Po 30.5.2011 8:26:04

Chose >> morálka a sebeúcta mi zabraňuje žít normální život:-)

NChose - Profil | Po 30.5.2011 8:22:07

Standey >> Prď na to. Já je sice v jednom směru chápu,ale vše má nějaké hranice.Né vše jde v životě a hlavně v podnikání lehce a proto musejí být nepřístupní a mít ostré lokty,ale do normálního života je to tak trochu překážkou.Tady je pruser u těchto lidí ten,že se přestanou kontrolovat a jsou tací jaký jsou. Ucta k lidem a tolerance neznají a mají jen rádi skalmí obdivovatele a jejich tleskače.

Nyvana - Profil | Po 30.5.2011 7:55:36

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 30.5.2011 7:51:29 >> Tobě taky přeju moc hezký den,já vím,že jsi slušně vychovaný chlapec:-)))

Nyvana - Profil | Po 30.5.2011 7:45:10

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 30.5.2011 7:37:37 >> To máš při pondělku sílu se hádat?Kluku ty přijdeš jednou do pekla:-))))
edit:Ty budeš žít z Azbestem?:-))

NLee-Haney - Profil | Ne 29.5.2011 22:33:28

Azbest >> Nebuď směšný ty jsi se neuměl chovat nikdy k nikomu,max ke svým vlezdopr.elkám.

NChose - Profil | Ne 29.5.2011 17:57:06

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 28.5.2011 8:26:16 >> Věř tomu že bylo lepší jít na ryby než plkat tady a to ještě stebou.Hlavně jsem jel s kamarády a byla domluvená hodina srazu a tak jí dodržím. Omlouvat se klukum za pozdní příjezd jen kuli tomu že mě na Mrku zdržel nějakej ...... by asi neprošlo . Nemám co obhajovat,nebo ty si toho napsal dost.Jsou dvě možnosti proč chceš mou obhajobu na to co jsem napsal. Buď jste za klávesama dva a proto nevíš co si napsal a nebo jinak SNAD MYSLÍŠ a jinak to cvakáš do kláves.Prosím,už na mě nereaguj a najdi si jinou ovečku.Zdar.

NCARP DEVIL KK - Profil | So 28.5.2011 21:36:51

Dave≻ >> Dave> - 28.5.2011 19:29:09 >>

NMalda512 - Profil | So 28.5.2011 17:52:07

Každej dko začínal pytlačit tak upytlačil nějakého plotáka nebo karase či pstruha ,Ale Kubík hned 10kg kapra. Hold mega váhy mu utkvěli v paměti již od narození

NZdendahat - Profil | So 28.5.2011 16:41:05

Šlapeto >> Njn ale zase to bude třeba rovnej chjlap :-)) lepší férovej jouda, než simpaťák a hajzl

NZdendahat - Profil | So 28.5.2011 16:33:34

Šlapeto >> Vágner je dobrej!! A osobně ho neznám, viděl jsem jen pár filmků a můžu říct že to nemá špatně udělaný

NŠlapeto - Profil | So 28.5.2011 16:28:28

DAVISS - >> Jakub Vágner je možná klaun a tak trochu přiblble mluví. Osobně mi taky není sympatický, ale nemůže za to spíš publicistika než on sám? Máme ho my, obyčejní rybáři, v neoblibě kvůli tomu jaké chytá ryby, jak se k rybám chová, jak je vidět nebo mu jen "závidíme" a nepřejeme slávu a peníze za to, co ho baví? Většina lidí, co ho tak strašně nemá ráda, ho nezná, viděla ho nanejvýš na DVD, ale spíš jen v TN a reklamě. Kamarád se s ním zná trochu osobně a rozhodně o něm mluví lépe než ti, co ho neznají....

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 15:49:29

JKL >> Hej jako mě přijde že tady jsou někteří lidé natvdlí.Já zde píšu že JV je nejlepší rybář?Já ho za něj určitě nepovažuji a pokud myslíš to co jsem napsal azbestovi tak to bylo myšleno trochu jinak.Když si to přečteš tak třeba pochopíš.
JV je u mě jen člověk co dělá ,,šou'' aby to táhlo lidi a i nerybáře a světe div se řekl bych že je v tom úspěšný.Mimoto nemám důvod se nad tvým slovním obratem zamýšlet protože já tu nejsem od toho abych soudil lidi.Každý je strůjcem svého štěstí a pokud mu dopomohlo k zviditelnění nějaká lež je to jeho problém.
Myslím si že v Čr měl prakticky kdokoliv šanci zkusit co udělal on a dělat to líp a třeba bez lží a zkusit rybařinu zviditelnit podle vašich představ,ale divné je že jsem nic takového nezaznamenal.Ono je hrozně pěkné se snažit udělat pořad pro rybáře,aby byl věrohodný a byla to opravdová rybařina,ale otázka je zda takový pořad zaujme i nerybáře a dosáhne sledovanosti aby se vůbec vysílal.Ještě jednou bych rád a snad už naposled napsal že nejsem jeho příznivec....

NJKL - Profil | So 28.5.2011 14:18:45

Standey >> To jsi skutečně tak natvrdlý? Kolik dětí sleduje politiku? To tě nenapadlo? Ten Vágnerův byznys je naopak na sledoanosti juniorama založenej, proto tolika lidem vadí že JV používá klam a přetvářku k vytvoření vlastního image - je to de facto herec. Navíc ne moc kvalitní. Jde o to že ty jeho pořady a besedy se staví navenek jako naučný či dokumentární žánr - a do toho mají sakra daleko. Dokument, i hraný, se musí držet reality - ne stavět na bajkách. A ten proklamovaný "úspěch" podle mne rozhodně není zárukou kvalifikace pro výchovu. Ona jistá Nora Baumbergová ze Žižkova také dosáhla velkých mediálních úspěchů. Mnohe větších než JV. Je známá po celém světě. Známější je pod jménem Dolly Buster. Ale rozhodně bych ji nedoporučil k sexuální výchově mládeže. Chápeš oč jde?

Nsliver - samolibý vůl - Profil | So 28.5.2011 13:12:19

Arne >> nechápeš, že pořád píšu o rybařině a pohledu na přírodu, který malým dětem podle mého mínění je schopen svými výplody zkreslit a pokřivit ? Já doma nechci mít VaM nebo poblblé pouštěče , kteří ani neví proč pouští. Ani nechci, aby si mysleli, že je hračka objevit nový kmen na Amazonce a skámošit se s něma nebo nechat se kousat bez následků zmijema v Africe nebo si jen tak vyšlápnout kolem Amazonky a za týden v klidu ujít 800 km po jejím břehu a sem tam lapnout do ruk nějakou, třeba sedmimetrovou anakondu, prostě ať se něco děje, když neberou arapaimy.
Myslím, že on je jeden z těch, kteří křiví mládež směrem k zážitkovému víkendovému vnímání přírody.

NDart Ness - Profil | So 28.5.2011 12:24:31

Jestli dovolíte,přileju si taky olej do ohně...Na toho blonďatého blbečka nejsem vůbec zvědavý.Zapnu telku,tam Vágner...No už ho vidím,jak si bere u téhle banky nějakou půjčku nebo úvěr,ale cyp s tym,naštěstí můžu přepnout.No k mé smůle jsou stanice na reklamách snad domluvené,přepnu na další kanál,Vágner,další kanál,Vágner...Beru i rybářské časáky,prolistuju a na stránce se na mě tlemí Vágner.Prolistuju další časák a tam na nějaké pramičce Vágner,no už ho vidím jak si pořizuje takovou skořápku....Do prčic,už tak toho chlapa nesnášíma a mám z něj husí kůži a ještě mi ho "odevšad" cpou před oči.Já jsem snad schopný kvůli němu zrušit a odhlásit televizi a zrušit předplatné časopisů....Ach bože,proč jsi stvořil takového vola,je jak koule u nohy.Já se bojím jít i na hajzl,aby na mě z mísy nevykoukla arapaima a nepochlubila se,že ji tam ve své dobrotě vysadil JaVa.

NTAV - Profil | So 28.5.2011 12:10:06

arconat >> Co vím, tak řád porušen nebyl, protože měl od svazu udělené výjmky.

NArne - Profil | So 28.5.2011 12:02:35

Lee-Haney >> já se ti divím. Azbesta stejně nepřesvědčíš. Mám hodně podobné názory tvým, ale to Azbest nebere. On z tebe potřebuje udělat skalního fandu JV , aby na svou stranu dostal všechny jeho odpůrce....On si prostě potřebuje vyhonit ego, to je celý.

Ani já nepatřím mezi příznivce JV, ale beru ho jako kluka, co něco dokázal. O těch jeho lžích se tu jen píše, ale důkaz jsem tu neviděl, o špatném vlivu na děti se musím jen smát.V tv plno násilí, v životě samá korupce a lež a někdo se tu ozve, že mu JV kazí,(nebo bude kazit, to je fuk) děti. K smíchu.

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 11:41:49

Azbest >> Prosímtě udělej pro mě jednu laskavost,nech si ty své stupidní urážky na mou osobu pro někoho jiného,třeba pro své zaměstnance.Nejsi v pozici aby sis myslel že jsi něco víc.Nejsi.
Nemel tu pořád o ovcích,to zkoušej na nějakých diskuzních Ods egohoničských forech a ne zde.
Už konečně pochop že já nejsem žádný JV fanoušek.Co pořád nechápu je to že z tvých reakcí mi přijde že tě někdo nutí se na něj dívat čí číst jeho články.I když tebe asi jo ,protože tvůj přehled by ti záviděl leckterý Kubuv skalní fanoušek.
Já jsem třeba jako hodně velké negativum bral reklamu na milku kdy si pak děti myslely že kráva je fialová a jsou i jiné věci,ale kolik pořadů v televizi má Kuba?Já už nevím o žádném takže dětem nejspíš žádné nebezpečí nehrozí a pokud jim hrozí nebezpečí že je to napsané v bulváru tak v tom případě se musím smát ,protože kdybych měl brát měřítko lží bulváru tak Kuba je amater....

Nneile - Profil | So 28.5.2011 11:26:36

Že vás to pořád baví,takhle se nechutně hádat.Z nás všech dělají blbce od rána do večera politici,lžou jak svině,obelhávají lidi,věští z koule co bude za 60 let,jsou jak smrt,berou všechno.Většina lidí se má čím dál hůř..a vy se tu hádáte o tom,jestli Vágner lže nebo ne.Hádejte se o podstatných věcech.

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 11:19:11

Azbest >> On ze mě dělá vola?A kde prosímtě?Já někde píšu že ho sleduju?Já ani nevím že někde viděl anakondu na 150 metrlů,ale když čtu co ty píšeš tak evidentně jsi jeho velký fanoušek,protože nikdo zde nemá takové znalosti o Kubovi jako ty :)

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 11:17:24

Azbest >> O tom kdo tu hloupě pindá bych se být tebou zdržel komentáře.Ano nejspíš nemyslím,ale na tebe ještě nemám.
To co mu závidíš na to si odpověz sám,protože ty jsi hlavní odboj proti jeho osobě.Asi ti šlápl na kuří oka a ty to nějak nemůžeš rozdýchat,nebo rozchytat?
Dokaž to co on a abych tě potěšil tak bez lží a intrik a já před tebou smeknu,jinak jsi pro smích stejně jako pro tebe on....

Nsliver - samolibý vůl - Profil | So 28.5.2011 11:17:19

Lee-Haney >> ty asi ještě nemáš děti, co ? Považ, že bys je nechal ovlivňovat lhářem, který dělá z lidí blbce. Ano, z tebe ho neudělá, protože už máš rozum, ale co ty děcka ? Byl bych schopen přesně popsat, proč vnukům budu muset vysvětlit některé věci, ale to by bylo dlouhé, tak si to odpustím.
Jinak, to, že tobě je to fuk, je OK. Ale když to jiným fuk není, proč jim nutit to, aby jim to bylo fuk, jinak dostanou nálepku závistivců. Navíc jim to fuk určitě je, ale proč něco takového neokomentovat ? Vždyť o co jde ?

NAzbest - Profil | So 28.5.2011 11:15:42

Lee-Haney >> co je ten rozdíl?
Že tobě je jedno, když z tebe dělá vola?U tebe to není žádná dřina, protože ty by ses nad těma číslama ani nepozastavil.
Byl někdy v Amazonský džungli?
Hádej jak daleko je tam vidět.
Tvůj Kuba tam viděl na 150 metrů 7m anakondu.Tu bys nevidel ani na louce v trávě.
V Amazonii, bys na spoustě místech na 150m neviděl ani mrakodrap.
Takže-hltej mu to dál a nic si nepřipouštěj.
Z tebe nikdo blba nedělá.
Nač taky nosit sovy do lesa?

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 11:07:59

Azbest >> Napiš mi kde jsem psal že je to můj vzor?Prosímtě nebuď směšný.Já bych to neušel a hádej co,je mi to jedno zda on jo nebo ne a to je ten rozdíl.

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 11:06:17

sliver - samolibý vůl >> Ale já přece nejsem proti kritice,ale sám uznej že nejmenované osoby to tady už spíš nějak psychicky neunáší.Pořád si myslím že JV nemá nějaký negativní vliv na mládež.Pokud jde o Bartošovou tak mi přijde že ta se ze zpívání přeorientovala na jiný zdroj peněz,ale když ji to nevadí a sype to tak proč ne.je to její věc a pokud jde o její album Heja heja je mi to fuk,protože to neposlouchám a pokud se to někomu líbí a kupuje si to je to jeho věc a mě do toho nic není.Stejně jako je mi jedno zda si Jv něco vymyslel aby se víc zviditelnil.Je mi to jedno já se s nim nesrovnávám,můj idol to není,ničím mě neokrádá,ani neovlivnuje.....

NLee-Haney - Profil | So 28.5.2011 10:26:07

Azbest >> Napiš zde prosím co tě vlastně sere.Sere tě snad to že JV se někam podíval a dokázal to udělat tak že se mu to ještě zaplatilo a vydělal na tom a že ty jsi se někam podíval,ale musel jsi si to zaplatit a nevydělal jsi na tom nic?Nebo tě sere že ho někteří mají za nejlepšího rybáře a ty to nedokážeš zkousnout a myslíš si že jsi lepší jak on?Zavolej do televize,pozvi tisk a vyzvi Jv na souboj v lovu ryb ,abys dokázal že jsi lepší jak on.Nebo si založ svůj pořád a dokáž se s ním živit jak on.Ale na to odpovíš že je to pod tvoji úroveň a vyděláváš jinak.V tom případě kážeš vodu a pijš víno ,protože zde prohlašuješ že ta verbež co ty musíš živit furt jen remcá a nezkusí si to.Jsi stejný jako oni,ale meleš to co se ti hodí do krámu.Zamysli se nad sebou pokud to dokážeš.

NAzbest - Profil | Pá 27.5.2011 23:22:12

Standey >> pindy, pindy.Já pravdu říkám vždycky.Zkus to taky-je to velice osvobozující.Pro někoho, kdo nemá tu zkušenost, je to nepředstavitelný, ale jde to.Sice občas vyletíš ze zaměstnání, nemáš tolik kamarádů, ale ti, co ti zůstanou, stojej za to.

Nnepijunesouložimnekouřimapouštim - Profil | Pá 27.5.2011 23:14:15

Standey >> moje karta je berličkou pro primitivy. Proto je taková, abyste se jí mohli ohánět:-)

NJKL - Profil | Pá 27.5.2011 21:05:07

Standey >> No - ono do finančního sektoru se bude těžko sápat někdo kdo vůbec netuší o co jde. Ale k armádě či policii se naopak snaží dostat opravdu zvláštní typy. Ono to souvisí s mindrákem i touhou po moci. A není to jen armáda či police - spousta lidí má o sobě hodně přehnané mínění. To znáš určitě sám.

Nradeknom - Profil | Pá 27.5.2011 21:04:34

Tak teď asi přihodím někomu poleno do ohně, když řeknu, že mu fandím...:-) To, že nemá maturitu, o čemž se tu debatovalo, je zdárným důkazem toho, že nic ten papír vlastně neznamená, když člověk si jde jasně za svým cílem a maturitu k tomu ani nemusí mít (nemluvím o vysoký atd..).. Myslím si, že to že ji nemá, je z důvodu jiné životní cesty, či odbočení z jasně nalinkované budoucnosti, kterou udává společnost. Je vidět, že asi úplně neinteligentní nebude, když dokáže takové věci ve svém oboru, některými lidmi odsuzované, zejména ze strany rybářů.. A to, že se dostal se svým pořadem do NG je super úspěch,..kdo jiný z čechů tam má pořad?

NJKL - Profil | Pá 27.5.2011 20:20:09

Standey >> Maturita sama o sobě v tomto případě znamená jen to, že dotyčný není pravděpodobně naprostý blb a že u něho existuje alespoň hypotetická možnost dalšího vzdělání. On je to spíš takový filtr - nemohou dnes totiž odmítnout uchazeče s odůvodněním že mluví jako blbec, vypadá i jedná jako blbec a tedy to pravděpodobně bude blbec. To by byla diskriminace a důvod k soudním sporům. Proto požadavek maturity.

NCARP DEVIL KK - Profil | Pá 27.5.2011 19:08:19

Dave≻ >> Dave> - 27.5.2011 11:30:52 >> ty u KN?

NStandey - Profil | Pá 27.5.2011 18:59:15

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Tím chceš říct, že lidé, kteří nemají titul jsou burani??? Podívej kam to dotáhly naše vlády od roku 89 a tam se to titulama jen hemží. Nebylo by lepší se poopravit a konstatovat, že víc buranů je mezi vzdělancema?

NStandey - Profil | Pá 27.5.2011 18:48:44

tench >> Pardon, ty jsi jen puberťák... Napsat o někom, že je idiot a ani dotyčného neznat, je ubohost, to se na mě nezlob...

NChose - Profil | Pá 27.5.2011 17:20:31

Standey >> Já mám kamaráda a ten je vyučen instalatér.Do jedné boudy na jedné zoně přišel jako dělník k pasu. On jako blbej vyučenej instalatér přišel na jaký si inštrument ,který ušetřil spoustu práce a hlavně vydělává pěkné peníze a celá študovaná flotyla i s japoncema koukala jako puk.Z tohoto člověka se stal právem pan mistr.K čemu tam platily odborníky s titulem před i za.

NJarda Š. - Profil | Pá 27.5.2011 17:16:06

Standey >> To záleží na konkrétní pozici. Někde je potřeba systematické vzdělání v oboru, jinde zas jde o specializovanou dovednost.

NJarda Š. - Profil | Pá 27.5.2011 16:50:16

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Myslím, že na rybách je vzdělání celkem k hounu. Nemám ten dojem, že by mě v rybařině třeba maturita nebo doktorát nějak posunuly.

NChose - Profil | Pá 27.5.2011 16:41:54

Standey >> Přesně! Někdy je maturita tak trochu k hownu.Co mi je platnej člověk s maturitou,když ani neví jak to skutečně běží.To že je někdo študovanej neznamená že má přehled o současném dění a o skutečnostech.Študovanej člověk to má z knih,ale skutečně dobrý člověk má většinou skušenosti ze života a to je uplně jiná škola.

NStandey - Profil | Pá 27.5.2011 16:34:51

Azbest >> Pokud odešel kvůli tomu, že mu na studium skrz rybařinu nezbýval čas, tak na tom nevidím nic divného. Jak řekl, maturitu na to co dělá nepotřebuje a s tímto tvrzením se plně stotožňuju. Myslím, že většina zaměstnavatelů ani netuší jak kvalitním lidem v daném oboru zavírá vrátka jen proto,že nemají maturítu, přičemž jsou mnohem lepší než ti kteří ji mají... Nevidím důvod se v tom rýpat. Pokud odešel je to jeho věc a je vidět, že udělal jen dobře...

NChose - Profil | Pá 27.5.2011 15:55:01

Žasnu,že máte chuť a náladu se v něčem rejpat.A't si každý dělá co uzná za vhodné a každý ať si zajistí finance spusobem na který hold má.Proč musejí Češi hned brát do huby člověka co to někam dotáhl(nemyslím tímto jen JV,ale všechny lidi co jsou trochu uspěšný).Bulvární tisk se prodová protože se ob. lidé nudí a nemají co na práci a proto si potřebujou číst PÍ.... a prohlížet fotky třeba nahé Bohdalky.Jak říkají politici---náš lid vychováme ,když jim dáme spoustu práce a málo peněz.Pak nebudou mít čas na blbosti a budou se starat jen a jen o sebe!!!

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Pá 27.5.2011 15:33:34

metal >> jelikož jsem křivák, co pomlouvá za zády a bojí se přímé konfrontace, jelikož bych dostal po čuni. Já se za to nestydím

Nmetal - Profil | Pá 27.5.2011 14:59:05

Netipa - poslední hrdina MRKu >> No tak ty si myslíš že je chudák , ale zeptej se nato jeho, jestli je se svím životem spokojenej ?? Podívej ty máš možná i větší vzdělání a k čemu ti to vlastně je ?? k hovnu ... on si jezdí po světě dělá co ho baví a má zato ještě kurva prachy .... krásná kombinace

NButchi - Profil | Pá 27.5.2011 14:57:42

Sintrix >>
Mě taky ne, já si bohatě vystačím i s menšími rybami, protože se u vody rád pobavím s anglánem nebo feederem, než bych čekal týden na jeden záběr jak trubka. S rybama to mám tak, že pokud ji chci k večeři, dostane přes hlavu. Když ne, jde zpátky do vody, bez zbytečných opiček na břehu :-) Pro tu srandu bych obětoval bolavá záda, vytahané ruce a i případné střevní potíže, protože bych ho sežral sám i kdybych měl prasknout.
Asi budeš muset poprosit candáty, aby začali brát i přes den na atypické nástrahy :-D

NKoryba26 - Profil | Pá 27.5.2011 13:13:57

Víte že Jakub Vágner je profesional rýbář?

Nšmudla - Profil | Pá 27.5.2011 13:12:27

metal >> No ale zabít ji už nedokážeš. Já abych ji mohl klepnout tak ji musím nejdřív chytit, ale zabít bych ji dokázal, ač by mne to netěšilo. Jíst se musí.
Ukaž mi tady na MRKu kolik lidí dovede chytit a zabít kapra přes 80cm, já jich moc neznám. Znám akorát mraky kaprařů, kteří to nedovedou dotáhnout do konce a nakonec i pro ně ztrácí trofejní ryba na hodnotě protože takových ryb je ve vodě mraky. Půjčovna kaprů(soukromák) pro ně je živej kapr hodnotnější protože se dá dojit(půjčovat) dokud nechcípne.

Nšmudla - Profil | Pá 27.5.2011 13:03:09

metal >> tím že dáš do ML, nevykuchanou K80tku dokážeš co?
Já třeba to, že i takovej kapr se dá sníst.

NButchi - Profil | Čt 26.5.2011 17:11:26

kiwi >>
I když náš rozhovor končí, dovolím si to upřesnit, aby nedošlo k nesrovnalostem. za rybáře se považuju, protože nechytám 14 dní, nýbrž pěkných pár let. Lov s vábničkou pro mš opravdu není způsob lovu, pro mě je to jen prostředek. Za způsob lovu považuju plavanou, muškaření, přívlač, položenou, feeder. Já dokážu pochopit, že svým názorem můžu někomu hnout žlučí, protože se mu prostě nelíbí. Ale s tím nic neudělám, co člověk, to myšlenka. Rozhodně by to nemělo vyznít tak, že chci někoho v něčem omezovat jen proto, že mě to nebaví. Je mi to vlastně úplně jedno. Rybařina je krásná v tom, že si na ní každý najde to svoje. A já narážím na něco úplně jiného, než je toto. A tím bych to zakončil. Omluva se pochopitelně přijímá, jako by se nic nestalo, měj se.

NButchi - Profil | Čt 26.5.2011 16:46:03

Komplexacek >>
Za to, že na mě reaguješ, se omlouvat nemusíš, když píšeš věcně a slušně :-)
Máš pravdu, jako muškař brodím. Ale určitě víš, že v mnoha řekách existují místa, kde se brodit prostě nedá, takže se nahazuje rovněž se břehu, kde je situace komplikovanější, protože máš za zády například stromy. A v takové situaci právě chytne rybu ten, kdo tam dokáže přesně a daleko nahodit, vést mušku tak, aby rybu přesvědčil. Rád bych také dodal, když se bavíme o muškařině, co se změnilo na P vodách pro muškaře? Doba lovu je stejná a nikdo si na ni nestěžuje. Počet udic, což by bylo poněkud bizarní (ale dalo by se, nakráčet do vltavy a v rozpažených rukou držet dva pruty - toto je strašně nadsazeno) také ne, počet mušek rovněž ne. Ale na kaprech se to propírá pořád a pořád dokola. Pokud by se to teda zavedlo, co by se objevilo dál? Zjistilo by se, že tři pruty jsou málo? Nebo že je den příliš krátký a měl by být prodloužen na 25 hodin? Nakonec si to ta lobby prosadí, je mi to úplně jasné. Každopádně respektuju tvůj názor i právo ho vyjádřit, a jsem rád, že to proběhlo slušnou formou bez urážek, za to palec nahoru.

NPvl - Profil | Čt 26.5.2011 16:30:10

Mikbaits mánie >> Konečně v tom někdo udělal jasno . Kdybych mohl, dostal by jsi odeme pochvalu . Tak alespoˇmalá náplast ... udělím Ti "pašáka " toho si můžeš dát sám :o§)

NMikbaits mánie - Profil | Čt 26.5.2011 16:26:04

Polovička z vás umí jenom kecat . A mejt někomu prdel. :)))) Té druhé polovičce se omlouvám ale ty to chápou.

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 26.5.2011 16:14:55

Miky26 >> Takže pan Nikl by mohl mít svůj TV pořad "Šoulám, šouláš, šouláme"?

NMiky26 - Profil | Čt 26.5.2011 16:10:48

Komplexacek >> Jakub je jeden z mála lidí, kteří dokáží na poli české rybařiny oslovit mladší generaci a z mého pohledu to dělá a pro změnu přístupu k rybaření udělal víc, než valná většina z nás, i když občas trošku kecaá vy přehání. Za to buď pochválen. To že občas dostane na MO nějakou vyjímku mu vůbec nemám zazlé, protože proč vlastně ne, když je to pro nějaký pořad a ku prospěchu věci.


Kdo další dostal prostor v TV prezentovat rybařinu aby oslovil mladou generaci?
Jedině Ruda Hrušinskej jen proto, že je to pan herec a taky jsme po jeho pořadu volali jak diví a hodně dlouho trvalo než se vrátil.Tomi, Tychler, Maťák, Nikl.Ti všichni by dali těm mladejm v televizi mnohem více kdyby se tam mohli prezentovat než JV.Tu možnost bohužel nedostali a ani nedostanou.Dovedu si představit Rudu jako průvodce a ostatní jmenované jak učí mladé a začínající rybařit od vláčky, feeder až po kaprařinu a lov sumců.JV budí v TV dojem grotesky výrazy a typem hlasu. Neříkám,že to učí špatně, ale chybí mu profesionalita před kamerou navíc s jeho barvou hlasu to působí velmi groteskně až přitepleně při olizování ryb.

NDave> - Profil | Čt 26.5.2011 15:40:33

Butchi >> To se ti mele o vyvážení,lovu z loďky,lovu na více udic, když ani nejsi podle karty kaprař a vyznáváš jen muškařinu,přívlač a plavanou.
"To se mi tak líbí, když tu někdo do něčeho rejpe a ani nemá o tom páru"
Měl by sis to vyzkoušet jaké to je po dvanáctej stahovat pruty a ráno ve čtyři zase nahazovat, také bych tě chtěl vidět jak bys krmil 150m daleko bez možnosti vyvážení nástrah a návnad.
Opravdu si to vyzkoušej jaká je to hračka být kaprařem v ČR a přitom neporušovat rybářský řád.

NMikbaits mánie - Profil | Čt 26.5.2011 15:28:28

Pro mě je to Pan rybář . Narodil se v dobrou dobu na dobrém místě s dobrým nápadem. V česku se popularita neodpouští. Když opravdu nevíte jak to s ním bylo, tak nemůžete soudit. Mů nárzor

NFomix - Profil | Čt 26.5.2011 12:19:35

Hanacka >> fakt nezávidím stejně kecá aby byl důležitej:D

NFomix - Profil | Čt 26.5.2011 11:36:58

:D:D Snad v každém z rozhovorů vysvětluje, že k rybaření se dostal pytlačením. První rybu chytil v šesti letech v Průhonickém parku a to s romským pytlákem. Tehdy šlo prý o desetikilového kapra :D:D
tam chytal na ohlej hřebík s pytlačkou s nějakým cikánem (asi kamarádem) kdyz ho neokradl o nic a hned vytáhli frajeři 10kg kapra jo?To se mi nepodařilo za celý život a on hned první den pytlačiny ..to je frajer:D

Červené karty: Venca888, Dave≻, Hanacka